ihanetin bana değil dualara...

böyle zihniyetler yüzünden bu ülkede şiddete ses çıkmıyor işte...

ya boyle bir durumu sindirip yasamak ayrı birde cıkıp aman vursun demek ayrı
hani dersinki evet siddet gordum yanlıs birsey ama sevdim boyun egdim o insan bile o anda psikolojik olarak normal dusunmuyordur ama yinede durumun yanlıslıgının farkında ama birde cıkıp yarin vurdugu yerde gül biter demek var bu biraz mazosistlik gibi oluyor ozaman herturlu siddet iskence olabilir zaten sunu kabullenmek lazım seven erkek sevdigi kadına el kaldırmaz nokta otesi yok

Son düzenleme:

evet içtim bugün ayrıldıktan sonra ama hiç kederlenmedim daha çok oynadım falan okadar rahatladım ki... ona buna baka baka kendime olan güvenimi kaybettirdi bu başkasına bakıyor demek ki bende bir eksik var dedim dedim en begenmediğim yer burnumdu gittim estetik yaptırdım sırf begensin diye ondan snra zaten daha çok aşık oldu sanki ne bileyim ya kurtuldum işte dayak olayına gelemiyorum zaten kendimden utanıyorum çünkü

her b.k varmış erkek arkadasında maşallah...
geç bile kalmıssın
umarım kandırmaz gene senı
yahu yanında sewgılısı varken kadınlar daha cok cezbetmeye calısıyor tabı yandakı adam olcak kafasını bıle cewırmeyecek!
bı kere erkek arkadasmla arabada trafıkte beklıyorduk ondekı arabada kız sürüyor arabayı yanda sewgılısı bı yandan sevgılısıyle opusup koklasıyor bı yandan dıkız aynasından sewgılıme bakıyor ama oyle boyle deil bildiğin yiyecekkk şokkk olmustum keske kavga cıkartsaymısım bak tühhh şimdi sen yazınca aklıma geldı ozaman sadece kıza bak utanmadan nasıl bakıyor deyip geçmiştim erkek arkadasımda oyle mı felan demişti sadece bak sımdı sinirlendım yoksa bnmkıde kıza mı bakıyodu lan

ben sinir krizleri geçiriyordum nasıl bana vurdun nasıl yaptın diye ama yinede affettim işte sonradan düşününce pişman oluyor insan ama ozmanlar pişman degildim tabi ki o yaptıgnı hiçbir zaman unutamıyorum ama affettim tabi ki gerisi geldi nasıl olsa affediyorum diye..

başkalarına bakması senin çirkinliğinden değil onun şerefsizliğinden kaynaklanıyo orası net ...

ya tatlım sen kendini baştan aşağı kandırmışsın yada aşk dediğin şeyi ben farklı algılıyorum.

burnunu yaptırınca beğenebilir ama daha da aşık olunmaz yani. kusurlarıyla her şeyiyle aşık olursun. budur.

kendinde bir eksik olduğunu düşünene kadar " bildiğin öküüz bu diyebilseydin keşke.

kandırmışsın canım sen kendini... bu adam seni sevseydi sana vurmazdı, başkalarına bakmazdı ... sinir falan hiçbir şey değil bu
sevgi eksikliği... benimde erkek arkadaşım sinirleniyor ama ne yapıyorsa kendine yapıyor başının ağrısıyla oturuyor... bana el kaldırmak mı... asla.

benim de sonradan aklıma geldi keşke kızın yanına gidip erkek arkadaşım senden çok hoşlandı belli ki sende ondan hoşlandın bakışıp duruyosunuz buyrun tanışın ben gidiyorum zaten diyip gitseydim keşke ne halleri varsa görsünler..

anlıyorum cnm ama kurtulmussun artık ya boyle olunca ben korkarım bugun siddet gosteren erkek yarın oburgun öldürür Allah korusun..sakın ama sakın dönme boyle bir adama soylemesi kolay belki hala icinde sevgi var ama zamanla bunun alıskanlık oldugunu anlıyorsun sen boyle bir adamı cok cabuk unutursun zaten ama sonrasında sana yasattıkları icin kendini cok pisman hissedeceksin ben nasıl bunlara izin verdim diye o yuzden bir psikiyatra gidebilirsin yardımı oluyor

Son düzenleme:

okadar psikolojmi bozdu ki benim kendime olan güvenimi kaybettim benim boyum uzun bacagım kadar boyu olan kızlarla bakışıyor falan anlamadım egosunu mu tatmin ediyor bu sefer başladım ne eksiğim var demeye bu duruma kadar geldim yani..

boşu boşuna bozulmuş psikolojin... millete bakması onun İTliğinden. senin kusurlu olmandan değil.

