Arkadaşlar forumdan okuduğum kadarıyla Gül Hanım iğne ücreti almıyor deniyor fakat 10 tl iğne ücreti aldı benden ayrıca emla kremi Gül Hanım sürüyor diyen kişiler gördüm fakat bana kendim almam gerektiğini söyledi.Yine aynı şekilde deneme seansı da yapamadık yoğunluktan dolayı sizde durumlar nasıl??
sebeblerini gül hanıma sorsan cevap verir bence aklına takılanlara cevap bulmuş olursun böylece .
Eğer sorularıma vericek bi cevabın yoksa sus akıl vermeye kalkma...
Daha çok yeni olduğum için memnun değilim diyemem ama 1 haftada tekrar uzadı tüyler.Çok canım yanmasına rağmen bu kadar kısa zamanda çıkması da tedirgin etti beni.Açıkçası burdan okuyup gittiğimde çok şey beklemişim gittiğimde suya düştü resmen.
gül hanım ve diğerleri vaadler verip insanları hayal kırıklığına uğratmanın anlamı yok bunu yaşadım gördm 2 seans yaptrmama rağmen berbat oldu yüzm iğneli eplsyna başlamdan verilen bilgilere çok diikkat etmemiz gerekio lekesiz ve izsiz bir işlem yok gibi bir şey ama nedense hiç bi uzman kabl etmio güzellikl merkezleri kesinlikle lazer ve iğneli eplsyn olayları için gidilecek yerler değil geç anladım ama anladım hepsi ticari amaç la çalşıor ya yokmu şikayet edielecek yerler hemen hepsi lazer yasak olduu halde yapıorlar hastane ve kliniklerde yaptrn pahalıda olsa gidin benm düşttm hatalara düşmeyin özellikle ışın lazer, kybele bunlar kesnlkle ticari amaç la çalşolar
Arkadaşlar iğneli epilasyon yapılan yerin 1 hafta da tekrar çıkması normal mi acaba?
teşekkür ederim bende bunu söylüyorum kybele avcılar kesinlikle ticai ramaçla a çalşan bir yer benmde öyle yaptılar sonrasında çok geçti bende ikinci seanstayken bi kaç kızda delik deşik görnce eyvah dedim bana kabuklanma normal dediler ama meğeersem tenimi yakmışlar kıllar o kadar acıya rağmen 1 hafta içinde geri çıkordu lanet olsun allahından bulsun varsa kybele avcılar mağdrları yazsın buradanevet canım avcılardan bahsediyorum.diğer şubelerini bilemem bakırköyde memnun kalanlarda duydum ama avcılara güvenmiyorum.ben orda beklerken hatta odadan çıkan yüzü delik teşik bikaç kadın gördüm.tabi uzmanına göre değişir işleme göre değişir ben bunu bilemem,gözlemlerimi söyledim sadece
g
çokmu ince neden illa iğneli evet alex tetklior ama diode lazer tetiklemior ince tüyleride görüyr ben sonradan örendm şimdi yüzüm için diode devam ediyrm oluşan leke ve izler içinde sonra bakcam tedaviye iğneli epilasyon izleriArkadaşlar başka bir yer arayışı içerisindeyim İzmir de Aysel Hanımı düşünüyorum fakat çene ve bıyık bölgesi için istanbul da sürekli gidebileceğim bir yer önerir misiniz anadolu yakasında
çokmu ince neden illa iğneli evet alex tetklior ama diode lazer tetiklemior ince tüyleride görüyr ben sonradan örendm şimdi yüzüm için diode devam ediyrm oluşan leke ve izler içinde sonra bakcam tedaviye iğneli epilasyon izleri
nasıl geçer bilgi bekliorm arkadaşlar