İğneli Epilasyon İğneli epilasyon yaptırıp tamamen tüylerinden kurtulan var mı?

Evet ama yüzüm hiç tamamen bitmiyor ki. O birinci turu hiç göremiyeceğim çünkü diğerlerini alırken ilk aldıkları çıkıyor kısır döngüye giriyor. Bari bir bölgeyi tamamen bitirse ve öteki bölge için önümüzdeki hafta yine gel dese anlarım. Hem o zaman daha iyi takip ederim bitiyor mu bitmiyor mu tüyler diye.

Biz ölelim mi ne yapalım kökten çözüm ama hayatımın sonunu merak ediyorum hahhahaa

Bıyıkta geç sonuç alınıyor diye biliyorum

Bıyıkta geç sonuç alınıyor diye biliyorum
Kesinlikle öyle. Bugünkü randevumu iptal ettim. Gribim. Haftaya gidicem. Gelişmeleri yazarım artık.

Biz ölelim mi ne yapalım kökten çözüm ama hayatımın sonunu merak ediyorum hahhahaa
Tövbe Yarabbim ölmeyelim boşver hiç olmazsa ağda mağda bişiyler idare ederiz. Hem belki daha ileri teknolojiler çıkar ilerde. Allah sonumuzu hayır eylesin umudunu kaybetme

İnşallah çıkar bem daha leke problemi de var o yüzden hemen canım sıkılıyor pürüzsüz bir cilt sabırsız geliyorum .birde uzun sürüyor lekeymis tüy kılmış keşke dediğin gibi yeni buluşlar teknoloji felah kolaylastirsa işimizi

BEnim yüzmde de hem leke hem de taze taze bir sürü sivilce var. Ama kılları hallettik mi onlar içinde birşeyler yapıcam. Şimdilik sivilceler için doktora gittim. Bir kaç merhem verdi onları kullanıyorum. Çok da faydası olmuyor ama hafifletti en azından.

şöyle olmalıydı yaptırdığınız kişiye kaç saatte komple biter diye sormalıydınız oda atıyorum 3 saat dedi. bu üç saati üç güne bölebilirmiyiz diyebilirsiniz atıyorum. ona göre arka arkaya iki üç gün yaptırmalıydınız

Çok iyi fikir, bir daha gidince böyle diyeceğim. Teşekkür edrim
Merhaba tekrar. Geçtiğimiz çarşamba tekrar gittim ve bıyık bölgemi tamamen bitirmesini ne kadar süreceğini sordum. 45dk tutar dedi. Yapalım o zaman dedim. İsterseniz yayalım yarın da geleyim böyle rahatsız oluyorum hem bitmiyor hem de alınanlar ne kadar süre de çıkıyor takip edemiyorum dedim. En azından hepsini alırsak çıktıkça gelirim dedim. Bir baktı ışık altında tekrar tüylerime. Bıyık bölgesine lazer atalım bir kaç seans dedi. Siyah tüyleri inceltelim dedi. Yoksa hepsine iğne yaparsak iz kalabilirmiş. Alex görür bunları dedi. Israrla arttırır dedim. O da ısrarla arttırma dedi. Sonra diode'a girer dengeleriz dedi. Peki dedim. 16 derece de alex ile tüm bıyığı taradı. 15 gün sonra kontrole gel dedi. Şakak bölgelerimi de iğneli yaptık. Bu arada benim tam göz altı torbalarımın orada da yoğun bir kıllanma var. İğneli ile yavaş yavaş oralarada giriyoruz ama çok acıyor. Bir de oralar hassas ya korkuyorum kırışıklıklar artar mı diye. ???

Canım alexte sonuç ne olur bıyıkta bilmiyorum yaptırmadığım için yaptıranlar o konuda bilgi verebilir sana ama diode hakkında iyice araştır çok fazla dolandırıcı var. Araştırmadan yaptırma sakın. Tüm yüz için alexte gidip arttıran çok var kk de. Diode denipte ipl sonucu berbat hale gelenler var. Çok araştır. Şunu söyleyeyim beceriksizliğini saklamak için iz kalabilir demesini senin kıllarının yoğunluğuna sertliğine (artık herneyse) bağlamış. İyi bir uzman ne iz ne leke nede delik oluşmasına izin verir. Genç olmamasına ve uzun senelerdir bu işi yapmasına dikkat et bence gittiğin yerde. Benimde gözlerimin altında var hemde siyahlar bayağı belli oluyor. Bir kere yaptırdım çok şişti yandı acı çektim resmen. Şimdilik erteledim o bölgeleri daha önemliler bitsin de bakarız. Ama iyi biri yapıyorsa uygulamayı bence endişelenme.

Evet canım benim de göz altlarım çok aşırı siyah o göz torbalarında kılın ne işi var anlamadım. Tövbe Yarabbim! Benimkide çok şişiyor. Sanki arı sokmuş gibi. Ama sonra 2-3 saate geçiyor. Buradaki klinik yılların kliniği makinaları güzel. Ama uzmandan pek emin değilim doğrusu. Uzmanı burada bir arkadaş önerdi. O da aynı kliniğe gitmiş. Bir kaç ay bir uzman yapmış onunkini beğenmemiş pek kıl köküne giremiyormuş. Sonra bana önerdiği uzmana başlamış aynı klinikte ondan memnun kalmış. Konuşurken bana güven verdi bu uzman ama inan dediğin gibi tecrübesizliğinden dolayı yapıyorsa bunu , yandım ben. Ama bir kaç seans deneyeceğim artık başladık bir kere, olmadı oradaki doktor ile konuşacağım.

Aynen denemeden anlayamıyoruz. Hayırlısı olur insallah canım

antalya'da nereye gidiyorsun? ben de antalya da başladım ama çok kararsızım kafamda deli sorular var

Tamamen kurtulamadım ama azimle devam ediyorum.1 seneyi aşkındır tecrübe eden biri olarak konuşuyorum lütfen uzman birine yaptırın.İşlem yaptırdıktan sonra çok uzun zamanlarda iyileşmiyorsa, yara gibi fazla kabuk oluyorsa(küçük kabukçuklar normal), cilt renginiz koyulaşıyorsa, çukurluk gibi delikler oluyorsa( işlemden sonra 1 hafta sonra cilt toparlar kendini bunun dışında delik çukur oluşumu varsa) lütfen yaptırmayın.Sonra son pişmanlık fayda etmiyor cildinizden olursunuz.Bakın o delikler de belli birkaç ay sonra epey toparlıyor kendını ama bazı izler lekeler kalıyor maalesef eski cildinizi özlersiniz.Yaşayan birinden tavsiyedir.

Siz gittiğinizde hepsini birden mi alıyorlar kılların yoksa az az alıp yolluyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…