- 12 Mart 2010
- 556
- 1
teşekkürler cikilopcik. bu arada nick in çok tatlı söyliyim edim. ben artık ayanamadım bir yerden başlamak lazım dedim. ayten hanıma gittim geçtiğimiz cuma günü . yüzüm kızardı kabardı. iki gün böyle geçti dün ve bugün de kabuklu ve kabukların altı kırmızı kırmızı yine. sanki iz kalackmş gibi hissdiyorum ben de. bekliyorum ne olacak diye. pudra sürüyorum kaşındığı zaman. bir de dün başladım buna kantaron yağı kullanıyorum. bkalım nasıl olacak. gül hanıma da gitmek istiyorum. denemekte fayda var. senin tüyler bitmedimi baya bir seans olmuş sanırım. gül hanım hakkında da akımı az verdiği için kabuk olmuyor ama seanslar uzuyor dediler. ne kadar doğru bilmiyorum.sen yaptırdığın bölgeleri kaç seas gittiğini ve bölgelerin şuan ne durumda olduğunu anlatırmısın lütfen? ayten hanım leke olabilir ama illaki geçiyor o lekeler. kiminde 1 ayda kiminde 1 yılda dedi.
teşekkürler cikilopcik. bu arada nick in çok tatlı söyliyim edim. ben artık ayanamadım bir yerden başlamak lazım dedim. ayten hanıma gittim geçtiğimiz cuma günü . yüzüm kızardı kabardı. iki gün böyle geçti dün ve bugün de kabuklu ve kabukların altı kırmızı kırmızı yine. sanki iz kalackmş gibi hissdiyorum ben de. bekliyorum ne olacak diye. pudra sürüyorum kaşındığı zaman. bir de dün başladım buna kantaron yağı kullanıyorum. bkalım nasıl olacak. gül hanıma da gitmek istiyorum. denemekte fayda var. senin tüyler bitmedimi baya bir seans olmuş sanırım. gül hanım hakkında da akımı az verdiği için kabuk olmuyor ama seanslar uzuyor dediler. ne kadar doğru bilmiyorum.sen yaptırdığın bölgeleri kaç seas gittiğini ve bölgelerin şuan ne durumda olduğunu anlatırmısın lütfen? ayten hanım leke olabilir ama illaki geçiyor o lekeler. kiminde 1 ayda kiminde 1 yılda dedi.
]leke konusuna da gelince, evet benim ayten hanımdan kalan izlerim de azalıyorlar yavaş yavaş. bel tarafım daha kötü durumda göbeğime nazaran. belki tamamen iyileşir, belki kalır bilmiyorum ama 1 yıl ya da 1 ay, lekeli gezmek için ikisi de uzun bi süre bence. üstelik her seansta yenileri eklenirken
]
ben lazer epilasyon yaptırmıştım belime. o bile leke bırakıyor. eğer yapılan bölgede reaksiyon gelişiyorsa lekelere hazır olmamız lazım bu kesin heralde. heleki bel bölgesi anladığım kadarıyla çok narin bir bölge. valla bu tüyler başa bela ALLAH sonumuzu hayretsin:) bugün baktım kabukların yarısı dökülmüş ama altları kırmızı kırmızı noktalarla dolu.sen de hiç mi azalma olmadı burda insanlar ilk seferde % 40 azalmadan filan bahsediyolar heleki işlem görmemiş tüyde başarı daha da artıyormuş.
ben genital+koltuk altı gidiyorum 2 seans oldu. herhangi bi lekeyle karşılaşmadım henuz lazerde.. belki dediğin gibi bel çok hassastır. bilemiyorum.
kalın olanlar inceldiler. incelerin bazıları cıkmıyor. azalma tabi ki var ama %40lık bi azalma değil bence.bi de işlemsiz değil benimkiler. ağda yapıyodum eskiden. onun da etkisi vardır.
Lazer için nereye gidiyorsunuz acaba :) Bir de iğneli için Gül Hanım'a gidiyorsunuz sanırım, baya yazmışsınız ama yine de sormak istedim. Azalma durumları var mı tüylerinizde? Uzman arıyorum ama bulabilmiş değilim ve bir an önce başlamak istiyorum da hazır kışken :)
gül hanıma yeni başladım sayılır. ve daha aynı bolgede 2. kez çalışamadı. o yuzden azalma var diyemiyorum. geniş bi alanda parça parça çalıştığı için çok da net gözlemleyemiyorum açıkçası. ama aldığı tüylerin geç çıktığını söyleyebilirim. yaklaşık 1 ay önce aldığı tüylerden kalın olanları anca çıktı. inceler daha çıkmadı.
lazere gebzede bir merkeze gidiyorum, isterseniz özelden yazabilirim adını. biraz uzak ama memnunum.
Gebze bana çok uzak yine de saolun:) Hangi bölgelerinize yaptırıyorsunuz, acı olarak nasıl?
bel de gördü canım bende işlem görmemiş tüy yok =) nefret ediyorum hepsinden..
demek istediğini anladım da, lazerde iz sorunu yaşamadığım için öyle yazdım. her neyse. kalıcağı kadar iz kaldı zaten bende önümüzdeki seanslara bakıcam artık..
yüzün ne alemde, kızarıklıkların geçti mi?
Ben de Avrupa yakasında bakırköy, bahçelievler ya da taksim gibi merkezi yerlerde bir yer arıyorum. Gül hanımı bu forumdan çok duydum ama her hafta Merter'dem taaa karşıya gitmek de açıkçsaı çok zahmetli geliyor. Avrupa yakasında bir yerlere yaptırıp memnun olan hiç mi yok aramızda.
selam derttaşım hemen hemen her topicte karşılaşıyoruz
bende ince yani alexin görmeyeceği tüyler için iğneliye başlıyacağım örneğin göbek bölgesi için,bahçelievlerde çok temiz bir poliklinik buldum sanırım yakın otururuyoruz..