Evet ama yüzüm hiç tamamen bitmiyor ki. O birinci turu hiç göremiyeceğim çünkü diğerlerini alırken ilk aldıkları çıkıyor kısır döngüye giriyor. Bari bir bölgeyi tamamen bitirse ve öteki bölge için önümüzdeki hafta yine gel dese anlarım. Hem o zaman daha iyi takip ederim bitiyor mu bitmiyor mu tüyler diye.6kere gittim demiş arkadaş fakat 10dakika çalışılıyormuş her yüzünüzü tamamen bitirdiğinde bir tur oluyor yani kaç kere gittiğiniz değil kaç tur olduğu önemli. Ben zeynep hanıma gidiyorum menunum. Biraz sabır işi bu mucizeler beklememeli bir anda insan.
Cildim yağlı bir haftada kabuklar dökülüyor bir hafta günde üç pudra kullanıyorum sonrasında hiçbir şey kullanmıyor. Kabartı kızarıklık ilk gün geçiyor bıyık bölgesinin şişi üç gün sürebiliyor. Sonra sadece kabuklar. Kabuklarda gidince yavaş yavaş tüyler çıkıyor. Bir ayda çıkmış uzamış oluyor
Bir turum dört saat sürüyor iki güne ayırıyoruz. İki ay öncesinden randevu alınmazsa bulunmuyor zeynep hanımda.
Bıyık kadar hiçbir bölgem acımadı yanaklar favoriler çene bıyık ve boyun için konuşuyorum. Bıyık bir kere yaptırdım Allah öyle acı yaşatmasın işlem bittiğinde tir tir titriyordum. Bir dahada yaptırmam.
Üç kere gittim 1.5tur oldu. Henüz bir gelişme yok bakalım zaman ne göstericek.