reklam olduğunun düşünülmesi ve bunun belirtilmesi karalama değil bence. daha önce yazdım, hala da arkasındayım. ben de çok önyargılıydım gül hanıma gitmeden önce. farklı bir uzmana giderken oluşan lekelerimden dolayı, kabuksuz yapıyor olmasının methiyle kendisini denedim ve memnunum.
reklam olduğunu düşünenler, benim de yapmış olduğum gibi deneme seansı yaptırarak önyargılarından kurtulabilirler. kabuk, iz olup olmaması, alınan tüylerin ne kadar sürede çıkmaya başladığı gibi kriterlere göre değerlendirerek kararlarını verirler böylece.
bu konu için ayrı bir başlık açılmış lütfen oradan devam edin, burada da aynı konu tartışılınca ana meseleden uzaklaşılıyor boşu boşuna sayfalarca yazı okumak zorunda kalıyoruz. Gül Hanıma gidenler diye başlık zaten var lütfen oradan konusun.
jilete vurdurma diye bir şey yok tatlım, ince ya da sert olan tüylerinin köklerine iğneyle girilip, akım verilerek kıl kökünün yanması sağlanıyor. Cildinin hassaslığına göre kıl kökünde yara oluşabiliyor. Ama emin olduğun bir yerde yaptırdığın taktirde zaten iz kalma filan olmaz :)ya arkadaşlar iğneli epilasyon tam olarak nasıl yapılıyor ben yüzümde lazer yaptırıyorum 5, seansımı yaptırdım ama lazerde jilet vurduklarından tüyler çıkarken resmen sert çıkıyo tabi yün olunca çok zor bi durum bu iğneli epilasyondada traşmı oluyo onda da tüyler çıkarken sert mi çıkıyo lütfen yardım edin
ozamna iğneli epilasyondan sonra tüyler olduğu gibi duruyomu yani alma durumu falan yok bi yerde cımbızla çekiliyo diye okumuştumda yüzümdeki tüyler çok sert onlardan biran önce kurtulmak istiyorum da
evet tatlım kıl kökü yakıldıktan sonra cımbızla kıl alınıyor.ozamna iğneli epilasyondan sonra tüyler olduğu gibi duruyomu yani alma durumu falan yok bi yerde cımbızla çekiliyo diye okumuştumda yüzümdeki tüyler çok sert onlardan biran önce kurtulmak istiyorum da
ayy kızlar işte buna çok sevindim ya lazer tüylerimi inceltti tamam ama tüyler çıkınca sert çıkıyo işte birisiyle tokalaştoığımda acaba tüyler batıyomuudr diye içim içimi yiyo valla
aynı durumdayız canım yaa benmde 5, seansım 5 ay yani ama baktım işe yaradığı yok keşke daha önce başlasaydım iğneliğe boşu boşuna okadar para verdim ama neyse zararın neresinden dönsek kardır :
kim avcılar kybele lazerin iğneli epilasyonda iyi olduğunu söylüyor arkadaşlar avcılardaki kybele lzerdeki uygulama yapan kişiler uzman değil steril şartlarına uyulmuyr ve her yere yara bere içinde sonrası malum delik deşik br yüz iğneli epilasyonda kabul oluşamsı normal deniliyr fakat kabuk işlemi kişiden kişiye değişiyr siz siz olun cildiniz test edilmedn yaptrmayın bakın lzerin çeştleri var yüz için sadece diode uygun ve hastanede yaptrlması şart güzellik merkezleri tamaen ticari amaçlı alex yüz boyun kesinlikle uygun değil tetikliyr ve kalınlaştryor diode en uygun ve yüzde doksan bitiriyr kalanlar sarı ve ince ben alexten sonra iğneliye gittiim ve yüzümü delik deşik ettiler 7 ay önce gtmeme rağmen düzelmedi 4 ay oluyr diode gdyrm süper sonuçlar aldm keşke araştrsaydım güzellik merkezlerimne böle ciddi konular için gtmeyinnnnnnnn iğne izlerinden müzdaribim bu konuda yardımlarınızı bekliyrm
kim avcılar kybele lazerin iğneli epilasyonda iyi olduğunu söylüyor arkadaşlar avcılardaki kybele lzerdeki uygulama yapan kişiler uzman değil steril şartlarına uyulmuyr ve her yere yara bere içinde sonrası malum delik deşik br yüz iğneli epilasyonda kabul oluşamsı normal deniliyr fakat kabuk işlemi kişiden kişiye değişiyr siz siz olun cildiniz test edilmedn yaptrmayın bakın lzerin çeştleri var yüz için sadece diode uygun ve hastanede yaptrlması şart güzellik merkezleri tamaen ticari amaçlı alex yüz boyun kesinlikle uygun değil tetikliyr ve kalınlaştryor diode en uygun ve yüzde doksan bitiriyr kalanlar sarı ve ince ben alexten sonra iğneliye gittiim ve yüzümü delik deşik ettiler 7 ay önce gtmeme rağmen düzelmedi 4 ay oluyr diode gdyrm süper sonuçlar aldm keşke araştrsaydım güzellik merkezlerimne böle ciddi konular için gtmeyinnnnnnnn iğne izlerinden müzdaribim bu konuda yardımlarınızı bekliyrm
ben söylüyorum arkadaşım ben kybelede lazer mağduruyum ayva tüylerim falan hep azdı çoğaldı.fakat şimdi iğneliye gidiyorum.melek hanım ve canan hanım var iğneli yapan.ikiside işi iyi biliyor,ben ikisinede işlem yaptırıyorum ve kesinlikle delik deşik olmuyorum.sadece kabuklanmalar oluyor oda bol pudra sürüne 10 güne kadar dökülüyor.bu arada ben ufak bi bölgeye değil komple kollarıma yaptırıyorum düşün artık kaç seans gittiğimi...