- 5 Kasım 2016
- 64
- 65
-
- Konu Sahibi papatya cayi
Böyle acı ayrılıkların daha kolay unutulacağına inanırım daima.
Sürekli o mesajları gözünün önüne getirirsen soğuman daha kolay olur,emin ol.
Belki biraz uzun sürücek ama gerçekten mutlu oldugunda bu gunleri hatirlamiycaksin bile
Ne acılar geçiyor bu hayatta.Sen geçmesini istediğin sürece geçer.
Uzak şehirlerde 7-8 aylık bir ilişkide zaten birbirinizi yeterince tanıyamazsınız.Ve zaten paylaşımlar olmadığı için sadece telefon internet arkadaşlığı gibi gider.Sevgili olmak farklı bir şey.
1 gecelik,değeri yok... gibi laflar edecek bir zihniyetteki insanla zaten olmamalı.1 aylık ayrılık sürecinde bir başkasını bulanla zaten olmamalı.1 gecelik dediği insanla kalpler duygusal yazışmalar varsa zaten olmamalı.
30 üstüsün diye ille de evleneceksin kim olursa olsun gibi bir düşünceye de kapılma.Önünde uzun bir hayat var.Kendine düzgün paylaşımların olacak birini bul.Zaman çıkarır karşına.Hayatında 7 ay önce olmayan ve uzaktan uzağa görüştüğün bir insanı da bu kadar hayatının merkezine koyma.
Bu hayatta herkes herşeyi yapablir.Kimseye çok fazla güvenmemek gerek.Bir de senin onu tanıman için hem süre az hem de uzakta.Sen olumlu gördüğün yönlerini gözünde çok büyütmüş fazla bağlanmışsın o kadar.Hazmedilmeyecek bir durum yok.Evet insan üzülüyor ama senden daha kıymetli değil.benim hazmedemediğim şeylerden biri de ben varken onunla tanışması. küs olduğumuz dönemden önce tanışmışlar . bunu kendi araştırmamla buldum. içimdeki fırtınayı tarif edemem. evet hiç tanıyamamışım. ya da tanıdığımı sandığım insanla bu kişinin alakası yok. yaşım yüzünden acele etmek de değil. bu insan o kadar çocuksu ve naif geliyodu ki bana. o kadar bazı yönlerden benziyorduk ki. aradığım kişiyi buldum dedim. onunla hayatımı paylaşmaya hazırdım. nasıl bu kadar hain olabildi. nasıl bu kadar aşağılık biriymiş. nasıl inandırmış. bunu neden yaptı. kabullenemiyorum birtürlü
Bu hayatta herkes herşeyi yapablir.Kimseye çok fazla güvenmemek gerek.Bir de senin onu tanıman için hem süre az hem de uzakta.Sen olumlu gördüğün yönlerini gözünde çok büyütmüş fazla bağlanmışsın o kadar.Hazmedilmeyecek bir durum yok.Evet insan üzülüyor ama senden daha kıymetli değil.
Çoluk çocuk yapıp yıllarca aynı yastığa baş koyduğu karısnı aldatıyor insan.Böyleleri için üzülmeye değmez.Yanlış tanımışsın.çok doğru söylüyosunuz. sanırım ben yücelttim gözümde. ama hazmedemiyorum içimdeki acıyı durduramıyorum. gözümün içine baka baka gitmiş başkasıyla yatmış. başkasına dokundu ya. sonra da onunla yazışmaya devam etmiş. diğer yanda da ben ona beğendiğim nişanlık resimlerini yolluyodum bu nasıl bu nasıl diye. o bana bişey yolluyodu bunu alalım vs diye. düşündükçe kalbime iğneler batıyor. nasıl bu kadar adi olabilir bir insan. bunu bana niye yaptı. o zaman ayrılsaydı benden. iki gün pişmanlık sözleri şimdi ses seda yok. eminim aynı kadınla devam ediyordur. hakkımı helal etmiyorum iki dünyada da.
Çoluk çocuk yapıp yıllarca aynı yastığa baş koyduğu karısnı aldatıyor insan.Böyleleri için üzülmeye değmez.Yanlış tanımışsın.
Seninle ayrıyken olmuş ama 'o türden' dediği biriyle birlikte olmuş, zihniyet ortada.
Aldatmaya meyilli biri, güvenilip evlenilmez.
Kurtulduğuna şükret.
+1
Hep de kadın "o türden" olur. Karaktersiz herif.
Ayrı şehirlerdeydik, istemeye gelmeden 2-3 gün önce bileti ne zamana aldın die aradığımda önce geveledi sonrada başkasıyla birlikteyim dedi. Şoku sen düşün, telefonu kapatıp olduğum yere yığılıp cenaze çıkmışçasına ağladığımı biliyorum. Düşün o bile geçiosa :)
-tek gecelik olup pişman olmada yok düşünsene sevmiş demekki benden vazgeçecek kadar.