İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

teşekkür ederim bende aynını diyorum ehil kişiler e yaptrldğnda kabuk olşumu olmuyr fakat ben sizin gb şanslı değildm kybele avcılarda tamamen mağdr edildm psikolojk tedavi görcem nerdeyse yüzümde leke kalmadı fakat izler kaldı lekeler 6 ayda anca geçti ve bana canan hanım adındaki uzman omayan kişi kabuklanmaması anormal diyrdu oradaki kişileri grnce şok oldum 2 seans gittim resmen öldüm öldüm drldm bana işlem yaptkça böle olması normal dediler 21 gün içinde düzelecek demişlerdi orada birkaç kşiyi grdm bana 7 seans olduunu sölediler baktmki yüzlernde iğne çukurları şok oldumadeta iş şten geçmişti kabullenemiyrm keşke ağda yapsaydım jilet yapsaydım yüzüm delik deşik olmasydı dedim malesef böyle kahrolası uzman olmyan kişiler mahfedyrlar bizi bakın burdan sesleniyrm kybele lazer avcılar da iğneli ve lazer mağdrları susmayın yazın buradan artık kimse mağdr edilmesn yok ısrarcı olanlar varsa çevre eczanelerden sorsunlar ne kadar haklı olduğumu anlatrlar

arkadaslar koltuk altima igneli yaptirdim kabardi hemen hemen butun tuylerin yeri. ayrica cimbizla almadi agdayla aldi ama yaparken citir citir sesleri duydum arada, yani simdi yakti mi tuyleri yakmadi mi cvp bekliyorum

ankarada estetica diye bi yer var julia die bi bayan yapıor herkes çok memnun

tandoğanda salonu var tek başına çalışıyor birde hizmetçisi var o kadar çok rahat ve şık bir salon

seneler önce öğrencilik yıllarımda çenemin altındaki iğrenç kıllardan julia kurtarmıştı beni, hiç bir sorunla karşılaşmadım ama şimdi nerede ne yapıyor bilmiyorum, ankaraya gitmek kısmet olsa kalıcı makyaj yaptırmak isterdim ona ama nerdeee ankara çok uzak artık.

arkadaşlar iğneli epilasyon çok dikkat gerektiren bir iş. ortamın temiz olması lazım, yapanın ellerinin temiz olması lazım, iğnenin hijenik olması lazım. yapan kişinin tam kıl kökünü elini titretmeden hedef alması lazım, cihazın gücünü iyi ayarlaması lazım. sonra yaptırdıktan sonra sizinde çok dikkat etmeniz lazım temizliğe falan. bahsi geçen julia nın salonu temiz ondan ve becerisinden kuşkum yok ama demek istediğim gittiğiniz yerin tanınan, temiz,hijenik, deneyimli ve eğitimli elemanı olmasına dikkat edin.

bakırkoyde ama ben evınde yaptırtıyordum benımde bir keresındekabuk bagladı ama suya soktum ve gunese cıktıgım ıcın kendı hatamdı oda gectı bır hafta ıcınde ıkıyıl boyunca hıcbır sorunyasamadım ozelden ıstersen telını verırım randevulasırsın ıstedgın herseyı sorarsın yada bana ugra bakırkoye ınınce inci ayakkabınınuzerınde yerım asuman moda dıye arkadsla ırtıbata gecerız soru ısaretleri kalmadan ve cok ıyı arastırarak yaptırmak gerek bırde bırazcık sans sanırım

bana özelden msj atabilirmisin yerini adını tel nosunu yaptıralı çok oldumu birde nekadara yaptırdığını

avrupa yakasında bir yer arıyorum ben de? siz nerede yaptırdınız, öğrenebilir miyim?

Gittiğiniz yeri öğrenebilir miyim lütfen?

cnm sen nerde yaptırdın banada adresini verrmisin

Arkadaşlar forumdan okuduğum kadarıyla Gül Hanım iğne ücreti almıyor deniyor fakat 10 tl iğne ücreti aldı benden ayrıca emla kremi Gül Hanım sürüyor diyen kişiler gördüm fakat bana kendim almam gerektiğini söyledi.Yine aynı şekilde deneme seansı da yapamadık yoğunluktan dolayı sizde durumlar nasıl??

canım sen ne zmandan beridir gidiyosun gül hanıma ? memnun msun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…