walla bu konuda benım dıkkatımı erkek arkadsın cekmedı... erkeklerın bu tur seyler yaptıgını duymaya alıstık zaten sayelerındeama o işçi bayramındakı kız yokmuu.... işte onuu benım elıme verıcekler... bugun konu sahıbıneyse yarın bıze kızlar... yanında erkek olan adama sen nasıl kur yaparsın yaa.. ne zannedıyordu yanı sevgılısını bırakıp 2 saattır onunde halay ceken kıza mı gıdecektı... bır kere nısanlıma bakan bır kız vardı bır mekanda yanında aılesı olmasaydı sacını elıne verıcektım cok zor tuttum kendımı... kadının asıl dusmanı kadınmıdır yanı?? devamlı 4 gozumuzu acıp mı gezmelıyız bıryerde... boyle kadınlarla aynı ahlak yapısı ve gelenekler ıcınde yaşamak istemiyorum... ama sorsanız onlardan namuslusu yok...emınım kı o hoplayan zıplayan kızında sevgılısı vardır... o kız namusluysa ben namussuzum kızlarr kabul edıyorum.....konu sahıbı sanada tek tavsıyem o cocugun oldugu herseyı her yerı ve her kısıyı cıkar hayatından.. 5 yılına acıma yaşanmışlıklar var dıyıcemde... mutlaka acıyorsundur... ama yazılarından anladıgım kadarıyla cok guclu bır kızsın... bundan sonra hayat senın.. ve o hayatı haketmeyen bırıyle bırdaha asla paylaşma !1
Ayrıldığına sevindim,kurtulmuşsun..Aslında şurda hata yapıyoruz biz,değer vermeyen birinin ilk başlarda belli oluyor davranışlarından..çok bağlanmadan kestirip atıp kurtulmak en doğrusu ..Ama duygusal davranıyoruz işte..:44:
evet bazen hoşuma giderdi kızlar bakınca sevgilim yakışıklı bakıyorlar falan diye gelip geçerken falan ama o kız nasıl bakıyor yaa benim baktığımı gördüğü halde arkasını dönüp dönüp baktı orda sevincimizi paylaşıyoruz işçi bayramı kürt türk zengin fakir.. hiç ayrım yapmadan hepimiz bir aradayız nasıl mutluydum bütün moralim bozuldu suratım düştü benim ki hemen anladı zaten kız kıvırtarak oynuyo halay çekiyo o kıçını yırtasım geldi:) sahnede şarkı söyleyen bir bayan vardı o kızda sahnenin sol tarafnda hemn benimkiside o yöne bakıyor ya tabii benim bakıştıklarını gördüğümü anladı ee koskoca yarım saat nerdeyse okadr salak değilim tabi ki görcem neymiş saz çalan adam ona bakıyomuş ona bakıyorum neden bana bakıyosa allah allah dedi bende ben senin kime baktığını bilyorum şimdide gay taklidi mi yapcaksın dedim kızı gösterdim tabi kız yine bakıyor ara ara benimki bi bagırmaya başladı hastasın sen falan diye bana....öyle devam etti iyi ki de oldu işçi bayramı seviyorumm ya benim için hayırlısı oldu:)
walla nışanlıma kımsenın bakması hosuma gıtmez... tırnaklarım haddinden buyuk ;o bakan gozlerınden guzel yuzunu kırletmek ıstemem kımsenın ama yapmam da dıyemem.. nısanlımda bu huyumu bıldıgı ıcın kafasını kaldırmıyor :) ıyı yapmısın tatlım. senın gıbı guclu bır kızın yanına baskalarının bacagından gogsunden medet uman bırı yakışmaz zaten.. senı taşıyamaz.. ya bazen düşünüyorum kız arkadaslarım dürtüyor yolda cocugun boyuna posuna bak dıyorlar.. bakıyorum bana hıcte cekıcı gelmıyor.. sevdıgım adamın tırnagı olamaz yanı... ama erkekler bunu dıyemıyor nedense.. yaşamadım allahta yaşatmasında.. genel erkekler boyle.. bacağı açık bır kız gorduklerınde ne dusunuyorlar cok merak edıyorum...
bende hep düşünürüm bir bacaktan nasıl tahrik oluyorlar biz neden onların koluna bacağına bakıp off demiyoruz bunu anlayamıyorum bacağına bakıp şunu bir yatağa atsaydım falan demiyoruz:) ben hep sadık kaldım normaldede dönüpte şu çocukta ne yakışıklı demedim o gözle bakmadım erkeklerin çoğu bunu yapamıyor maalesef..lisede ki sevgilimde böyleydi hadi ozman çocuktuk falan da bazıları 30 40 yaşında olsada abazalığı devam ediyor benimkiside öyle işte kaç yaşında olursa olsun hep abaza olarak kalacak:)
ona sorsan abaza degıldır..!! bıde su var ben acık gıyınmeyı severım mesela.. mını etek gıyerım nısanlım yanımdayken.. nısanlım cok gıyme dıyor ama dınlemıyor.. harbıden gıymesem mı dıye dusundum su an... belkıde senın sevgılın gıbı bırılerıde bana bakıp ıcınden bıseyler gecırıyor olabılır yanı... ama baskalarına gore yaşamak ıstemıyorum.. erkeklerın cogu gozden de etkılenıyor ne yapmalıyız yanı ?? peçemi takayım yuzumede...
