- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
sizin gittiğinz yer istanbul da mı? bide fiyatı nedir? ben özellıkle bıyık bölgemde kı lekelerden
Canım konunu takipteyim. Benimde aklımda soru işaretleri var çok fazla. İz konusunda kırmızı nokta nokta oluyor diye biliyorum. Birde eli kayıyor bıyık bölgemde demişsin daha önce bence dikkat et çünkü iz kalması çok yüksek10. gidişim oldu her defasında kısa süreli yaptırıyorum cunku gercekten dayanamıyorum
benım canım cok yanıyo agrı eşiği ile alakalı sanırım majezik içtim gittim mesela yok yine zor dayandım
canı acımaayanlar gtmsken 1 saate yakın yaptrsınlar benım gibi zrt prt git gel yapmazlar
1 kez girilen kökü bir daha cıkarmamayı başarab yzman kim:)Ve sizin kollarınız sıfır kıl mıydı?Eki Görüntüle 2018368 Ben kollarimdakilerden kurtuldum. Fotograf paylasiyorum. Ilk karede epilasyondan 1 ay sonraki ve hic baslanmamis kol yanyana (2014 haziran), ikinci kareyi az once cektim (2017 temmuz) :)) 1 kez girilen kök bir daha cikmadi diyebilirim. 1 yildir gitmiyorum zaten.
Uzmanı 3-3,5 yıl kadar önce Kadınlar Kulübü forumundan öğrenip iletişime geçmiştim, Zeynep Polat. Yüzle başlayıp kola geçmiştik.1 kez girilen kökü bir daha cıkarmamayı başarab yzman kim:)Ve sizin kollarınız sıfır kıl mıydı?
harika valla.zeynep hanımın ünü meşhur.istanbullular cok şansli:)Uzmanı 3-3,5 yıl kadar önce Kadınlar Kulübü forumundan öğrenip iletişime geçmiştim, Zeynep Polat. Yüzle başlayıp kola geçmiştik.
Sağdaki fotoğraftan görebileceğiniz gibi sıfır. Çok uğraşırsanız 10 tane sağ kolda, 10 tane sol kolda bulabilirsiniz belki :) Ama açık renk ve çookkk seyrek oldukları için umrumda bile değiller. İlk haline bakacak olursanız benim için bir mucize. Kendime yaptığım en iyi yatırım nerdeyse :)
Yalnız kollarınızdaki beyaz minik alanlar epilasyondan mı?Yanlış anlamayın,kol bacak gibi bölgelerde böyle beyazlıklar olabileceğini duymuştum.Zeynep Hanıma yüz için randevu aldım,o yüzden merak ediyorum.Eki Görüntüle 2018368 Ben kollarimdakilerden kurtuldum. Fotograf paylasiyorum. Ilk karede epilasyondan 1 ay sonraki ve hic baslanmamis kol yanyana (2014 haziran), ikinci kareyi az once cektim (2017 temmuz) :)) 1 kez girilen kök bir daha cikmadi diyebilirim. 1 yildir gitmiyorum zaten.