Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar ben ekim ayında başladım yüzüm için. 6 defa gittim herhafta gittim. Küçük küçük çalıştılar. O yüzden bir bitmedi kıllar. Çıkıp bakıyorum her işlemden sonra ayna ile hala başladığım gün gibi var. Hatta en son biraz fazla çalışın dedim. 10dk yapıyordu. 15 dakika yaptı. Yine aynı. Bu işte bir gariplik var. Anlamadım gitti. Herkes 1 saate yaın çalışıyor ve yüzdeki kılları tamamen bitiriyormuş ve çıktıkça gidiyormuş. İz dersen kalmadı çok şükür. Ama acı felaket. Bıyık ve buruna yakın yerler yerimden zıplatıyor. Uyuşturucu krem sürüyorum yine aynı.Kızlar nasıl gidiyor Memnun musunuz igneli den bize deneyimiznizle yardımcı olurmusunuz limam başladınmi nasıl gidiyor yüz bölgesi ? İz aci falan varmı
Ben baslamistim ama suan devam edemiyorum hamileyim gittigim sure icindede alinanlar tekrar geldi suan agda ip devamKızlar nasıl gidiyor Memnun musunuz igneli den bize deneyimiznizle yardımcı olurmusunuz limam başladınmi nasıl gidiyor yüz bölgesi ? İz aci falan varmı
Neden 6 defa gitmişsin hicmi azalma vs olmadi gittiğin yerin adı ne istersen değiştir faydasını göremedi isen fikrim başka yerlere bakgeçecekse tamamen acısına değerse sorun değil acısıMerhabalar ben ekim ayında başladım yüzüm için. 6 defa gittim herhafta gittim. Küçük küçük çalıştılar. O yüzden bir bitmedi kıllar. Çıkıp bakıyorum her işlemden sonra ayna ile hala başladığım gün gibi var. Hatta en son biraz fazla çalışın dedim. 10dk yapıyordu. 15 dakika yaptı. Yine aynı. Bu işte bir gariplik var. Anlamadım gitti. Herkes 1 saate yaın çalışıyor ve yüzdeki kılları tamamen bitiriyormuş ve çıktıkça gidiyormuş. İz dersen kalmadı çok şükür. Ama acı felaket. Bıyık ve buruna yakın yerler yerimden zıplatıyor. Uyuşturucu krem sürüyorum yine aynı.
Kaç seans yaptılar neden geri geliyir ki igneli demi çözüm değil yoksa offf ya offff yuzdeki tuylere etkisini gören hiç mi yok acaba .umutlanmistim zeynep hanıma mi gidiyorsun acaba yine de Memnun musun garanti veriyor muBen baslamistim ama suan devam edemiyorum hamileyim gittigim sure icindede alinanlar tekrar geldi suan agda ip devam
İgneli mi lazer mi yaptırdın lazer yüze vurulmazmis çoğalıyormuş :/ koltuk altına lazer yatırdın büyük ihtimal bıyık bölgene igneli mi ?Koltuk altlarım bitti çok şükür çıkmıyor yıllardır. Sadece bir tane çıktı sadece bir tane oda. Bıyıklarım da çıkmadı ama boynumdakiler çıktı çünkü onlara az seans yaptırmıştım iki seans. Benim biten yerler 4 seansta bittiler.
Ben zeynep hanima gitmistim memnun kalmadim pek sonra baska yere gectim yani toplam 2 kere zeynep hanima 2 kerede baska uzmana gittim ben 2 3 kere daha gitsem farkederdi sanirim bilmiyorum.. yuz tuylerinden biktim artik cok zor bu durum insan icine cikmaktan gunesli gunlerden korkar oldum ama igneli epilasyon kesin çözüm deniyor biter mutlaka iyi bir uzman bulursaniz dedigim gibi ben cok gidemedim gitseydim biterdi belkideKaç seans yaptılar neden geri geliyir ki igneli demi çözüm değil yoksa offf ya offff yuzdeki tuylere etkisini gören hiç mi yok acaba .umutlanmistim zeynep hanıma mi gidiyorsun acaba yine de Memnun musun garanti veriyor mu
Aynen ya insan hayattan soğuyor :/ zeynep hanım da tirt çıktı o zaman ..ip ağda daha sert çıkartmıyor mu ben daha almadım yüzümü kötü olur diye .Ben zeynep hanima gitmistim memnun kalmadim pek sonra baska yere gectim yani toplam 2 kere zeynep hanima 2 kerede baska uzmana gittim ben 2 3 kere daha gitsem farkederdi sanirim bilmiyorum.. yuz tuylerinden biktim artik cok zor bu durum insan icine cikmaktan gunesli gunlerden korkar oldum ama igneli epilasyon kesin çözüm deniyor biter mutlaka iyi bir uzman bulursaniz dedigim gibi ben cok gidemedim gitseydim biterdi belkide
Bence hic almadan igneliye giderseniz daha guzel sonuc alirsiniz cunku alinmamis tuylerde ilk seansta bile %50-60 bitiyormus umarim en kisa zamanda bu dertten yakinan kim varsa kurtulurAynen ya insan hayattan soğuyor :/ zeynep hanım da tirt çıktı o zaman ..ip ağda daha sert çıkartmıyor mu ben daha almadım yüzümü kötü olur diye .
