ihanetin bana değil dualara...

evet bazen hoşuma giderdi kızlar bakınca sevgilim yakışıklı bakıyorlar falan diye gelip geçerken falan ama o kız nasıl bakıyor yaa benim baktığımı gördüğü halde arkasını dönüp dönüp baktı orda sevincimizi paylaşıyoruz işçi bayramı kürt türk zengin fakir.. hiç ayrım yapmadan hepimiz bir aradayız nasıl mutluydum bütün moralim bozuldu suratım düştü benim ki hemen anladı zaten kız kıvırtarak oynuyo halay çekiyo o kıçını yırtasım geldi:) sahnede şarkı söyleyen bir bayan vardı o kızda sahnenin sol tarafnda hemn benimkiside o yöne bakıyor ya tabii benim bakıştıklarını gördüğümü anladı ee koskoca yarım saat nerdeyse okadr salak değilim tabi ki görcem neymiş saz çalan adam ona bakıyomuş ona bakıyorum neden bana bakıyosa allah allah dedi bende ben senin kime baktığını bilyorum şimdide gay taklidi mi yapcaksın dedim kızı gösterdim tabi kız yine bakıyor ara ara benimki bi bagırmaya başladı hastasın sen falan diye bana....öyle devam etti iyi ki de oldu işçi bayramı seviyorumm ya benim için hayırlısı oldu:)

işte beni kandırmak için okadar uğraştı ki okadar masumdu ki birden değişti ben şaşırdım belki düzelir diye hep devam ettim tabii benimde hatalarım oldu ama hiçbir zman gözüm dışarda değildi ne derse onu yaptım herşeyime karıştı kabul ettim giyimime kadar karıştı ama sonradan başıma dank etti en azından artık arkadaşlarıma kıyafetlerime karıştırtmamaya başladım tabii bunlar yeterli olmadı.sonuç bu ama huzurluyum şuanda.

walla nışanlıma kımsenın bakması hosuma gıtmez... tırnaklarım haddinden buyuk ;o bakan gozlerınden guzel yuzunu kırletmek ıstemem kımsenın ama yapmam da dıyemem.. nısanlımda bu huyumu bıldıgı ıcın kafasını kaldırmıyor :) ıyı yapmısın tatlım. senın gıbı guclu bır kızın yanına baskalarının bacagından gogsunden medet uman bırı yakışmaz zaten.. senı taşıyamaz.. ya bazen düşünüyorum kız arkadaslarım dürtüyor yolda cocugun boyuna posuna bak dıyorlar.. bakıyorum bana hıcte cekıcı gelmıyor.. sevdıgım adamın tırnagı olamaz yanı... ama erkekler bunu dıyemıyor nedense.. yaşamadım allahta yaşatmasında.. genel erkekler boyle.. bacağı açık bır kız gorduklerınde ne dusunuyorlar cok merak edıyorum...

bende hep düşünürüm bir bacaktan nasıl tahrik oluyorlar biz neden onların koluna bacağına bakıp off demiyoruz bunu anlayamıyorum bacağına bakıp şunu bir yatağa atsaydım falan demiyoruz:) ben hep sadık kaldım normaldede dönüpte şu çocukta ne yakışıklı demedim o gözle bakmadım erkeklerin çoğu bunu yapamıyor maalesef..lisede ki sevgilimde böyleydi hadi ozman çocuktuk falan da bazıları 30 40 yaşında olsada abazalığı devam ediyor benimkiside öyle işte kaç yaşında olursa olsun hep abaza olarak kalacak:)

bide o hızla gittim barda bi herifle tartıştım zaten atıtırdım dışarıya şikayet ettim öküz gibi bakıyor her baktığımda tabii iki kız oturduk saat gece 11 olmuş içki içiyoruz kesin götürürüm bunları diye kesip duruyor pis pis bakıyor dayandım dayandım zaten sinirliyim bi hışımla tutuştum kavgaya rezil ettim adamı rahatladım bide sorun çıkarmadan çık falan muhabbeti yaptılar çıktı gitti biraz kem küm edip pislik heryerde bu abazalar.

