Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefret ediyorum lazerden ya benim yüzümü de lazer mahvetti sırf ondan dolayı uğraşıyorum yaptırırken güzel temiz ara verince kurt adam hiç işe yaramaz hatta çoğaltırlazer epilasyon zaten benım yüzümü çoğalttı. yoksa gerçekten eziyet
Nefret ediyorum lazerden ya benim yüzümü de lazer mahvetti sırf ondan dolayı uğraşıyorum yaptırırken güzel temiz ara verince kurt adam hiç işe yaramaz hatta çoğaltır
İnşallah ya benim yüzümde azalma oldu bayağı açıldı da gözüme batıyor artık ufak olanlar bile dedikleri gibi bağımlılık yapıyor sıfır tüy hedefimiğneli tek ümidim insallah tamamen kurtulurz
Arı sokması de ona :) benim de regl olduğumda yüzüm sırılsıklam oldu dudak üstümde facia gibiydi hiç böyle acımadı ddiğer yerlere geçelim artık diye dua ettim dişimi sıktım resmendün akşamda 21dk yaptrdım bıyık ve çene ama cok canım yandı
sinek ısırıgı vs dıyenleri ayakta alkıslıyorum, gözlerimden yaslar geldı ama bugun regl oldum onunla da alakalı olabilir
Arı sokması de ona :) benim de regl olduğumda yüzüm sırılsıklam oldu dudak üstümde facia gibiydi hiç böyle acımadı ddiğer yerlere geçelim artık diye dua ettim dişimi sıktım resmen
Benim uzmanına şehir dışından da gelen oluyormuş iki bayan çalışıyorlar zaten abla kardeş bence ilk turda alabildiği yere kadar alsın inanın çok rahat edersiniz ben şu an sonuca doğru gittiğimi gördükçe boynuma bile yaptırmak istiyorumeylülde antaylyaya tatile gelıcem eve donste ugrasammı sizin uzmana acaba:) 1 saat yaptırırım o bile kardır. guvendıgım duzgun birini bulamadım bugune kadar
Belim ve göğüs ucum bitti. Göbeğimin alt kısmına 4 seans gittim, %90ı bitti. Çıkanlardan 4-5 tanesi dikkatimi çekiyo sadece. Bu arada göbek deliğimin alt çizgisi değil, tüm göbek. Şimdide üst kısıma başladık.
Fakat lazer epilasyon gören bölgelerim daha uzun sürüyo.
Hiç lazer görmemiş ya da 1-2 kez sadece ağda yaptığım bölgelerim 4-5 seansta bitiyo.
Ben özellikle bıyık bölgem de leke kalmasından korkuyroum bi de çok acıyo benımki
emla diye bı krem okudum onu deneyeyım dıyorum