İğneli Epilasyon İğneli epilasyon yaptırıp tamamen tüylerinden kurtulan var mı?

bıtane epilasyon merkezi ile anlasmıstım tum genıtal bıtene kadatr 300 tl. 100 tl vermıstım sonrakı hafta da randevuya gıdecektm ama sonradan ogrendımkı ıpl kullanıolarmıs. o makineden de cok sıkayet var kımse memnun degıl. bende iptal etmeye gıttım. tabıkı 100 tl mı vermedıler. onun yerıne ürün aldım saçma sapan. kullanmadgm bı hızmet ıcın para ödemıs olablrm ama vazgecmssen aradan 2 hafta anca gecmsken paramı almalydım bence ama neyse. bu da bana ders olsun

dün akşamda 21dk yaptrdım bıyık ve çene ama cok canım yandı
sinek ısırıgı vs dıyenleri ayakta alkıslıyorum, gözlerimden yaslar geldı ama bugun regl oldum onunla da alakalı olabilir

dün akşamda 21dk yaptrdım bıyık ve çene ama cok canım yandı
sinek ısırıgı vs dıyenleri ayakta alkıslıyorum, gözlerimden yaslar geldı ama bugun regl oldum onunla da alakalı olabilir
Arı sokması de ona :) benim de regl olduğumda yüzüm sırılsıklam oldu dudak üstümde facia gibiydi hiç böyle acımadı ddiğer yerlere geçelim artık diye dua ettim dişimi sıktım resmen

cuma aksamı 21 dk daha yaptrdım bıyık ve çene. sedyeden kalkınca bacaklarımın gerilmekten agrıdıgını dusunıuyorum.
ben normalde de her zaman ıyık cene agda ve iple aldırırıdım kuaforde ama 5 lıra verır cıkardım:)
suan her hafta gıttıgım dusunurlse ondan pek bı farkı yok henuz benım ıcın. ama verdıgım para 7-8 katı. ınsallah seans araları uzar ve gerceykten faydasını görurum. her daim bıyık cenem kızarık veya kabuklu. iyileşme zamanı gelmeden bı daha gidiyorum

Arı sokması de ona :) benim de regl olduğumda yüzüm sırılsıklam oldu dudak üstümde facia gibiydi hiç böyle acımadı ddiğer yerlere geçelim artık diye dua ettim dişimi sıktım resmen

sen hangi bölgelerine yaptırıyodun? senın nasıl gidiyo

Ben tüm yüze yaptırıyorum ama şu an alına daha yeni yeni gecicez benim boşa kaybım oldu uzmanımı daha -yeni bulabildim özel klinikte yapılıyordu her hafta gidiyordum tüyleri, 10 gün bırakıp bakıyım dedim meğersem hepsini kırıyorlar mış şimdiki uzmanım daha 3 seansta neredeyse bütün girdiği kılları öldürdü çıkmadı 3 hafta oldu

benım yıne aynen cıkıyo anlamadım gıttı. :KK43: foto çektım hep takıp etmek için hıc fark yok. bi de iz kalıcak dıye korkuytrıum. cildim aşırı hassas

Kaç günde çıkıyor sizde ya azalma yoksa bırakın boşa vakit kaybetmeden başka bi uzmana gidin ben de o hatayı yaptım her hafta gittiğim için farkına varamadım şimdi uzmanım harika biri eli çok maharetli köke akım verirken içinde iğneyi titretiyor bütün bıyık böl bi aydır nerdeyse çıkmadı iki kere girdi ilk önce alınanlar alındı kalanlar için bir tur daha randevu aldım bıyık şu a için çıkmıyo

eylülde antaylyaya tatile gelıcem eve donste ugrasammı sizin uzmana acaba:) 1 saat yaptırırım o bile kardır. guvendıgım duzgun birini bulamadım bugune kadar

eylülde antaylyaya tatile gelıcem eve donste ugrasammı sizin uzmana acaba:) 1 saat yaptırırım o bile kardır. guvendıgım duzgun birini bulamadım bugune kadar
Benim uzmanına şehir dışından da gelen oluyormuş iki bayan çalışıyorlar zaten abla kardeş bence ilk turda alabildiği yere kadar alsın inanın çok rahat edersiniz ben şu an sonuca doğru gittiğimi gördükçe boynuma bile yaptırmak istiyorum

25 mart cumartesı yıne gıttım bıyık ve çene ıcın 16 dk yaptrdım
bu sefer medacasol dıye bı krem kullanmamı onerdı uzmanım. ızlerın oldugunu söyledım. dudak üstü için ayarı düşürmesini istedim.bakalım artık. arada sırada kuaforde de aldırıyorum mecburen. böyle olnca geç bitecek farkındayım ama yapcak bıseyım yok:KK43:

Belim ve göğüs ucum bitti. Göbeğimin alt kısmına 4 seans gittim, %90ı bitti. Çıkanlardan 4-5 tanesi dikkatimi çekiyo sadece. Bu arada göbek deliğimin alt çizgisi değil, tüm göbek. Şimdide üst kısıma başladık.
Fakat lazer epilasyon gören bölgelerim daha uzun sürüyo.
Hiç lazer görmemiş ya da 1-2 kez sadece ağda yaptığım bölgelerim 4-5 seansta bitiyo.

Belim ve göğüs ucum bitti. Göbeğimin alt kısmına 4 seans gittim, %90ı bitti. Çıkanlardan 4-5 tanesi dikkatimi çekiyo sadece. Bu arada göbek deliğimin alt çizgisi değil, tüm göbek. Şimdide üst kısıma başladık.
Fakat lazer epilasyon gören bölgelerim daha uzun sürüyo.
Hiç lazer görmemiş ya da 1-2 kez sadece ağda yaptığım bölgelerim 4-5 seansta bitiyo.

sizin gittiğinz yer istanbul da mı? bide fiyatı nedir? ben özellıkle bıyık bölgemde kı lekelerden

Ben özellikle bıyık bölgem de leke kalmasından korkuyroum bi de çok acıyo benımki
emla diye bı krem okudum onu deneyeyım dıyorum

Ben özellikle bıyık bölgem de leke kalmasından korkuyroum bi de çok acıyo benımki
emla diye bı krem okudum onu deneyeyım dıyorum

Ben bi bıyığa cesaret edemedim. Şehir efsanesi gibi oldu bıyıkta leke olayı :) bende korkudan yaptırmıyorum oraya nakitte 2.48 kart ile 2.75

X