iğrenç bir kadın koca kavgası

bence kocan bosansin senden, sen degil. elle tutulur yanin yok. bir de yorum.yapan bazi arkadaslar kadin kocasina agir siddet uygulamis ve siz hala gukuyorsubuz. ayni sey bir kadina yapilsaydi?
ben de hamileyim hem de kucuk istahsiz bir bebegim de var daha bu derece saygisiz bu derece siddet iceren kavgam olmadi masaallah olamaz ya. olmamali. cocugunuz sizi sinirlendirdiginde napcaksiniz ki adam zaten pisman olmus. saskinlikla okidum...

Utanın tabi. Çok sacmalamissiniz. Siz sacmalamışsınız. Eşiniz iyi dayanmış size. Çocuk yetistireceksiniz. Biraz kendinize gelin. Ütü fidye vurmak, yüz çizmek filan. Manyak mısınız siz?

Hiç üşenmeyip yalandan yazmak ayrı bir dengesizlik pes cidden dizi izliyormuş gibi oldum bir film vardı insanlar küçük şeylerden birbirini öldürüyordu o geldi gözüme eğer gerçekse ciddi delisin devlet çocuğu almalı çünkü çok çileden çıkarabilir seni

Bayağı tabak çanak da kırdım komşularada ses gitti tabiki bundan da utanıyorum. Biz iyiyken çok iyiyiz ama kavga etmeyi bilmiyoruz. Seviyesizleşebiliyoruz.
Uzman yardımı şart. Eşinizle birlikte gidin.
ilerde evladınızın yanında da böyle davranmak istemezsiniz neticede değil mi?

Siz bu sinirle o oklavayı , çocuğun üzerinde de kullanırsınız.
O masum yavru doğmadan tedavi olun.
Bir de dua edin de asıl huyu suyu size benzemesin.

Bayağı tabak çanak da kırdım komşularada ses gitti tabiki bundan da utanıyorum. Biz iyiyken çok iyiyiz ama kavga etmeyi bilmiyoruz. Seviyesizleşebiliyoruz.
Bencede utan çünkü çok saçma bir olay yaşanmış... Hamilesin diye kocana herşey mübah mı yani ?! Lütfen git tedavi ol... Sen şimdiden böyleysen lohusalık dönemini düşünemiyorum !

Kendi
kendi adınıza konuşun.Dünyada böyle kadınlarda mı vardı yahu ilk defa sizin gibi anormalini duydum

konuya inanmadim. bu tip insanlar varsa da alayi manyak bence. oklavayi da kullanamamistim, dur bi bahaneyle onu da aradan cikarayim falan.? falakaya yatirsaydin adami. ayrica adami tokat manyagi yapmissin. o da seni. beyin sarsintisindan mi oluyo acaba bu haller?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…