ihanetin bana değil dualara...

onu belirttim fark ederseniz ben ihtiyaç diye bakmıyorum ihtiyaç diye bakıyor ya erkekler dedim..ben taviz vermedim ayrıca aşıktım ne derse yaptım eski sevgilisyle görüşmesini affetmem fazla umrumda olmadı ozmanlar pek sevmiyordum yanımda bulunsun istiyordum affettim..melek gibiydi böyle olacağını bilemezdim 2.yılın sonlarında gösterdi yüzünü hep dedim ne güzel rol yapmışsın diye benimde hatalarım oldugunu kabul ettim zaten bir yazımda yoksa bu kadar delirmezdi heralde...evet bunalttık birbimizi onunla konuşma şunu yapma o bana yaptıkça bende ona yaptım bi baktım çevremizde arkadaşımız kalmamış sonradan ben toparladım arkadaş konusunda zaten sosyal bi insanım ama o toplarlayamadı arkadaşı yoktu dogru düzgün zaten kimseyi begenmezdi bide bu huyu var..(( yoksa o kız sen misin? )) ayrıca kız diğer gruptan kopuk gayette güzel kıvırttı grupla alakası yok kızda sorun var bence...yarım saat dayandım valla zaten her baktığımda birbirlerine baktıkları için ara ara kontrol ettim umrumda değilmiş gibi davrandım ayrılcağım için sevindim içimden hiç bişey demedim sonradan kendisi farketti zaten benim anladığımı hep yakalandığı için yine yakalandık demiştir:) aynen bende öyle düşündüm çok tutkulu yaşıyoruz falan sandım çok kıskanıyor beni kıskançlıktan ölüyor falan dedim bende vururdum okadar saygısızlaştık ki birbirmize o durumu atlatmıştık ama herşey yolunda değilmiş demek ki dediğim gibi sevgim azalmıştı zaten görüşmeyi istemiyordum artık okadar sogudum neyse hayırlısı oldu kurtuldum...sizede mutluluklar..

Yok yahu ben Taksim meydanındaydım 1 Mayısta, hem halayda nasıl kıvırtılır bilemem, hayal bile edemiyorum kendimi, hem kızıda suçladım farkettiysen Neyse sonraki mesajlarını okumamıştım ama ayrılmışsın kararlı gözüküyosun kurtulursun umarım sende

bu erkeklerin köküne kibrit suyunu dökeseksin hic acimadan.... sende masAllah cinsel istegini yerine getirmissin kendi degerini düsünmeden, dayaginida bir güzel yemissin kendi degerini düsünmeden, peki degdimi böyle bir pislik icin kendini üzmeye yipratmaya kullandirtmaya.... Kac kurtar kendini, istedigi kadar yalvarsin, 5 yil icinde adam olamadiysa bundan sonra hic olmaz... sakin ama sakin ona birdaha aldanma, kendi yolunu ciz ve dimdik ayakta dur...

Ayrılmana çok sevindim, zararın neresinden dönülürse kardır, her zaman beterin beteri vardır... Bundan sonraki hayatında doğru insanı bulup hak ettiğin değeri görmeni diliyorum..

Hepimiz hatalar yapıyoruz önemli olan ders çıkarabilmek.. bakalım hayat sana ne sürprizler getirecek..

Ayrılmana çok sevindim, zararın neresinden dönülürse kardır, her zaman beterin beteri vardır... Bundan sonraki hayatında doğru insanı bulup hak ettiğin değeri görmeni diliyorum..

Hepimiz hatalar yapıyoruz önemli olan ders çıkarabilmek.. bakalım hayat sana ne sürprizler getirecek..

bugün aradı nasıl ağlaya ağlaya yalvarıyorrr yeminler ediyor tabii bunada alışkın olduğum için hiç umursamadım biraz dinleyip suratına kapattım teli bakmadım diyor tamam sen bakmadın madem ben ayrılmak istedim ayrıldım bitti dedim sen kendini suçlu görme için rahat olsun ben istemiyorum kesinlikle dedim...ve yeni bir hat aldım kendime kapattım kesinlikle bitirdim bugün yeni bir güne uyandım sanki okadar mutlu hissettim ki kendimi..

sakın geri dönme zaten. onun aramasının amacı belli . ihtiyacıç duymuştur beyfendiii

