İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

papibjk bende zoretanın kullanıyordum sen ilacı kullandığın zmanalrmı gıttın igneli epilasyona yada bitirdikten sonramı benımkı bırkaç hafta önce bitti cıldımın 1 ay toparlanmasını beklıcem muhtemelen arlaık ortalrında başlarım

mayıs - haziran gibi bitti ilacım, iğneliye de eylül-ekim gibi başladım.. tam tarihleri hatırlamıyorum :) çok acele etme derim eğerki cildin çok hassassa, yalnız benim epilasyoncum güneşe çıkma dedi kökler tazeyken, yazı beklersen kabuk falan tutmuşken güneşe dikkat et yani

çok teşekkür ederim önce doktorumla görüşüp öyla başlıcam ama en kısa zamnda başlamalıyım

bende iğneli epilasyona başlamak istiyorum yüz için pek bilgim yok bugün görüştüğüm yer iğneyi onlardan satın alıcağımı ve bende kalıcağını onunla devam edeceğimi söyledi ucuda altın renkli değil çok önemli mi ucunun altın renkli ya da gümüş olması yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi

merhaba kızlar yüz bölgesinde alnına yaptıran varmı ve uyuşturucu krem kullanan ?

ben alna yaptırıyordum uyuşturucu emla krem de kullandım bikaç kez.bazı yerleri uyuşmadı bazı yerleri uyuşmuştu.
iğneinn ucu gümüş altın bunu bilmiyorum.var mı öyle bişi

hayırlısıyla kurtulursun inşallah angellina valla ilk defa duydum gümüş altın falan
emla işi iyimiş bende kullanmayı düşünüyorumda bazı doktor siterinde yan etkilerinden bahsetmişler ama artık atın ölümü arpadan olsun modundayım bıktım şu kıl tüğ işindennnnnnnnnnnn

ne tür yan etkileri varmış benim cildim biraz kızarıyodu belki de ondan oldu :S

başka da alternatif yok galiba bu tür uyuşturma için emladan başka.anestol var ama o düşük uyuşturuyo
teny sen enrde yaptırcaksın

arkadaşlar bende 1buçuk aydır dudak üstüne yaptırıyorum her hafta gidiyorum ama bu sıra 10 15 gn gideemedim ee çıktı şimdi bunlar tabi hepsini alamadığı için onlarda uzadı aradım 3 gün dha dolymuş e ben sewgilimle buluşcam diyorum ki 1 kere aldırsam dewam mı etsem yoksa emeklerime yazık mı olur bilen yada böle bişiy yapan war mı kararsızım yahu

ipl dedikleri bu iğneli mi yoksa lazerin başka türü mü? kullanan var mı arkadaşlar ipl, forumda bulamadım öyle bi konu

Herkese merhaba,
Forumun büyük kısmını okuduktan ve biraz araştırma yaptıktan sonra, acilen cevaplamak istediğim bazı sorular oluştu kafamda.
Bilgisi olan varsa acilen cevap vermesini rica edeceğim.
20 seans belki biraz daha fazla lazer epilasyondan sonra, bacak,kol,koltukaltı, bel ve yüz bölgemde oldukça ince, açık renkli ve seyrek tüyler kaldı.
Bu saatten sonra yaptıracağım herhangi bir lazer seansının bana hiçbir hayrı olmayacağını düşündüğüm için iğneli epilasyona gitmeye karar verdim.
Bir araba parasını lazere verdikten sonra en çok korktuğum şey yüzümde iz kalması. Trabzon da bir merkez bulmaya çalıştım. Yine forumu karıştırırken _NAZZ_ isimli üyenin "b.... f..." diye bir yeri tavsiye ettiğini gördüm. (isim versem bişey olur mu bilemedim) Umarım _NAZZ_ mesajımı görür ve bana son durumuyla ilgili daha detaylı bilgi verebilir.
Şimdi asıl soruma geleyim. Bu kadar araştırmadan sonra epilasyonu yapacak kişi kadar kullanılacak iğnenin de büyük önem taşıdığı kanısına ulaştım. Sterex isimli bir markanın çift parçalı altın uçlu iğnesini amazon.co.uk sitesinde makul bir fiyata buldum. (50 lik kutu 22 euro, 30 luk kutu 15 euro civarı) Ayrıca uygulamadan hemen sonra birarada kullanılması önerilen Sterex Apres Cosmetic Cream ve Sterex Aloe Vera Soothing Gel (200 ml lik tanesi 8 euro civarı) isimli iki ürün buldum. Cildi yatıştırıp nemlendirdiği yazıyor. Birçok kişinin "uygulamadan hemen sonra solüsyon, losyon vb. kullandım, hiçbir kabuklanma olmadı" dediği bunlar olabilir mi? Bir de hala şunu anlayamadım. Leke, kabuklanma gibi şikayetler oluşmasın diye en mantıklısı altın uçluyu kullanmak mı, izole iğneyi kullanmak mı??
Fiyatları aynı, karar veremiyorum. Tabi bir de boyut olayı var. Kısa ya da uzun kıl folikülleri için iki ayrı tipi var bu iğnelerin (short ve regular). Hangisini almak daha makul olur. Kıl folikülün kısa ya da uzun olması ne anlama geliyor anlayamadım. Kalınlığa gelince. Kalınlık olarak "size 2" almayı düşündüm ne kadar inceyse o kadar az iz kalır mantığıyla. ama bu iğne hem yüz, hem kol, bacak gerekirse tek tük genital için kullanılabilir mi? Yoksa yüz için "size 2" diğer bölgeler için gideceğim uzmanın önerdiği başka bir kalınlıktaki iğneyi mi almalıyım? Çünkü benim yüzüm, bacağım, kolum, koltukaltım artık aynı incelikte. Ama sanırım bunu gideceğim yere teyit ettirmem de fayda var.