gözünü seveyim şuraya şöyle yazıpta 2 gün sonra barışan kızlardan çıkma sende. boşuna konuşmuş olmayalım

yok üzülmüyorum artık 8 -9 aydır soğudum iyice zaten buda onun farkında öpmek bile istemiyordum artık oda biliyor ben soğuk davrandıkça bu sefer o benim üstüme düşmeye başlamıştı belki düzelir önce ki gibi severim diye bekliyordum yapcagını yaptı zaten bana acı vermiyor artık alıştım ona buna bakmasına biyere kilitlenirdi bende bakardım birde ne göreyim bacaklar:)) yada bi kızla bakışıyor falan alışkındım yani bu bahanem oldu son zamanlarda yapmıyordu çünkü ayrıldım hattımı bile değiştirdim tamamen kurtulmak istiyorum.

bence sen bakışma yüzünden değil de hepsinin patlaması sonucunda ayrılmışsın bir patlama yaşamışsın bu da son nota olmuş şiddet bakışması tüm yaşadıkların bu noktaya getirmiş ama hayırlısı olsun hakkında ama bence isabet bir karar olmuş

yok dediğim gibi tek bir hatasını bekliyordum ailemde karşı çünkü onunla olmamı istemiyorlar çünkü annem şiddet olayı hariç ve tabi ki ilişkiye girdiğimz hariç benim evde neler çektiğimi gördü kadın hep dedi ayrıl diye ahh ben dinlemedim ki ayrıldım bu sefer çok ağlıyo üzülüyo yok benden başka kimsesi yok dedim barıştım ama salak yerine koymaya başladı iyice artık yok öyle bi dünyaa..

evet ona buna bakmasına bakışmasına alışkındım zaten sadece bir neden oldu bu benim için dediğim gibi son aylarda hiç çaktırmıyordu bakıyosada görmedim hiç tam hadi vazgeçti derken bugün yapcagnı yaptı ve benim ayrılmak istediğimi biliyordu böylece bitti.

daha bide bugün yok kabarık gelinlik giymeni istiyorum 2 tane çocuğumuz olcak hikayesi yapıyo bana şimdiden ona buna bakan bir insanı evlenince yatakta falan basarım heralde ve bugün bildiğin kur yaptılar kızla birbirlerine ya bıraksan sevişcekler oracıkta..

bu herifle evlenirsen kabarık bi gelinliğin, 2 tane çocuğun olabilir evet. ama bitmedi!!! bunun yanında patlamış bi çift dudak, itina ile morartılmış ve ağlamaktan şişmiş gözler ve sayısı sürekli artan kumalar da kampanyamıza dahil olur... :13:

Son düzenleme:

hayallerimde ki evlilik işte gerçekten adam değil ya bide adam diye geçiniyor 4 yıllık üniveriste bitirdim işim var falan tabi dıştan görenlerde efendi iyi diyorlar öyle geçinip gidiyor abaza şerefsiz kendi kız kardeşide var hep dedim bana bu yaptıkların bu ahhlarım bakalım tutar belki kardeşin var seninde dedim ya aynı şey ona olsa dedim allah bana bu yaptıklarını görüyor...bedduada etmiyorum artık ne hali varsa görsün son 1 yıldır vazgeçtim zaten akışına bırakmıştım herşeyi olcağı oldu işte.

walla bu konuda benım dıkkatımı erkek arkadsın cekmedı... erkeklerın bu tur seyler yaptıgını duymaya alıstık zaten sayelerınde ama o işçi bayramındakı kız yokmuu.... işte onuu benım elıme verıcekler... bugun konu sahıbıneyse yarın bıze kızlar... yanında erkek olan adama sen nasıl kur yaparsın yaa.. ne zannedıyordu yanı sevgılısını bırakıp 2 saattır onunde halay ceken kıza mı gıdecektı... bır kere nısanlıma bakan bır kız vardı bır mekanda yanında aılesı olmasaydı sacını elıne verıcektım cok zor tuttum kendımı... kadının asıl dusmanı kadınmıdır yanı?? devamlı 4 gozumuzu acıp mı gezmelıyız bıryerde... boyle kadınlarla aynı ahlak yapısı ve gelenekler ıcınde yaşamak istemiyorum... ama sorsanız onlardan namuslusu yok...emınım kı o hoplayan zıplayan kızında sevgılısı vardır... o kız namusluysa ben namussuzum kızlarr kabul edıyorum.....konu sahıbı sanada tek tavsıyem o cocugun oldugu herseyı her yerı ve her kısıyı cıkar hayatından.. 5 yılına acıma yaşanmışlıklar var dıyıcemde... mutlaka acıyorsundur... ama yazılarından anladıgım kadarıyla cok guclu bır kızsın... bundan sonra hayat senın.. ve o hayatı haketmeyen bırıyle bırdaha asla paylaşma !1

Ayrıldığına sevindim,kurtulmuşsun..Aslında şurda hata yapıyoruz biz,değer vermeyen birinin ilk başlarda belli oluyor davranışlarından..çok bağlanmadan kestirip atıp kurtulmak en doğrusu ..Ama duygusal davranıyoruz işte..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…