Alemsin yaa,ben de bazen normalde öküz gibi bakan birilerini hiç takmam da,sinirlerim bozuksa suratına dik dik bakıp mutlaka bişeyler derim yani erkeğin iyisini bulmak zor canım,evlenmeden kurtuldun ya çok iyi oh be deyiver ,bence hayatına birini alırsan başlardan dikkat et hareketlerine,şöyle light olsun biraz,maçoyum deyip herşeye karışıp da sen yokken,ya da sen yanındayken her haltı karıştırıp aptal yerine koymaya çalışan,ama aslında hayatının hatasını yapan erkeklerden uzak dur...Yanlızlık bile güzeldir valla çekilmez bunlar ya..:88:

okadar özeniyorum ki yalnız olan insanlara karışan görüşen yok istediğini yap kimseye hesap vermek zorunda değilsin..şimdi bu hisler içerisindeyim ve çok mutluyum büyük konuşmayayım da düşünmüyorum hiç kimseleri istemiyorum hayatımda..normalde bende bakarsa baksın derim zaten sinirliydim adamda gözlerini dikmiş kafasını çevirmeden bakıyor arsız arsız arkadaşımda rahatsız oldu onada bakıyor aynı şekilde pislik tanışırım götürürüm diye düşünüyor heralde yollu bunlar diyor bir rezillik çıkardım valla hiç utanmam öyle şeyden rezil ederim kendimde rezil olsamda baya utandı ama adamda iyi oldu ohhh yapcaksın bunlara böyleee bundan sonra korkun benden erkekler

sakın geri dönme zaten. onun aramasının amacı belli . ihtiyacıç duymuştur beyfendiii

ayy görsen bağıra bağıra ağlıyo karşı koltukta oturan ablam duydu neler dediğini nasıl yalvarıyor ben bakmadım ben sensiz yapamam bilmem nee her zaman ki gevelemeleri kapatıverdim suratına karı gbi zırlayıp durma dedim neler saydırdım annem olayların iç yüzünü bilmediği için ne kadar acımasızsın diyor ben bir garip oldum çocuğa söylediğin şeylerden diyor annemde acıyor bide valla kimseye acımıycaksın üzülmesin diye barıştımda ne oldu acıncak hale düşen hep ben oldum.

helal sana sakın pes etme

Canım harikasın ya ,bravo valla..:129:kendini iyi hissetmen çok normal,çünkü aklı çalışan birine benziyorsun,kurtulduğunun farkındasın,yükü attığının farkındasın..dediğin gibi kendine değer veriyorsun artık,kendini farkettin..Sindirmiş iyice egoist,zaten şiddetin hedefi özgüvenmiş biliyor muydun?Ben de benzer şeyler yaşadım ve bunu farkettiğimde çok şaşırmıştım,direk özgüven azalması yaşamaya başlıyorsun..İzin vermiyorsun artık inşallah böyle gider...Bir de bekaret olayına takılmıyorum o kadar,şu dönemde o kadar çok yaşayan insan varki,bunların hepsi ilklerini yaşadıklarıyla mı evleniyor,,ya da onunla olmazsa başkasıyla evlenemiyorlar mı?ben de karşına daha anlayışlı doğru dürüst bir insanın çıkabileceğine inanıyorum canım..geçmiş olsun..

Son düzenleme:

teşekkür ediyorum benim durumumda olanlar vardır umarım onlar da kurtulurlar valla bende bekaret olayına takılmıyorum bakireyim deyip anal ilişkiye giren çok kişi tanıdım şmdi o bakireyim deyiversinn ben yalansızım en azından ne yaşadıysam kabul ediyorum yalan dolan yok oyüzden rahatım..bundan snra beni üzmelerine izin vermiycem eger bişey yaşıycaksam baştan söylerim kabul eden eder etmeyen gider napayım 5 yıl kahır çektim başkasının afrasını tafrasını çekemiycem:)

yarin vurduğu yerden gül biter tatlım :))
aşık olunca böyle olur, sen de aşık olursan anlarsın

umarım kinayeli yazılmış bir mesajdır umarım içinde gerçeklik payı yoktur yazdıklarının. ailelerinizin el bebek gül bebek yetiştirdiği insanlarsınız elin sidikli herifi gelecek dövecek sizi mosmor edecek yüzünüzü ve aşk mı diyeceksiniz?

