iğrenç bir kadın koca kavgası

Aynen canım bende şoklardayım şikayet edilmeli. O bebek bunların elinde ne olacak
Ya adama ayrı acıdım bebeğe ayrı acıdım
Adama yazık salatalıkları soyarım demiş hangi erkek düzgün yıkar ki bende suya tutardım küçükken annem düzgün yıka derdi hiç böylesi olay yaşanmadı

O zaman küçüktüm şimdi olsa ararım

adam 2 salataligi duzgun yikamadi diye evde en sonunda grinin 50 tonunu cekmisler :)))
bende hamileyim esim istedigimi yapmayinca bende bundan sonra merdaneli oklavayla dövücem
cocukta sizin gibi ruh hastasi olmaz umarim
birde mazur gorelim diye hamileyimde titizimde bilmem neyde bence ruh hastasisiniz ikinizde.

Gerçekten psikopatsın ya. Bide çocuğun olacak Allah aşkına ya bence git çocuğun için kendini geliştir bişeyler yap acilen. Çocuğun kanepeye vs işese onuda mı dövcen oklavayla. Bi Titiz sensin demi akıl fukarası. Hakaret yemek, daha fazla rencide olmak istemiyorsan yazma evinde olan kavgalarını

Adama yazık salatalıkları soyarım demiş hangi erkek düzgün yıkar ki bende suya tutardım küçükken annem düzgün yıka derdi hiç böylesi olay yaşanmadı
Yok canım bu davranışlar sağlıklı ruh hali olan insan işi değil.ama önemli olan konu sahibinin bunu fark edip tez zamanda tedavi olması yoksa doğacak bebeğine bu kadın neler yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…