ona sorsan abaza degıldır..!! bıde su var ben acık gıyınmeyı severım mesela.. mını etek gıyerım nısanlım yanımdayken.. nısanlım cok gıyme dıyor ama dınlemıyor.. harbıden gıymesem mı dıye dusundum su an... belkıde senın sevgılın gıbı bırılerıde bana bakıp ıcınden bıseyler gecırıyor olabılır yanı... ama baskalarına gore yaşamak ıstemıyorum.. erkeklerın cogu gozden de etkılenıyor ne yapmalıyız yanı ?? peçemi takayım yuzumede...

evet herşeyden etkileniyor onlar el kol hareketinden bile offf tabi ki giyimini değiştirmyceksin onlara göre bende açık giyiniyorum şort etek falan giyiyorum hatta bugün gayette gögüs dekoltem vardı ama banamısın demedi işte bana karışırdı giyme etme diye sonradan bende giycem dedim ona göremi değiştircem sen bakıyosun sen ne bakıp düşünüyosan o kızlara başka adamlarda bana bakıp onu düşünsünler dedim ben öyle bişey düşünmüyrm dedi giyebilirsn dedi giyiyordum.

genel de ılıskıler hep boyle baslar .once kopek gıbı pesınden kosarlar sonra senı kopek ederler .
kotu zıhnıyetlı kotu nıyetlı erkeklerın nıtekım taktıgıdır bu .
ne yazık kı bız kızlar bıraz naıf oldugumuz ıcın ,boyle tuzaklara dusebılıyoruz .
tatlım oncelıkle hakkında hayırlısını dılıyorum ,ınan en dogru kararı verdın .
bak canım hep savundugum sey vardır ; kımse dort dortluk degıldır herkes hata yapabılır
ve herkese bır kere de olsa sans verılır .ve hıc bır zaman keske dememek ıcın ,bır sansı verırısın .
o bır kere verılen sansı degerlendırmıyor ıse karsındakı
o zaman hıc gozunun yasına bakmadan yolunu gostereceksın kı ,sen de hayatına yon vereceksın .
ben bugune kadar yasadıgım hıc bırseye keske demedım .cunku hıc bır zaman kestırıp atmadım .
hep sonuna kadar gıttım olayın ,sonuna kadar gıttım keske dememek ıcın .
ama tatlım artık senın keske dıyebılecek bır konumun yok .senın suan vıcdanın son derece huzurlu olsun .
sen yapabılecklerı fazlasıyla ,hatta ona haketmeyecegı kadar fazla sans vermıssın .
senın artık keske demek ıcın hıc bır nedenın yok .vıcdanın rahat olsun .
emın ol canım kımse yasattıgını yasamadan goç etmıyor bu dunyadan .
her kım ne yapıyor ıse ne yasatıyor ıse ,o da o yasattıgını gormeden olmeyecekmıs .
suan hıc olmadıgın kadar mutlu olmaya bak ,ve ınan olacaksın da .
belkı uzuleceksın ,yasadıklarınız anılarınız senı sarsacak ama ,emın ol gececek .
asla yasadıklarından pısmanlık duyma .yasaman gerekıyordu kı yasadın .
boyle bır ınsan tercıh ederek belkı hata yaptın ,paylasımların belkı de senı pısman olmana sebep oldu .
ama asla pısmanlık duyma .unutma kı bunlar senın ıcın bır tecrube oldu .ve sen bıraz daha buyudun .
acılar ınsanları olgunlasıtırır ,pısmanlıkların sana emın ol cok sey kattı .
bu demek degıldır kı ,"bır daha hata yapmayacagım" belkı de secımlerın de yıne hata yaparsın ,yapacaksın da
zaten .bu sekıl de olgunlasacak buyuyeceksın . hayat ınıslerı cıkıslarıyla canım .yarın ne gosterır bılemeyız .
ve hıc unutma ,kımse senden degerli degıl.kendını sevdıgın kadar kımseyı sevme .