hala bu gibi düşünceleri savunan insanların varlığı beni çok rahatsız ediyor gerçekten. heves iki bacak arasındaki 1 cmlik zardan ibaret değildir. heves almak isteyen 20 lira verip hayat kadınına gider aynı işi yapar. kimsenin kimseyi kabullenmesi söz konusu olamaz şu hayatta, sırf seks için birisi birisiyle evlenecekse hiç evlenmesin daha iyi.
konu sahibinin yazısına gelince, dayak apayrı birşeydir, dayak insan gururuna tecavüzdür bana göre. herşeyini ver, zibilyon kere yat kalk ama kendine el kaldırtma be kızım... o kim ki sana el kaldıracak hakkı kendinde buluyor? nasıl bir çaresizlik, kendine güvensizlikse o eski sevgilindeki... sabah sabah sinirlendim yahu! hala kadına ortada kalacak mal gibi bakan insan var şu ülkede.

Seni ayakta alkışlıyorum kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü bir kadınsın. Hayatta hep böyle pozitif ol hep mutlu olacaksın. Bekaret olayına bakışınıda sevdim ben buyum beni böyle sevecek olan sevsin demeni zar için değer vermesin seni sen olduğun için istesin seven insan zaten kabul eder. Ama erkeklere hak veriyorum çünki forumumuzda da var zar dikimi yapanlar çok ilişki yaşadım daraltma yapıyorlar mı yok ateşle barut durmaz onlada oldun ailem duymasın yok vicdanım rahatlasın bu kadınlar yüzünden eğlencek ğkadın sınıfına giriliyor bakire olmayanlar hepsi bir kefeye koyuluyor. Başka bir forumda erkekler bunu tartışırken hep bizim genital hastalık bölümünden örnekler vermişler bu tiplere dikkat evlenilecek kadın değil diye. Sen kendini ezdirmemiş güçlü bir kadın profili çizmişsin hep böyle kal.

haklısınız gerçekten hiç öyle bişey düşünmedim zarımı diktireyim falan diye çok gereksiz bişey bence ben yaşadım evet pişmanda oldum sonradan o bana kötü davranmaya başladığında ama olan olmuştu yapabilcek bişey yok benim için bir yol değil zar diktirmek falan ben içim rahat etmez işte bu konuda kandıramam evet yalan söyleyebilirim ama bu konuda değil...valla kim ne derse desin namus 2 bacak arasında değil gerçekten ben kendimi namuslu buluyorum bazı insanları gördükçe kendime görede iyi bir insanım oyüzden mutlu olcağıma inanıyorum:)...teşekkür ederim yorumunuz için.

lafım konu sahibinden dışarı
neden adam hayat kadınına gitsinki
el sürülmemiş biri varken herkezin yaptığı kişiye kimse gitmez
oda öyle yapmış zaten
böyle şeyleri savunan insanın olması beni daha çok rahatsız ediyor
yinede büyük konuşmamak gerekir
sırf zevk için kimse evlenmez zaten
gerçekten evlenmek isteyen insan kadının düzgün olmasına bakar
konu sahibine gelince o bu olaya normal bakıyor olmaması gerekiyor ama ona göre normal insanların fikri değişiktir.
eğer biraz islam bilgin varsa bu iş haramdır da
rabbim affetsin evet insanın namusudur ikibacak arası .orası özeldir .herkese verilmez bir erkek görür.oda eşidir.benim bildiğim budur.

saygı duyuyorum düşüncenize baştan da söyledim yanlışmı doğrumu bilemedim o evlenmek istedi şmdi istesem gelir halada yalvarıyor ama anlattığım gibi bir adamla da sırf bu yüzden evlenemem namusum namusum diyerek yaptım bir hata belki allahım affeder... gerçekten namus diyerek ona bakmıyorum zaten erkekler yapınca neden namus olmuyor erkeklerin namussuzu yok mu? benimle olan bu adam daha kaç kişiyle yattı allah bilir şimdi o mu namussuz ben miyim? yanlış anlamayın bana namussuz dediniz falan demiyorum sadece kendi düşüncelerim belirtiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…