- 22 Mart 2021
- 2.985
- 23.506
- 258
- Konu Sahibi Legendwomen
Durtu bozuklugu diye bir yazi yazmisiniz kendi hakkinizda , bunu okudukdan sonra diger mesaginizin onemli kalmadi bende .
Değerli kk üyeleri, biliyorum çok konu açıyorum ama bazı şeyleri ne aileme ne arkadaşlarıma anlatabiliyorum o yüzden buraya anlatmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim. Bundan 2 3 ay önce psikayatrist ve psikologla beraber tedavi görüyordum dürtü kontrol bozukluğu sebebi yüzünden neden bu teşhis konulduğunun sebebi ise şu bazen cinsel dürtülerime engel olamıyorum 1 günlik tanıştığım adamla bir bakmışım gece aynı yataktayım ama bu her gördüğüm insanla olmuyor bunun sebebini de çözmüş değilim şimdilik seks orucuna başladım 1 yıl gibi bu süreçte sevgilim olsa bile seks yönünden kendimi mahrum bırakacağım belki mastürbasyon yapacağım ama karşı cinsten uzak duracağım benim gibi bu dertten muzdarip olup iyileşen insanlar var mı? İyileşmek istiyorum mesleğimi seviyorum ailemi seviyorum elimden kayıp gitmesini istemiyorum
Konunun bununla ne alakası var şimdi? Amacınız ne sizin de getirdiniz bu konuyu ortaya attınız burada?
Konu sahibinin böyle bir durumu var diye tacizlere kucak mı açmalı nedir yani şu "Önemi kalmadı" lafı?