Sonuca gelecek olursak, özellikle yüzümde leke, kabuklanma gibi problemler yaşamamak için, ulaşabileceğim en iyi marka olduğu kanaatine vardığım sterex in çift parçalı olanlarının (çift parçalının daha esnek,güvenilir, kullanışlı ve uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum umarım yanlış değildir) izoleli olanını mı yoksa altın uçlu olanını mı tercih etmeliyim? Folikül boyutu uzun ise regular, kısa ise short alınması gerektiği yazıyor kendi sitesinde. Hangisini almalıyım? Kalınlığı "2" almak mantıklı olur mu? Bu iğne, tüm epilasyon cihazlarına uyumlu mudur? Alıp ta elimde kalmasını istemem. Bir de uygulama sonrası kullanıldığı söylenen o kremler hakkında bilgisi olan varsa onları da alsam mı acaba?
Biraz uzun ve çok sorulu oldu. Özür dilerim. Ama sabahtan beri okuduklarımın özeti budur. Bilgisi olanlar, _NAZZ_ isimli üyeyi tanıyanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Herkese merhaba,
Forumun büyük kısmını okuduktan ve biraz araştırma yaptıktan sonra, acilen cevaplamak istediğim bazı sorular oluştu kafamda.
Bilgisi olan varsa acilen cevap vermesini rica edeceğim.
20 seans belki biraz daha fazla lazer epilasyondan sonra, bacak,kol,koltukaltı, bel ve yüz bölgemde oldukça ince, açık renkli ve seyrek tüyler kaldı.
Bu saatten sonra yaptıracağım herhangi bir lazer seansının bana hiçbir hayrı olmayacağını düşündüğüm için iğneli epilasyona gitmeye karar verdim.
Bir araba parasını lazere verdikten sonra en çok korktuğum şey yüzümde iz kalması. Trabzon da bir merkez bulmaya çalıştım. Yine forumu karıştırırken _NAZZ_ isimli üyenin "b.... f..." diye bir yeri tavsiye ettiğini gördüm. (isim versem bişey olur mu bilemedim) Umarım _NAZZ_ mesajımı görür ve bana son durumuyla ilgili daha detaylı bilgi verebilir.
Şimdi asıl soruma geleyim. Bu kadar araştırmadan sonra epilasyonu yapacak kişi kadar kullanılacak iğnenin de büyük önem taşıdığı kanısına ulaştım. Sterex isimli bir markanın çift parçalı altın uçlu iğnesini amazon.co.uk sitesinde makul bir fiyata buldum. (50 lik kutu 22 euro, 30 luk kutu 15 euro civarı) Ayrıca uygulamadan hemen sonra birarada kullanılması önerilen Sterex Apres Cosmetic Cream ve Sterex Aloe Vera Soothing Gel (200 ml lik tanesi 8 euro civarı) isimli iki ürün buldum. Cildi yatıştırıp nemlendirdiği yazıyor. Birçok kişinin "uygulamadan hemen sonra solüsyon, losyon vb. kullandım, hiçbir kabuklanma olmadı" dediği bunlar olabilir mi? Bir de hala şunu anlayamadım. Leke, kabuklanma gibi şikayetler oluşmasın diye en mantıklısı altın uçluyu kullanmak mı, izole iğneyi kullanmak mı??
Fiyatları aynı, karar veremiyorum. Tabi bir de boyut olayı var. Kısa ya da uzun kıl folikülleri için iki ayrı tipi var bu iğnelerin (short ve regular). Hangisini almak daha makul olur. Kıl folikülün kısa ya da uzun olması ne anlama geliyor anlayamadım. Kalınlığa gelince. Kalınlık olarak "size 2" almayı düşündüm ne kadar inceyse o kadar az iz kalır mantığıyla. ama bu iğne hem yüz, hem kol, bacak gerekirse tek tük genital için kullanılabilir mi? Yoksa yüz için "size 2" diğer bölgeler için gideceğim uzmanın önerdiği başka bir kalınlıktaki iğneyi mi almalıyım? Çünkü benim yüzüm, bacağım, kolum, koltukaltım artık aynı incelikte. Ama sanırım bunu gideceğim yere teyit ettirmem de fayda var.

