İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

=) tesekkur ederim.

öncelikle şunu belirteyim, gidip denemekle en iyisini yapmışsın, burda kim ne derse desin bir yere kadar referans olur bence, denemek en güzeli. ama keşke seans yaptırmadan önce küçük bi bölgede deneme yaptırsaydın. gerçi bende ayten hanıma deneme yaptırmadan direkt seansa başlamıştım.
kantaron yağını duydum ama kullanmadım açıkçası, etkisini bilemiyorum. ayten hanım madecassol tavsiye ediyordu bana göbek için. şimdiki gittiğim yer beklazon kullandırıyor. beklazonun daha etkili olduğunu söyleyebilirim iyileştirme açısından. ama kortizonlu bir krem olduğu için uzun süreli kullanım önermiyorlar. seanstan sonra en fazla 2 kere fln kullanıyosun. bi eczacıya danışıp onu kullanabilirsin.
benim tüyler bitmek bilmedi çünkü aynı bölgede defalarca çalışılmadı pek. ben ayten hanıma bi seans göbek bi seans bel için gidiyordum. göbek deyince insanlar genelde çizgi şeklinde anlıyor. benim tüy yapım biraz kötü malesef. ince ve yoğun. esmer olsam çok belli olmazdı belki ama buğday tenliyim, gözüküyorlar. ben tüm karın bölgesi yaptırıyorum yani göğüs altından başlayıp kasıklara kadar vücudun tüm ön yüzü =) ince, küçük küçük ama bi sürü tüy. tek seferde temizletmeye ne maddi açıdan dayanabilirim ne de acı açısından. o yüzden her seansta (1er saatlik randevular aldım hep) farklı yerler çalışıldı. bi seans orta bi seans yanlar falan. araya bel seansları da girince.. çok da bi azalma olmadı yani.
bu arada şunu da belirteyim. ayten hn ile gül hn biraz farklı çalışıyorlar. ayten hn akım verip tüyü anında çekiyor. gül hanım 5-10 tane tüye peşpeşe akım verip sonra topluyor. arada fark var mı diye sordum forumda. önemli olan tüyün geldiğini hissetmemek dediler. gül hn. az akım verseydi tüyler kendini bırakmazdı. tüylerin çıkışını hissetmediğim için düşük akım konusundaki tereddütüm de böylece yok oldu. gül hn. ayten hnma göre biraz daha yavaş. ama ücreti de ayten hnmdan düşük. bu açıdan birbirlerini dengelediler benim gözümde. tüylerde de azalma hissettiğim an "işte aradığım uzman" diyebilirim, ama şimdi böyle düşünmek için erken. ayten hnmı denemişsin. eğer aklında denemek varsa, gül hnmı da dene. hem aklın kalmaz hem kendin de bi karşılaştır derim.
benim gözlemlerim bu şekilde. çok uzun yazdım ama kusura bakma artık =)

leke konusuna da gelince, evet benim ayten hanımdan kalan izlerim de azalıyorlar yavaş yavaş. bel tarafım daha kötü durumda göbeğime nazaran. belki tamamen iyileşir, belki kalır bilmiyorum ama 1 yıl ya da 1 ay, lekeli gezmek için ikisi de uzun bi süre bence. üstelik her seansta yenileri eklenirken.

Arkadaşlar o kadar çok yazılmış ki hepsini tek tek okuyamadım. bana da yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ben koltuk altı için epilasyona gitmeyi istiyorum ama fiyatları çok olmasa sevinirim öyle bildiğiniz uygun epilasyon yapan yer var mı İstanbulda.. Avrupa yada Anadolu yakası farketmez her iki taraftada gidebilirim her yere. He bu arada erkekler içinde epilasyon yapan bi yer var mı biliyor musunuz, cüzi bi fiyata..

]

ben lazer epilasyon yaptırmıştım belime. o bile leke bırakıyor. eğer yapılan bölgede reaksiyon gelişiyorsa lekelere hazır olmamız lazım bu kesin heralde. heleki bel bölgesi anladığım kadarıyla çok narin bir bölge. valla bu tüyler başa bela ALLAH sonumuzu hayretsin:) bugün baktım kabukların yarısı dökülmüş ama altları kırmızı kırmızı noktalarla dolu.sen de hiç mi azalma olmadı burda insanlar ilk seferde % 40 azalmadan filan bahsediyolar heleki işlem görmemiş tüyde başarı daha da artıyormuş.

