inanın ne kadar üzgünüm anlatamam.gerçekten oturdum ve ağladım.bir erkeği geçtim bir insan karnı burnunda bir kadına,karısına,kendi öz çocuğunu taşıyan bir anneye nasıl bunları yapar.ama allah çıkarır bunun acısını.insan çoluğundan çocuğundan utanır.offfff niye böyle olmuş yaa...allah yardımcınız olsun ne desek boş.kendinizi üzmeyin diyeceğim ama elde mi? siz sadece olan ve doğacak çocuğunuzu düşünün 2-3 tane sokak süprüntüsü için gül gibi eşlerini bırakan erkekler de bin beter olsun.
üzülmemek elde değil benzer yalanları bende dinledim ama sana birşey söyliyeyim mi eğer gerçekten üzülmek istemiyorsan bence irdeleme çok kaba olucak kusura bakma ama aptala yat anlamamış gibi davran nasıl olsa inkar edicek çünkü hep inkar ederler.yok ben ispatlıyacağım dersen inan çok üzülürsün.çünkü ben ispat ettim ve çok üzüldüm.bazen insana doğruları bilmek çok acı veriyor.
Susuz kardeşim yalnış bir anlaşılma oldu herhalde ben daha fazla irdeleme dedim çünkü anladığım kadarıyla arkadaşımız zaten boşanma dilekçesini vermiş yani birşeyleri beyninde bitirmiş daha fazla irdeleyip kendini yıpratma demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?