Sonuca gelecek olursak, özellikle yüzümde leke, kabuklanma gibi problemler yaşamamak için, ulaşabileceğim en iyi marka olduğu kanaatine vardığım sterex in çift parçalı olanlarının (çift parçalının daha esnek,güvenilir, kullanışlı ve uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum umarım yanlış değildir) izoleli olanını mı yoksa altın uçlu olanını mı tercih etmeliyim? Folikül boyutu uzun ise regular, kısa ise short alınması gerektiği yazıyor kendi sitesinde. Hangisini almalıyım? Kalınlığı "2" almak mantıklı olur mu? Bu iğne, tüm epilasyon cihazlarına uyumlu mudur? Alıp ta elimde kalmasını istemem. Bir de uygulama sonrası kullanıldığı söylenen o kremler hakkında bilgisi olan varsa onları da alsam mı acaba?
Biraz uzun ve çok sorulu oldu. Özür dilerim. Ama sabahtan beri okuduklarımın özeti budur. Bilgisi olanlar, _NAZZ_ isimli üyeyi tanıyanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

canımsın bu kadar çok soru olur mu ya demekten kendimi alamadımmmmmmmmmmm
tatlım iğneni ucunun ince olması tabi iz olayını aza indirirken kıl köküne daha rahat girmesini sağladığını biliyorum..iğneyi de gittiğin merkez kendisi veriyor.yani sen iğneni alıp gidersen belkide merkezdeki başlığa uymaz,sen gitmeye karar verdiğin yerdeki iğneyi bi gör.kendi iğneni almak istiyorsan da o zaman ona göre bi iğne alırsın..bu arada büyük yaralar oluyor die yazmışlar.ben anlamıyorum kimseyii.günlük hayatı rahatsız etmicek küçük kabuklanma oluyor..krem olarakta yanık kremi zaten epilasyon sonrası sürülüyor.ama kişi bu kremi kendide alıp günlük hayatta kullanabilr..bana sölenen bu....hem bu kabuklanma kıldan iyidir die düşünüyorumm.belkide bu açıdan gözüme kabuklanma çarpmıyodur...

biraz fazla soru sorduğumu ben de farkettim ama geç oldu:)))) altın uçlu kullanıyorsa zaten sıkıntı olmayabilir. en temizi ben gidip bir görüşeyim.

tamm tatlım git bi görüşşşş...kıllarına elveda dersin ...inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nerde buldun arkadaşım başldın mı nasıl bir yer memnun musun ayy ne çok soru sordum.

iğneli epilasyon çok saçma bir yüöntem iki seans gtmeme rağmen yüzüm delik deşik oldu yüzeysel iğne izlernden müzdaribm ve tavsiyem yüz bölgesiiçin diode lzer gdn :84::84:

kızlar bursada önerebileceğiniz iyi bir yer var mı iğneli epilasyon için fiyatı makul olan.önerilerinizi bekliyorum şimdiden çoook teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…