İğrenç bir aldatma hikayesi

Sonuna kadar gidin asla pes etmeyin. Herkes ettiğini çekmeli.

Avukatınız haklı. O kadınla görüşüyor mutlala. Evi kaptırma diyecek kadar arsız olan kadın şimdi de araba madem onda kalacak yarısını ödesin madem diye gazlıyordur. Küçücük çocuğun rızkını otel odalarında evli adamlarla yiyen pislikten herşey beklenir. Kocanız denecek insan müsvettesine zaten söylenecek hiç bir şey yok. Dediğiniz gibi keşke evlenseler ikisi de birbirinden karakter yoksunu. Çok uyumlular. Ana sizi çok takdir ettim gerçekten çok güçlüsünüz inşallah hep böyle kalırsınız. Allah yardımcınız olsun.

Konu sahibi nasılsın?

Kızlar bugün boşandım. Ev, araba bende kaldı, krediyi ödeyecek durumum yok diye diretince kredinin yarısı sayılmaz ama bir an önce bitsin diye 20 bin lira da para vereceğim şeklinde anlaştık . Çekişmeliyle onu süründürmek istediğimden emindim ama benim de yıllarım heba olacaktı, değer miydi bu adam için.

Kadının kocasına mesaj attım , ne yaptınız merak ettim diye. Geri dönüp aradı, çekişmeliye dönse çok uzayacaktı, bir an önce kurtulmak istedim bu kadından, evi yarı yarıya paylaştık, geçen hafta anlaşmalı olarak boşandık dedi. Siz barışmış olabilirsiniz diye seni aramadım dedi. Kadın son ana kadar ayrılmayalım , affet diye yalvarmış. Benimki hiç affet barışalım demedi , yanındakinin akıl vermesinden sanırım. Kocasına bunları yapan bana neler yapmaz demiyor da hala o kadına tutulmuş gidiyor . Belki o yanındaki tekmeyi basınca bir gün pişman olacaktır , ama bu kapı artık ona kapandı.

Daha iyiyim, iç huzuruma tam olarak kavuşmuş olmasam da biraz olsun rahatlamış, sırtımdaki kamburdan kurtulmuş hissediyorum ama ahım hiç değişmiyor. Bana yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler, eğer azıcık adalet varsa bu ahlaksızların yaptığı yanlarına kalmasın. Çok ağır şeyler yaşadım , ancak televizyonlarda hayretle izleyebileceğim şeyler benim başıma geldi .
Doktor terapime devam ediyorum, hafif bir ilaç kullandırıyor ve kitap önerilerinde bulunuyor. Kendinizi onu ihmal mi ettim, ilgilenmedim mi diye suçlamayın. Bu bir karakter meselesi, siz dört dörtlük de olsaydınız sizi aldatacaktı. Onun bahaneleriyle kendinize yüklenmeyin dedi. İlk kez sizin mi başınıza geliyor, erafınızdakileri düşünün dedi , etrafımda , ailemde , arkadaşlarımda düşünebileceğim hiçbir örnek bulamadım hele ki böyle ağır bir şekilde .Neden ben demeyin, cevabını bulamazsınız dedi . Belki de bu benim sınavımdı, Allahım herkesi bir şekilde sınıyor, beni de hayırsız bir kocayla sınadı . Arkadaşlarım hiç yalnız bırakmıyor, ailem sürekli destek oluyor. Onlarla , oğlumla zamanımı geçiriyorum,işe gidip geliyorum, Allah'a sığınıyor, bol bol dua ediyorum,kitap okuyorum, İstemeyerek yogaya gidiyorum, doktorum şu an hiçbir şeyden zevk almayacaksın, ama zevk almasan da lütfen yap dedi. Yaşadığım sürece tıp dilinde yas süreci deniyormuş . Şok- inkar - depresyon - çıkış diye aşamaları varmış. Ben şu an depresyon aşamasındaymışım. Yani atlatmaya çok az kalmış. Bu şekilde anlatıyor doktor . Ruhsal durumum karmakarışık . Bir gün ohh bu pisliklerden kurtuldum, beni kandıramadılar ya her şeyi çarşaf çarşaf ortaya döktüm ya deyip kendimi mutlu güçlü hissederken diğer gün hala nasıl yaptın bunu, nasıl kıydın 8 yılımıza , nasıl bu kadar profesyonel yalanlar söyledin diyorum. Ama doktorumun söylediğine göre tüm bunlar normalmiş. Sağlam kafayla duygusallığı bırakıp mantık çerçevesinde düşündüğümde bi insan karısını 1 yıldır kandıracak şekilde nasıl böyle senaryolar yapar, yalanlar söyler diyorum,hala ağzım açık kalıyor. Ya gerçekten çok iyi oyuncu ya da asıl o şizofren olmalı . Hatırladıkça tiksiniyorum, oğluma mutlu bir aile ortamı sağlayamadım diye üzülüyordum ya zamanında bu zihniyetteki adam oğluma ne verebilir, ne kazandırabilir ,onur ,ahlak , haysiyet gibi değerleri mi öğrenecekti babasından ! Haftasonları 1, 2 saat gezdirmeye çıkarıyor, yalnızca bu kadar.

