İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

sebeblerini gül hanıma sorsan cevap verir bence aklına takılanlara cevap bulmuş olursun böylece .

Eğer sorularıma vericek bi cevabın yoksa sus akıl vermeye kalkma...

Mutlaka vericek bir cevap vardır madem bunları okumuşsun forumda gül hanımın epilasyona zam yapacağınıda okumuşsundur yılbaşından sonra 1.50 tl yapıcaktı o kadar ufak hesaplar yaptığını sanmıyorum o kadar müşterinin emlasını kendimi alıcak hem 1 tl ye epilasyon yapıp hemde bunları istemek biraz ayıp bence gül hanım uzun işlem yaptıran müşterilerinden dolayı yapmadı zammı bunu niye sorgulamıyorsunuz onun kalitesindeki insanlar en az 2 tlye yapıyorlar dakikasını gül hanımsa zam yapmamak için hala direniyor buna ne diceksiniz herşey bedavamı olmalı hiç bir yerde o şekilde çalışılmadı emlayıda hiç duymadım gül hanımın sürdüğünü kendi eczanesimi varki hem bu kadar ucuz yapsın hemde herkese bedava emla kullansın iğneyide kendine sorarsın artık benim bilgim bu kadar umarım yakın zamanda zam yaparda herkes rahatlar pahalı çalışınca daha iyi olur sanırım bu kadarda gereksiz konuşma olmaz.birde sakinleştirici solüsyon veriyor o kadar paraya önem verse solüsyon parası alırdı ondanda para kazanırdı ama almıyor.

meldanur,

gül hanımın nesi oluyorsunuz bilmiyorum (bizzat kendisi, yeğeni, ya da yakını her kimseniz) size olayları dısardan gözlemleyen biri olarak sadece gül hanım markası diyelim, işte buna zarar verdiğinizi söyleyebilirim. bizler de müşteriyiz. beğendiğimiz uzman oluyor beğenmediğimiz uzman oluyor ama bu denli fanatik boyutunda, olumsuz eleştirilere 'kesin sesinizi oturun' tandansında başlayarak girmeniz çok absürd. Bir müşterinin burada bekleyerek acaba ne yazacaklar hemen cevap vereyim keseyim seslerini dürtüsünde olması şahsen bana çok mantıklı ve gerçekçi gelmiyor.
Zamanında burada çok reklam yapılmıştı kendisi hakkında, emin olun bizler kimin gerçek müşteri kimin reklam amaçlı üyelik olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Ha bizi ilgilendirmiyor elbet, ancak su varki forum sürekli olarak bu döngü içinde olunca bizler ulaşmak istediğimiz konudan uzaklaşıyoruz.
Bir müşteri çekilen kılı hissediyorum düşüncesindeyse bunu elbette paylaşacak, uzman iz leke asla bırakmam iddiasındaysa ve iz leke kaldıysa bunun konusulması tabiki burada olacak neden karşı çıkıyorsunuz ki? Siz müşterisiniz bunu iddia ediyorsunuz tamam kabul, ama gidip de memnun kalmayanları eleştirme, hata sizde gidin gül hanımla konusun deme hakkına da sahip değilsiniz.

bence normal değil canım benimki 2 ay oldu hala çıkmadı gül hanımdan memnun değilsin sanırım bende ona gitmeyi düşünüyorum hatta randevu aldım

Daha çok yeni olduğum için memnun değilim diyemem ama 1 haftada tekrar uzadı tüyler.Çok canım yanmasına rağmen bu kadar kısa zamanda çıkması da tedirgin etti beni.Açıkçası burdan okuyup gittiğimde çok şey beklemişim gittiğimde suya düştü resmen.

willingness seninde dediğin gibi henüz çok erken
karar için biraz zaman vermen gerekir diye düşünüyorum benımde ilk seansımdan sonra 2 ayın üzerine çıkan bir tüy olduğu gibi hemen bi hafta sonra çıkanda oldu ama sonuca ulaştım Gül Hanım'la
biraz sabır lazım
acı olayı kişiye göre çok farklılık gösterebilir ben yüzüme gayet rahat yaptırırken
bıyık bölgesi için Gül Hanıma giden bir arkadaşım anca emla krem kullanarak yaptırabildi sonuçta aynı kişiye gidiyoruz yani ağrı eşiği durumu