Son düzenleme:
benim yanımda yakın arkadaşlarımın bacaklarına gögüslerine baktığınıda gördüm ama bişey demedim baksın artık napayım dedim salmıştım..çünkü bıktım bakma etme dedikçe iyice coştu çünkü.

gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken çok teşekkür ederim hislerim düşündüklerim yaşadıklarım aynen bu şekilde aynı hataları yapmıycağımı düşünüyorum ama güvenim sarsıldı onunla birlkte olduğumdan beri erkeklerden nefret eder oldum hepsi böyle diye düşünüyorum ve cesaretim yok yeniden aynı şeyleri yaşarım diye zaten aceleside yok zaman lazım bana herşeyi akışına bırakıyorum yine ne kimsede nede bişeyde gözüm var sadece huzur istiyorum kafam rahat olsun istiyorum..çok sağolun.

ben kendimi sevmeyi daha yeni ögrendim diyebilirim 1 yıldır aklım başına geldiğinden beri kendimle barışığım kendimi seviyorum güvenimi tekrardan kazandım..hep yalnız kalmaktan korktum birisi bana sahip çıksın istedim birazda o korkum yüzünden ilişkiye devam ettim ama gücümü topladığımı düşünüyorum kimseye muhtaç değilim ailem ablam var yanımda çok şükür.ve çok rahatım ayrıldığımız saatten beri zerre üzülmedim belki zaman ilerledikçe yaşadığımız güzel şeyleri düşünüp üzülcem ama okadar çok kötü şey yaşattı ki bana güzellikler çok az pişman olcagımı sanmıyorum benim için tecrübeydi daha çok güç kazanmamamı sağladı.

pişman olman yada keske dıyebılemen ıcın hıc bır sebebın yok canım .
kendını sevdın mı emın ol hata yapma oranın da en aza ınecektır .
sımdı bıraz kafanı dınle .hatta aglamak ıstıyorsan agla .
acını sonuna kadar yasa .sonra bır bakmıssın kı sana da gun dogmus .
su surec de kımseyı hayatına alma ,ve sakın yalnızlık korkusu yasama .
bıraz kafanı dınle.sonra zaten olacagı var ıse olur .arayıs ıcıne gırme
senın kısmetın zaten senı bır yerler de beklıyordur .
butun erkekler aynı degıl ,korkma da.
emın ol ıyılerı de var .senı hakedecek bırılerı emın ol cıkacaktır karsına .
hakettıgın mutlulugu yasayacagına ınanıyorum .
hersey gonlunce olsun canım.

Son düzenleme:

kendini toparlaman çok güzel inş bidaha olmaz.
ama yine de düşüyorum olan sadece sana oldu .biraz kendini sakınsaydın herşeyini vermeseydin eski sevgilin resmen hevesi aldı senden diyebilirim .sen sen ol evlenmeden bu işlere kalkışma yine aşık olursun herşey unutulur.erkekler dediğin gibi o işi yapana kadar erkektir ..ondan sonrası yok.evliliklerdede bu böyledir.
eski sevgiline ne mi oldu o başka birini bulur kendini ona vermeyen biri ile evlenir..
doğanın kanunu bu. sanada çok geçmiş olsun inş seni kabullenen birini bulursun.ha ailen arkanda dimi.ne güzel.ailenle ömür boyu mutlu ol.

beni böyle kabul edecek birilerini bulmama gerek yok isteyen eder isteyen etmez çok şükür ailem var işim var özgürüm zaten ben hiçbir zaman evliliği düşünmedim yaşamak istediğimi yaşadım okadr şey yapmasına ragmen evlilik hayali kuran erkek arkadaşımdı ben istemiyordum hayallerim var onları gerçekleştirmek istiyorum tekrar aşık olurum severim bunları düşünmek için çok erken bana bişey olmadı sadece tecrübe edindim olan ona olsun hiçbişey olmaz demeyin bana yaşattıkları elbet ondan çıkar ben buna inanıyorum hakkımıda helal ettim..hem ben mükemmel biriyim beni kim istemez ki bu kadar seviyorum işte kendimi sadece ben degerliyim artık:))

bakire olmadığım için beni kimse istemez diye düşünüyorsunuz sanırım ama aynı durumda evlenen çok kişi tanıdım ve benim böyle bir düşüncem yok zaten evlilik gbi neden ben elin adamına bakayım hayata istediğim gibi yaşamaya geldim neden bide onun kahrını çekeyim?? ben hep böyle düşündüm bu ilişkimden sonra evlilik bana zaten çok uzak böyle derim 2 ay sonrada yıldırım nikahıyla evleniyormuşum tabiki başka biriyle

kusura bakma bencillik ettim.inan yaşayan anlar.insan aşık olunca gözü görmüyor gerçekten ben evlenmeden önce sevgilim yapalım deseydi yapardım gerçekten o an düşünemiyorsun.boş ver hayat bizlere güzel.dediğin gibi gönlünü ferah tut. iyiki evlenmemişsin bide böyle düşün