Rehberimden onu, kadını, kayınvalidemi ve sık görüştüğüm teyzelerini sildim. Bu şekilde ne onlar benden haberdar oluyor ne ben onlardan.
Şirkette söylentiler yayılmış , müdürü istifaya zorlamış, o da benim söylediğimi düşünüyor ama istifa etmedi , hala orda çalışıyor , neden ne oldu bilmiyorum çok bilmek , ilgilenmekte ıstemıyorum. Böyle şeyler gizli kalır mıydı keşke onu düşünseydi...

Bundan sonrası için bol bol oğlumla zaman geçirmek, ruhumu iyileştirmek ,eskisi gibi hayattan zevk alabilmek istiyorum. İnsanlara karşı kaybettiğim güven duygumu yeniden kazanmak, dünyanın kötü bir yer olmadığına , iyi insanların da olduğuna ,iyi insanların kazandığına ,kötü insanların kendi pisliklerinde yok olduğuna inanmak, Allah'ın adaletinin şaşmayacağını görmek istiyorum.

Bence çok iyi yapmışsınız kendiniz için bir an önce bitirmekle ki karlı cikmissiniz herseye rağmen .bundan sonraki hayatınız çoook güzel olur inşallah evladinizla huzurlu bir ömür dilerim size :)) yanlız anlamadigim birsey var bunlar sevgili ise şu an kadın nasıl kocasına yalvarabiliyor? Bu ne değişik bir kadın böyle Allah herkese ahlak ve akıl fikir versin

Yaşadığın şey o kadar ağır ki, gerçekten sana ve acına en önemlisi bu duruşuna büyük saygı duyuyorum.

Fakat böyle sonuçlanan evliliklerin çok iyi gittiğine inanmıyorum ben, yani ya bişeyler bitmiştir bi tarafta yada sıkıntılar vardır. Ama bu kimseye aldatma hakkını ve karşındaki insanı böyle iğrenç bi şekilde kandırma hakkını vermiyor. Madem gönlün kaydı, eşine olan sevgin bitti evet bitebilir evet başkasına aşık olabilirsin,ama kandıramazsın. O zaman bitir evliliğini bak yoluna. Ne hakkın var bunları yaşatmaya ya.

Ben onların kötü şeyler yaşıcağını ve pişman olucaklarını falanda düşünmüyorum demekki gerçekten bişiler varki gözleri bu kadar kararmış ve bu riskleri almışlar diyorum. Yanlış anlaşılmasın iyi yapmışlar demiyorım asla.

Ama sen o kadar mutlu olll kiii ve seni gerçekten sevecek bir adamla ol inşallah. Canımmm bütün kalbimle diliyorum bunu senin için.

Sevgili mi bilmiyorum ama ben öyle tahmin ediyorum. Neden görüşmesinler ki artık ne engelleri kaldı, ikisi de eşinden ayrıldı. Kocam olacak adamın da evliliğinin yıkılması umrunda olmadı, bu kadar gamsız olmasının nedeni yine o kadındır diye düşünüyorum. Bu saftrik adam kadına aşık olmuş, kadınınsa önceliği eşi, eğer kocasını kandırıp evliliğini kurtarabilirse kurtarmanın , olmuyorsa da bu adamı da elinden kaçırmamanın derdinde anladığım kadarıyla.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çok mutlu olursunuz. Çocuğunuza haksızlık ettiğinizi sakın düşünmeyin onun psikolojisi için bana kalırsa en iyisini yaptınız.. Böyle adamlara ne denir bilmiyorum utanmaz arlanmaz okurken içim ürperdi. Şükredin Allah sizi ondan kurtardı.. Çocuğunuzun babasıyla görüşmesi nasıl olacak onu merak ettim mahkemede karar verildi mi

Sene2011 şu kadının eski kocasıyla evlenseniz bir de tam kapak olur bunlara :)

Cesaretiniz için sizi tebrik ediyorum. Yıllar sonra dönüp geriye baktığınızda iyi ki de boşamışım bu şerefsizi diyeceksiniz. Sineye çekmediğiniz için herşeyi ustalıkla ortaya döküp bu ikisini rezil ettiğiniz için cesaretinize hayran kaldım. Yaşınız da daha çok gençmiş bundan önünüzde mutluluk dolu upuzun bir yol var. İnsanlara olan güveninizi tekrar kazanacaksınız iyi insanlar hala var merak etmeyin siz yeter ki hep böyle cesaretli olun :)

bende mart ayında boşandım ama senin yaşadıkların çok ağır Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum ven de aynı süreci yaşıyorum depresyon asamasindayim ben de hiç haber almıyorum ama beni çok üzen eski kayinvalidemi gören bir tanıdık fiziken çökmüş çok kötü halde olduğunu söyledi benim yuvam yıkılmış hayallerin bitmiş inan umrumda olmadı vardır bunda da hayır diyorum sınav diyorum katlanmaya dayanmaya çalışıyorum

İğrenç bir kadına iğrenç bir adam yakışır boşver sen...Bir gün birinin diğer gün diğerinin yattığı bir kadın acaba isimleri karistiyor muydu?Eşin de domuzluk varmış kusura bakma lütfen çocuğunla temiz bir hayata başla

Bu

Ben tam aksine asla huzur bulamayacaklarını düşünüyorum. Nişanlıyken benzer bir durum başıma geldi. Zehir zemberek aşık olanlar evlenince 3-5 ayda boşandı. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Kaçamak aşk yaşamanın heyecanı geçip birbirlerini yemeleri yakındır.

