meldanur,
gül hanımın nesi oluyorsunuz bilmiyorum (bizzat kendisi, yeğeni, ya da yakını her kimseniz) size olayları dısardan gözlemleyen biri olarak sadece gül hanım markası diyelim, işte buna zarar verdiğinizi söyleyebilirim. bizler de müşteriyiz. beğendiğimiz uzman oluyor beğenmediğimiz uzman oluyor ama bu denli fanatik boyutunda, olumsuz eleştirilere 'kesin sesinizi oturun' tandansında başlayarak girmeniz çok absürd. Bir müşterinin burada bekleyerek acaba ne yazacaklar hemen cevap vereyim keseyim seslerini dürtüsünde olması şahsen bana çok mantıklı ve gerçekçi gelmiyor.
Zamanında burada çok reklam yapılmıştı kendisi hakkında, emin olun bizler kimin gerçek müşteri kimin reklam amaçlı üyelik olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Ha bizi ilgilendirmiyor elbet, ancak su varki forum sürekli olarak bu döngü içinde olunca bizler ulaşmak istediğimiz konudan uzaklaşıyoruz.
Bir müşteri çekilen kılı hissediyorum düşüncesindeyse bunu elbette paylaşacak, uzman iz leke asla bırakmam iddiasındaysa ve iz leke kaldıysa bunun konusulması tabiki burada olacak neden karşı çıkıyorsunuz ki? Siz müşterisiniz bunu iddia ediyorsunuz tamam kabul, ama gidip de memnun kalmayanları eleştirme, hata sizde gidin gül hanımla konusun deme hakkına da sahip değilsiniz.