- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Önceki yorumun artı bu valla çok haklısın.1 ay, üstelik seviyorum dediğin bir adamdan ayrıldığın bir ay sekssiz durabilirdin diye düşünüyorum.
Aşk olmadan seks olmazcı değilim, gayet güzel de olur.
Ama burada mesele aşk vs değil. Sevdiğini söylediğin adamdan ayrılır ayrılmaz hemen biriyle olmasan olmuyormuş gibi davranman.
Senin erkeklere zaafın var. Burada kabul etmiyorsun, kendince açıklama yapıyorsun ama erkeksiz yaşayamıyorsun. İster flört anlamında, ister seks anlamında. Bunu eleştirmek anlamında söylemiyorum, istediğin buysa böyle bir hayat da yaşarsın. Kimseyi ilgilendirmez. Ama bir şekilde hayatında devamlı bir erkek draması var ve bundan öyle veya böyle etkilenen sen oluyorsun. İster üzüntü olarak, ister kızgınlık olarak.
Sevdiğin adamdan ayrıldıktan sonra aklına hemen başkasıyla yatmanın gelmiyor olması lazım. Bunun süresi nedir, dersen bilmiyorum. Ama bana bile bu fazla hızlı geliyor. Ya acını hissetmemek, üzülmemek için hemen attın kendini birinin koluna, ya da söylediğin kadar sevmiyordun, herhangi birinden farksızdı.
Ne hayatlar var.gercekten sasiriyorum kiskanc olan erkek mekanin agir abileriyle icmeye gonderiyor.kondomlar havada ucuyor.ayrildiktan sonra beraberlikler yasaniyor.sen her defasinda bize bu ergen konusunu aciyor.en cok merak ettigim hangi sehir nerden geliyir bu bolluk.kizlar hep konu aciyor nasil tabisabilirz nasil evlenebiliriz diye.bari sen sunlara tuyo ver yaniMerhabalar KK'nın tatlı mı tatlı hatunları,
Benim 20'lik bebeyle tekrar bir araya gelmemizin sonucunun fiyasko olacağı aslında belliydi. Keşke sizleri dinleseymişim
Bugün derin bir yüzleşme yaşandı. İlk ayrılığımızın nedenini sordum, döküldü bizim ergen irisi.
Normalde bu çok kıskanç bir adam. Fotoğrafımı biri beğenir 'Kim bu?' diye sorar. Elinde telefonum dmlerimi okurken bile görmüşlüğüm var. Dışarı çıkarken giydiğim bluzun kolunu, eşofmanın paçasının darlığını sormuşluğu var. Bunları niye normal karşıladıysam o zamanlar?
Neyse efendim, sonra bu çocuk Instagram'da üniversite sayfalarından son takip edenlerden kızları bulup eklemeler, bilmem kaç zaman önceki fotoğraflarını beğenmeler gibi saçmalıklara girişti. Bunlar bile ayrılık sebebi, hala merak ediyorum. Niye ayrılmadıysam?
Neyse ben de bir gün bu bebenin meslektaşı, hatta daha ağır abilerinden 3 erkek arkadaşım ve bir kız arkadaşımla akşam bir mekana gidip, içtik. Eve geldiğimde haber verdim, o da 'Bir sorun yok dimi?' gibi bir yanıt verdi.
Ertesi gün onun evine gittim. Daha önce hiç kondom vs kullanmamış. Ben de bir süre önce arkadaşımdan aldığım bir tane kondomu da yanımda götürdüm. Arkadaşımdan aldığımı söyledim.
Meğersem kafasında kurmuş. Bir gece önce görüştüğüm erkek arkadaşlarımdan birinden aldığımı ve muhtemelen daha da ötesini.
Yahu bu ayrılık için sebep değil ki? Oturur sorarsın açık açık. Yanlış mıyım?
Ayrıldıktan sonra başkalarıyla da buluştum, görüştüm hatta daha da ötesi bile var. Hiçbir açıklama yapmadan gitmiş yahu, oturup kös kös beklememi mi umuyordu?
Barıştığımız zaman türlü çeşitli şeylerden ayrılık sürecimizde başkasıyla birlikte olduğumu anladı.
Sonra yine aramızda soğuk rüzgarla esmeye başladı, uzaklaştık.
Gelmiş bana şimdi başkasıyla görüştüğünü söylüyor. Bunun ihanet olduğunu söylediğimde, tek ihanet edenin benim olduğumu; ayrılığımız süresince karşı cinsten biriyle konuşmadığını ama benim yapmadığım şey kalmadığı gibi saçmalıklar zırvalıyor.
Bu suçlamalarında az biraz bile olsa haklı mı? Ben biraz mizacı geniş bir insanım, o yüzden sizlere soruyorum.
Yani şimdi nasıl oluyor diye tarif verememya nasıl oluyor bu? gözümü kapıyorum brad piti düşünüyorum yine de midem bulanıp kaçıyorum bana da bi elkonuyu böldüm ama boynum bükük sinirlerim gergin
O kim ki beni bir yere göndersin falan?Ne hayatlar var.gercekten sasiriyorum kiskanc olan erkek mekanin agir abileriyle icmeye gonderiyor.kondomlar havada ucuyor.ayrildiktan sonra beraberlikler yasaniyor.sen her defasinda bize bu ergen konusunu aciyor.en cok merak ettigim hangi sehir nerden geliyir bu bolluk.kizlar hep konu aciyor nasil tabisabilirz nasil evlenebiliriz diye.bari sen sunlara tuyo ver yani
Her flört ettiğim insanla tabii ki birlikte olmuyorum.Yaşam tarzını eleştirmiyorum, sadece merak ettim şuan, her flört ettiğinle birlikte oldun mu?
Ayık kafayla mı yapıyosunuz bu işi?
Duygu sevgi neresinde bu işin?
Bu kadar ilişki yaşadıktan sonra kendini nasıl iyi hissediyosun?
Bu kadar mıç mıç şeyler yaşadıktan sonra sevgilinle nasıl birlikte oluyosun? Nasıl oluyor bu işler. Aklım kendini kaybediyor?
Ben mi çok dar kafalıyım.
Cidden merak için soruyorum. Kendimi sorgulamaya başlicam.