İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Willingness merhaba,
ben de yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum. Ve başlamadan önce çok tedirgindim iyi bir uzman bulma konusunda.
Bağdat caddesindeki yeri bilmiyorum ama şuan gittiğim yerden çok memnunum. Ataşehir migrosa çok yakın. İsterseniz numarasını verebilirim.

Ne kadar zamandır gidiyorsun acaba bende iyi biyer bulmaya çalışıyorum ama sanırım çok zor bu.Gittiğinden beri yaşadıklarını ve değişimleri anlatabilir misin acaba

merhaba willingness bende senin gittiğin yere görüşme için gittim bana kabuklanma,yara olmayacağını sadece kızarıklığın olacağını onunda en fazla 2 saat içinde geçeceğini söyledi ... bende haftaya yaptıracağım ve endişeliyim ...Sende kabuklanma veya cildinde birşey mi oldu? Neden başka bir yer arıyorsun?

ben epilasyona yeni başladım önceden de yüzümü diğer yöntemlerle hiç almadım. yakın bir arkadaşım ve tüm kuzenleri şuan gittiğim yere gitmişler ve onların tavsiyesine güvenerek başladım. Daha 1 ay oldu gideli ancak benim yüzümdeki tüyler ince ve yoğun olduğu için bir defada hepsine uygulama yapılmadı. 1 ay içinde 4 defa gittim hiçbir şekilde kabuklanma olmadı ama tabiki kızarıklık oluyor ve uygulama yapılan günün ertesi gün biraz daha belirgin hale geliyor kızarıklık ama geçici birşey bu. uygulamadan sonra 3 gün gece gündüz madecassol krem kullanıyorum. ve alınan tüylerin hiçbiri henüz çıkmadı. ama benim yüzümdeki tüyler söylediğim gibi yoğun olduğu için henüz uygulama yapılmayan yerler var. Her gittiğimde en fazla yarım saat çalışıyorlar. Sanırım yüzümde fazla kızarıklık olmaması için bu şekilde yapılıyor ama ben temkinli davranılmasından memnunum yüzümde lekeler kalıcağına yavaş ama titiz çalışmasını tercih ederim.

Benim tüylerim 1 hafta geçmeden tekrar çıktı.Birkaç yerle görüştüm bunun normal olmadığını söylediler.Kıl köklerini tam yakamıo demek oluomuş bu.Çünkü cımbızla çekerken de hissettim acısını bide çok yavaş çalışıor.Burda yazılanlara göre gittim bende ama tavsiye etmem açıkçası.

Yara konusunda ise hafif kabuklanmalar oldu yaklaşık 1 haftada geçti ama çok abartılıcak birşey değildi yani

teşekkür ederim paylaşımın için... Bende yorumlardan dolayı gittim 3 seansta biteceğini de söylemişti araştırayım biraz daha..

merhaba aysepilasyon iğneli epilasyon yapılan bölgedeki tüylerin uzama süresi kişiden kişiye değişiyor mu yoksa ortalama bir süresi var mıdır?

gittiğin yerin ismini öğrenebilir miyim?

Benim gittiğim yerin adı dereza güzellik salonu Rezzan hanım yapıyor epilasyonu

Merhaba,
Siteye yeni üye oldum ve iğneli epilasyonla ilgili bütün konuları okudum. Daha önceden favori bölgeme lazer epilasyon yaptırdığımdan tüyler bütün yüzüme yayıldı. İğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ve Ayten hanım'a karar kıldım. Siz memnun kaldınız mı acaba Ayten Hanım'dan? Yüz bölgesi olduğu için iz kalmasından korkuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sevgiler...

Bende Ayten Hanımı düşünüyorum fakat iz kalıyor diyorlar benim de çenemde Gül Hanıma yaptırdıktan snra lekeler kaldı.Kabuklanma geçti ama izler duruyor hala bu yüzden çok tedirginim.
l

Bende Ayten Hanımı düşünüyorum fakat iz kalıyor diyorlar benim de çenemde Gül Hanıma yaptırdıktan snra lekeler kaldı.Kabuklanma geçti ama izler duruyor hala bu yüzden çok tedirginim.
l
Perşembe günü için randevu aldım. Yüzüme yaptırmadan önce başka bir bölgeye mi yaptırsam acaba çok tedirginim.

Arkadaşlar merhaba ben yıllardır iğneli epilasyon yaptırıyorum yüzüme ve göğüs bölgeme yaptırıyorum.Daha önce yaptırdğım bir yer vardı,ordan çok memnundum fakat artık epilasyon yapmıyormuş bu yüzden yeni bir yer arıyorum.Yüzüm çok kötü durumda aylardır gidemedim,en kısa zamanda gitmem gerekiyor,memnun kaldığınız yerlerin adresini verirmisin arkdaşlar,özeldende mesaj atabilrsiniz,çok acil yardımlarınızı bekliyorum

Yıllardır yaptırdığın halde bitmedi mi? yoksa bölge bölge mi yaptırdın?

Dün iğneli epilasyon yaptırdım çene bölgeme. Bugün hafif kızarıklıklar var nokta şeklinde. Bol bol pudra sürdüm ve rahatsız edici bir görüntüsü yok. İlk kez yaptırdığım için çok korkuyordum ama boşyere kuruntu yaptığımı anladım. Fazla canımın yanmadığını söyleyebilirim. İçimde güzel bir huzur var. 3 sene boyunca yüzüme lazer epilasyon yaptırdım ve olmayan yerlerimden tüy çıkarttım. Umarım iğneli epilasyonla bu tüylerin hepsinden kutulurum...

Merhaba sanırım Ayten hanıma gittiniz.Tam olarak ne kadar bir bölgeyi yaptırdınız ve ne kadar sürdü acaba.Bir de dakika olarak ne kadar alıyor.İlk izlenimlerinizi anlatabilirseniz çok sevinirim.Çene bölgesinde tüyleriniz kalın mıydı ne kadar sürede tekrar çıkacak acaba.Paylaşımlarınızı bekliyorum

Merhaba, evet Ayten Hanıma gittim. Madeni paradan daha büyük bir bölgeyi yaptırdım. Ama o bölgedeki tüm tüyleri yapmadı. Aralıklı olarak yaptı ve toplam 50 küsür tüye işlem yaptı. Lazer epilasyon ayva tüylerini çoğalttığı için dikkatli bakıldığında belli oluyordu tüylerim. Hergün dışarda olmam gerektiğinden sürekli böyle ufak bölgelere çalışacak. Sorduğumda 1 senede biteceğini söyledi. Belki bu zaman dilimi size uzun gelebilri ama benim yüzümde tüyler biraz fazla ve çok ufak bölgelere işlem yapacak olduğundan bu zaman kısa bile geldi diyebilirim. 2 hafta aralıklarla gidicem. Dakika ücreti 1.40 tl. ben 20 tl iğne ücreti 5 tl de senas ücreti verdim. Bu arada iğneyi yüzümdeki tüyler bitene kadar kullanacağını söyledi. Her bir tüye kaç kere işlem yapılması gerektiğini sordum. Tüyün yapısına göre değiştiğini, kalın tüyün 6 seans bile süreceğini, ayrıca yüz bölgesi hassas olduğundan akımı da az verdiğini belirtti. İlk seansım olduğu için biraz fazla korkmuştum ama Ayten Hanımın sakin tavrı ve elinin hafifliği beni rahatlattı. Şu anda çenemde küçük noktalar halinde izler var ama çok belirgin değil. Dün akşamdan beri sürekli pudra sürüyorum fazla kabuk bağlayacağını da düşünmüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…