teşekkür ederim bende aynını diyorum ehil kişiler e yaptrldğnda kabuk olşumu olmuyr fakat ben sizin gb şanslı değildm kybele avcılarda tamamen mağdr edildm psikolojk tedavi görcem nerdeyse yüzümde leke kalmadı fakat izler kaldı lekeler 6 ayda anca geçti ve bana canan hanım adındaki uzman omayan kişi kabuklanmaması anormal diyrdu oradaki kişileri grnce şok oldum 2 seans gittim resmen öldüm öldüm drldm bana işlem yaptkça böle olması normal dediler 21 gün içinde düzelecek demişlerdi orada birkaç kşiyi grdm bana 7 seans olduunu sölediler baktmki yüzlernde iğne çukurları şok oldumadeta iş şten geçmişti kabullenemiyrm keşke ağda yapsaydım jilet yapsaydım yüzüm delik deşik olmasydı dedim malesef böyle kahrolası uzman olmyan kişiler mahfedyrlar bizi bakın burdan sesleniyrm kybele lazer avcılar da iğneli ve lazer mağdrları susmayın yazın buradan artık kimse mağdr edilmesn yok ısrarcı olanlar varsa çevre eczanelerden sorsunlar ne kadar haklı olduğumu anlatrlarbayanlar bi sakin olun nacızane bu konudakıbılgılerımısızlerle paylasayım öncelikle bilgim eskıden kursumda bu konud aders verıldıgınden azcok ınc enoktalrı sızlerle paylasabılırım ıgnelı de her kıla 3-4 kez uygulama yapılmaz eger işlemi yapn arkadas tuy kokunuayarlayamazs aderıyı yakar kı bud alekelere neden olur
ınc eve hassas tenlerde bu lekeler kalıcıdır 2 yıl duren epılasyonumda ıkıkez kabuk bagladıod abırı benım sucum su ve gune yasak ama ben ıhlal ettım 2 haftada ıyılestı dusunun tatıldeydım hemde heheheh anladıgım kadarı ıle bakırkoye yakınsınız sız ebu konud ayardımcı olabılırım kolay gelsın
nereye yaptrdınarkadaslar koltuk altima igneli yaptirdim kabardi hemen hemen butun tuylerin yeri. ayrica cimbizla almadi agdayla aldi ama yaparken citir citir sesleri duydum arada, yani simdi yakti mi tuyleri yakmadi mi cvp bekliyorum
nereye yaptrdın
ankarada estetica diye bi yer var julia die bi bayan yapıor herkes çok memnun
kısacası hiç kabuk bağlamadan epilasyonumu yaptırıyordum diyotsunuz peki nerde yaptırıyordun bakırköye yakınım yarın için orda bir yere gün aldım söyleyeceğiniz yerdede denerim en azından fikir edinmiş oluyoruz
nereye yaptrdın
bakırkoyde ama ben evınde yaptırtıyordum benımde bir keresındekabuk bagladı ama suya soktum ve gunese cıktıgım ıcın kendı hatamdı oda gectı bır hafta ıcınde ıkıyıl boyunca hıcbır sorunyasamadım ozelden ıstersen telını verırım randevulasırsın ıstedgın herseyı sorarsın yada bana ugra bakırkoye ınınce inci ayakkabınınuzerınde yerım asuman moda dıye arkadsla ırtıbata gecerız soru ısaretleri kalmadan ve cok ıyı arastırarak yaptırmak gerek bırde bırazcık sans sanırım
benim gittiğim uzman hem çok tecrübeli bu konuda hemde çok hijyen çalışıyor iğneyi gözümün önünde açıyor istersem iğne bendekalıyor istenirse özel olarak ambalajlayıp saklıyor bence steril olmak çok önemli bende burdan başka bir arkadaştan tavsiye alarak gittim çok memnunum leke iz asla olmadı iyiki tavsiyesine uymuşum nilly78 e teşekkür ederim
bakırkoyde ama ben evınde yaptırtıyordum benımde bir keresındekabuk bagladı ama suya soktum ve gunese cıktıgım ıcın kendı hatamdı oda gectı bır hafta ıcınde ıkıyıl boyunca hıcbır sorunyasamadım ozelden ıstersen telını verırım randevulasırsın ıstedgın herseyı sorarsın yada bana ugra bakırkoye ınınce inci ayakkabınınuzerınde yerım asuman moda dıye arkadsla ırtıbata gecerız soru ısaretleri kalmadan ve cok ıyı arastırarak yaptırmak gerek bırde bırazcık sans sanırım
Arkadaşlar forumdan okuduğum kadarıyla Gül Hanım iğne ücreti almıyor deniyor fakat 10 tl iğne ücreti aldı benden ayrıca emla kremi Gül Hanım sürüyor diyen kişiler gördüm fakat bana kendim almam gerektiğini söyledi.Yine aynı şekilde deneme seansı da yapamadık yoğunluktan dolayı sizde durumlar nasıl??
canım sen ne zmandan beridir gidiyosun gül hanıma ? memnun msun ?