İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

sizce ne kdar iyi niyetli bir uygulama dır bu önce alex sonra iğneli neden alex alex kollar yüz boyun tetiklior bunu belirtmeleri gerekmiormu bakın işte sonuç zaman kaybı deri yanıkları vs vs oysa hepimşz bilinçszce güvenip gdyrz güzellikl merkezlerine ve ticari amaç sadec e sonuç hüsran oysa hastanede yaptrsayduık analiz ediliyr sonra işleme alınıyor uygun olmayanalar ksnlikle alınmıyor araştrın öyle gidin herkesin cilt tpi farjklı kiminin 3 ayda ii oluyr kabuklanama sonrası kimi 6 ay kimiside hç ama sonuçta 10 kişiden dokuzunda iğne izi kalıyor ehil kişiler zaten cilt tipine göre alıyr işleme bendeki lekeler 6 ayda geçti fakat izler kaldı

canan hanıma yaptrdm ilk yaptrmada belli olmuyrki bende ona aldandım yaptrdm aynı yere defalarca işlm yapılıyr bilinçsizce ve kıl kökü tam bulunamadığından deri kaybuı oluyr ben kıllarımın üç beş gün sonra çıktığını göryrdm bugn yarın düzelr diye bekledm çukurluklar gzkmüyrdu lekelenmeden ötürü 2 ay giitim baktmki oalcak yok çok kötü olur bıraktm sonra düzelmesini bkledm 6 ay sonra lekeler geçti ve izleri kaldı

istanbulda iğneli epilasyon yapılan yerleri bi listelesek nereler var

gül güzellik merkezi, doruk ,kybele , başka nereler var

avcılar medicana hastanesi, esteworld bahçelievler, amerikan lazer,dr kontrlnde klinik ortamında yapılıyor araştrdm ben ama korktuğum için gitmedm kybele avclardan sonra iğneliye tövbe ettim diode lzere gdyrm çok mükemmel sonuçlar alıyrm ethica incirli hastanesinde yüzüm için gerçi 2 ay da bir gdyrm ama süper göryr makina kıllar yağlaryla dökülüyr ve bir daha çıkmıyr çıkan ince ve sarı geliyr keşke hiç bulşmasaydım iğneliye keşke ehil kişilere yaptrsaydım ama oldu bi kere siz siz olun yaptrmayın klinik olmayan merkezlere

benim bildiğim ethica incirlide iğneli yapoyor ama orayı hiç denemedim ben melek hanıma gittim deneme seansına aralıkta gitmiştim ve tüylerim daha yeni yani çıkmaya başlıyor hatta çıkmadı bile diyebilirim ilk sferde kabuklanmalar dökülmeyince doktoruma gittim izmi kalır bunlar diye oda hayır iz kalmaz bunlardan dedi hatta bana devam et bile dedi oda zamanında nişantaşı nekaya gitmiş

ethica incirlide kesinlkle iğneli yok tatlım diode radyo frkans lazer var iğneli de aynı kıl köküne defalarca işlem yapılıor sonrası delik deşik siz bilirsiniz genede ayva tğüylrnz varsa bnm gibi hata edp yaptrmayın zaten şimdi bin pişmanımayva tylerime alex sonrası iğneli yaptrdm mahvoldu şimdi psikoljkmen çökük bir vazyttym gden gtti 2 seanstan sonra iğneli devam etmedm diode gdyrm fakat yüzüm çok tahriş oldu 2 ay da bir gdyrm

bilgin olmadığı belli ethica da iğneli yapılmıyor canım ayrıca daha ilk deneme benimde ilk denemede olmadı sonrasında aynı yere defalarca işlem yapıldı 2 ay içinde bana aynı yere kaç kere grldi hatrlamıom bile kıl kökünü tam bulamynca öyle oluyr ve ben endokrin yaptrdm kesnlkle hormonal bozkluum yoktu

kybele ye işlem yaptranlara bakın anlarsınız daha öncede belirttm özellikle ctesi kalablık oluyr gelenlere bakın anlarsınz

