İhanet ve gayrimeşru çocuk. Söylemek mi susmak mı?

Kadın bu yaştan sonra boşanıp baba evine mi dönsün..o da kendince haklı..evlilik,adam istiyor diye hadi bitireyim,babamın evine döneyim diyebileceğiniz bir şey değil..hele ki kırsal biryerde yaşıyorsa...öteki kadın için 8 sene çok uzun bir süre, ilişki metresligi geçmiş, bu adam açıkça 2.eş yapmış bu kadını..iki taraf da kabullenmiş sanki..

Çok yanlış bir hamle olmuş annenizin araması. Bu saatten sonra aldatmayı öğrenirse sizin söylediğinizi bilecekler.
Hiç duyurmadan kendinizide ifşa etmeden halledecektiniz.

Ayrıca akrabalar 'ayrılmasınlar, yuvaları yıkılmasın' diyormuş ya. Bu akrabalar aileniz mi? Buna akrabalar veya başka birisi karar veremez. Şuan bilip susan herkes o kadının günahına giriyor. Öğrensin, devam edip etmeyeceğine kendi karar verir.

chamallows Annem pek de öyle demedi. Kendince iyi bir şey yapmaya çalıştı. Şuraya kadar sorun yoktu. Ama abla barışma sinyalleri vermeye başlayınca (bir şey bilmediği için) anlaştığımız planı kendi bildiğince değiştirdi.

Elinizdeki delilleri toplayın zarflayıp kuryeyle gönderin. Dava da faydası olsun. Sonra izleyin bakalım kararı ne olacak

Konu nereden nereye gelmiş.
Keşke herkes karışmayın diye akıl verseydi şimdi adam altındaki eve kadar kaçırma fırsatı bulacak, konu sahibi de sülalenin günah keçisi olacak.

Bence söyleyin. Adam tazminatsız falan boşanamasın öyle. Ortada çocuk gibi çok net bir kanıt varken kadın kullanıp haklarını alabilsin.

Boşanmıyorsa da kendi bileceği iş.

Ekleme: yorumları okumadan yazmıştım. Galiba işlet karışmış. Dönüp okuyayım en iyisi.

Herşeyi batirmissiniz keşke ilk mesajınızda ki gibi akıllı aklı selim davransaydiniz

Boşanmak için illa gayri meşru bir çocuk lazım değil. Kadının boşanmaya niyeti olsaydı çoktan boşanırdı.

Kadına bunu delilleriyle söyleyin, o da adamla yüzleşmeden bir avukata danışsın.

Son durum güncellemesi geçeyim. Burada herkes annemin adamın ailesine durumu bildiğini belli etmiş olmasının çok kötü bir fikir olduğunu söylemişti. Adamın delilleri yok edeceğini ve mal kaçıracağını söylemişlerdi. Ki yok edebileceği bir delil de kaçırabileceği bir malı da yok. Ancak durum öyle bir hale döndü ki ben bile çok şaşkınım.

Pazartesi günü bu adam annemi aradı. “X teyze ben köp*k gibi korkuyorum, Y'e (karısına) yediğim haltı söyleyemiyorum” diyerek. O güne kadar deli gibi reddeden iftira diyen adam, annesi ve babası o gün takır takır döküldüler. Güya adam aslında karısından boşanmak istemiyormuş. Metres kadın sıkıştırıyormuş. Adamın dengesiz halleri bir öyle bir böyle demesi bu yüzdenmiş. Biz bildiğimizi gösterip köşeye sıkıştırınca, bunlar daha fazla halı altına süpüremeyeceklerini anladılar.

O akşam karısı adamı eve çağırmış (barışma niyetiyle). Biz, adama durumu söylemesini söyledik, senden duymalı dedik. İhtimal vermiyordum ama adam anlatmış her şeyi. Kadının sorduğu ilk şey “aile haricinde kimse biliyor mu” olmuş. Ve durumu kabul etmiş. Açıkçası çok şaşkınım, ben evi başına geçirir ortalığı yakar yıkar sanmıştım. Ertesi gün de kayınvalide evine gitmiş. Anlayacağınız kadının boşanma niyeti yok.

Asıl tuhaf olan, adam o gece (karısının oturduğu) evden yine ayrılmış. Ben bir düşüneyim demiş. Yani böyle bir durumda boşanma kararı kadına bağlı olması gerekirken, şu anda adama bağlı. Ya boşanıp metresine gidecek ya karısına dönecek. Adam rahat rahat kimi seçsem diye düşünüyor. Karısı da dönsün gelsin diye evde bekliyor.

Kendi adıma artık rahatsız olduğum bir şey kalmadı. Vicdanım rahat. Kadın bildikten sonra ister kapının önüne koysun ister başına taç etsin beni ilgilendirmiyor. Her ne kadar karakterime ters olsa da, burada kadın zaten biliyordur, karışma sen kötü olursun diyenleri daha iyi anladım. O ablanın asla böyle bir şeyi kabullenecek bir karakter olmadığını düşünürdüm. Ama bazı kadınların bu gibi durumlar kendi başlarına geldiğinde beklenenden çoook daha farklı tepkiler verdiğini de biliyorum. Şahsen gidip de kendim söylemediğim için mutluyum. Ben söylediğimle kalacakmışım. Belki de suçlu çıkacaktım.

Bilmiyorum zor bir karar. Yurtdisinda yaşayan metresin adı neyse de soyismini nasıl öğrendiniz yabancı soy isim sonuçta nasıl doğru yazıp buldunuz bulduğunuz kişinin o kişi olduğunu nasıl resimden anladınız ben buna şaşırdım ve stalk yeteneğine şapka cikardim

Aklıma başka bir konu geldi, bir türlü bulamadığımız

Ben bu durumda olsam eşimin akrabalarinin bile bile yüzüme baktığını ogrensem herkesi silerdim,onlarida anlardim korktukları yada bulasip bulasmamak arasında kaldıklarını anlardim ama silerdim. Şöyle yapabilirsiniz eğer kesin ayrılık sürecine girip davalar açıldıysa haklarını alsın diye kanıtlarla abla böyle böyle gel avukatına aktaralım haklarını al madem. derdim

Guncellemeni okudum coco CocoParisien bence konunun sizlik kismi kapanmis magdur ogrenmis susup yuvasina sahip cikmayi tercih etmis.

Ama simdi anneciginin durumu ne olacak onu merak ettim.

Bir de bu Turki cumhuriyetlerde bu isler cok donuyor anladigim kadariyla duydugum ilk hikaye sizinki degil, sanirim oralarda bi Turk kapatalim da kurtulalim meraki var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…