İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir derdim var forum sayfasında, sağda filtreler kısmındaki "özel konuşmayı başlatan" bölümüne üyenin nickini yazın, eski konuları çıkıyor.

ben nick sahibinin r yaptığını düşünüyorum.
Evet okudum gördüm cocugunun istahiyla ilgili de konuları var.Erkek olmasina imkan yok.Resmen zıvanadan cıkti dün gece ve hala öyle duruyor mesajları

Ozur diledim zatenn tekrar bakip okursan gorursun..
Ayrica haddini bil deli filan gorduk ozur diledik....
Farkındaysan özür mesajından önce yazmışım.
Okuduğumda gördüm. Sakin ol şampiyon.
Yani milleti itham etmeden önce bir emin olun, sonrası mahcubiyet oluyor.

M Meredith Grey , hepimizin dönem dönem saçma sapan kişilerle takıldığı ve beklentilerimizin karşılanmadığı oluyor. Bunu yaşanması gereken bir evre olarak görüyorum. Bu çocuk adamla uğraşma demiştim önceki konunda ancak benim bunu dememin de hiçbir değeri olmadığının farkındaydım. Yanii önüne bakacaksın, sonuç bu.

Ama tavsiyem şu: yine böyle bir ilişkiye girmeden önce, gerçekte istediğin ilişkinin ne olduğunu iyi tahlil etmeye çalış. Bana, ne istediğini bilmediğin bir arayıştasın gibi geliyor çünkü.
Belli bir kalıp oturmadım kafamda. Tek istediğim güzel vakit geçirmek, güvenmek ve tutku.

Aynen sadece onu vermiş bu zamana kadar hep onu vermiş konuları hep cinsellik yok içimde kondom kaldı yok şöyle yok böyle normal bir konusu yok valla benim basıma boyle bisey gelse doktora anlatmaya utanırim evli olduğum halde kiz canli yayın gibi yayıyor yüzü de kızarmıyor Rabbim vermesin başa büyük konuşmak istemiyorum Rabbime sığınıyorum böyle kızım olacaksa Rabbim hiç verme evlat diye inlet ama boyle evlat verme yoksa evlat katili olurum
Çok büyük konuşuyosunuz

Farkındaysan özür mesajından önce yazmışım.
Okuduğumda gördüm. Sakin ol şampiyon.
Yani milleti itham etmeden önce bir emin olun, sonrası mahcubiyet oluyor.
Ben cok sakinim sampiyon..
Sen bana laf yetirtirecegine sana bunda hakaret.eden insana laf yetistirsen daha dogru olmaz miydi??
Konunda sana destek olmaya calismistim sadece bir yanlislik oldu ve ozur diledim bu kadar uzatmanin manasi nedir??
Hadi isine sampiyon...

Ben cok sakinim sampiyon..
Sen bana laf yetirtirecegine sana bunda hakaret.eden insana laf yetistirsen daha dogru olmaz miydi??
Konunda sana destek olmaya calismistim sadece bir yanlislik oldu ve ozur diledim bu kadar uzatmanin manasi nedir??
Hadi isine sampiyon...
Yalancı olmakla suçlandığımda sakin kalamıyorum açıkçası. Bi de o kadar emin yazmışsın ki.

O şahısa da laf yetiştirmem. Koyduğum bir noktaya dahi değmez. Öyle bir insan için ne vaktimi harcarım ne de bir şeyler yazıp kendisini önemli hissettiririm.

Yalancı olmakla suçlandığımda sakin kalamıyorum açıkçası. Bi de o kadar emin yazmışsın ki.

O şahısa da laf yetiştirmem. Koyduğum bir noktaya dahi değmez. Öyle bir insan için ne vaktimi harcarım ne de bir şeyler yazıp kendisini önemli hissettiririm.
Hic mahcup degilim buarada cunku hata yaptim kabul ettim ozur diledim hata olabilir diye dusunuyorum.
Yok ben sadece dun aksam ki uyeyi soylememistim aslinda ama neyse bende uzatmak istemiyorum.
Ozurumu diledim uzerime duseni yaptim sadece bir goz yanilgisi oldu gercekten bunun icinde bir suru hakaret duymayi hak etmiyorum sende hak etmedin ama konu kapansin bir daha yazmam byess.

Insanların koyduğu etiketler beni ilgilendiriyor mu sence?
Insanlar her koşulda bir şeyler diyecek. Onları kafaya takmak yerine cesurca istediğim şeyleri yaşıyorum.
Acımak falan gerçekten hadsizce kelimeler. Keşke tablet şeklinde had satılsa da, içerek 'eksikliğinizi' giderseniz.
Lol haddimi çok iyi bilirim,gerçekleri söylemek hadsizlik değil. Gerçeklerinle yüzleş cidden acıyorum sana 🤧

