- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 27
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Evet evet kendiniz o kadar olgunsunuz ki buraya açtığınız konulardan belli oluyorIngilizce işimin ve eğitimimin bir parçası.
Günümün bilmem kaç saati kendileriyle haşır neşir olarak geçiyor. Buna rağmen Ingilizce ve Türkçe karışık kullananlara epey bir kıl oluyorum.
Yeni nesil özentiliğinden başka bir şey değil.
Karşımda olgun bir insan olmayınca tartışmayı sevmiyorum. Çünkü cümlelerimi karşımdakinin anlayabileceği ölçüde seçmek benim için yorucu oluyor. Lütfen daha fazla uzatma.
Insanların yanımda güzel vakit geçirmesi, eğlenebilmesi beni mutlu eder.Evet evet kendiniz o kadar olgunsunuz ki buraya açtığınız konulardan belli oluyorayrıca sadece LOL demek ile tüm cümlelerimin farklı dil içerdiğini ima etmeniz çok anlamsınız. Çok ama çok kahkaha atıyorum sayenizde. Bence sizin hayatınızda ki “bebeler” de böyle yapıyor olabilir
Ya gerçekten boşverip sınavıma çalışmaya gidicem de,buraya her hafta konu açıyorsun ve buradaki üyeler bu konularınıza yorum yazıyor benim gibi hani. Sonra kalkıp yok salça oluyorsun falan bunlar komikInsanların yanımda güzel vakit geçirmesi, eğlenebilmesi beni mutlu eder.
Ben kendimi bildikten sonra, senin benim hakkımdaki düşüncelerin bir şey ifade etmez.
Evet olgun bir insanım hep de öyle oldum.
Başkalarının konularına salça olmakta, ego yarıştırmakta kolay gelsin sana.
Daha fazla yanıtlarıma mazhar olamayacağın için bir şeyler yazmakla parmacıklarını yorma bence.
Normalde yorum yapmayacaktım ama şu yorumu görünce dayanamadım. Eski sevgilinizi oraya buraya şikayet ederken neden aynı olgunluğu göstermemiştiniz acaba? Açtığınız konulara hepimiz aşinayız. (karıştırıyorsam kusura bakmayın.)Normal hayat sürenlere de uyduruk hayat diyerek atıfta bulunmuşsunuz, o uyduruk yaşantısı sürenler sizin gibi "umrumda değil" dedikleri insan için bu kadar konuşup konu üstüne konu açmıyordur. Öte yandan haddim olmayarak şunu söyleyeyim, evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim, ilk cinsel deneyimimi yaklaşık 19 yaşındayken yaşadım. Bu konularda gayet açığım. Ancak sizin yanlış yaptığınız şu ki ben kendinize değer vermediğinizi düşünüyorum. Bence çok aşırı hızlı gidiyorsunuz, çok hızlı yaşıyorsunuz. 19 yaşındayken bu kadar olmasa da bu tarz bir yaşantım vardı, 2 yıl önceye baktığımda gerçekten pişman olduğumu hissediyorum. Emin olun bizim gibi hayatı erken yaşta deneyimleyen, hayatı hızlı yaşayan insanların hepsi böyle hissediyordur. Bazı şeyleri, bazı hisleri, bazı değerleri erken tüketmemek gerek.Her zaman yaşıtlarımdan olgun oldum. 20 yaşımda da, 6 yaşımda da bu böyleydi.
Kendimi ifade ettim ama bazı insanların anlama yönünden sorunları olabiliyor. Saygı duyup tekrardan ifade ediyorum.
Onu bebe yapan yaşı değil, karakteri. 30 yaşında hatta 50 yaşında biri için bile böyle diyebilirim.
20lik diye vurgu yapmam bahsettiğim partnerimin kim olduğunu belirtmek için.
Umarım şimdi anlayabilmişsinizdir, anlamadıysanız kendinizi biraz sıkıp tekrar tekrar okuyup anlamaya çalışın lütfen
Insanlar 1 senede aşırı derece de değişebiliyorlar. Özellikle de benim yaşlarımda.Normalde yorum yapmayacaktım ama şu yorumu görünce dayanamadım. Eski sevgilinizi oraya buraya şikayet ederken neden aynı olgunluğu göstermemiştiniz acaba? Açtığınız konulara hepimiz aşinayız. (karıştırıyorsam kusura bakmayın.)Normal hayat sürenlere de uyduruk hayat diyerek atıfta bulunmuşsunuz, o uyduruk yaşantısı sürenler sizin gibi "umrumda değil" dedikleri insan için bu kadar konuşup konu üstüne konu açmıyordur. Öte yandan haddim olmayarak şunu söyleyeyim, evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim, ilk cinsel deneyimimi yaklaşık 19 yaşındayken yaşadım. Bu konularda gayet açığım. Ancak sizin yanlış yaptığınız şu ki ben kendinize değer vermediğinizi düşünüyorum. Bence çok aşırı hızlı gidiyorsunuz, çok hızlı yaşıyorsunuz. 19 yaşındayken bu kadar olmasa da bu tarz bir yaşantım vardı, 2 yıl önceye baktığımda gerçekten pişman olduğumu hissediyorum. Emin olun bizim gibi hayatı erken yaşta deneyimleyen, hayatı hızlı yaşayan insanların hepsi böyle hissediyordur. Bazı şeyleri, bazı hisleri, bazı değerleri erken tüketmemek gerek.
