-
- Konu Sahibi Meredith Grey
İşin bana ilginç gelen bir başka yönü bu kadar kapsamli bir platformda 7/24 moderatör kontrolü olmadığını bu konu vesilesiyle görmüş olmam. 54 sayfa olmuş yarısı kuru gürültü ile uzamış gitmiş. Anında olmasa bile saatlik müdahale dahi yok. Moderatör takviyesi yapilsa iyi olacak nacizane kanaatim.
Pazar günleri izinlilerKesinlikle katılıyorum bu konuda size. Günde bir kere (bazen o da yok) uğrayıp şikayet edilenleri banlayıp gidiyorlar. Şimdi bunu yazdık diye bizi de banlayacaklar muhtemelen.
Sızı de aleyna tilkı gibi sitede yururken aa anna boleeyn gecıyo diye parmakla gosterıyorlar mıydıHer zaman yaşıtlarımdan olgun oldum. 20 yaşımda da, 6 yaşımda da bu böyleydi.
Kendimi ifade ettim ama bazı insanların anlama yönünden sorunları olabiliyor. Saygı duyup tekrardan ifade ediyorum.
Onu bebe yapan yaşı değil, karakteri. 30 yaşında hatta 50 yaşında biri için bile böyle diyebilirim.
20lik diye vurgu yapmam bahsettiğim partnerimin kim olduğunu belirtmek için.
Umarım şimdi anlayabilmişsinizdir, anlamadıysanız kendinizi biraz sıkıp tekrar tekrar okuyup anlamaya çalışın lütfen
Bos yapma dolu gel dini üstüne mini etek gibi kesme açsın sonuna kadar hakkı hatta hepiniz bir olun acin
Yav gece gece tövbe estağfurullah ne güldümKriterin çük
Insanların koyduğu etiketler beni ilgilendiriyor mu sence?Ah ah sen o normallerin gözünde hangi etiketleri taşıyorsun acaba. Acıdım da şu an sana.
Hiç seyretmedim sex and the city.Sex and the city nin yeni bölümü gelmişakışına bırak samantha tatlım
Merak ettim ben de bakayim dedim.Profilini gizli yapmis o arada.Cidden kimdi bu?
Türkçe zaten olmuyor,denedim de cıks.İngilizce harika bir dil dirty talk için
Yorgundun uyudun mu??? Gece 03.25 te kaş yapimi ile ilgili bir konuya yorum yapmissin ama...Kızlar dün biraz yorucu bir gündü, erkenden uyumuşum. Şimdi okudum yazılanları.
Size önemli bir tavsiyem olacak belki bu vermek haddime değildir ama.
Bu tarz tiplere yanıt vererek aslında hem onun istediğini yapmış hem de kendi enerjinizi gereksiz tüketmiş oluyorsunuz. Ne olur böyle tiplerin karşısında en azından sosyal platformda sessiz kalın. 1-2 bir şey daha yazar bakar dikkat çekemiyor susar. Ama siz yanitlar yazdıkça makineli tüfek misali o da yazıp duruyor.
Şahsen gidip dava falan açmayacağım. Hem uğraşmak istemiyorum hem onun zihniyeti ona en büyük ceza. Zaten dava açacak olsam siteden en az 5 kişiye falan açmam gerekirdi.
Uydurmasan acaba?Yorgundun uyudun mu??? Gece 03.25 te kaş yapimi ile ilgili bir konuya yorum yapmissin ama...
Yalana ne gerek var anlamadim...
Dogru duzgun yazmak istemedim deseydin keske...
Pardon pardon pardon cok cok ozur dilerim anna seni karistirmisim sen degilmissin..kusura bakma.Yorgundun uyudun mu??? Gece 03.25 te kaş yapimi ile ilgili bir konuya yorum yapmissin ama...
Yalana ne gerek var anlamadim...
Dogru duzgun yazmak istemedim deseydin keske...
Bence de. Bir konu açılıyor kavga çıkıyor hakaretler küfürler havada uçuşuyor saatlerce öyle kalıyor.. Moderatör sayısı az bence de.İşin bana ilginç gelen bir başka yönü bu kadar kapsamli bir platformda 7/24 moderatör kontrolü olmadığını bu konu vesilesiyle görmüş olmam. 54 sayfa olmuş yarısı kuru gürültü ile uzamış gitmiş. Anında olmasa bile saatlik müdahale dahi yok. Moderatör takviyesi yapilsa iyi olacak nacizane kanaatim.
Ozur diledim zatenn tekrar bakip okursan gorursun..Uydurmasan acaba?
Şu an yalan söyleyen sensin.
Bir göz doktorundan randevu alın bence. Hayatımda kaş yapımıyla ilgili bir konuya bile girmedim. Çok zor değil gir bak yazdığım mesajlara görünüyor mu
Millet deliye hasret ben akıllıya, gerçekten.
Umarım baktıktan son olgunca özür dilemesini de bilirsin.