genel de ılıskıler hep boyle baslar .once kopek gıbı pesınden kosarlar sonra senı kopek ederler .
kotu zıhnıyetlı kotu nıyetlı erkeklerın nıtekım taktıgıdır bu .
ne yazık kı bız kızlar bıraz naıf oldugumuz ıcın ,boyle tuzaklara dusebılıyoruz .
tatlım oncelıkle hakkında hayırlısını dılıyorum ,ınan en dogru kararı verdın .
bak canım hep savundugum sey vardır ; kımse dort dortluk degıldır herkes hata yapabılır
ve herkese bır kere de olsa sans verılır .ve hıc bır zaman keske dememek ıcın ,bır sansı verırısın .
o bır kere verılen sansı degerlendırmıyor ıse karsındakı
o zaman hıc gozunun yasına bakmadan yolunu gostereceksın kı ,sen de hayatına yon vereceksın .
ben bugune kadar yasadıgım hıc bırseye keske demedım .cunku hıc bır zaman kestırıp atmadım .
hep sonuna kadar gıttım olayın ,sonuna kadar gıttım keske dememek ıcın .
ama tatlım artık senın keske dıyebılecek bır konumun yok .senın suan vıcdanın son derece huzurlu olsun .
sen yapabılecklerı fazlasıyla ,hatta ona haketmeyecegı kadar fazla sans vermıssın .
senın artık keske demek ıcın hıc bır nedenın yok .vıcdanın rahat olsun .
emın ol canım kımse yasattıgını yasamadan goç etmıyor bu dunyadan .
her kım ne yapıyor ıse ne yasatıyor ıse ,o da o yasattıgını gormeden olmeyecekmıs .
suan hıc olmadıgın kadar mutlu olmaya bak ,ve ınan olacaksın da .
belkı uzuleceksın ,yasadıklarınız anılarınız senı sarsacak ama ,emın ol gececek .
asla yasadıklarından pısmanlık duyma .yasaman gerekıyordu kı yasadın .
boyle bır ınsan tercıh ederek belkı hata yaptın ,paylasımların belkı de senı pısman olmana sebep oldu .
ama asla pısmanlık duyma .unutma kı bunlar senın ıcın bır tecrube oldu .ve sen bıraz daha buyudun .
acılar ınsanları olgunlasıtırır ,pısmanlıkların sana emın ol cok sey kattı .
bu demek degıldır kı ,"bır daha hata yapmayacagım" belkı de secımlerın de yıne hata yaparsın ,yapacaksın da
zaten .bu sekıl de olgunlasacak buyuyeceksın . hayat ınıslerı cıkıslarıyla canım .yarın ne gosterır bılemeyız .
ve hıc unutma ,kımse senden degerli degıl.kendını sevdıgın kadar kımseyı sevme .
ben kendimi sevmeyi daha yeni ögrendim diyebilirim 1 yıldır aklım başına geldiğinden beri kendimle barışığım kendimi seviyorum güvenimi tekrardan kazandım..hep yalnız kalmaktan korktum birisi bana sahip çıksın istedim birazda o korkum yüzünden ilişkiye devam ettim ama gücümü topladığımı düşünüyorum kimseye muhtaç değilim ailem ablam var yanımda çok şükür.ve çok rahatım ayrıldığımız saatten beri zerre üzülmedim belki zaman ilerledikçe yaşadığımız güzel şeyleri düşünüp üzülcem ama okadar çok kötü şey yaşattı ki bana güzellikler çok az pişman olcagımı sanmıyorum benim için tecrübeydi daha çok güç kazanmamamı sağladı.
ben kendimi sevmeyi daha yeni ögrendim diyebilirim 1 yıldır aklım başına geldiğinden beri kendimle barışığım kendimi seviyorum güvenimi tekrardan kazandım..hep yalnız kalmaktan korktum birisi bana sahip çıksın istedim birazda o korkum yüzünden ilişkiye devam ettim ama gücümü topladığımı düşünüyorum kimseye muhtaç değilim ailem ablam var yanımda çok şükür.ve çok rahatım ayrıldığımız saatten beri zerre üzülmedim belki zaman ilerledikçe yaşadığımız güzel şeyleri düşünüp üzülcem ama okadar çok kötü şey yaşattı ki bana güzellikler çok az pişman olcagımı sanmıyorum benim için tecrübeydi daha çok güç kazanmamamı sağladı.
kendini toparlaman çok güzel inş bidaha olmaz.