yoo özellikle tel ettim sordum çünkü ikisi arasında kalmıştım nereye gitsem diye yaptıklarını söylediler hatta deneme seansı yaptırıcam dedim ücretsiz olduğunu düşündüler deneme seansı yspmıyoruz dediler bende ücretli yaptırrıcam dedim beni telde biriyle görüştürdüler sonuçta hayal göruyorum ne konuştuğumu nereyi kimi aradığımı çok iyi biliyorum istersen sende ara bir sor hatta arakadşımla hafta sonuna randevu alsakmı diyede konuştuk ben lazerde yaptırıyorum bu konuda emin ol senin kadar bilgiliyım mesela ayva tüylerime yaptırmayacağım kadar bilgiliyim

mrb arkdslar ben bısy sorcaktım yaklasık 4 seans kadar ıgnelı epilasyona gittim ama 1.5 kadar ara verdım her cıktıgında gıtmek lazımmıs 11 gunde cıkıo benımkı kuafore gıtmıstım 1.5 ay ara vermıssın yaraların duruyo dedı krem sur gecsın öle yap dedı ağdayla aldım krem surdum sımdı ben agdayla yaptıgım ııcn bosa mı gıttı obur yaptıklarım su an da ınce ve seyrek cıktıda sımdı devam etsem tekrar ıgnelıye yararı olurmu bılen varmı??

belli belli atıp tutacağına 2 ay sonra nerey yaptryosan oradaki çkrlara bak

mesele sonuca bak ethica babamn yeri değil ama lafıma geleceksn kybeleye giden b,n pişman hemen kybele çevre eczanelere sor anlatrlar

maddem idda edyrsn num verelim aryp sorsnlar 4143737 ethca incirli aynur hanm

kahrolsun işi ticarete dökenelere ben mağdurum sizde olmayın aşikitoom adlı kullancı neden bu kadar ısrarla savunuyrsn ben mağdr edildm bakın siznde mağdr olmamnz için burdan yazyrm ama anlamamkta ısrar edyrsnuz bakın kabuklar dkldkten sonra kızarıklık 3 ila 6 ayda düzelyr fakat izlrer kalıor yeni bulştysan ikaz edeym dedm özele gel istersen olnaları tam anlatayım sonra karar ver hatta yaknsan bi gün bulşp beraber gdelm kybeleye gör nasıl yaptklarını

ben sana inanıyorum tabi inanmıyorum değil sen beni yanlış anladın doğru madur olabilirsin böyle konuşman en doğal hakkın dioder lazer bana bir faydası yokki ona gitsem benim tüylerim ince iğneliyle çözümü olur başka bir yermi bulsam acaba özelden bana msj atabilirsin

merhaba minecim devam edebilirisn birseyolmaz ben tum vucut yatırdım ignelide fakat sonuna dogru psikolojık nedenlerden agrılarım cok olunc abıraktım sımdıyıld abır kez agda yaptırıyorum hala daynamıyorum cunku yalnız ıgnelı epilasyond auzman ve ozen gosteren birine gitmen ıyı olur kolaygelsın cnmm

bayanlar bi sakin olun nacızane bu konudakıbılgılerımısızlerle paylasayım öncelikle bilgim eskıden kursumda bu konud aders verıldıgınden azcok ınc enoktalrı sızlerle paylasabılırım ıgnelı de her kıla 3-4 kez uygulama yapılmaz eger işlemi yapn arkadas tuy kokunuayarlayamazs aderıyı yakar kı bud alekelere neden olur
ınc eve hassas tenlerde bu lekeler kalıcıdır 2 yıl duren epılasyonumda ıkıkez kabuk bagladıod abırı benım sucum su ve gune yasak ama ben ıhlal ettım 2 haftada ıyılestı dusunun tatıldeydım hemde heheheh anladıgım kadarı ıle bakırkoye yakınsınız sız ebu konud ayardımcı olabılırım kolay gelsın

kısacası hiç kabuk bağlamadan epilasyonumu yaptırıyordum diyotsunuz peki nerde yaptırıyordun bakırköye yakınım yarın için orda bir yere gün aldım söyleyeceğiniz yerdede denerim en azından fikir edinmiş oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…