- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi sosyologxxxxx
-
Tum yorumlari okumadım belki yazılmıştır ama tekrar yazmak istiyorum.
Lütfen destek alın öfke kontroluyle ilgili.
Sizin esinizden daha büyük problemleriniz var.
Çünkü insan düşmanına bile 80 kez vuramaz içi sizlar psikopat filan olması lazım.
Demek ki bir şiddet eğilimi var sizde.
Ayrıca boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa bence siz gidin esinizden özür dileyin helallik isteyin.
Hatalı olan sizsiniz evet şiddeti başlatan o ama sizin sonrasında verdiğiniz tepkiler çok yaralayıcı.
İkisi de normal değil ben de söyledim aynısını da yine de şiddete gulemiyorum ya.Komik gelen adamin siddet görmesi degil , adamin arkasini donup oklavayla dayak yemeye razi gelmesi , kari koca normal degiller
Daha neler göreceğiz acaba5 yıllık sosyoloğum böyle bir sosyolog görmedim. Ağır dellenmiş.
Yok haklısınız siddete gulememekte ama olay ve anlatilisi o kadar ruhaf ki insan inanmakta zorlaniyor insallah yoktur boyle insanlarİkisi de normal değil ben de söyledim aynısını da yine de şiddete gulemiyorum ya.
Konuyu 3. Safada bir arkadaş alıntı yapmıştıKonu ne sadece nokta var.
Evet kesinlikle bi sado mazo durumu var ortada zaten.Bence adam da olsun. Hangi sağlıklı insan kendisine 80 kez vurulmasına izin verir? Tamam der? Çok garip ya. Hala kadına sarılmaya falan çalışıyormuş bak. Adam daha garip.
Mune bu üyeye bir baksan kimdir nedir ?saçma gelecek ama kocasının ailesine ulaşılımaz mı oğullarını bu kadından kurtarsalar çok üzüldüm
Aynen canım bende şoklardayım şikayet edilmeli. O bebek bunların elinde ne olacakİP numarasindan adresine ulasilabiliyor
Benim aklima ailesi degil bakanlik geldi ama
En azindan hastanede tedavi ama yatarak tedavi olmali
Ama bu boyle olmaz yani bu nedir soklardayim hala aaaaaa korkuncc
Nasil karisini döven birini gordugumuzde polisi ariyorsak ayni sekilde burda da aranmaliBen de görmüştüm arkadaşın komşusuydu kocasını döven kadını kadın adamın parasını alıp dövüyordu gırtlağını sıkıyorlardı yazık adama ya para getirmeyince eve almıyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?