İğneli Epilasyon İğneli epilasyon yaptırıp tamamen tüylerinden kurtulan var mı?

pazar günü bıyık çene kuaforde iple aldırdım yine
bıyık bölgemde bisürü iz skldm artık halbukı daha 2 ay bıle olmadı
boyle fayda goremycem bılıyorm ama bakalım artık:KK43:

dün akşam yine gittim 17 dk çalışıldı. sürekli eli kaydı yapan kadının çok aşırı canım acıdı. bu sefer fazla ız kalacakmıs gibi hissediyorum ama geçen pazar kuaforde aldrmıstım dun de çarsamba iğneliye gittim 10 gun olmustu yanı. normalde benım bı haftayı bulmaz cok aşırı cıkardı sokaga cıkamazdım sımdı farkettm kı az da olsa azalmıs. yanı azalma derken % 20 felan ama en azndan gelişme var. ınsallah bıter tamamen kurtulurum Allah ın iznyle.
çok aşırı canım yanıyo ona bı çözum bulmam lazım

14 şubat 10 dk

18 şubat 20 dk

26 şubat ip

5 mart 21 dk

10 mart 21 dk

19 mart ip

25 mart 16dk

2 nisan ip

12 nisan 17 dk

14 nisan 20 dk

toplam 125 dk 2 ayda kremlerı ıgnesı 250 tl para:KK43:
azbiraz faydası var gıbi ama nasıl olacak böyle bilmıyorum

24 nisan- dun yıne gıttım bıyık çene 15 dk yaptrdım
çene bölgemde rahat calısıyo ama bıyık bölgemde zorlanıyo:KK43:
yaptrdıktan sonrakı gunler ızlerı görunce pişman oluyorum sonra izler azalır gıbı olnca yıne gıdıyorum.
başladım bi yola bakalım artık

14 şubat 10 dk
18 şubat 20 dk
26 şubat ip
5 mart 21 dk
10 mart 21 dk
19 mart ip
25 mart 16dk
2 nisan ip
12 nisan 17 dk
14 nisan 20 dk
24 nisan 15 dk
26nisan cımbız
4 mayıs 18 dk

Arkadaşlar konu açtım başka konuların altına da mesaj attım ama cevap veren olmadı iğneli sonrası yüzünde küçük küçük iğne çukurları olan oldu mu olduysa ne kadar sürede geçti bende kızarıklık ve çukur var 3 ay oldu başlayalı 1 aydirda tüyler tam çıkmadı bide cukurlardan dolayi gitmedim kızarıklık geçiyor da çukurlar duruyor devam edip etmeme konusunda kararsızım aynı problemi yaşayan varsa cevap verebilir mi lütfen

ben de iğneli epilasyona gidiyorum 9 tur oldu.Bıyık hariç yüz boyuna gidiyorum yer yer çukurlar oluştu nokta şeklinde sonuc ne olur bilemiyorum.

ben de de var gibi ama cok minik özellikle cene kısmımda
ama leke daha cok var ınsallah geçer

GÜNCEL

14 şubat 10 dk
18 şubat 20 dk
26 şubat ip
5 mart 21 dk
10 mart 21 dk
19 mart ip
25 mart 16dk
2 nisan ip
12 nisan 17 dk
14 nisan 20 dk
24 nisan 15 dk
26nisan cımbız
4 mayıs 18 dk
bu arada cımbızla aldım bazılarını
19 mayıs 22 dk

10. gidişim oldu her defasında kısa süreli yaptırıyorum cunku gercekten dayanamıyorum
benım canım cok yanıyo agrı eşiği ile alakalı sanırım majezik içtim gittim mesela yok yine zor dayandım
canı acımaayanlar gtmsken 1 saate yakın yaptrsınlar benım gibi zrt prt git gel yapmazlar

10. gidişim oldu her defasında kısa süreli yaptırıyorum cunku gercekten dayanamıyorum
benım canım cok yanıyo agrı eşiği ile alakalı sanırım majezik içtim gittim mesela yok yine zor dayandım
canı acımaayanlar gtmsken 1 saate yakın yaptrsınlar benım gibi zrt prt git gel yapmazlar
Canım konunu takipteyim. Benimde aklımda soru işaretleri var çok fazla. İz konusunda kırmızı nokta nokta oluyor diye biliyorum. Birde eli kayıyor bıyık bölgemde demişsin daha önce bence dikkat et çünkü iz kalması çok yüksek

