İğrenç bir aldatma hikayesi

İkisininde bitirin şirkette her türlü pislikleri de bilinsin

Ben bu konuyu yeni gördüm. 3 yıl geçmiş. Allah aşkına şu an durum nedir yazar mısınız? Okurken içim parçalandı

Sen ne güçlü bir kadınsın en çok kadının kocasını bulup konuştuğun için seni tebrik ettim . Allah ikisini de kahrı perişan etsin pislikler. Utanmaz halsiyetsixler

Konu sahibi merak ettm sizi son durum nedir

Konu sahibi nasılsınız? Hortlatmış gibi oldum ama....
Size isim takmaları çok çirkin olmuş. kötü bir evlilik maalesef

Çocuğumun babası diye görmezden gelip rezil etmem dediğiniz kişi zaten çocuğunuzu asla umursamadan bu iğrenç, ahlaksız davranışları sergilemiş farkında mısınız? İleride çocuğunuz tüm bunlara rağmen affetseydiniz eğer sizi suçlardı. Çocuğun sağlıklı bir şekilde büyüyüp babası gibi de olmaması için mümkünse ondan uzakta mesafeli büyümeli zaten. Elbet görüşürler ancak sağlıklı biri değil eşiniz. Ben rezil ederdim şahsen. Avukat en fazla ne yapabiliyorsa sınırları zorlardım. Zira siz ve çocuğunuzu da asla düşünmeyip yoksaymış, rezil etmiş birini düşünmek çok fazla bence. İkisinin de iyi bir derse ihtiyacı var. Kanıtınız varken şikayette bulunun derim. İleride pişman olabilirsiniz.

Valla bir anda önüme düştü konu bende merak ettim
UMARIM IYISINDIR KONU SAHIBI.

adam evi arabayı her şeyi bırakıp gitmiş
yıllar sonra o kadınla evlenmiş
inşallah birbirlerinden bulurlar

bence şikayet et. iş yerinden atılır atılmaz orasını düşünme . çoçuğunu ,kendisini , haysiyetini düşünmeyen adamı sen neden düşünüyorsun.

Bir anda konu önüme geldi ama yillar önce oldugunu gordum okudum.Şu an nerdesin napiyorsun bilmiyorum ama aferin sana kocasinada ulaşip herşeyi söylemiṣsin inşallah donuna kadar almişsindir bu şerefsizden.Başkasının karısıyla yatip kalkıcak kadar midesiz birisi.

Kızlar kusura bakmayın ama siz sa*lak mısınız? Son durum ne diye yazacağınıza profile girip bakamıyor musunuz? Boşanmışlar ve adam diğer kadınla evlenmiş.
bu tür şeyler bir sürü örneği vardır bazısı yazar kendince alır. bazısı okur aydınlanma yaşar.

Boyle tipler her zmn elindeki kadını ezer.. sen okdr ugras dur o senin gorevindir .. ne yazıkki aşk sevgi ben artık inanmıyorum hayat tamamen safsatadan ibaret hiç şaşırmıyorum boyle şeylere ne yazıkki.. herkes herşeyi yapar.. üzüldüm nolur kendine guven ve herşeyi al avukatını dinle

gerçekten çok üzüldüm ve şaşırdım bu sene bu olaylar aşırı arttı insanların ar damarıi çatladı

Donuna kadar al kızım. O senin çocuğumun annesi diye düşünüyor mu hayır düşünmüyor. Çocuğa gelecek olursakta babası sonuçta ama çocuğuyla babası arasında bir şey babalık ederse eder . Sen kendi hayatını düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…