Yalnız kollarınızdaki beyaz minik alanlar epilasyondan mı?Yanlış anlamayın,kol bacak gibi bölgelerde böyle beyazlıklar olabileceğini duymuştum.Zeynep Hanıma yüz için randevu aldım,o yüzden merak ediyorum.
o mesafeyi bilmiyorum ama cevahir avm ye 5 dkymış.Merkezi bir yerde sanırım.Zeynep Polatın yeri otogardan ne kadar?Mecidiyeköy e servis falan var mı?Şehirdişindan gelenler için her sey daha da bir masraflı valla ya.
Merhaba yuz icin nasil bir sonuc aldiniz bende yuz icin zeynep polattan randevu aldim da biraz bilgi verebilirmisinizUzmanı 3-3,5 yıl kadar önce Kadınlar Kulübü forumundan öğrenip iletişime geçmiştim, Zeynep Polat. Yüzle başlayıp kola geçmiştik.
Sağdaki fotoğraftan görebileceğiniz gibi sıfır. Çok uğraşırsanız 10 tane sağ kolda, 10 tane sol kolda bulabilirsiniz belki :) Ama açık renk ve çookkk seyrek oldukları için umrumda bile değiller. İlk haline bakacak olursanız benim için bir mucize. Kendime yaptığım en iyi yatırım nerdeyse :)
Merhaba yuz icin nasil bir sonuc aldiniz bende yuz icin zeynep polattan randevu aldim da biraz bilgi verebilirmisiniz
Yalnız kollarınızdaki beyaz minik alanlar epilasyondan mı?Yanlış anlamayın,kol bacak gibi bölgelerde böyle beyazlıklar olabileceğini duymuştum.Zeynep Hanıma yüz için randevu aldım,o yüzden merak ediyorum.
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin ..Masallah hic cikmasin tuyler benimde ilk alimda boyle bariz azalma olur ve hic iz kalmaz umarim peki son bisey daha sorcam siz yuz tuylerinizi almismiydiniz yada hic islem gormemesmiydi de bukadar cabuk bittiYuzdeki kabuklar ignenin capi kadar minik oluyor. Benim yuzum karma. 1 hafta 10 gun gibi bi surede dokulduler. Kabukluyken bile kimse fark etmedi calistigim halde. Saclarimi acinca gorunmuyorlardi. Su anda hic igne izi, deligi, gozenegi yok. Igne ip gibi nerdeyse tuyun kalinliginda ince bise zaten. Sonrasinda iz kaliyorsa mutlaka uygulamadan dolayi kaliyordur.
Bende alinanlar tekrar cikmadi diyebilirim. Ilk gittigim haline gore bariz azalmam var. Hepsini de 1 kez aldi. Tekrar ustunden bile gecmedik.
Uzmanı 3-3,5 yıl kadar önce Kadınlar Kulübü forumundan öğrenip iletişime geçmiştim, Zeynep Polat. Yüzle başlayıp kola geçmiştik.
Sağdaki fotoğraftan görebileceğiniz gibi sıfır. Çok uğraşırsanız 10 tane sağ kolda, 10 tane sol kolda bulabilirsiniz belki :) Ama açık renk ve çookkk seyrek oldukları için umrumda bile değiller. İlk haline bakacak olursanız benim için bir mucize. Kendime yaptığım en iyi yatırım nerdeyse :)
Kabuklar erken düşerse ve güneş alırsa olabiliyormuş beyaz yanık gibi,belki de içerde doku eriyordur akımla çok minik düzeyde araştırdığımda daha cok kol ve bacak bölgesinde rastladım.Ama sizdeki öyle değildi sanırım sevindim iz kalmamasına:) Ben de gittiğim yeri bırakıp Zeynepn Hanım' a başladım.Umarım biterler.Dediginiz beyazliklari siz soyleyince simdi fark ettim :)) Su an biraz bronzlastim, koluma bakiyorum oyle bi beyazlik yok. Neden beyazlarmis onu da bilmiyorum. Kolumda beni rahatsiz eden, epilasyondan kaldi dedigim birsey yok.
Merhaba acaba nezamandir gidiyorsunuz Zeynep hanima ve memnunmusunuz ve hangi bolge icin gidiyorsunuz bilgi verebilirmisinizKabuklar erken düşerse ve güneş alırsa olabiliyormuş beyaz yanık gibi,belki de içerde doku eriyordur akımla çok minik düzeyde araştırdığımda daha cok kol ve bacak bölgesinde rastladım.Ama sizdeki öyle değildi sanırım sevindim iz kalmamasına:) Ben de gittiğim yeri bırakıp Zeynepn Hanım' a başladım.Umarım biterler.
Merhaba acaba sonuclar nasil biten yada azalan bolgeleriniz oldu mu ? bende randevu aldim eylulde ama ya bitmezse gibi korkularim var tecrubenizi paylasabilirmisinizben ilk kez çarşamba akşamı yaptırdım bıyık ve çene ama toplam 10 dk.
daha önce iki kez yaptırmıstım bir keresinde cok şişmişti yüzüm digerinde de kabuk olmuştu. işe gittiğim için kısa tuttum süreyi. bugun tekrar gidip toplam 20 dk yaptrmayı düşünüyorum. gelişmeleri buradan yazarım.