İnşallah hijyenik yerde bulmak sıkıntı inşallah kurtuluruz leke tüy puffff Allahım baştan yarat beni diyesim varBence hic almadan igneliye giderseniz daha guzel sonuc alirsiniz cunku alinmamis tuylerde ilk seansta bile %50-60 bitiyormus umarim en kisa zamanda bu dertten yakinan kim varsa kurtulur
Hepsine iğneli epilasyon yaptırdım. Hiç lazer yaptırmadım.İgneli mi lazer mi yaptırdın lazer yüze vurulmazmis çoğalıyormuş :/ koltuk altına lazer yatırdın büyük ihtimal bıyık bölgene igneli mi ?
Nerde yaptırdınız acaba yüzüme yaptıracağım da iyi bir yer bulmak zor cidden ya ne kadar oldu yaptıralıHepsine iğneli epilasyon yaptırdım. Hiç lazer yaptırmadım.
Kocaeli de Eylül epilasyon da yaptırıyorumNerde yaptırdınız acaba yüzüme yaptıracağım da iyi bir yer bulmak zor cidden ya ne kadar oldu yaptıralı
Olmadı ya. Artık yarın gidicem ve bıyığımı bir kerede bitirin çıktıkça geleyim dicem. Bakalım o zaman görücez etkisini. Yarım yamalak alınca hepsi aynı dırıyor gibi.Neden 6 defa gitmişsin hicmi azalma vs olmadi gittiğin yerin adı ne istersen değiştir faydasını göremedi isen fikrim başka yerlere bakgeçecekse tamamen acısına değerse sorun değil acısı
Nerde yaptırıyor sun sen .doktor falan mı yapıyor yoksa işi bile birimi .6 da az değil yani gerçi tüylerin yoğunluğu kalınlığını bilmiyorum ama iyi gozlemle yazık olmasın paraya zamana .insallah kurtuluruzOlmadı ya. Artık yarın gidicem ve bıyığımı bir kerede bitirin çıktıkça geleyim dicem. Bakalım o zaman görücez etkisini. Yarım yamalak alınca hepsi aynı dırıyor gibi.
Umudumu kaybetmeye başliyorum sanki pufff☹6kere gittim demiş arkadaş fakat 10dakika çalışılıyormuş her yüzünüzü tamamen bitirdiğinde bir tur oluyor yani kaç kere gittiğiniz değil kaç tur olduğu önemli. Ben zeynep hanıma gidiyorum menunum. Biraz sabır işi bu mucizeler beklememeli bir anda insan.
Cildim yağlı bir haftada kabuklar dökülüyor bir hafta günde üç pudra kullanıyorum sonrasında hiçbir şey kullanmıyor. Kabartı kızarıklık ilk gün geçiyor bıyık bölgesinin şişi üç gün sürebiliyor. Sonra sadece kabuklar. Kabuklarda gidince yavaş yavaş tüyler çıkıyor. Bir ayda çıkmış uzamış oluyor
Bir turum dört saat sürüyor iki güne ayırıyoruz. İki ay öncesinden randevu alınmazsa bulunmuyor zeynep hanımda.
Bıyık kadar hiçbir bölgem acımadı yanaklar favoriler çene bıyık ve boyun için konuşuyorum. Bıyık bir kere yaptırdım Allah öyle acı yaşatmasın işlem bittiğinde tir tir titriyordum. Bir dahada yaptırmam.
Üç kere gittim 1.5tur oldu. Henüz bir gelişme yok bakalım zaman ne göstericek.
Antalya'da bir güzellik kliniğinde uzman dedikleri kişi yapıyor. Doktor değil. Ama buradan birisi tavsiye etmişti. Tüylerim çok yoğun değil çünkü önceden soprano ice yaptırdım sadece kalanlara odaklanıyoruz. Ama elmacık kemiklerimin olduğu yerler yoğun. Ama ben en çok bıyıklarımdan rahatsızım çünkü her çalışmadan sonra bir fark göremiyorum.Nerde yaptırıyor sun sen .doktor falan mı yapıyor yoksa işi bile birimi .6 da az değil yani gerçi tüylerin yoğunluğu kalınlığını bilmiyorum ama iyi gozlemle yazık olmasın paraya zamana .insallah kurtuluruz