İğrenç bir aldatma hikayesi

Bizim iş yerinde bir arkadaş yakalandı sirkettekilerin bildiği biriyle ... Garip bir hikaye.. tam olarak aldatma mi bilmiyoruz. Eşi parçaları birleştirip kıyamet kopardı bizde öyle anladık.. Şimdi eşiyle bir aradalar ama bize adam sürekli eşini kotuledi Eşini saplantılı kıskanç olarak gosyerdi.. sizin yerinizde olsam kızın kocasıyla birlikte gider hikayeyi anlatırdım hiç çekinmeden acımadan ... İşi gücü eline ayağına dolansin

Nedense esler hep saplantili kiskanctir, onlarin yaptigi dogaldir. Hep ayni seyler ve nedense herkes de inanir.

Yalniz dedektif gibi iz surmussunuz sizi tebrik ediyorum. Cok guclu bir kadinsiniz, cocugunuzu da eminim ki cok guzel yetistirir buyutursunuz. Ben olsam sikayet ederdim sirkete. Esiniz bu halti yerken sizi dusunmemiste, siz mi onu dusuneceksiniz? Ben rezil ederdim ikisini de. Bu sizin ayibiniz degil.

Ya cok üzüldüm nasıl insan bunlar Allah bı beter etsin ikisinide yerinde olsam ikisinide işinden ederim. Öyle baba olmaz olsun en azından biraz olsun için soğurdu. İkisinede dava aç karsı tarafın eside oyle zina yapmayı görsün adi pislikler nasıl insanlar olduk anlayamıyorum. Baskasinin kocasından karısından ne istiyor bu yaratıklar.

Canım sana çok çok mutlu olmanı diliyorum öncelikle. Emin ol geçecek atlatacaksın. Bebeğine tutunup inadına da çok mutlu olacaksın. İş meselesinde de bence de iş durumuna bulaşma. Nafaka tazminat olarak çatır çatır al hakkını. Benim arkadaşım benzer bir durum yaşadı adamı işten atmak için arkadaşımı çağırdılar önce o da işinden etmeyin çocuğumun nafakasını alamam diyerek işinden olmamasını istedi. Ama adamı dışladıkları için kendisi dayanamayıp istifa etti bi müddet sonra. Hak zaten yerini bir şekilde buluyor.

Allah ikisini de kahretsin iğrendim .kimse yaptığının cezasını yaşamadan ölmezmiş inş öyle olur.ben de şirkete söylerdim.çocuğunu düşünmeyen ne eş ne koca olur.

Benim anlamadığım iş yerinde de bunlar sıkı fıkıdır...Amirleri olacak adamların yada iş arkadaşlarının hiçbirininde mi dikkatini çekmedi de bunları uyarmadılar ne yapıyorsunuz evli barklı insanlarsınz diye..Herkes bana dokunmayan yılan misali kenara çekilmediyse illaki yakın iş arkadaşlarının dikkatini çekmiştir...Onlardan tanıdığın varsa bir ağızlarını yokla bakalım bilgileri var mı diye...

Allah yardımcın olsun zaten boşanacak sin çocuğun un babası diye neden bilinmesin ki zaten aldatan bir erkek herkes öğrensin bence bu kadar da olmaz yani biseyleri anladıktan sonra 17 bin liralık borcu ödemeniz çok saçma geldi kusura bakmayın ama

Ne diyeceğimi bilemedim pes vallahi iğrencliklere bak. Ben olsam kesinlikle şirkete bildirirdim . Atılsınlar işten ne düşünüyorsun ki çocuğumun babası diye o düşünmüş mü çocuğunu . Akıllı herseyin üstesinden gelebilecek bir kadınsın bence .çocuğunada tek başına çokta güzel bakarsın.

Allah yardımcınız olsun Allah o pisligin cezasını versin adam demiyorum adam değilmiş çünkü.boyle kadınlar niye var dünyada amacı ne anlayamiyorum fantazimi yoksa para yemekmi ar namus kalmamış pislik kadın.geldigimiz zamana bakinya yuvalar yıkılıyor ya aldatma ya şiddet ya kavga bu kaçıncı hikaye böyle konular çok arttı ben korkmaya başladım artık kıyamet alametleri heralde...O kadını da o pislik sahisi da iş yerine rezil edin bırakın acımayın o kadının kocasınada yazık ! O kadının ailesini bulup ailesinede rezil edin yaşatmasınlar böyle insanları. Çok sinirlendim ya.cocugunuzuda babasina gostermeyin boşanıp gidin başka şehre sizi bulamasın böyle insana müstehak! Allahım sizi ve çocuğunuzu korusun bir ömür üzülmeyin o kaybetti elin karısı için gül gibi karısını kaybetti......

O da dövmüş. O pislik herifi de dövecekti,sonra haklıyken haksız duruma düşemem dedi vazgeçti.

Şunu yazdığıma inanamıyorum ama o dayak yiyen hemcinsime hiç üzülemedim.Umarım eşiniz olacak pisliğin de ve bu kadının da hayatında hiçbir şey yolunda gitmez bu dakikadan sonra.Ahlaksızlar.

Ayrıca rezil etmeniz gerektiğini düşünüyorum.O ''çocuğumun annesi'' demeden sizin için ''onun sorunları vardı zaten,şizofren'' deyip arkanızdan bir de lakap takabiliyor.Ne hadlerine ya ? Rezil edin ikisini de.

Gidip benim dovesim geldi o pisliği kadında demiycem kadın değil küfür edicemde neyse zor tutuyorum kendimi.cok güzel yazmissiniz

okurken içim burkuldu nasıl olur da o adamın borclarını odeyebildiniz ben direk kappının onune koyardım. Siz çok temiz kalplisiniz bırakın unutun yeniden aşık olun Allaha dua edin. Allah sizi ondan kurtarmış. Size sarılasım bile geldi Allahım inanamıyorum midesizler kopekler pislikler eşiniz barısmak istese sakın affetmeyin

Geçmiş olsun sen niye o kadının kocasına ulaşmaya çalışıyorsun ki? Bu kadar konuşmaya ulaşabiliyorsan onlar kaydedip mahkemeye delil olarak sunarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…