Merhaba umarim en kisa surede kurtulursunuz..kime gidiyorsunuz igneli epilasyona paylasabilirmisinizYüzüm için iğneli epilasyona başladım. 1. tur bitti gibi. Yüzümde ince ve uzun tüylerim var. Favori bölgesi koyu renkte bildiğin saç kıvamındaydı. Yaptıralı yaklaşık 1 ay olmak üzere ,tabi tek seans olmadı 1.tur 4 parçaya bölünmüştü. 2. tura başlayacağım. Tüyler çıkmaya başladı gibi ama cılız .Uzamalarını beklemek istemiyorum, uzamalarını beklesem belki daha emin yorum yapabilirdim 1.turun ne kadar verimli olup olmadığını söylemek için. Zor ve sabır işi. Seans sonrasında cildime iğne batırıldığı için minik minik delikler ve ardından kabuklar oluştu. Bir hafta içinde kabuklar düşüyor .Pudra, madecassol kullanıyorum. Güneş kremimi sürekli kullanıyorum ve dışarıda bulunacaksam 2 saatte bir yeniliyorum. Uygulama sonrası 24 saat su değdirmemeye gayret ediyorum.
Merhaba umarim en kisa surede kurtulursunuz..kime gidiyorsunuz igneli epilasyona paylasabilirmisiniz
Umarim yapar da kurtulursun hayırlısıyla ben seneye yaptirim belki.gelişmeleri yazarsan seviniriz ben takipte olacağım☺Bende sararticidan dolayi gri siyah tuylerde var uzun koyu sarilarda var ama cogunluk sarilar ama ayva tuyu gibi sari degil bildiginiz kalin uzun koyu sari İnsallah yapar zeynep hanim yapmazsa ayten hanima gitmek zorunda kalicam o yapiyormus sarilarada
Bende merak ediyorum ve konunun takipçisiyim.
Lütfen görüşlerinizi paylaşın.
Ayni seyi bende merak ediyorum Zeynep hanima sormustum hamilelere yapiyormusunuz diye oda ilk uc ay dolunca en fazla yirmi dakika yaparim demistibebek dusuncemız var o nedenle bı suredır bıraktım ama bebek olayı da hemen de olabılır aylarca da surebılır
ne yapsam ne etsem bılmıyorum
hamılelıkte ıgnelı epılasyonun zararı var mıdır acaba?
Nereye yaptiriyorsunuz acaba paylasabilirmisiniz bende basliyorum bu ay cok korkuyordum paylasiminiz cok buyuk umut oldu bana :) İnsallah hepimiz en kisa zamanda bu dertten kurtuluruzDedim, dedim o kadar konu takip ettim, üyelere sorular sordum..
Ve ben de başladım.
Dün ikinci seansım yapıldı ve ben mutluyum. Çene ve boyun çalışılıyor.
İlk seansdan sonra belli bir azalma vardı. Hatta ilk seansımda kalın tüyler alındı ve çoğu çıkmadı.
İkinci seansım ise daha önce alınmamış ama siyahımsı gibi olan tüyler ile çalışıldı.
Acı, bilmiyorum acıyor ama dayanılmayacak gibi değil.
Her seferinde 40 dakika gidiyorum.
Kızarıklıklar derseniz de ben de çok olmuyor. Ve dedikleri gibi nokta kadar kabuklar oluşuyor ve 4-5 güne geçiyor onlarda.
Seanslarım ilerlesin biraz fotoğrafta atacağım inşallah ( :
İyi bir yer bulduğunuz takdirde tereddüt etmeyin ve gidin lütfen.
Ben Ankara'da gidiyorum ..Nereye yaptiriyorsunuz acaba paylasabilirmisiniz bende basliyorum bu ay cok korkuyordum paylasiminiz cok buyuk umut oldu bana :) İnsallah hepimiz en kisa zamanda bu dertten kurtuluruz
Ben ilk seansımı oldum ama doktorum bana hiç bir tavsiyede bulunmadı. İşini bitirdi ve güle güle dedi. Yani güneş kremi sür, suya değirme bir süre veya şu kremi al demedi!
Antalya'da Dk klinik diye bir yere başladım. Bana hiç bir bilgi vermedi işini gördü ve benim sormamla nasıl bir krem kullanıyım dedim ve antibiyotikli olsa yeter dedi. Sorun şu ki dudağımıza yani bıyığımıza yapıyoruz. Yemek yedikten sonra yıkamalıyız, dişimizi fırçalıyoruz falan. 2 gün nasıl su değirmeden durucaz?Burada da herkes yazmis bana denilen de o , iki gun su yok , sadece pudra.Kabuk oluşunca su degebiliyor ama kabugu düşürmeden yikayin. Kullanmaya izin olan tek şey bebek pudrasi. Nereye gidiyorsunuz siz ?
Antalya'da Dk klinik diye bir yere başladım. Bana hiç bir bilgi vermedi işini gördü ve benim sormamla nasıl bir krem kullanıyım dedim ve antibiyotikli olsa yeter dedi. Sorun şu ki dudağımıza yani bıyığımıza yapıyoruz. Yemek yedikten sonra yıkamalıyız, dişimizi fırçalıyoruz falan. 2 gün nasıl su değirmeden durucaz?
Ah haklısınız! Sanki çok basit bir işlem ve sonuçları tehlikeli değilmiş gibi davrandı. Ben de formu okuyunca anladım işin ciddiyetliğini. Pudrayi hemen işlemden sonra mı sürüyorsunuz? Ben mesela eve gelir gelmez Bepantene sürdüm.Şu kıl derdinden kurtulmak için ben iki gün değil yirmi gün vurmamaya razıyım. gittiğim uzman bıyıklara yapmıyor. krem kullandırmıyor. kabuklar dökülünce krem kullabiliyoruz. böyle bir işlem sonrasında neden sizi bilgilendirmediler anlamıyorum. sanki kuaförde kaş bıyık mı aldırıyorsunuz.
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Özelden bir arkadaşım daha böyle yazdığını anlattı. Demek ki bir kuralı var bu işin iz kalmaması için. Neden bahsetmediler bana anlamadım. Zaten yüzüm lekeden, sivilceden ve kıldan geçilmiyor. Çok sağolun tekrardan. Ben de böyle uygulayacağımUzmanım krem vermedi. Islemden hemen sonra pudra kullanmaya basliyorum. Kabuk tutana kadar su vurmuyorum. Kabuk tutma süresi degisiyor. En fazla üç gün demisti. İlkinde iki gunde tuttu simdi üçüncü günde kabuk olustu. Kabuk olusunca yuzumu yikayabiliyorum ama surtmeden yavas. Kabuklar gidene kadar pudra kullanmaya devam ediyorum. 1 hafta icinde parca parca dökülüyor. Sonra istersem krem kullanabiliyorum. Kremlik bir sey yok kabuk dokuldukten sonra ama ben o nemlendirme hissini sevdigim için sürüyorum. Cilt yenileme ozelligi olan kremleri nemlendirici olarak kullanmami önerdi. Bugün acıbadem kremi aldim kokusunu sevdigim icin onu kullanicam elime ve kabuklar gidince yüzüme