- 12 Mart 2010
- 556
- 1
teşekkürler cikilopcik. bu arada nick in çok tatlı söyliyim edim. ben artık ayanamadım bir yerden başlamak lazım dedim. ayten hanıma gittim geçtiğimiz cuma günü . yüzüm kızardı kabardı. iki gün böyle geçti dün ve bugün de kabuklu ve kabukların altı kırmızı kırmızı yine. sanki iz kalackmş gibi hissdiyorum ben de. bekliyorum ne olacak diye. pudra sürüyorum kaşındığı zaman. bir de dün başladım buna kantaron yağı kullanıyorum. bkalım nasıl olacak. gül hanıma da gitmek istiyorum. denemekte fayda var. senin tüyler bitmedimi baya bir seans olmuş sanırım. gül hanım hakkında da akımı az verdiği için kabuk olmuyor ama seanslar uzuyor dediler. ne kadar doğru bilmiyorum.sen yaptırdığın bölgeleri kaç seas gittiğini ve bölgelerin şuan ne durumda olduğunu anlatırmısın lütfen? ayten hanım leke olabilir ama illaki geçiyor o lekeler. kiminde 1 ayda kiminde 1 yılda dedi.
=) tesekkur ederim.
öncelikle şunu belirteyim, gidip denemekle en iyisini yapmışsın, burda kim ne derse desin bir yere kadar referans olur bence, denemek en güzeli. ama keşke seans yaptırmadan önce küçük bi bölgede deneme yaptırsaydın. gerçi bende ayten hanıma deneme yaptırmadan direkt seansa başlamıştım.
kantaron yağını duydum ama kullanmadım açıkçası, etkisini bilemiyorum. ayten hanım madecassol tavsiye ediyordu bana göbek için. şimdiki gittiğim yer beklazon kullandırıyor. beklazonun daha etkili olduğunu söyleyebilirim iyileştirme açısından. ama kortizonlu bir krem olduğu için uzun süreli kullanım önermiyorlar. seanstan sonra en fazla 2 kere fln kullanıyosun. bi eczacıya danışıp onu kullanabilirsin.
benim tüyler bitmek bilmedi çünkü aynı bölgede defalarca çalışılmadı pek. ben ayten hanıma bi seans göbek bi seans bel için gidiyordum. göbek deyince insanlar genelde çizgi şeklinde anlıyor. benim tüy yapım biraz kötü malesef. ince ve yoğun. esmer olsam çok belli olmazdı belki ama buğday tenliyim, gözüküyorlar. ben tüm karın bölgesi yaptırıyorum yani göğüs altından başlayıp kasıklara kadar vücudun tüm ön yüzü =) ince, küçük küçük ama bi sürü tüy. tek seferde temizletmeye ne maddi açıdan dayanabilirim ne de acı açısından. o yüzden her seansta (1er saatlik randevular aldım hep) farklı yerler çalışıldı. bi seans orta bi seans yanlar falan. araya bel seansları da girince.. çok da bi azalma olmadı yani.
bu arada şunu da belirteyim. ayten hn ile gül hn biraz farklı çalışıyorlar. ayten hn akım verip tüyü anında çekiyor. gül hanım 5-10 tane tüye peşpeşe akım verip sonra topluyor. arada fark var mı diye sordum forumda. önemli olan tüyün geldiğini hissetmemek dediler. gül hn. az akım verseydi tüyler kendini bırakmazdı. tüylerin çıkışını hissetmediğim için düşük akım konusundaki tereddütüm de böylece yok oldu. gül hn. ayten hnma göre biraz daha yavaş. ama ücreti de ayten hnmdan düşük. bu açıdan birbirlerini dengelediler benim gözümde. tüylerde de azalma hissettiğim an "işte aradığım uzman" diyebilirim, ama şimdi böyle düşünmek için erken. ayten hnmı denemişsin. eğer aklında denemek varsa, gül hnmı da dene. hem aklın kalmaz hem kendin de bi karşılaştır derim.
benim gözlemlerim bu şekilde. çok uzun yazdım ama kusura bakma artık =)