- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Tamamen buradan çekip gidiyorum zaten.Önce çok geçmiş olsun burda gösterdiğin profil zaten sadece aşk hayatınla ilgili ben başarılarımı buraya yazmadım iş ile ilgili verdiğim örnek kendimle gurur duyduğum konulardan sadece biriydi bu aşk hayatım yani güçlü kadın olmaktan bahsederken birde bu yönünden gör diye konu akademik başarılara çekiciliğe gelirse o konularda kendimle gurur elbet duyuyorum bir bankanın genel müdürlüğünde başkan yardımcısıyım ve önümüzdeki yaz ünlü bir enişte getiriyorum k.k ya kısmetse evleniyorum yani seni de asla yargılamıyorum bunlar elbet olacak benim hayatımda da oldu ama ben eğlendim kimseyi bu kadar konular açacak kadar sevmedim onlar beni sevdi kafaya taktı çekici kadın olmak da budur bana göre peşinden koşsunlar sen koşma lütfen bu konuyu da bırak gitsin
ya onu demedimTamamen buradan çekip gidiyorum zaten.
Sesli gülünecek bir şey yok.[
ya onu demedimadamı bırak def et hayatından anlamın da sesli güldüm yeminle ya
Cidden rahatsızsınSesli gülünecek bir şey yok.
Herhalde senin bir lafınla siteden gidecek halim yok
Enerjimi emmeye başladı burası, yarardan çok zararını görüyorum. Konumdan ziyade sormadan hayat tarzıma yorum yapanlar mı dersin, egosunu insanlardan üzerinden tatmin etmeye çalışanlar mı dersin, manasız yere rütbesini söyleyip ünlü bi kocişko mu ne bulduğunu laf arasına sıkıştıranlar mı dersin..
Kezban değilim ya buna da şükür.Cidden rahatsızsınbiran önce düzelmen dileğiyle hoşçakal :)
Bir gün olur da geri dönersem seni komplekslerinle barışmış görürüm, umuyorum kiOoffff yine kendini övmeden duramiyor, yaw he anladik en tas hatun sensin, biz kadin miyiz yaaa?profildeki yazi da kahkaha attirdi...siradan insanlar diyor....burda oldugun süre icinde beni cok güldürdügün oldu, sagol. Byeeee
Bir gün olur da geri dönersem seni komplekslerinle barışmış görürüm, umuyorum ki
Yani sosyal medyadan tanımadığım etmediğin birine aylardır böyle takık olman... Hiç sağlıklı değil. Muhtemelen gençliğini yaşayamamış bir teyzemiz ay pardon ablamızsın.
Muhtemelen gençliğini yaşayamamış bir teyzemiz ay pardon ablamızsın.
Ooffff yine kendini övmeden duramiyor, yaw he anladik en tas hatun sensin, biz kadin miyiz yaaa?profildeki yazi da kahkaha attirdi...siradan insanlar diyor....burda oldugun süre icinde beni cok güldürdügün oldu, sagol. Byeeee
[/QUOT
Engelledim ben ya ünlü biriyle evlenicemi yazdım çok kızdı bana niye ben iyi niyetli yaklaşığım halde baktım beni ezmeye çalışıyor evet resmen havamı attım bende herkesi kendi gibi sanıyor :) halbuki niyetim kötü değildi ilk başta ben çok yanlışlar yaptım o yapmasın diye amann neyse ya o kadar aklı varsa buraya konu açmasaymış napalım
Kezban değilim ya buna da şükür.
Onun çaresi yok malum
Kendisiyle aşırı gurur duyan ama her ne hikmetse her yere, dağlara, taşlara 50li yaşlarında ünlü tüm Türkiye'nin aşık olduğu bir adamla sevgilisi olduğunu yazan aşırı güzel insan
Ay yok ya o değil :) benimkide itici biri ama şimdi doğruya doğru yakışıklı çekici bir adam yaşını da göstermez ama uyuzdur birazO değil de 50li yaşlarında ünlü demişken Hakan Ural'ı mı enişte getiriyor acabaaklıma ilk o geldi
Hiç de sevmem itici gelir bana, gerçi alan almış satan sattı mı bilemiyorum
Tüm Türkiye mi? Ülke insana nasıl aşık olur ?Kezban değilim ya buna da şükür.
Onun çaresi yok malum
Kendisiyle aşırı gurur duyan ama her ne hikmetse her yere, dağlara, taşlara 50li yaşlarında ünlü tüm Türkiye'nin aşık olduğu bir adamla sevgilisi olduğunu yazan aşırı güzel insan