öyle bir konuşma bile geçmedi zaten yapalım falan diye okadar kaptırmıştık ki kendimizi biliyorum oda etkileniyordu benden aşık diye düşünüyordum tabii herşey çok güzeldi ozmanlar ne kötü sözler vardı nede şiddet sonradan başladı hepsi ve ben aşıktım çok geç kalmıştım fark etmek için gerçek yüzünü...zaten bana ilk tokat attığında hayatta evlenmem bu adamla beni öldürür dedim hayatta olmaz.

Kusura bakma ama ardarda acayip hatalar yapmışsın. 1) Cinselliğe karşı tarafın ihtiyacını karşılamak olarak bakma artık lütfen. 2) Birbirinizi bunaltmaya başlamışsınız belli ki, konuşacağın ihtiyaçları belirlemek demek ne demek, sen taviz vermesen bunlar olmazdı, k,msenin kimseyi bukadar kısıtlamaya hakkı yok bence 3)Eski sevgilisiyle yeniden görüşmesini filan affettiysen kıskançlığın geçince bunu da affedersin muhtemelen ama affetmek aklına geldiğinde üniversite hayatını nasıl tek bir kişi etrafında geçirdiğini ve mahvettiğini düşün belki bu kendine engel olmanı sağlar. 4) Bi de dayanışma halayında nasıl kıvırtır bir kız çok merak ediyorum, ya da eyleme katılıp nasıl yarım saat boyunca kızla sevgilin birbirlerine sende onlara bakıcak zamanı ve ruh halini buldunuz bilmiyorum, hangi örgütse artık 3ünüzü bir araya getiren, politik altyapıyı geliştirme, isyan ve anma ruhunu kazandırma konusunda berbat belli ki.

Bir de şu dayak olayı var. Sana burdan idealist idealist bir tokat bile attığı an çekip gitmeliydin kendine hiç mi saygın yok senin filan demek isterdim ama senin yaptığın o hatayı bende yaptım zamanında bi ilişkimde. Başlarda hep sevgisinin taşkınlığından, aramızdaki tutkulu ve fırtınalı ilişkiden kaynaklandığını filan düşündüm dayak yiyor olmamın hatta bende vurduğuma göre dayak yiyor sayılmam diye kendimi avuttum Ben seçmişim ya adamı hata yaptığımı kabullenmek istemedim çevreme karşı savundum filan ama sonra bi baktım yaşadığım şeyleri çevremden ailemden vs. saklıyorum çünkü ben kendimden utanıyorum farkettiklerinde onlarda bana acıyacaklar diye düşünüyorum, şöyle bi kendime baktım duruşum bile değişmeye başlamış o zaman ipleri elime aldım ve ilişkimi bitirecek cesareti buldum. Şuan beni çok daha fazla seven ve çok daha sakin bir sevgilile gayet mutluyum.

maddi özgürlüğü olmadığı için , ailesi tarafından da kabul görmeyeceği için , çocukları olduğu için gibi nedenlerle dayakçı kocaya katlanan kadınları anlarım da , dayakçı sevgili ne ya bunlara kim neden katlanır. adı üstünde sevgili. hiç seven sevdiğini döver mi böyle biri sevilir mi. sevgili ile kavga ne demek hem. sevgili dediğin dünyanın bakılacak en zevkli yeri olarak sevgilisinin gözlerini bulur. bunu ister istemez yapar. sevgili ile alakalı aklından zerre kötü şey geçirmez. kötü yönlerini de aşk örttüğü için aşkın gözü kördür denilir. yani böyle sevgili müsvetteleri ile bırak ilişkiye girmeyi ben olsam konuşmazdım bile. ha evlilik öncesi ilişkiye zaten karşıyım o ayrı da. sonuçta madur olan kız tarafı oluyor. dini hariç bir de kadın hakları yönünden de karşıyım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…