Evet cnm eskiden yapana hayat kadını derlerdi onunda mesleği o olurdu ama simdi önüne gelen hayat kadını olmuş da adı özgürlük cinsel istek olmuş fantazi olmuş diye diye evli adamları yoldan çıkardılar simdi kadınlar adamların üstüne atlıyor çıkarmışlar bir kadin özgürlüğü kadın neredeyse kocasının yanında eve adam alacak yine de haklı olacak sonumuz kıyamet ve kıyamet bu toplum bu zihniyet yüzünden yok oldu eskiden tecavüzmu vardı bu kadar kadın cinayetlerimi vardı niye var şimdi başına buyruk libidosu peşinde olan kadınlar yüzünden
Sizin o tecavüz dediğiniz şeyi müslümanlar da yapıyor. Cemaat yurtlarındaki toplu tecavüzler, kuran kurslarındaki istismarlar, tecavüzcü cemaat liderleri. Of içim şişti be. O şeriatla yönetilen ülkelerde tecavüz yok mu? Gidin bakın İran'da ufacık kızları imamlar satıyor. Belgeseli var BBC'de. İran'da tecavüzcüsünü öldüren kadın idam edildi. Siz neyin inancından bahsediyorsunuz. Eskiden tecavüz yokmuşmuş, nereye yoktu? Her müslüman mükemmel mi ki böyle konuşuyorsunuz? Bir de evli adamların üzerine atlıyormuş kadınlar. Ya o kokoşmuş kocanızı kim ne yapsın? Eğer "toplumun geneli" müslümansa, istatiksel olarak tecavüzcülerin, katillerin, hırsızların çoğu da müslüman. Burada ahlak bekçiliği yapmayın. İstediğimizle sevişiriz, istersek evleniriz istersek evlenmeyiz. Alışın buna, buradayız çünkü!

Sizin o tecavüz dediğiniz şeyi müslümanlar da yapıyor. Cemaat yurtlarındaki toplu tecavüzler, kuran kurslarındaki istismarlar, tecavüzcü cemaat liderleri. Of içim şişti be. O şeriatla yönetilen ülkelerde tecavüz yok mu? Gidin bakın İran'da ufacık kızları imamlar satıyor. Belgeseli var BBC'de. İran'da tecavüzcüsünü öldüren kadın idam edildi. Siz neyin inancından bahsediyorsunuz. Eskiden tecavüz yokmuşmuş, nereye yoktu? Her müslüman mükemmel mi ki böyle konuşuyorsunuz? Bir de evli adamların üzerine atlıyormuş kadınlar. Ya o kokoşmuş kocanızı kim ne yapsın? Eğer "toplumun geneli" müslümansa, istatiksel olarak tecavüzcülerin, katillerin, hırsızların çoğu da müslüman. Burada ahlak bekçiliği yapmayın. İstediğimizle sevişiriz, istersek evleniriz istersek evlenmeyiz. Alışın buna, buradayız çünkü!
Hiç tecavüz, kadın cinayeti yokmuş eskiden,
kadınlar evli adamları ayartıyor falan... Erkeklerin kanadı yok uçacaklar yoksa. Hiçbirine kıyamam kadınlar ayartıyor, yoldan çıkarıyor. Nedir bu çektikleri? Bir kadın olarak ben isyan ediyorum. Erkeklere zulme sooonnn verin. :KK70: :KK70: :KK70:

kadınlar evli adamları ayartıyor falan... Erkeklerin kanadı yok uçacaklar yoksa. Hiçbirine kıyamam kadınlar ayartıyor, yoldan çıkarıyor. Nedir bu çektikleri? Bir kadın olarak ben isyan ediyorum. Erkeklere zulme sooonnn verin. :KK70: :KK70: :KK70:
Benim kocam melek gibi suçsuz ama ahlaksız kadınlar tecavüz ediyorlar. Sonuçta o da erkek yani. O kadar kuyruk sallamış kadın bir de. Aranmış. Etek, şort giymiş namıssız. Hep bu kadınlar yüzünden evlilikler bitiyor. Erkeğe zulme son ama özellikle evli erkeklerre zulme son. 😁

Benim kocam melek gibi suçsuz ama ahlaksız kadınlar tecavüz ediyorlar. Sonuçta o da erkek yani. O kadar kuyruk sallamış kadın bir de. Aranmış. Etek, şort giymiş namıssız. Hep bu kadınlar yüzünden evlilikler bitiyor. Erkeğe zulme son ama özellikle evli erkeklerre zulme son. 😁
Ben sirf elin namissiz kadinlari "aa evli adaaaaam" diyip ayartmasin diye evlenmiyorum.

Sanırım anadili ingilizce olan herkese ergenimsi yakıştırması yaptınız ayıp aaa 😂😂
Ingilizce işimin ve eğitimimin bir parçası.
Günümün bilmem kaç saati kendileriyle haşır neşir olarak geçiyor. Buna rağmen Ingilizce ve Türkçe karışık kullananlara epey bir kıl oluyorum.
Yeni nesil özentiliğinden başka bir şey değil.

Karşımda olgun bir insan olmayınca tartışmayı sevmiyorum. Çünkü cümlelerimi karşımdakinin anlayabileceği ölçüde seçmek benim için yorucu oluyor. Lütfen daha fazla uzatma.

Ben sirf elin namissiz kadinlari "aa evli adaaaaam" diyip ayartmasin diye evlenmiyorum.
Valla ben de bir namıssız olarak evlendim. Eşim aldatırsa kızamam kız adama namıssızları iyi bilitim kaçış yok onlardan. Naapsın adacağaazım? 😁 Etraf namıssız kaynıyor 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X