- 29 Eylül 2014
- 9.062
- 17.297
- 498
- Konu Sahibi sosyologxxxxx
-
Utanın tabi. Çok sacmalamissiniz. Siz sacmalamışsınız. Eşiniz iyi dayanmış size. Çocuk yetistireceksiniz. Biraz kendinize gelin. Ütü fidye vurmak, yüz çizmek filan. Manyak mısınız siz?Ya bi türlü hırsımı alamadım. Fake değil bu konuyu açmak için yönetimden izin aldım. Bunun dizisi bile izlenmez. Sadece çok üzgünüm kızgınım çaresizim kimseye anlatamıyorum arkdaşlarıma da. Utanıyorum.
Uzman yardımı şart. Eşinizle birlikte gidin.Bayağı tabak çanak da kırdım komşularada ses gitti tabiki bundan da utanıyorum. Biz iyiyken çok iyiyiz ama kavga etmeyi bilmiyoruz. Seviyesizleşebiliyoruz.
Bencede utan çünkü çok saçma bir olay yaşanmış... Hamilesin diye kocana herşey mübah mı yani ?! Lütfen git tedavi ol... Sen şimdiden böyleysen lohusalık dönemini düşünemiyorum !Bayağı tabak çanak da kırdım komşularada ses gitti tabiki bundan da utanıyorum. Biz iyiyken çok iyiyiz ama kavga etmeyi bilmiyoruz. Seviyesizleşebiliyoruz.
KendiBayağı tabak çanak da kırdım komşularada ses gitti tabiki bundan da utanıyorum. Biz iyiyken çok iyiyiz ama kavga etmeyi bilmiyoruz. Seviyesizleşebiliyoruz.
kendi adınıza konuşun.Dünyada böyle kadınlarda mı vardı yahu ilk defa sizin gibi anormalini duydumBayağı tabak çanak da kırdım komşularada ses gitti tabiki bundan da utanıyorum. Biz iyiyken çok iyiyiz ama kavga etmeyi bilmiyoruz. Seviyesizleşebiliyoruz.
Sevdimmmmm..Bebeğinize çok üzüldüm sadece :-(
Bir de çocuk asosyal olursa demişsiniz
Hanımefendi siz psikopatsınız çocuk asosyal olsa öpün başınıza koyun
Tövbe ya rabbi ya!
O kadar tuhaf olaylar yaşanıyor ki dünyada, bu olay da gerçek olabilir. Keşke fake olsa ama....Hiç üşenmeyip yalandan yazmak ayrı bir dengesizlik pes cidden dizi izliyormuş gibi oldum bir film vardı insanlar küçük şeylerden birbirini öldürüyordu o geldi gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?