İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

önyargılı olmakta haklısın kesınlıkle çok hassas davranılması gereken bi konu iz leke vs. kalması gerçekten çok sıkıntılı bi durum ama meldanurun yazdığı gibi hep aynı kişiler sürekli reklam diye yazacağına senin yaptığın gibi yapsınlar gitsinlen denesinler kafalarındaki soru işaretlerinden kurtulsunlar ondan sonra reklam mı , iyi mi kötü mü yazsınlar
bu işin doğrusu bu biz gittik denedik ve ondan sonra paylaştık

bu konu için ayrı bir başlık açılmış lütfen oradan devam edin, burada da aynı konu tartışılınca ana meseleden uzaklaşılıyor boşu boşuna sayfalarca yazı okumak zorunda kalıyoruz. Gül Hanıma gidenler diye başlık zaten var lütfen oradan konusun.

gül hanımın adı geçiyorsa şayet, müşterisi olarak fikrimi başlık ayrımı gözetmeksizin yazarım.

bacağıma yaptırmıştım iğneli epilasyon. 2 hafta geçti hala yapılan yerler yara Hassas bir cildim var maalesef bundan dolayı. Krem kullanmaya başladım (mdecassos) iyileşti biraz ama tam değil

ya arkadaşlar iğneli epilasyon tam olarak nasıl yapılıyor ben yüzümde lazer yaptırıyorum 5, seansımı yaptırdım ama lazerde jilet vurduklarından tüyler çıkarken resmen sert çıkıyo tabi yün olunca çok zor bi durum bu iğneli epilasyondada traşmı oluyo onda da tüyler çıkarken sert mi çıkıyo lütfen yardım edin

jilete vurdurma diye bir şey yok tatlım, ince ya da sert olan tüylerinin köklerine iğneyle girilip, akım verilerek kıl kökünün yanması sağlanıyor. Cildinin hassaslığına göre kıl kökünde yara oluşabiliyor. Ama emin olduğun bir yerde yaptırdığın taktirde zaten iz kalma filan olmaz :)

ozamna iğneli epilasyondan sonra tüyler olduğu gibi duruyomu yani alma durumu falan yok bi yerde cımbızla çekiliyo diye okumuştumda yüzümdeki tüyler çok sert onlardan biran önce kurtulmak istiyorum da

ozamna iğneli epilasyondan sonra tüyler olduğu gibi duruyomu yani alma durumu falan yok bi yerde cımbızla çekiliyo diye okumuştumda yüzümdeki tüyler çok sert onlardan biran önce kurtulmak istiyorum da

burcu8754,
İğneli epilasyon uygulamasını, uzmanın 10 parmak çalışmasının tercih edilmesi durumunu dikkate alarak size kısaca açıklamaya çalışacağım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki uygulama yaptıracak kişinin uygulama yaptıracağı bölgeyi jiletlemesi gibi bir durum söz konusu değildir. Aksine ne kadar uzatabilirse hem uzmanın çalışması açısından hem de cild yüzeyine çıkacakların fazla olması açısından o derece daha iyidir. Uzman bir elinde ucuna iğneli epilasyon iğnesinin takılı olduğu prop diye adlandırılan kalem şeklindeki nesneyi tutar ki prop elektrik kablosu ile cihaza bağlıdır. Cihazlara göre değişmekle birlikte (kimisinde bu nesnenin üzerinde bir düğme vardır kimisinde ise ayak pedalı ile ayarlanır) akımın süresi ve cihaz üzerinden de akımın derecesi ayarlanarak iğne ile kıl köküne uygun akım verilerek kök tahrip edilir. Uzmanın diğer elindeki cımbız ile de tahrip edilen kökteki kıl alınır. Bu işlem saniyeler ile ifade edilen bir sürede yapılır ve her köke tek tek aynı işlem uygulanır. Doğru bir uygulamada tahrip edilen kökten yeni bir oluşum mümkün değildir. Gerek iğnenin KÖKE GİRİŞİ ANINDA parmaklar yardımı ile cildin gerilmesi ve epilasyon iğnesinin çok ince olması nedeniyle gerekse de kök yakıldıktan sonra KILIN CIMBIZLA ALINIŞI ANINDA kök tahrip edilmiş olduğundan acı hissedilmemesi gerekir. Acının hissedildiği tek an iğne vasıtası ile akım verilerek kökün yakıldığı saniyelik zaman dilimidir. Daha detaylı bilgi almak istersen '' iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı'' başlığı ile açtığım sayfamdan istifade edebileceğini düşünüyorum. İyi günler dilerim.

evet tatlım kıl kökü yakıldıktan sonra cımbızla kıl alınıyor.

