İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek orucuna mı girsen

Bazen kendini kanıtlamaya çalışmak, kendine hakarettir. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin. İnsanların senin aynanda gördüğü, kendi yansımasıdır. Boşver...
10 günü aşmış konuyu bulup yorum yazmak
Keşke bu kadar zahmet etmeseydin

10 günü aşmış konuyu bulup yorum yazmak
Keşke bu kadar zahmet etmeseydin

Konuya yorum değil yazdığım çünkü konu ne; ihanetle suçlanıyorum. Benim mesajımın içeriği ne? Anna' nın saçma ithamlardan ötürü hesabını dondurmak istemesine karşı onu sakinleştirmek. Ben sevdiğim insanlar için yazılmış birkaç cümleyi zahmet olarak görmem. Siz ilgilenmediğiniz kişiler için zahmet etmeyin yeter.

İyi de hesap donduruldu zaten
Dondurulmuş hesabı mesajla aktifleştirme çabanıza hayran kaldım, devam

İyi de hesap donduruldu zaten
Dondurulmuş hesabı mesajla aktifleştirme çabanıza hayran kaldım, devam

Kadınlar kulubünde yorum okumak için aktif bir hesaba ihtiyaç yok. Üye olmadan da konu okuyabiliyorsunuz, dışarıdan burayı takip etmemesi için hiç bir neden yok. Bu kadarını düşünebilirsiniz sanıyorum ama enerjinizi laf sokmaya harcarken bu mümkün olmuyor tabi. Bir de bu tarz karşı taraftan çok çirkin görünüyor, kendi iyiliğiniz için yapmayın.

Hakikaten ha. Coşmuş da coşmuşlar. Sanki kendi hayatları mükemmelliklerle dolu. İnat etmişler illa kız onların istediği gibi yaşayacak. Cinsel ilişki yaşamaktan ya da hızlı hayat tarzından memnun değilim dememiş konu açmış fikir sormuş uzatmış da uzatmışlar öf.

yine aynı adamla ilgili benzer bir konu ile gelir oböyle birde cutemom diye bir üye vardı.tam hatırlamıyorum ama ikinci çocuğum erkek olursa tekrar 1.çocuğumun ismini koyacağım vs diye bir konu açmıştı.çok tuhaf gelmişti oradan aklımda kalmış sonra üyeliğini dondurmuştu diye hatırlıyorum ama ben üye olduğumda tekrar buradaydı.bende o zaman üye değildim arada mesajları okuyordum yani yanlışım varsa düzeltsinler buranın müdavimleri.uzun lafın kısası tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır.

Dönebilir evet, dönmeyebilir de. Sizin yaptığınız gibi dışarıdan da takip edebilir hepsi mümkün.

sapla samani karıştırmayı seven bir milletiz :) kapıyı sorarsın pencereyi gösterir buradakiler

Noktasına virgülüne kadar katıldığım bi yorum. Tebrik ediyorum sizi.

Öffff tonla adamla oluyon az nefes al adam haklı sevseydin gerçekten hemen miden başkasını almazdı.
Ben olsam seni asla affetmezdm
Ve seni tanisaydim hayatta bı ilişki yaşamazdm hiç güvenilir diilsin.
Cinsellik yaşamana diil ayrilir ayrılmaz hemen başkalarıyla olup boş kalmaman bu etrafınsakilere güven vermez.

Meredith, konularini daha yeni okudum bebegin babasi 20 lik mi polis mi yoksa 20 lik ve polis ayni kisi mi
Bakın geçmiş konularımı merak edip okuyorsunuz tamam. Ama gidip yorum yapmanız mantıksız. Konu tekrardan forumda gündem oluyor. Çok merak ettiğiniz bir şey varsa ciddiyim özelden sorun.
Bir üyenin konularını merak edip okuyup hepsine yorum yapmamalısınız. Yanlış mı düşünüyorum Mune ? Bu şu an da konu açan üyelerin de hakkına girmek oluyor. Onlar cevap beklerken benim 92993 sene önceki konuma göz atıp, yorum falan yazıyor insanlar.

Konularin kapansin okey de mune yi etiketlemende amac ne ? Ozelden yazmak sormak zorunda miyim? Ben sana hakaret etmedim yargilamadim kural ihlalinde bulunmadim. Ben yeni okudum konularini...

O kadar konun var ki inan ki hepsine ne yorumlar yapasim geldi hamilesin ve uzulme diye yorum dahi yapmadim. Yaptigim iki yorum mu mantiksiz geldi sana

Konularin kapansin okey de mune yi etiketlemende amac ne ? Ozelden yazmak sormak zorunda miyim? Ben sana hakaret etmedim yargilamadim kural ihlalinde bulunmadim. Ben yeni okudum konularini...

O kadar konun var ki inan ki hepsine ne yorumlar yapasim geldi hamilesin ve uzulme diye yorum dahi yapmadim. Yaptigim iki yorum mu mantiksiz geldi sana

292992 yıl önce önceki konuları hortlatmanız mantıksız. Mune'yi de bu konuya dair bir site kuralı varsa ki olduğunu düşünüyorum şahsen açıklamasını rica etmek için etiketledim.
Herkes yıllar önceki konuları okuyup hortlatsa forumun hali ne olurdu?

Hortlamak ne demek ya ahahaha neyse bak yine sustum. Ben yeni okudum yorum yapmak istedim. Istedigim gibi sinirlar ve kurallar dahilinde yorum yapabilirim saniyorum. Bence sen su an gecmisinden kacmaya calisiyorsun bana cemkiriyorsun. Burasi ozgur bir platform sen de konu acmissin ki yorum yapabilelim diye. Sene sinirlamasi mi var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…