İğrenç bir aldatma hikayesi

Bence çok akıllı bir kadınsınız yaşadıklarınız çok zor şeyler ama Allah 'ın izniyle alnınızın akıyla çıkacak potansiyeldesiniz yaptıklarınız ve anlattıklarınız kadarıyla.Allah daha iyi insanları karşınıza çıkarsın bundan sonra. Bu sizin için acı bir tecrübe olacak ama Allah en iyisini bilir haddim olmadan zannımca o adam ya da şizofren ya da daha beter olmadan bu dünyadan gitmez ya da gittiği yerde de hesabı sorulur.

Allah içinize ferahlık versin çok büyük bir yıkım ama acımayın o adama bn olsam totosundaki dona kadar alırım 7 düvele rezil ederim.Bırak zıkkımın kökönü yesin ama hemn rezil etme tazminat nafaka ev araba ne varsa al sonra işten et onu işi yok diye mağdura yatmasın sonra... yengemin abisi bir evlilik yapıp çocuğu varken ayrılmış sonra şimdiki yengesi ile evlenmiş şimdi de 2 çocukla onu bırakıp 3.yü aldı yani bunu bir yapan sürekli yapar iflah olmaz.onların mutlu huzurlu bir yuvası mı olacak sanki.

Ona daha çok doktorumla konuşmam yön verdi. Çocuğu silah olarak kullanmayın, çocuğun psikolojisi için gelsin alsın zaman geçirsin dedi. Hem ne diye çocuğun bütün sorumluluklarını siz alacaksınız , o da gelsin ilgilensin , bu sırada siz de dinlenin dedi . Hazırlanan protokolde haftasonları görmesi diye bir ibare yazıldı ama ben görüşmesine engel olmuyorum, haftasonu olmasa da ne zaman isterse görebilir. Mesaj atıyor görebilir miyim diye ,bende tamam diyorum geldiğinde yine mesaj atıyor kapıdan hiç görünmeden cocuğu cıkarıyorum. Bu arada 2 yaşına bastı oğlum, alıp gezdiriyor geri getiriyor. Dışarı çıktıklarında aşırı pahalı arabalar, oyuncaklar alıyor, sanırım babalığın hala bu olduğunu sanıyor. Artık karışmıyorum, çocuğum etkilenmesin , gelsin oğluyla zaman geçirsin para harcayarak vicdanını rahatlatabiliyorsa da rahatlatsın ne diyeyim

Yazdıklarınızı okudum, okudum.. boğazım düğüm düğüm oldu. Akıllı bir kadınsınız aynı zamanda da çok güçlü. Allah o ikisini bildiği gibi yapsın, bir kadın başka bir kadına bunu nasıl yapar?! Aklım almıyor..Zamanla yaralarınızı sarmanız temennisiyle..

Sizin adınıza çok üzüldüm.inşallah zamanla çok güzel bir hayat kurarsınız.Okurken şaşırıyor insan.Allah şaşırtmasın hiçbirimizi

Çok üzücü umarım etkisi en kısa sürede geçer üzerinizden bu iğrençliğin ..
eşiniz pek bsbalık yapacak gibi durmuyor maalesef ben yerinizde olsam ikisinde delilerimle ifşaa ederdim işyerlerinde..
ama tabi siz bu durumu avukatınıza danışın böyle birşey yapmaya karar verirseniz..

Yazdıklarınızı okurken çok üzüldüm.
Ev, nafaka, tazminat ne varsa alın, sakın dava uzar diye pes etmeyin, bu ihanetin en azından maddi karşılığını almalısınız.
Böyle ahlaksız insanların Alllah cezasını versin.
Millet kudurdu, evli- bekar demeyip yeni cinsel heyecanları uğruna eşlerini aldatıyorlar.

Bana biraz karisik geldi.
Kadinin trabzonda toplantisi oldugu icin mi oraya gitmis yani kadinda oraya sehir disindan mi geliyor cunku bir yerde kadinin trabzonda toplantisi varmis demissiniz. Sanki orda bulusmuslar gibi her ikisi de sehir disindan gelip.
Bir yerde de esimi evine atti demissiniz biraz celiskili oluyor yazdiklariniz..

İkisini de yapmış maalesef

İkisi farklı zamanlarda oluyor. Kadın trabzondaki toplantısı için şehir dışından Trabzon'a gidiyor, bu pislik de onunla buluşmak için yine şehir dışından Trabzon'a gidiyor. Bir başka hafta da kadının kocası kıbrıstayken kadının evinde buluşuyorlarlar.

Son durum nedir actiniz mi dava

A bunu okumamisim dava acilmis sanirim.
Bir seyi merak ettim protokole her hafta sonu mu yazildi yoksa 2 haftada bir mi?
Bir de ozel gunler icin filan neler yaziyor yaz tatillerinde bir ay kalma var.mi?
Benim icin biraz onemli de bu sorduklarim.

Sene2011 daha iyi misin?2ay sonra çok daha iyi olacaksın.senin de karşına iyiler çıkacak.her inişin bir çıkışı var.sen çıkarken diğerleri yerin dibine girecek inşallah . Allah hepimize bu kötü günleri unuttursun.

Nereye kusuyoruz?? Gerçekten iğrenç. Allah yardımcın olsun bu saatten sonra da kime nasıl güvenilir ki !

A bunu okumamisim dava acilmis sanirim.
Bir seyi merak ettim protokole her hafta sonu mu yazildi yoksa 2 haftada bir mi?
Bir de ozel gunler icin filan neler yaziyor yaz tatillerinde bir ay kalma var.mi?
Benim icin biraz onemli de bu sorduklarim.
Her hafta yazıldı, bayramların ilk iki günü yazıyor ama yaz tatili ile ilgili bir şey var mıydı hatırlamıyorum

Canım daha iyiyim, az cok düzenini oluşturdum. Oğlumla hayatımıza bakıyoruz artık, inş daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…