ayy kızlar işte buna çok sevindim ya lazer tüylerimi inceltti tamam ama tüyler çıkınca sert çıkıyo işte birisiyle tokalaştoığımda acaba tüyler batıyomuudr diye içim içimi yiyo valla

ayy kızlar işte buna çok sevindim ya lazer tüylerimi inceltti tamam ama tüyler çıkınca sert çıkıyo işte birisiyle tokalaştoığımda acaba tüyler batıyomuudr diye içim içimi yiyo valla

canım lazer yüzdeki tüyleri deyim yerindeyse erkek kılı gibi olmadan inceltmez zaten jiletleme işlemini de bence olan tüyleri daha da kalınlaştırıp lazer etkili olsun diye yapıyorlar 1 2 ay ara verdikten sonra aslında hiç bir işe yaramadığını hatta yayıldığını anlıcaksın senelerce lazere para vermek istemiyorsan iğneliyi tercih et derim ben 6 ayda yaklaşık 500lira verdikten sonra anladım olayı:)

aynı durumdayız canım yaa benmde 5, seansım 5 ay yani ama baktım işe yaradığı yok keşke daha önce başlasaydım iğneliğe boşu boşuna okadar para verdim ama neyse zararın neresinden dönsek kardır :

iğneli için istanbul'da bir uzmana mı gidiyorsunuz? nereye gittiğinizi öğrenebilirsem çok sevinirim :)

kim avcılar kybele lazerin iğneli epilasyonda iyi olduğunu söylüyor arkadaşlar avcılardaki kybele lzerdeki uygulama yapan kişiler uzman değil steril şartlarına uyulmuyr ve her yere yara bere içinde sonrası malum delik deşik br yüz iğneli epilasyonda kabul oluşamsı normal deniliyr fakat kabuk işlemi kişiden kişiye değişiyr siz siz olun cildiniz test edilmedn yaptrmayın bakın lzerin çeştleri var yüz için sadece diode uygun ve hastanede yaptrlması şart güzellik merkezleri tamaen ticari amaçlı alex yüz boyun kesinlikle uygun değil tetikliyr ve kalınlaştryor diode en uygun ve yüzde doksan bitiriyr kalanlar sarı ve ince ben alexten sonra iğneliye gittiim ve yüzümü delik deşik ettiler 7 ay önce gtmeme rağmen düzelmedi 4 ay oluyr diode gdyrm süper sonuçlar aldm keşke araştrsaydım güzellik merkezlerimne böle ciddi konular için gtmeyinnnnnnnn iğne izlerinden müzdaribim bu konuda yardımlarınızı bekliyrm

beni korkuttun şimdi bende deneme seansı yaptırdım kybele avcılarda ama iz filan kalmadı tekrar randevu aldım orayı bulma sebebimde bir tanıdık vastasıyla gittim o kadın 3 yıl gitmiş ve hiç iz kalmadığını söyledi sen kime yaptırmıştın orda iki kişi iğneli yapıyor benim yaptırdığım kadın 25 yıldır bu işi yapıyormuş cvp verirsen çok memnun olurum

ben söylüyorum arkadaşım ben kybelede lazer mağduruyum ayva tüylerim falan hep azdı çoğaldı.fakat şimdi iğneliye gidiyorum.melek hanım ve canan hanım var iğneli yapan.ikiside işi iyi biliyor,ben ikisinede işlem yaptırıyorum ve kesinlikle delik deşik olmuyorum.sadece kabuklanmalar oluyor oda bol pudra sürüne 10 güne kadar dökülüyor.bu arada ben ufak bi bölgeye değil komple kollarıma yaptırıyorum düşün artık kaç seans gittiğimi...

Merhaba BenSibel,

Merak ediyorum kollarınıza yapan uzmanlar bitirme konusunda ne söylüyor, bir tüy tek seansta bitiyormu yoksa bikaç seansmı istiyorlar? Gerçi siz kollara lazer yaptırmışsınız anladığım kadarıyla bu süreci uzatabilir sanırım. Seanslarınız ne kadar sürüyor? Komple kol demişsiniz, üst kollarınızın tamamınamı yapılıyor yoksa aralardanmı seçiliyor?

ben melek hanıma deneme seansı yaptırdım ve bir problem yok şu anda içimi rahatlattın gerçektende ayın 7 ikinci randevum var kabuklar döküldükten sonra kızarmalar nekadr sürede iyileşiyor sadece kolunamı yaptırdın özeldende msj atabilirsin bana

normalde belli oluyor zaten kızlar hele güneşte bakın sonra karar verin iğne izleri kalıyor tabi işlem kişiden kişiye değişiyor ben sadece gelişi güzel herkes işleme alınıyor dedm uygun olmayan ciltler var yüz bölgesi özellikle çok hassas bölge ve 2 seans ta delik deşik oldu oraya gelen bir çok kişide görürsünüz zaten geçeci dedikleri halde 7 ay oldu aynı bende pudra kullandım fito krem kullandım vs vs fakat kabul oluşumu iz bırakıyor iyice bakıldığında anlaşılıor zaten dr raporum bile var iğne kıl kökünü tam bulmayınca dreri yanıyo dikkate din normalde tam yanan bir kıl kökü hormonel bozukluk yoksa ki bndede yoktu çok geç çıkar daha kabuklar dökülmeden kıllar çıkıordu uzman olmayan kişilere kesinlikle yaptrmayın melek hanıma hiç yptrmadım fakat canan hanım kesinlikle uzman değil yüzümdeki iğne izleri 7 ay oldu aynı kullanmadığım krem kalmadı yanlış işlem yapıldı umarım düzelir ben sadece ii araştırın derim özellikle klinik ortamı olmasına diikat edin iğneli en son çareymiş bunuda diode lazere gittiğimde anladım fakat iş işten gçmişti oluşan kabuklar iz bırakıor muş ve ne kadar ilkel bir yöntemmiş lazer ep yapılan hastaneler mevcut diode yüz için en ideali yaptrmayın yaptrcaksanız kabuklanma olmaması şartı ile yaptrın

buarada fikirlerimizi belirtiyrsak birbirimize saygılı bir şeklde belirtelim ve doğru olanları yansıtalım reklam yapmayalım sadece oaray gidin işlem yaptranları görün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…