En iyisini yapmışsınız, biran evvel kurtulmuşsunuz. Eşinizin uğraşmamasınada çok takılmayın allah bence sizi kurtulmak için onu şaşırtmış öyle düşünün. Biliyorum canınız yanıyor o kadar emeğinize evladınıza rağmen kocanız olacak o haysiyet yoksununun sizi ve evladını hemen gözden çıkardığı için üzülüyorsunuz ama ama bence allah sizi korumuş, belki bu süreçte eşiniz diretse uğraşsa bu kadar kolay istediklerinizi alamayacaktınız çekişmeli olacaktı davanız belki çocuğunuzu kullanmaya çalışacaktı ve siz daha çok üzülecektiniz. Bu süreçten kolayca çıkmışsınız öyle düşünün. Öyle ahlak yoksunu kocasına hayrı olmayan kadının eşinize hiç hayrı olmaz. Onlar şimdi anlayacaklar anyayı konyayı. Kocanız sizin o kadında kendi kocasının parasını kullanarak orda burda gezip tozma devri bitti artık. Anladığım kadarı ile eşinizin iş düzenide bozulmuş, sizin ekonomik gücünüzde yok arkasında evi arabasıda gitmiş birde muhtemelen nafaka ödeyecektir çocuğu için bakalım bu çulsuz haliyle o kadın kaç gün çekecek kocanızı. Belki kocanız aşık olmuştur ama kocasına yalvarmasından o kadının kocanıza aşık olmadığı çok belli. Boşverin siz önünüze bakın artık allah bağışlasın evladınız varmış. Alın evladınızı gezin tozun hayatın tadını çıkarın.

Yani burda çok okuyoruz ama onlar çok mutlu diye....

Fakat şöyle bi detay varki kadın kocasına sürekli yalvarmış affet barışalım diye, kadın ne istediğini bilmiyor demek ki....

Valla o adamla beraber olup bunlara nispet yapardim bende sanirim.yanlis evet artik o ins alara inat yasamamak silmek lazim o pislikleri ama ben yapardim ya

O kadar üzüldüm ki sana sorma Rabbim evlâdınin ve senin yardımcın olsun Allah onlarida beter etsin süründürsün isyerine rezil et onları hiç durma sen acı cektiysen onlarda çeksin patronlarını ara direk işyerinizde zina yapıyolar diye

Donuna kadar alıp rezil etmeden kapatmayın o sayfayı. Yeniden iyi olacaksınız ve bir daha kırıldığınız yerden kirilmicaksiniz. Ve evet ilahi adalet onlar içinde olucak merak etmeyin. Sen güçlüsün sakin bunu unutma...

Erkeklerin aklı başına geç geliyor.sana öyle yalvaracak ve öyle sürünecek ki göreceksiniz.Ama siz öyle karakterli ve güçlü bir kadınsınız ki tebrik ediyorum.ben de boşanma aşamasındayım ayrı yaşıyorum 1yıldır benim eşim de beni kandırmış sevmiyormuş şok geçirdim ilaç kullanıyorum 1aydır ve artık çok iyiyim mantıklı düşünüyorum ilaç bana çok iyi geldi 50 mg kullanıyorum.atlatana kadar kullanacağız artık.travma sonrası stres bozukluğu yaşadığımız.boşanma bir yas süreci zaten.yalnız değilsin çocuğun var.Ailen var çok şükür .ileride ne kadar rezil ve pişman olduğunu göreceksin ve o zaman için soğuyacak ondan.Allah sana en güzel yolları sunacak.hayatının altı üstünden daha güzel merak etme.❤

Cok uzuldum
Cok gecmıs olsun
Bır nevı ıstedıklerı olmus
Kadın kocasından kurtulmus rahat rahat napıyolarsa yapsınlar artık

Allah umarım daha iyi birilerini cıkarırsınız karsınıza
Allahım okurken bu ne kadar rezil bi adam böyle dedim...insanız hersey basımıza gelebilir ama cok utandım nasıl bi karektersizmiş o adam.. Size kesinlikle layık değil.. Allah size daha iyi insanlar karsılastırsın... Ne diyeceğimi bilemedim ama ne kadar merhametlisiniz ki şirkete rezil etmemişsiniz...Nasıl bi çirkeflerse şizofren diyolar... Ettikleri kadar bulsunlar birbirlerinden bulurlar umarım... O kadını cok asagılık buldum evli bi adamla düşüp kalkması bakımından...Güçlü olun cocugunuz için...Bu adam için degmez donuna kadar alın. Acımayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…