İğrenç bir aldatma hikayesi

Tüm delileri nolur tek tek sunun mahkemeye. Ve bu adam cocugunuza babalık yapmaz işinden de edin pisligi. Gerçekten çok şerefsiz bir adammış. İnkar etmeleri çok saçma kadının kocasında da deliller var neyim özgüveni bu böyle .inşallah evi alırsınız elinden .evi verirse susacaginizi falan soyleseniz vermezse is yerine delillerle gelirim.deseniz .o kadına noluyorda milletin kocasına göz diktigi gibi evine de göz dikiyor. Çocuğunuzun hakkını bu ahlaksızlar yemez inşallah. Tez vakitte haklarinizi alırsınız inşallah ve cok ama cok mutlu olursunuz inşallah

Aslında dövmedi,daha fenası, benden boşanamazsın deyip boğmaya kalktı. Baktı ki sıkıştı, artık hiçbir yere kaçamıyor. Boşanmamı da kabul etmedi, hala itiraf etmedi ama artık benim kaybedecek bir şeyim kalmadı deyip boğazıma sarıldı. Nerdeyse öleceğim sandım, nefessiz kaldım bi süre sonra niyeyse bıraktı,böyle bir ruh hastasıyla evliymişim

Son düzenleme:

Ne yapayım ? Çocuğumu en az hasarla bu olaydan kurtarmaya çalışıyorum

Ne yapayım ? Çocuğumu en az hasarla bu olaydan kurtarmaya çalışıyorum
Ne istiyorsan onu yap. Çocuğunun ve senin çıkarların önemli. Alabildiğini al önüne bak. Travmanın bir süreç olduğunu unutma hepsi geçicek. Zamanla daha az acı verecek. Ama nihayetinde geçecek

O adamı dünyaya rezil edin.Dayak için de savcılıktan şikayette bulunun.Kadına ve kendisine de tazminat davası açın.Ahlaksızlığı kolay bir şey sanmasınlar.Kimse yeni doğmuş bebeğin başını bükük bırakamaz.O kadar kolay değil kul hakkına girmek.Sizi söylemiyorum bile.Allah yardımcınız olsun.Dert varsa çözümü de vardır.Kendinizi zayıf görmeyin.Şimdi zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz ama iyileşip toparlanınca her şey daha kolay gözükecektir size.Geçmiş olsun, umarım kolayca kurtulursunuz.

O şerefsiz adam çocuğumun anası diye düşünmüyor size "şizofren, deli ciddiye almayın" yakıştırmaları yapıyor, siz ise çocuğumun babası diye gereksiz bir merhamet içine giriyorsunuz.

Kesinlikle yarın sabah ilk işiniz şirkete gidip ikisini de afişe etmek olsun. Bu iş mahkemeye taşındığında akıl hastanelerinden akıl sagligi yerindedir diye rapor almak zorunda kalmamak için bugünden önleminizi alın.

Ay nasil sınır bastı beni kalkıp oraya gelip ikisini de evire çevire dövmek istedim okurken. Nasıl haysiyetsiz insanlara çatmışsınız Allah sabır versin ve bundan sonraki yaşamınız bu yaşadıklarınızı unutturacak kadar güzel olsun inşallah

vayy be agzim acik okudugum birkac konudan biridir. gonlun ne diyorsa onu yap. ama sakin evi birakma....

Senin yerinde olsam gercekten olumune doverdim dovdururdum verirdim iki kurus birilerine dovun su pisligi olesiye derdim bi ne mideszlik yha kucucuk bi bebegin rizkini sen gitte elin kasarina yedir karina binbirturlu yalan dolan cevir asagilik herif cidden cok sinirlendim birde ustune ustluk hakli cikmaya calis birsuru hakaretle insam adamligindan utanir be 17bin borcta ne yha millet essek gibi calisiyo cocuguma esime iyi bir hayat sunayim diye eesek herif kendini ne bok saniyosa hayir oasagilik kadinda elin herifiyle yat kalk sonrada kocanla tatile gitt ohh ne ala memleket gece uyurken alaudin eline kemeri yersimin yemezmsn pislik herif Allah bulsn o minicik yavrumun sucu ne senin sucun ne hoc canini skma bu boklari yiyen yine yapar rahat durmz bosa gitsn gavatii.. surundur

Siz guclu olun lutfen kaybeden siz degilsiniz o kimsenin ahi kimsede de kalmaz eminim. Keske ilk ogrendiginizde bitirseydiniz siz bide borc odemissiniz. Pislikler ya ne bicim insanlar var siz cocugunuza ve kendinize odaklanin hayatinizi guzel gecirmeye calisin kendinize acirsaniz atlatamazsiniz ona aciyin

Senin şartlarınla anlasmali bosanmaya zorla. Bosaninca is yerine sikayet et. Kocasi tugce denen omurgasiza bisey yapmadi mi?

Valla ben bosanayımda baba uzak allaha yakın olsun diyenlerden degılım.Benum hayatımı cehenneme çeviren adamımda kadının da bu hayatta cehennemi olurum.rezil ecin onları ,o sizi ve bebegınizi düşündü mğ2 siz hala çocuğumun babası dıyorsunz olmaz olsun öyle baba

Ne diyeyim yarısına kadar okudum çünkü artık midem bulandı keske her yaptığında affetmesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…