ama yine de düşüyorum olan sadece sana oldu .biraz kendini sakınsaydın herşeyini vermeseydin eski sevgilin resmen hevesi aldı senden diyebilirim .sen sen ol evlenmeden bu işlere kalkışma yine aşık olursun herşey unutulur.erkekler dediğin gibi o işi yapana kadar erkektir ..ondan sonrası yok.evliliklerdede bu böyledir.
eski sevgiline ne mi oldu o başka birini bulur kendini ona vermeyen biri ile evlenir..
doğanın kanunu bu. sanada çok geçmiş olsun inş seni kabullenen birini bulursun.ha ailen arkanda dimi.ne güzel.ailenle ömür boyu mutlu ol.
kendini toparlaman çok güzel inş bidaha olmaz.
ama yine de düşüyorum olan sadece sana oldu .biraz kendini sakınsaydın herşeyini vermeseydin eski sevgilin resmen hevesi aldı senden diyebilirim .sen sen ol evlenmeden bu işlere kalkışma yine aşık olursun herşey unutulur.erkekler dediğin gibi o işi yapana kadar erkektir ..ondan sonrası yok.evliliklerdede bu böyledir.
eski sevgiline ne mi oldu o başka birini bulur kendini ona vermeyen biri ile evlenir..
doğanın kanunu bu. sanada çok geçmiş olsun inş seni kabullenen birini bulursun.ha ailen arkanda dimi.ne güzel.ailenle ömür boyu mutlu ol.
kusura bakma bencillik ettim.inan yaşayan anlar.insan aşık olunca gözü görmüyor gerçekten ben evlenmeden önce sevgilim yapalım deseydi yapardım gerçekten o an düşünemiyorsun.boş ver hayat bizlere güzel.dediğin gibi gönlünü ferah tut. iyiki evlenmemişsin bide böyle düşün
bugün 5 yıllık ilişkime son verdim kızlar, 5 yıl ya her istedigini yaptım ilişkiye girdik, her ihtiyacını karşıladım cinsellige ihtiyaç diye bakıyor ya erkekler!!!! neyse ilk 1 yıl çok güzeldi, zaten baya peşimden koştu benimle olabilmek için, 2.senemizde ilişkiye girdik vs herşey yolunda yine tabi ben köpek gibi aşık oldum, o bana aşıkken ben ona oldum bu sefer ve kıskanmaya başladım, ilk defa tattığım bu duyguyu yaşamaya başladım, tabi o benim herşeyime karışıyor onu giyme bununla konuşma, üniversitedeyiz benim arkadaşım yok dogru düzgün çünkü o belirliyor kiminle konuşcagımı, tabi bende boyun egiyorum aşıgım diye...neyse yavaş yavaş ben bunun gözünün dışarda oldugunu anladım, bir kız şort giymeye görsün .... bakıyor göğüs dekoltesi görmesin resmen bir .... deli oluyor, bende çıldırıyorum tabi, hergün kavga hergün degişik nedenlerle savuşturuyor beni, tabii ben yine kabul ediyorum...bende çirkin bir kız degilim boyum 1.73 kilom 55 şuanda fizigim yerinde, baya ilgi görüyorum ama gel gelelim bir erkek arkadaşımın ilgisini çekemedim..neyse baya uzattım konuyu, kaç yıl böyle idare ettim, yaz tatillerinde görüşemeyelim, beyfendi sanki evli akşam 11de yatıyor, normalde sabaha kadar oturan insan memleketine gittimi 10 da 11de ben yatıyorum diyip yatıyor, bende ses etmiyordum ama yeter artık ne msjlar ne konuşmalar yakaladım, eski sevgiliseyle fotolar vs hep affettim kızlar ama artık hep bana yalvarırken peşimde divane olurken bu yıll ben ilgimi kestim çünkü ayrılmak istedigimi belirttim, bu sefer o bana deli divane olmaya başladı ve şiddete de maruz kaldım geçen yıllarda onun yaptıgı hatalar yüzünden, bir kıza bakardı mesela ben baktın derdim hemen sinirlenirdi kavga büyürdü döverdi beni, suratım mosmor 2011 yılına girdim ben dayak yemekten giydigim elbise yüzünden!!! yinede affettim... ama bugün bir kızla yanımda yarım saat boyunca bakıştılar, kız buna bakıyor o ona bakıyor işçi bayramında, o ş... bu sitedeyse görür umarım bilir kendisini, ben umurlarında bile olmadım resmen kurlaştılar ve ben sevgilimi terkettim yarım saat izledim birbirlerine iş atmalarını, beyaz tişörtlü ş.... k....iyi kıvırttın bugün halay çekerken.. tabii ayrıldıktan sonra benimki evimin önüne kadar gelip agladı, yeminler etti bakmadım görmedim diye, her zaman yaptıgı şey bu sefer affetmedim...neyse konuyu çok dagıttım umarım anlarsınız ş....z pislikten kurtuldum anlıycagınız kızlar darısı benim gibi olanların başına inşallah..sadece anlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?