İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce çok geçmiş olsun burda gösterdiğin profil zaten sadece aşk hayatınla ilgili ben başarılarımı buraya yazmadım iş ile ilgili verdiğim örnek kendimle gurur duyduğum konulardan sadece biriydi bu aşk hayatım yani güçlü kadın olmaktan bahsederken birde bu yönünden gör diye konu akademik başarılara çekiciliğe gelirse o konularda kendimle gurur elbet duyuyorum bir bankanın genel müdürlüğünde başkan yardımcısıyım ve önümüzdeki yaz ünlü bir enişte getiriyorum k.k ya kısmetse evleniyorum yani seni de asla yargılamıyorum bunlar elbet olacak benim hayatımda da oldu ama ben eğlendim kimseyi bu kadar konular açacak kadar sevmedim onlar beni sevdi kafaya taktı çekici kadın olmak da budur bana göre peşinden koşsunlar sen koşma lütfen bu konuyu da bırak gitsin
Tamamen buradan çekip gidiyorum zaten.

[

ya onu demedim :KK70: adamı bırak def et hayatından anlamın da :KK70: sesli güldüm yeminle ya
Sesli gülünecek bir şey yok.
Herhalde senin bir lafınla siteden gidecek halim yok 🤷🏻‍♀
Enerjimi emmeye başladı burası, yarardan çok zararını görüyorum. Konumdan ziyade sormadan hayat tarzıma yorum yapanlar mı dersin, egosunu insanlardan üzerinden tatmin etmeye çalışanlar mı dersin, manasız yere rütbesini söyleyip ünlü bi kocişko mu ne bulduğunu laf arasına sıkıştıranlar mı dersin..

Sesli gülünecek bir şey yok.
Herhalde senin bir lafınla siteden gidecek halim yok 🤷🏻‍♀️
Enerjimi emmeye başladı burası, yarardan çok zararını görüyorum. Konumdan ziyade sormadan hayat tarzıma yorum yapanlar mı dersin, egosunu insanlardan üzerinden tatmin etmeye çalışanlar mı dersin, manasız yere rütbesini söyleyip ünlü bi kocişko mu ne bulduğunu laf arasına sıkıştıranlar mı dersin..
Cidden rahatsızsın :KK70: biran önce düzelmen dileğiyle hoşçakal :)

Cidden rahatsızsın :KK70: biran önce düzelmen dileğiyle hoşçakal :)
Kezban değilim ya buna da şükür.
Onun çaresi yok malum 😔
Kendisiyle aşırı gurur duyan ama her ne hikmetse her yere, dağlara, taşlara 50li yaşlarında ünlü tüm Türkiye'nin aşık olduğu bir adamla sevgilisi olduğunu yazan aşırı güzel insan 😅

Ooffff yine kendini övmeden duramiyor, yaw he anladik en tas hatun sensin, biz kadin miyiz yaaa? 😂😂😂😂😂😂😂 profildeki yazi da kahkaha attirdi...siradan insanlar diyor....burda oldugun süre icinde beni cok güldürdügün oldu, sagol. Byeeee

Ooffff yine kendini övmeden duramiyor, yaw he anladik en tas hatun sensin, biz kadin miyiz yaaa? 😂😂😂😂😂😂😂 profildeki yazi da kahkaha attirdi...siradan insanlar diyor....burda oldugun süre icinde beni cok güldürdügün oldu, sagol. Byeeee
Bir gün olur da geri dönersem seni komplekslerinle barışmış görürüm, umuyorum ki 🙏🏻
Yani sosyal medyadan tanımadığım etmediğin birine aylardır böyle takık olman... Hiç sağlıklı değil. Muhtemelen gençliğini yaşayamamış bir teyzemiz ay pardon ablamızsın.

Bir gün olur da geri dönersem seni komplekslerinle barışmış görürüm, umuyorum ki 🙏🏻
Yani sosyal medyadan tanımadığım etmediğin birine aylardır böyle takık olman... Hiç sağlıklı değil. Muhtemelen gençliğini yaşayamamış bir teyzemiz ay pardon ablamızsın.

evet takigim sana, hastayim sana hastaaa 😂 bi bilsen sabirsizlikla yeni konu acmani bekliyorum...ha bu arada bebe döndügünde yine konu acicaksin, adim kadar eminim, takik misim...dinime küfreden müslüman olsa 😂😂😂😂😂😂😂

Muhtemelen gençliğini yaşayamamış bir teyzemiz ay pardon ablamızsın.

ha bu arada...sen sözde gencligini yasiyorsun da ne farkin var sanki? sen de aylardir bi bebeye takili kaldin, yapistin resmen. Simdi burda seni elestirenler hep kiskanc, hep takintili, hep sagliksiz ama sen cok sagliklisin ve hic kiskanc degilsin? Ha bide tabi ki hemcinslerine laf sokarken onlardan cok ama cok farklisin...herkes ektigini bicer yavrum

[/QUOT

Engelledim ben ya ünlü biriyle evlenicemi yazdım çok kızdı bana niye ben iyi niyetli yaklaşığım halde baktım beni ezmeye çalışıyor evet resmen havamı attım bende herkesi kendi gibi sanıyor :) halbuki niyetim kötü değildi ilk başta ben çok yanlışlar yaptım o yapmasın diye amann neyse ya o kadar aklı varsa buraya konu açmasaymış napalım

Onun çaresi yok malum 😔
Kendisiyle aşırı gurur duyan ama her ne hikmetse her yere, dağlara, taşlara 50li yaşlarında ünlü tüm Türkiye'nin aşık olduğu bir adamla sevgilisi olduğunu yazan aşırı güzel insan 😅

O değil de 50li yaşlarında ünlü demişken Hakan Ural'ı mı enişte getiriyor acaba :KK53: aklıma ilk o geldi
Hiç de sevmem itici gelir bana, gerçi alan almış satan sattı mı bilemiyorum:halay:

O değil de 50li yaşlarında ünlü demişken Hakan Ural'ı mı enişte getiriyor acaba :KK53: aklıma ilk o geldi
Hiç de sevmem itici gelir bana, gerçi alan almış satan sattı mı bilemiyorum:halay:
Ay yok ya o değil :) benimkide itici biri ama şimdi doğruya doğru yakışıklı çekici bir adam yaşını da göstermez ama uyuzdur biraz

Anna seni sevmiştim. Bazı nedenlerden yorum yapmasamda konunu okumadan geçmedim hiç. Dönüşünü bekleyeceğim. Güzel bir renksin.

herkes sizin kafanızdaki kalıplara uygun yaşamak mı zorunda ve buraya konu açarken sizlerden konu içeriği ile alakalı izin mi alması gerekiyor anlamıyorum?
niye burada boş can sıkıyorsunuz?
yorum yapmak zorunda değilsiniz ki! konularını görmek istemiyorsanız göz ardı edin yani nedir ? bordo klavyeli misiniz? önce sizin denetiminizden geçelim? buda onun hayatı! yargılamak biraz küstahça değil mi ?????

Canim malesef burasi türkiye dünya bakimsizi da olsa bu bizde ki erkelerin yoklugu ve acligi ile herkesin gideri oluyor. Bizde ki erkekler nefes alsin yeter mantiginda

Bazen kendini kanıtlamaya çalışmak, kendine hakarettir. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin. İnsanların senin aynanda gördüğü, kendi yansımasıdır. Boşver...

Onun çaresi yok malum 😔
Tüm Türkiye mi? Ülke insana nasıl aşık olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X