Zeynep polat instagram sayfasında sürekli video paylaşıyor izleyebilirsiniz. Bilgide veriyorlar arada sırada. Ben mesaj atmıştım sorular vardı aklımda. Mesela güneş lekelerimi sordum bir sorun olmaz dediler. Lazer görmemişte iki üç tam turda çok ilerliyoruz dedi. Hillary067 dediği gibi çok daha önceden azalmış olması gerekiyor. Adı üstünde bir iğneyle kıl köklerinize elektrik veriliyor kök parçalanıyor. Eğer köke ulaşmadan kılı parçalıyorsa kılı kırmış oluyor haliyle. Sonrası ne azalma ne incelme. Ve o kadarda ücret ödüyorsun. Cemile ural (eli yavaş diyorlar ama sonuç alanlar var 30senelik bir uzman) zeynep polat ( biraz daha pahalı diğerlerine göre sanırım. zaten onun hakkındaki övgüleri anlatmama gerek yok). Bunları araştır derim. Birde biraz eski bir blog yazısı. Fakat deneyimleri okumaya değer. http://idillce.blogspot.com.tr/search/label/iğneli epilasyon

EC7D33BF-EA5F-44BB-8C7B-779279D45D40.jpg
Ben kollarimdakilerden kurtuldum. Fotograf paylasiyorum. Ilk karede epilasyondan 1 ay sonraki ve hic baslanmamis kol yanyana (2014 haziran), ikinci kareyi az once cektim (2017 temmuz) :)) 1 kez girilen kök bir daha cikmadi diyebilirim. 1 yildir gitmiyorum zaten.

Eki Görüntüle 2018368 Ben kollarimdakilerden kurtuldum. Fotograf paylasiyorum. Ilk karede epilasyondan 1 ay sonraki ve hic baslanmamis kol yanyana (2014 haziran), ikinci kareyi az once cektim (2017 temmuz) :)) 1 kez girilen kök bir daha cikmadi diyebilirim. 1 yildir gitmiyorum zaten.
1 kez girilen kökü bir daha cıkarmamayı başarab yzman kim:)Ve sizin kollarınız sıfır kıl mıydı?

1 kez girilen kökü bir daha cıkarmamayı başarab yzman kim:)Ve sizin kollarınız sıfır kıl mıydı?
Uzmanı 3-3,5 yıl kadar önce Kadınlar Kulübü forumundan öğrenip iletişime geçmiştim, Zeynep Polat. Yüzle başlayıp kola geçmiştik.
Sağdaki fotoğraftan görebileceğiniz gibi sıfır. Çok uğraşırsanız 10 tane sağ kolda, 10 tane sol kolda bulabilirsiniz belki :) Ama açık renk ve çookkk seyrek oldukları için umrumda bile değiller. İlk haline bakacak olursanız benim için bir mucize. Kendime yaptığım en iyi yatırım nerdeyse :)

Uzmanı 3-3,5 yıl kadar önce Kadınlar Kulübü forumundan öğrenip iletişime geçmiştim, Zeynep Polat. Yüzle başlayıp kola geçmiştik.
Sağdaki fotoğraftan görebileceğiniz gibi sıfır. Çok uğraşırsanız 10 tane sağ kolda, 10 tane sol kolda bulabilirsiniz belki :) Ama açık renk ve çookkk seyrek oldukları için umrumda bile değiller. İlk haline bakacak olursanız benim için bir mucize. Kendime yaptığım en iyi yatırım nerdeyse :)
harika valla.zeynep hanımın ünü meşhur.istanbullular cok şansli:)

Eki Görüntüle 2018368 Ben kollarimdakilerden kurtuldum. Fotograf paylasiyorum. Ilk karede epilasyondan 1 ay sonraki ve hic baslanmamis kol yanyana (2014 haziran), ikinci kareyi az once cektim (2017 temmuz) :)) 1 kez girilen kök bir daha cikmadi diyebilirim. 1 yildir gitmiyorum zaten.
Yalnız kollarınızdaki beyaz minik alanlar epilasyondan mı?Yanlış anlamayın,kol bacak gibi bölgelerde böyle beyazlıklar olabileceğini duymuştum.Zeynep Hanıma yüz için randevu aldım,o yüzden merak ediyorum.

X