- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.118
- 46
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Evet okudum gördüm cocugunun istahiyla ilgili de konuları var.Erkek olmasina imkan yok.Resmen zıvanadan cıkti dün gece ve hala öyle duruyor mesajlarıbir derdim var forum sayfasında, sağda filtreler kısmındaki "özel konuşmayı başlatan" bölümüne üyenin nickini yazın, eski konuları çıkıyor.
ben nick sahibinin r yaptığını düşünüyorum.
Farkındaysan özür mesajından önce yazmışım.Ozur diledim zatenn tekrar bakip okursan gorursun..
Ayrica haddini bil deli filan gorduk ozur diledik....
Belli bir kalıp oturmadım kafamda. Tek istediğim güzel vakit geçirmek, güvenmek ve tutku.M Meredith Grey , hepimizin dönem dönem saçma sapan kişilerle takıldığı ve beklentilerimizin karşılanmadığı oluyor. Bunu yaşanması gereken bir evre olarak görüyorum. Bu çocuk adamla uğraşma demiştim önceki konunda ancak benim bunu dememin de hiçbir değeri olmadığının farkındaydım. Yanii önüne bakacaksın, sonuç bu.
Ama tavsiyem şu: yine böyle bir ilişkiye girmeden önce, gerçekte istediğin ilişkinin ne olduğunu iyi tahlil etmeye çalış. Bana, ne istediğini bilmediğin bir arayıştasın gibi geliyor çünkü.
Çok büyük konuşuyosunuzAynen sadece onu vermiş bu zamana kadar hep onu vermiş konuları hep cinsellik yok içimde kondom kaldı yok şöyle yok böyle normal bir konusu yok valla benim basıma boyle bisey gelse doktora anlatmaya utanırim evli olduğum halde kiz canli yayın gibi yayıyor yüzü de kızarmıyor Rabbim vermesin başa büyük konuşmak istemiyorum Rabbime sığınıyorum böyle kızım olacaksa Rabbim hiç verme evlat diye inlet ama boyle evlat verme yoksa evlat katili olurum
Ben cok sakinim sampiyon..Farkındaysan özür mesajından önce yazmışım.
Okuduğumda gördüm. Sakin ol şampiyon.
Yani milleti itham etmeden önce bir emin olun, sonrası mahcubiyet oluyor.
Yalancı olmakla suçlandığımda sakin kalamıyorum açıkçası. Bi de o kadar emin yazmışsın ki.Ben cok sakinim sampiyon..
Sen bana laf yetirtirecegine sana bunda hakaret.eden insana laf yetistirsen daha dogru olmaz miydi??
Konunda sana destek olmaya calismistim sadece bir yanlislik oldu ve ozur diledim bu kadar uzatmanin manasi nedir??
Hadi isine sampiyon...
Hic mahcup degilim buarada cunku hata yaptim kabul ettim ozur diledim hata olabilir diye dusunuyorum.Yalancı olmakla suçlandığımda sakin kalamıyorum açıkçası. Bi de o kadar emin yazmışsın ki.
O şahısa da laf yetiştirmem. Koyduğum bir noktaya dahi değmez. Öyle bir insan için ne vaktimi harcarım ne de bir şeyler yazıp kendisini önemli hissettiririm.
Lol haddimi çok iyi bilirim,gerçekleri söylemek hadsizlik değil. Gerçeklerinle yüzleş cidden acıyorum sanaInsanların koyduğu etiketler beni ilgilendiriyor mu sence?
Insanlar her koşulda bir şeyler diyecek. Onları kafaya takmak yerine cesurca istediğim şeyleri yaşıyorum.
Acımak falan gerçekten hadsizce kelimeler. Keşke tablet şeklinde had satılsa da, içerek 'eksikliğinizi' giderseniz.
Hislerimiz karşılıklı sanırım :)Lol haddimi çok iyi bilirim,gerçekleri söylemek hadsizlik değil. Gerçeklerinle yüzleş cidden acıyorum sana
Sanırım anadili ingilizce olan herkese ergenimsi yakıştırması yaptınız ayıp aaaHislerimiz karşılıklı sanırım :)
Lol diyen bir ergenimsiyi ciddiye alamıyorum ne yazık ki.