gül hanım ve diğerleri vaadler verip insanları hayal kırıklığına uğratmanın anlamı yok bunu yaşadım gördm 2 seans yaptrmama rağmen berbat oldu yüzm iğneli eplsyna başlamdan verilen bilgilere çok diikkat etmemiz gerekio lekesiz ve izsiz bir işlem yok gibi bir şey ama nedense hiç bi uzman kabl etmio güzellikl merkezleri kesinlikle lazer ve iğneli eplsyn olayları için gidilecek yerler değil geç anladım ama anladım hepsi ticari amaç la çalşıor ya yokmu şikayet edielecek yerler hemen hepsi lazer yasak olduu halde yapıorlar hastane ve kliniklerde yaptrn pahalıda olsa gidin benm düşttm hatalara düşmeyin özellikle ışın lazer, kybele bunlar kesnlkle ticari amaç la çalşolar

arzuvan,
Kötü bir deneyim yaşamış olduğunu anlıyor, duygu ve düşüncelerine saygı duyuyorum. Umarım kendiniz için en doğru yöntem ve uzmanı bularak bu sıkıntılı durumundan bir an önce kurtulursunuz. Size cevap yazmamı savunma amaçlı olarak düşünmeyin lütfen. Sizinle aynı olumsuzlukları yaşayan yığınla insan varken karşıt fikir belirtmem gerçekten çok zor biliyorum. Ancak, gerçek olmayan vaadler kadar duyguların karışmış olduğu yeterli araştırmaya sahip olmayan, insanlara karamsarlık aşılayabilecek düşüncelerin de , zararlı olabileceği kaygısını taşıdığımdan ben de bir iki söz ile yazınıza katkı vermek istedim. Üzülerek size katılmak durumundayım ki günümüz dünyasında maddiyat malesef en ön sıralarda yerini almış durumda oysa yine günümüz dünyasında neredeyse bir tek ölüme çare bulunamamış olduğu da bir başka gerçek. Bu durumda, ulaşmak istediğimiz şey her ne olursa olsun bunun için enerji ve zaman harcamaktan kaçınmamalı en ince detayına kadar araştırmalı ve bu bilgiler işiğında doğru-yanlış ayırımını yapabilecek yeterliliğe geldikten sonra harekete geçmeliyiz. Unutmamalıyız ki başarı her zaman detay da gizlidir.
Yazınızda yorumlarınızı hem Lazer hem de iğneli epilasyon uygulamasına yönelik yapmışsınız. Sadece kendi uzmanlık alanım olan iğneli epilasyon konusunda katkı vermemim doğru olacağını düşünüyorum. Lekesiz ve izsiz işlem yok gibi ifadenizden kabuklanma olayından bahsetmeyip uygulama sonucunu belirtmek istediğinizi anlıyorum. Hiç bir uzman bunu kabul etmiyor diyorsunuz. Sanırım bende bu gruba dahilim ve bu hususta kendimden son derece eminim ama benim buna katılmadığımı burada tekrarlamamın, düşünceleriniz nedeni ile anlam taşımayacağı ihtimaline karşı şimdiye kadar hiç yapmadığım bir şeyi yaparak bana uygulama yaptıran ve bu yazıyı okuyacak arkadaşlarıma sesleneceğim. Leke olup olmadığı konusundaki neticeleri size bildirsinler ama lütfen genele yazmayıp size özel mesaj atsınlar. Reklam yapılıyor yorumları ile uğraşmak istemiyorıum ama açık yüreklilikle şunuda belirtebilirim eğer evet leke kaldı diyen varsa hiç çekinmeden bunu genelede yazsın. Tek bir amacım var doğru olan herkes tarafından bilinsin.
Güzellik merkezleri Lazer ve iğneli epilasyon yöntemleri için gidilecek yerler değil düşüncenizi, Lazer epilasyonun bu yerlerde yasaklanmış olduğu bilginiz ile bağlamışsınız. Hızlı okunduğunda sanki iğneli epilasyon yöntemi de bu yasak kapsamına alınmış ve hastahane ortamında yapılması gerekiyor gibi bir kanı oluşabilir düşüncesi ile bu konuya da değinmek ihtiyacı duyuyorum. İğneli epilasyon yöntemi bu yasak kapsamında değildir ve güzellik salonlarında uygulanması yasaldır. Ayrıca bu yöntemin hastahane ortamında yapılmasının, yapan kişi işinin ehli olmadığı taktirde hiç bir güvence sağlamayacağı da gözden kaçırılmaması gereken önemli bir detaydır. Sağlayabileceği tek fayda olsa olsa uygulama sonucunda bir olumsuzluk yaşatıldığı taktirde tedavisi anlamında olabilir ki bunun da fayda olarak görülmesi bana çok da mantıklı gelmiyor. Hastahanelerin uzman personel temin etme konusunda sıkıntı yaşayacaklarını düşündüğümden bu konuya çok sıcak bakmayacakları tahminimi de burada belirtmek isterim. Birçok defa yazdım ama tekrarlamak da fayda var. İğneli epilasyon yöntemi uygulamasında, kullanılan cihazın sonuca etkisi 1 ise uzmanın etkisi 9 dur. Hepimizin takdir edeceği gibi çok zahmetli bir yolculuğun sonucunda doktor unvanına sahip olunabiliyor ve bu unvana sahip insanların bifiil iğneli epilasyon uzmanlığı yapmalarını beklemek hayalcilik ötesi olur gibime geliyor. Doktor gözetiminde yapılmasının ise inanın sonuca çok büyük bir katkısı olmayacaktır. sağlıklı günler dilerim.

