- 5 Kasım 2016
- 64
- 65
-
- Konu Sahibi papatya cayi
Masumiyetimi oldurdu evet..icimdeki cocugu oldurdu. O kadar guzel o kadar temiz seviyordum ki onu. Surekli iyi ki seni tanidim iyi ki seni buldum diye tesekkurler eden bir adam. Ve daha biz kendi hikayemizi yazamadan bizi kirletti.ihanetin acısı geçer, ama içindeki kız çocuğu ölür.. insanın masumiyetinin katilidir ihanet. asla eskisi gibi olamazsın..
Karakter yoksunlari. Igrenc mahluklar. Omur boyu boyle pislik gibi yasamaya mahkumlar.
Hayatimda biri var gibi yapmak ona biseyleri ispatlamaya calismaktir. Normal bir ayrilik olsaydi bunu yapabilirdim. Ama ihanet olunca hicbir sekilde benden haber almasini istemiyorum. Heryerden engelledim beni goremez artik. Ama istese ulasabilir tabii. Iki gun yazdi affet kiyma bize bilmem ne sonrasi yok. Iste bu kadar. Sevgisine tukureyim onun.Ben su an sanki birini bulmusum gibi davraniyorum bi daha gelemesin diye. Ruh sagligimi toparlamak icin zamana ihtcm ihtiyacim var bi daha salca olsun istemiyorum ... Onu kaybetme korkum vardi su an kaybedecek bi sey goremiyorum ondan boyle bisey yapmaya cesaret edememistim zamaninda.
Bi daha gelemez ondan bundan tekmeyi yiyip.
Hayatinda baskasi varmis izlenimi ver. Seni gelip kandirmasina kesin cozum. cunku sevgi olunca insanin gozu bi sey gormuyor.
Tavsiye ederim.
Hayatimda biri var gibi yapmak ona biseyleri ispatlamaya calismaktir. Normal bir ayrilik olsaydi bunu yapabilirdim. Ama ihanet olunca hicbir sekilde benden haber almasini istemiyorum. Heryerden engelledim beni goremez artik. Ama istese ulasabilir tabii. Iki gun yazdi affet kiyma bize bilmem ne sonrasi yok. Iste bu kadar. Sevgisine tukureyim onun.
Yoo ben bi daha gelemesin diye yaptim ona gore bi kizin baska bi erkek arkadasi olmussa o kizin kalbi baskasina baglanmistir ama erkek icin oyle degilmis bi kere kendi agziyla boyle bi sey demisti. Bir de erkekler araya baska erkek girmesini sindirmiyor o yuzden boyle bi durumda donmuyorlar.. Kafam rahat olsun istedim... Ben engellerini de kaldirdim onun engeli olmayan baska biri su an. Oyle kalsin kopek.
Sizinki gibi bir durum olmasa da ben de acı çekiyordum. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyordu. Kendimi komik, sevdiğim dizileri izlemeye zorladım. Komik yabancı diziler seviyorsanız ben öyle yaptım. Kafamın dağılmasına yardımcı oldu.ben beni hiçbir şekilde hiçbir yerden görmesini istemiyorum. zaten bir facebookum vardı bir de whatsapım. ikisinden de engelledim. insan kendini neyle oyalayabilir bu süreçte. hiçbir şey tat vermiyor. ama hiçbirşey. ne film izlemek ne dizi ne sevdiğim bir kitabı okumak ne sevdiğim bişeyi yemek ne kendime bişey almak. hiçbir şey yapmak istemiyorum. herşey anlamsız gibi. sürekli ağlama isteği geliyor. şuanda yine geldi
Sizinki gibi bir durum olmasa da ben de acı çekiyordum. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyordu. Kendimi komik, sevdiğim dizileri izlemeye zorladım. Komik yabancı diziler seviyorsanız ben öyle yaptım. Kafamın dağılmasına yardımcı oldu.
Özrü kabahatinden büyük küsken, küskünlüğünüze üzüleceğine başka bi kadınla mı olmuş!
Böyle şeylerde aşk mefrete bırakıyor kendini sonra da yavaş yavaş oda silinip gidiyor. Hayalkırıklığı can yakar asıl. Ama geçer.
Dun arkali onlu 16 sayfa yazdim. Icimdeki herseyi doktum. Bittiginde kalem tutmaktan bilegimi hareket ettiremiyodum artik. Sonra da yirtip attim yazdiklarimi. Biraz iyi geldi. Gecene kadar boyle yapicam. Tesekkur ederim sozlerinize