Geri kalan yorumları okumadım ama ben şuna takıldım. Gerçekten bu çocuğu seviyor musunuz? Ya da umursamıyor musunuz? Çünkü burada gerçekten önemsemiş gibi bir izlenim bırakıyorsunuz. Biraz boş kalmanızı, daha doğrusu kafanızı toplamanızı öneriyorum, aksi halde ilk paragrafta belirttiğim pişmanlığı yaşamanız kaçınılmaz görünüyor.
Ben sizin "hep olgundum" lafınızın üzerine söyledim bunu. Yoksa hepimiz yaş aldıkça gelişiyoruz, bilgileniyoruz buna zaten lafım yok, iyi sabahlar.Insanlar 1 senede aşırı derece de değişebiliyorlar. Özellikle de benim yaşlarımda.
Siz aynı kalıyorsanız bu sizinle ilgili bir durum.
Ben sürekli değişim ve gelişim içindeyim.
Hep söylerim, geçen seneki Anna ile şimdiki Anna oturur tanışırlar. O derece farklılar.
Öfkeli anımda yapmaya karar verdiğim bir şey olgun olmadığımı göstermez.Ben sizin "hep olgundum" lafınızın üzerine söyledim bunu. Yoksa hepimiz yaş aldıkça gelişiyoruz, kültürleniyoruz, bilgileniyoruz buna zaten lafım yok, iyi sabahlar.
Sürekli başka erkeklerle birlikte olmak değişim ve gelişim değildir bence sen bazı şeyleri yanlış anlıyorsun bir süredir açtığın konuları görüyoruz Annanın derdi hep aynı ben bi gelişme değişim göremedim sanırım burdaki herkes de bunun farkında ve kimse senin kötülüğün için konuşmuyor bana göre kendini geliştirmek bir erkeğe bu kadar takılıp kalmamak onu kafaya bu kadar takmamakla olur erkeksiz bir birey olarak yaşamaktan da zevk aldığın gün büyümüşsün ve çok güçlü bir kadın olmuşsun demektir 30 yaşındayım ve bugüne kadar hiç bir erkek beni bu denli uğraştırmadı asla kimsenin peşinde koşmadım kafama takmadım kendimle gurur duyuyorum umarım sende bu duyguyu yaşarsın .Insanlar 1 senede aşırı derece de değişebiliyorlar. Özellikle de benim yaşlarımda.
Siz aynı kalıyorsanız bu sizinle ilgili bir durum.
Ben sürekli değişim ve gelişim içindeyim.
Hep söylerim, geçen seneki Anna ile şimdiki Anna oturur tanışırlar. O derece farklılar.
Sürekli başka erkeklerle olmak büyümek ve gelişim demedim ki.Sürekli başka erkeklerle birlikte olmak değişim ve gelişim değildir bence sen bazı şeyleri yanlış anlıyorsun bir süredir açtığın konuları görüyoruz Annanın derdi hep aynı ben bi gelişme değişim göremedim sanırım burdaki herkes de bunun farkında ve kimse senin kötülüğün için konuşmuyor bana göre kendini geliştirmek bir erkeğe bu kadar takılıp kalmamak onu kafaya bu kadar takmamakla olur erkeksiz bir birey olarak yaşamaktan da zevk aldığın gün büyümüşsün ve çok güçlü bir kadın olmuşsun demektir 30 yaşındayım ve bugüne kadar hiç bir erkek beni bu denli uğraştırmadı asla kimsenin peşinde koşmadım kafama takmadım kendimle gurur duyuyorum umarım sende bu duyguyu yaşarsın .
Özel değilse ne okuyorsunSürekli başka erkeklerle olmak büyümek ve gelişim demedim ki.
Büyük bir hastalık geçirdim geçen seneden bu yana.
Istediğim akademik başarıyı yakaladım. Bunlar gelişmek için fazlasıyla yeterli.
Kendimle sonuna kadar gurur duyuyorum.
Erkeksiz yaşayamıyorum gibi bir durum yok. Çekici bir kadınım, sürekli etrafımda birileri oluyor. Hoşlandıysam çeşitli şekilde vakit geçiriyorum. Bu bana göre normal.
Ay yok gidiyorum bu diyarlardan.o değil de Anna Boleyna nickli arkadasımız, profil mesajının altındaki mesaj çok komik duruyor. Yaşantın toplum ahlakına genel anlamıyla uygun değil ve haliyle burada çok tepki alıyorsun diye kendini direnişçi mi ilan ettin yaaağni?
Ben senin hayatını okumayı seviyordum nereyeAy yok gidiyorum bu diyarlardan.
Vaktimi ve enerjimi fazla sömürmeye başladı burası.
Ondan öyle bir şey yazdım
Buradaki bazı zihniyetler toksik etki yapıyor üzerimde.Ben senin hayatını okumayı seviyordum nereye ☹ Pucca gibi blog yazsan okurum valla
NiyeeeeGitmeeeeeğ
Evet evet fark ettim konularin bir sekilde konudan uzaklasiyorBuradaki bazı zihniyetler toksik etki yapıyor üzerimde.
Konumla ilgili yorum yapmaktan ziyade hayatımla ilgili yorum yapabilme cüretini buluyorlar kendilerinde. Insanlara hadlerini bildirmeye çalışmak yorucu bir eylem oldu benim için.
Insanlara acımaktan yoruldum.Evet evet fark ettim konularin bir sekilde konudan uzaklasiyor
Sürekli başka erkeklerle olmak büyümek ve gelişim demedim ki.
Erkeksiz yaşayamıyorum gibi bir durum yok. Çekici bir kadınım, sürekli etrafımda birileri oluyor. Hoşlandıysam çeşitli şekilde vakit geçiriyorum. Bu bana göre normal.
Sürekli başka erkeklerle olmak büyümek ve gelişim demedim ki.