haklısınız kabuklanma olması halinde iz ve leke kalma ihtimali çok yüksektir ve hiç kmse kabuklanma olmayacak diye garnti vermiyor amacım karalamak değil sadece işin ehli olmayan kişilerinde uzman olan kişilere zarar vermesi ben diode lazere gidiyrm ama öyle kötü deneyim yaşadımki korkuyrmm zaten yüzüm delik deşik bunun bi çaresi olmalı dedim ama malesef yok kıldan kurtulalım derken lekeli ve çukurlu br yüzüm oldu kşke jilet yapsaydım diorm okdar yani bende buradan sesleniyrm benm gibi mağdur edilen arkadaşlar susmasın yazsın ve ii olanlar içinde yazılsın hem buradan yaptrcak arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz iğneli epilasyonda kabuklanma olmayacak diyen bir uzman beklşorum açıkcası çünkü dökülen kabuklar sonrası iz ve leke olıuşuor leke geçici olsa bile iz kalıyor.

Arkadaşlar iğneli epilasyon yapılan yerin 1 hafta da tekrar çıkması normal mi acaba?

normal değil tatlım benimde kybele avcılarda öyle oluyrdu 1 hafta içinde geri çkırdu ama bi arştrdm malesef geç olmuştu iş işten geçmişti araştrrken meğersem kıl kökünü tam buılamayınca yanık oluşur deri yanınca leke ve çukur oluyrmş kıl da bu yüzden çabuk çıkor ve ben bunu bizzat yaşadım iki seans tan sonra gtmedm yüzüm delik deşik oldu sanırım izşler geçmeyecek 8 ay oldu yok geçmedi sende uzak dur oradan başka yer bul

Arkadaşlar başka bir yer arayışı içerisindeyim İzmir de Aysel Hanımı düşünüyorum fakat çene ve bıyık bölgesi için istanbul da sürekli gidebileceğim bir yer önerir misiniz anadolu yakasında

off bende gül hanıma gidicektim bu olumsuz yorumlardan sonra geri adım atıcam galiba...memnun olan da var olmayanda....karar vermek gerçekten çok güç...(

çokmu ince neden illa iğneli evet alex tetklior ama diode lazer tetiklemior ince tüyleride görüyr ben sonradan örendm şimdi yüzüm için diode devam ediyrm oluşan leke ve izler içinde sonra bakcam tedaviye iğneli epilasyon izleri
nasıl geçer bilgi bekliorm arkadaşlar

Lazere karşı pek güvenim yok açıkçası iğnelinin daha iyi bir çözüm olduğunu düşünüyorum yüz bölgesi için.Bu nedenle özellikle anadolu yakasında bir yer arıyorum

Arkadaşlar bağdat caddesinde misis güzellik adında bir yerde yapılıyor iğneli epilasyon deneyen var mı acaba?

slmlar
yaklasık 10 yıldır lazer ep. yaptırıyorum şuan sadece yüz bölgesine gidiyorum iğnelide leke kalmasından korktugum için. yine lazerde üst bacaga 4 seans kadar gittim tüyler bi süre küsüyor sonra uzuyor bnm bırakma sebebim ise tüylerim dökülmedi ve nokta nokta kaldı bütün yazı çıkmasını bekleyerek geçirdim bi dahada vücut bölg gitmedim..
şuan iğneli epilsyna gidiyorum çok memnunum ancak kollarımda beyaz lekeler olustu nedenini bilmiyorum.keşke yıllar önce gitseydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…