böyle zihniyetler yüzünden bu ülkede şiddete ses çıkmıyor işte...
en doğrusunu yapmışsın canım. içiyorum üzgünüm falan yazmızsın diğer topikte. bence içiyosan da keyiften iç. ben söylleyecek laf bile bulamıyorum bu pisliğe... herşeyi geçtim; ŞiDDET uygulamak ne demek yaa...eğer sana gerçekten değer verse saçının teline zarar gelsin istemez. değil ki yüzüm gözüm morardı diyosun. sakın ağlayıp sızlamalarına da kanma. 5 yılda bu hale gelen bi adam bence değişmez. aşk maşk hikaye. biraz acı gelicek belki ama bitakım ihtiyaçlarını karşılamaktan aciz kalıcak, bu güzel kızla çıktığı içn hava basamıycak sağda solda ya onun için yalvarıyodur. daha önce de affetmişin ya nasıl olsa;yine affedersin. aşk acısı geçer. ama kendine olan saygını kaybedersen bidaha zor kazanırsın. Allah seni o adi adamdan korusun. hoş bi kadına el kaldırana adam denir mi; orası muammaa....
ya boyle bir durumu sindirip yasamak ayrı birde cıkıp aman vursun demek ayrı
hani dersinki evet siddet gordum yanlıs birsey ama sevdim boyun egdim o insan bile o anda psikolojik olarak normal dusunmuyordur ama yinede durumun yanlıslıgının farkında ama birde cıkıp yarin vurdugu yerde gül biter demek var bu biraz mazosistlik gibi oluyor ozaman herturlu siddet iskence olabilir zaten sunu kabullenmek lazım seven erkek sevdigi kadına el kaldırmaz nokta otesi yok
evet içtim bugün ayrıldıktan sonra ama hiç kederlenmedim daha çok oynadım falan okadar rahatladım ki... ona buna baka baka kendime olan güvenimi kaybettirdi bu başkasına bakıyor demek ki bende bir eksik var dedim dedim en begenmediğim yer burnumdu gittim estetik yaptırdım sırf begensin diye ondan snra zaten daha çok aşık oldu sanki ne bileyim ya kurtuldum işte dayak olayına gelemiyorum zaten kendimden utanıyorum çünkü
evet içtim bugün ayrıldıktan sonra ama hiç kederlenmedim daha çok oynadım falan okadar rahatladım ki... ona buna baka baka kendime olan güvenimi kaybettirdi bu başkasına bakıyor demek ki bende bir eksik var dedim dedim en begenmediğim yer burnumdu gittim estetik yaptırdım sırf begensin diye ondan snra zaten daha çok aşık oldu sanki ne bileyim ya kurtuldum işte dayak olayına gelemiyorum zaten kendimden utanıyorum çünkü
her b.k varmış erkek arkadasında maşallah...
geç bile kalmıssın
umarım kandırmaz gene senı
yahu yanında sewgılısı varken kadınlar daha cok cezbetmeye calısıyor tabı yandakı adam olcak kafasını bıle cewırmeyecek!
bı kere erkek arkadasmla arabada trafıkte beklıyorduk ondekı arabada kız sürüyor arabayı yanda sewgılısı bı yandan sevgılısıyle opusup koklasıyor bı yandan dıkız aynasından sewgılıme bakıyor ama oyle boyle deil bildiğin yiyecekkk şokkk olmustum keske kavga cıkartsaymısım bak tühhh şimdi sen yazınca aklıma geldıozaman sadece kıza bak utanmadan nasıl bakıyor deyip geçmiştim erkek arkadasımda oyle mı felan demişti sadece bak sımdı sinirlendım yoksa bnmkıde kıza mı bakıyodu lan
ben sinir krizleri geçiriyordum nasıl bana vurdun nasıl yaptın diye ama yinede affettim işte sonradan düşününce pişman oluyor insan ama ozmanlar pişman degildim tabi ki o yaptıgnı hiçbir zaman unutamıyorum ama affettim tabi ki gerisi geldi nasıl olsa affediyorum diye..
ya tatlım sen kendini baştan aşağı kandırmışsın yada aşk dediğin şeyi ben farklı algılıyorum.
burnunu yaptırınca beğenebilir ama daha da aşık olunmaz yani. kusurlarıyla her şeyiyle aşık olursun. budur.
kendinde bir eksik olduğunu düşünene kadar " bildiğin öküüz bu diyebilseydin keşke.
kandırmışsın canım sen kendini... bu adam seni sevseydi sana vurmazdı, başkalarına bakmazdı ... sinir falan hiçbir şey değil bu
sevgi eksikliği... benimde erkek arkadaşım sinirleniyor ama ne yapıyorsa kendine yapıyor başının ağrısıyla oturuyor... bana el kaldırmak mı... asla.
okadar psikolojmi bozdu ki benim kendime olan güvenimi kaybettim benim boyum uzun bacagım kadar boyu olan kızlarla bakışıyor falan anlamadım egosunu mu tatmin ediyor bu sefer başladım ne eksiğim var demeye bu duruma kadar geldim yani..
anlıyorum cnm ama kurtulmussun artık ya boyle olunca ben korkarım bugun siddet gosteren erkek yarın oburgun öldürür Allah korusun..sakın ama sakın dönme boyle bir adama soylemesi kolay belki hala icinde sevgi var ama zamanla bunun alıskanlık oldugunu anlıyorsun sen boyle bir adamı cok cabuk unutursun zaten ama sonrasında sana yasattıkları icin kendini cok pisman hissedeceksin ben nasıl bunlara izin verdim diye o yuzden bir psikiyatra gidebilirsin yardımı oluyor
boşu boşuna bozulmuş psikolojin... millete bakması onun İTliğinden. senin kusurlu olmandan değil.
gözünü seveyim şuraya şöyle yazıpta 2 gün sonra barışan kızlardan çıkma sende. boşuna konuşmuş olmayalım
bence sen bakışma yüzünden değil de hepsinin patlaması sonucunda ayrılmışsın bir patlama yaşamışsın bu da son nota olmuş şiddet bakışması tüm yaşadıkların bu noktaya getirmiş ama hayırlısı olsun hakkında ama bence isabet bir karar olmuş
daha bide bugün yok kabarık gelinlik giymeni istiyorum 2 tane çocuğumuz olcak hikayesi yapıyo bana şimdiden ona buna bakan bir insanı evlenince yatakta falan basarım heralde ve bugün bildiğin kur yaptılar kızla birbirlerine ya bıraksan sevişcekler oracıkta..
bu herifle evlenirsen kabarık bi gelinliğin, 2 tane çocuğun olabilir evet. ama bitmedi!!! bunun yanında patlamış bi çift dudak, itina ile morartılmış ve ağlamaktan şişmiş gözler ve sayısı sürekli artan kumalar da kampanyamıza olur...:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?