Sizin o tecavüz dediğiniz şeyi müslümanlar da yapıyor. Cemaat yurtlarındaki toplu tecavüzler, kuran kurslarındaki istismarlar, tecavüzcü cemaat liderleri. Of içim şişti be. O şeriatla yönetilen ülkelerde tecavüz yok mu? Gidin bakın İran'da ufacık kızları imamlar satıyor. Belgeseli var BBC'de. İran'da tecavüzcüsünü öldüren kadın idam edildi. Siz neyin inancından bahsediyorsunuz. Eskiden tecavüz yokmuşmuş, nereye yoktu? Her müslüman mükemmel mi ki böyle konuşuyorsunuz? Bir de evli adamların üzerine atlıyormuş kadınlar. Ya o kokoşmuş kocanızı kim ne yapsın? Eğer "toplumun geneli" müslümansa, istatiksel olarak tecavüzcülerin, katillerin, hırsızların çoğu da müslüman. Burada ahlak bekçiliği yapmayın. İstediğimizle sevişiriz, istersek evleniriz istersek evlenmeyiz. Alışın buna, buradayız çünkü!Evet cnm eskiden yapana hayat kadını derlerdi onunda mesleği o olurdu ama simdi önüne gelen hayat kadını olmuş da adı özgürlük cinsel istek olmuş fantazi olmuş diye diye evli adamları yoldan çıkardılar simdi kadınlar adamların üstüne atlıyor çıkarmışlar bir kadin özgürlüğü kadın neredeyse kocasının yanında eve adam alacak yine de haklı olacak sonumuz kıyamet ve kıyamet bu toplum bu zihniyet yüzünden yok oldu eskiden tecavüzmu vardı bu kadar kadın cinayetlerimi vardı niye var şimdi başına buyruk libidosu peşinde olan kadınlar yüzünden
Hiç tecavüz, kadın cinayeti yokmuş eskiden,Sizin o tecavüz dediğiniz şeyi müslümanlar da yapıyor. Cemaat yurtlarındaki toplu tecavüzler, kuran kurslarındaki istismarlar, tecavüzcü cemaat liderleri. Of içim şişti be. O şeriatla yönetilen ülkelerde tecavüz yok mu? Gidin bakın İran'da ufacık kızları imamlar satıyor. Belgeseli var BBC'de. İran'da tecavüzcüsünü öldüren kadın idam edildi. Siz neyin inancından bahsediyorsunuz. Eskiden tecavüz yokmuşmuş, nereye yoktu? Her müslüman mükemmel mi ki böyle konuşuyorsunuz? Bir de evli adamların üzerine atlıyormuş kadınlar. Ya o kokoşmuş kocanızı kim ne yapsın? Eğer "toplumun geneli" müslümansa, istatiksel olarak tecavüzcülerin, katillerin, hırsızların çoğu da müslüman. Burada ahlak bekçiliği yapmayın. İstediğimizle sevişiriz, istersek evleniriz istersek evlenmeyiz. Alışın buna, buradayız çünkü!
Benim kocam melek gibi suçsuz ama ahlaksız kadınlar tecavüz ediyorlar. Sonuçta o da erkek yani. O kadar kuyruk sallamış kadın bir de. Aranmış. Etek, şort giymiş namıssız. Hep bu kadınlar yüzünden evlilikler bitiyor. Erkeğe zulme son ama özellikle evli erkeklerre zulme son.Hiç tecavüz, kadın cinayeti yokmuş eskiden,
kadınlar evli adamları ayartıyor falan... Erkeklerin kanadı yok uçacaklar yoksa. Hiçbirine kıyamam kadınlar ayartıyor, yoldan çıkarıyor. Nedir bu çektikleri? Bir kadın olarak ben isyan ediyorum. Erkeklere zulme sooonnn verin.
Hiç tecavüz, kadın cinayeti yokmuş eskiden,
kadınlar evli adamları ayartıyor falan... Erkeklerin kanadı yok uçacaklar yoksa. Hiçbirine kıyamam kadınlar ayartıyor, yoldan çıkarıyor. Nedir bu çektikleri? Bir kadın olarak ben isyan ediyorum. Erkeklere zulme sooonnn verin.
Ben sirf elin namissiz kadinlari "aa evli adaaaaam" diyip ayartmasin diye evlenmiyorum.Benim kocam melek gibi suçsuz ama ahlaksız kadınlar tecavüz ediyorlar. Sonuçta o da erkek yani. O kadar kuyruk sallamış kadın bir de. Aranmış. Etek, şort giymiş namıssız. Hep bu kadınlar yüzünden evlilikler bitiyor. Erkeğe zulme son ama özellikle evli erkeklerre zulme son.
Ingilizce işimin ve eğitimimin bir parçası.Sanırım anadili ingilizce olan herkese ergenimsi yakıştırması yaptınız ayıp aaa
Valla ben de bir namıssız olarak evlendim. Eşim aldatırsa kızamam kız adama namıssızları iyi bilitim kaçış yok onlardan. Naapsın adacağaazım?Ben sirf elin namissiz kadinlari "aa evli adaaaaam" diyip ayartmasin diye evlenmiyorum.
Valla ben de bir namıssız olarak evlendim. Eşim aldatırsa kızamam kız adama namıssızları iyi bilitim kaçış yok onlardan. Naapsın adacağaazım?Etraf namıssız kaynıyor
Hali hazırda şeriat olan ülkelere alalım sizi.Zavallı ya zavallı gelse şeriat ve assalar hepinizi oh ne güzel olurdu