Merhaba,henüz 2 seans gittim tek seans gibi düşünün benim yüzümde lazerden dolayı çok fazla kıl vardı.2o gün oldu yüzüm iyi ama az çalısıldı daha cok boynuma çalışıldı,kızarıklıklar var şuan.Pütür ve kızarık, ama benim cildim yavaş iyileşiyor.Kıllar da çıktı biraz bakalım bi kaç seans sonra anlaşılır.Merhaba acaba nezamandir gidiyorsunuz Zeynep hanima ve memnunmusunuz ve hangi bolge icin gidiyorsunuz bilgi verebilirmisiniz
Bende ayni sekilde surekli ayna karsindayim ve disari bile cikmak istemiyorum bu yuzden baktim boyle olmuyor iyice psikolojim bozuluyor vakit kaybetmektense denemeye deger dedim igneliye gitmeye karar verdim randevu aldim eylule cok arastirdim iyi bir uzman bulursak kokten cozummus ve iz icinde hem uzman onemli hem epilasyon sonrasi kendimizinde dikkati onemli burdada cok kisi var igneli ile kokten kurtulmus olanlar onlarda bana umut ve cesaret verdi ve baslamaya karar verdimBen de siyah maske kullanmıştımyüzümde hiç belli olmayan tüylerim siyah tüy olarak belirginlesti çok mutsuzum hamilelik lekelerine uğraşırken birde bunu bela ettim başıma .kadın olmak ne zormuş ya özgüvenim bitti resmen sürekli ayna karşısındayım igneli siyah tuylere kokteyl çözüm sağlarmi ki daha kötü olursa kafayı yerim
Vala bende ümitlendim bir huzur geldi sanki :) inşallah kurtuluruz bu illetten hangi şehir kime aldın acaba randevuyu ben de uzak falan dinlemicem vala neresi olursa olsun iyi bir yer olursa yaptiricamBende ayni sekilde surekli ayna karsindayim ve disari bile cikmak istemiyorum bu yuzden baktim boyle olmuyor iyice psikolojim bozuluyor vakit kaybetmektense denemeye deger dedim igneliye gitmeye karar verdim randevu aldim eylule cok arastirdim iyi bir uzman bulursak kokten cozummus ve iz icinde hem uzman onemli hem epilasyon sonrasi kendimizinde dikkati onemli burdada cok kisi var igneli ile kokten kurtulmus olanlar onlarda bana umut ve cesaret verdi ve baslamaya karar verdim
Ayna karsisinda nerde var kil nasil yayilmis otur otur baktim kafayi yiyorum neyi bekliyorum dedim kurtulmaya calismaliyim basladim arastirmaya ve cok arastirdim cunku iz de korkutuyor du bitmemeside zeynep polati oven cok aradim sesi de guven verdi ve randevu aldim iyi bir uzman bulursak kurtulcaz hepimiz ben inaniyorum artik :)Vala bende ümitlendim bir huzur geldi sanki :) inşallah kurtuluruz bu illetten hangi şehir kime aldın acaba randevuyu ben de uzak falan dinlemicem vala neresi olursa olsun iyi bir yer olursa yaptiricam
bendeAyna karsisinda nerde var kil nasil yayilmis otur otur baktim kafayi yiyorum neyi bekliyorum dedim kurtulmaya calismaliyim basladim arastirmaya ve cok arastirdim cunku iz de korkutuyor du bitmemeside zeynep polati oven cok aradim sesi de guven verdi ve randevu aldim iyi bir uzman bulursak kurtulcaz hepimiz ben inaniyorum artik :)
Sen yüzüne mi yaptiracaksin ve tuyler siyah mı sarımı sanki sarı tuylere yapmıyor mus kökünü görmesi lazım mis bende Zeynep hanımı düşünüyorum hiç şikayet yok hakkındaAyna karsisinda nerde var kil nasil yayilmis otur otur baktim kafayi yiyorum neyi bekliyorum dedim kurtulmaya calismaliyim basladim arastirmaya ve cok arastirdim cunku iz de korkutuyor du bitmemeside zeynep polati oven cok aradim sesi de guven verdi ve randevu aldim iyi bir uzman bulursak kurtulcaz hepimiz ben inaniyorum artik :)
Bende sararticidan dolayi gri siyah tuylerde var uzun koyu sarilarda var ama cogunluk sarilar ama ayva tuyu gibi sari degil bildiginiz kalin uzun koyu sari İnsallah yapar zeynep hanim yapmazsa ayten hanima gitmek zorunda kalicam o yapiyormus sarilaradabende
Sen yüzüne mi yaptiracaksin ve tuyler siyah mı sarımı sanki sarı tuylere yapmıyor mus kökünü görmesi lazım mis bende Zeynep hanımı düşünüyorum hiç şikayet yok hakkında