Son düzenleme:

ben genital+koltuk altı gidiyorum 2 seans oldu. herhangi bi lekeyle karşılaşmadım henuz lazerde.. belki dediğin gibi bel çok hassastır. bilemiyorum.
kalın olanlar inceldiler. incelerin bazıları cıkmıyor. azalma tabi ki var ama %40lık bi azalma değil bence.bi de işlemsiz değil benimkiler. ağda yapıyodum eskiden. onun da etkisi vardır.

bel bölgesi işlem görmemiştir manasında söylemiştim. lazer yanık oluşturma durumu hariç bazı bölgelerde döküntü oluşturup iz oluşmasına sebep oluyor. ama çok nadir kısımlarda... genitalde vs değil yani. ben iğneli den bahsetmiştim. lazer bile bırakıyorsa iğneli hayde hayde bırakır demek istedim:)

bel de gördü canım bende işlem görmemiş tüy yok =) nefret ediyorum hepsinden..
demek istediğini anladım da, lazerde iz sorunu yaşamadığım için öyle yazdım. her neyse. kalıcağı kadar iz kaldı zaten bende önümüzdeki seanslara bakıcam artık..
yüzün ne alemde, kızarıklıkların geçti mi?

Lazer için nereye gidiyorsunuz acaba :) Bir de iğneli için Gül Hanım'a gidiyorsunuz sanırım, baya yazmışsınız ama yine de sormak istedim. Azalma durumları var mı tüylerinizde? Uzman arıyorum ama bulabilmiş değilim ve bir an önce başlamak istiyorum da hazır kışken :)

gül hanıma yeni başladım sayılır. ve daha aynı bolgede 2. kez çalışamadı. o yuzden azalma var diyemiyorum. geniş bi alanda parça parça çalıştığı için çok da net gözlemleyemiyorum açıkçası. ama aldığı tüylerin geç çıktığını söyleyebilirim. yaklaşık 1 ay önce aldığı tüylerden kalın olanları anca çıktı. inceler daha çıkmadı.
lazere gebzede bir merkeze gidiyorum, isterseniz özelden yazabilirim adını. biraz uzak ama memnunum.

Gebze bana çok uzak yine de saolun:) Hangi bölgelerinize yaptırıyorsunuz, acı olarak nasıl?

Gebze bana çok uzak yine de saolun:) Hangi bölgelerinize yaptırıyorsunuz, acı olarak nasıl?

benim iş yerim o tarafta oldugu için sıkıntı çekmiyorum=) genital + koltuk altı gidiyorum. alt bacak için de gidiyordum ama memnun değilim bir daha bacak yaptırmıycam. acı genitalde korkunç =) koltuk altı idare edilebiliyor kısmen daha az sürdüğü için. ama genital felaket =))

biraz geç yazdım ama tatildeydim:) kusura bakma. kızarıklık kabarıklık olmuştu ya onlar kabuklandı. kabuklarda daha yeni döküldü dökülenlerin altında minik minik kırmızı noktalar var ama sanırım geçecekler onlarda.

bayanlar ben çok araştırdım geçtiğimiz yazı iğneli epilasyonu araştırmakla geçirdim ve sonunda nihayet eylül ayında başladım. çok memnunun inşallah bitecek tüyler.. aysel hanıma da teşekkürü borç bilirim. acıdan izden felak korkuyorsanız da emin ellerde oplunca korkmanıza gerek kalmıyo ne bi acı hissettim ne de iz kaldı

Merhaba arkadaşlarrr;

Angelnr ) bayadır bakamamıştımmm, yalnız kalmışsın canım..
öncelikle bu konuda ben de yorum yapmak istedim..
angelnr bu zamana kadar Gül Hanımın yaptığı işle ilgili iyi ya da kötü herhangi birşey söylemedi ki aksine memnun olanlar var ama diyerek başladı cümlelerine..

aması var..ben de gül hanım ile telefonda görüşmüş ve görüşmeden oldukça memnun kalmış biriyim..kendisi sıcak kanlı belki de işinin ehli birisi ama burada bir sürü kullanıcı var ve birçok kişi fikirlerini dile getirdi, tercihlerinden bahsetti.. ama gül hanım'ın ismi o kadar çok duyuldu ki bu insanları ister istemez düşündürdü..bağdat caddesinde iş yapan bir hanım iyi de olduğu söyleniyor.neden sürekli yeni yeni nickler açılıp gül hanımdan bahsediliyor?ben de sırf bu sebep ve de zaten mesafeden dolayı araştırdığım dönemde vazgeçmiştim gül hanıma deneme atışına bile gitmekten..

işini iyi yapıyorsa gül hanım zaten müşterisiz kalmaz ama ''fanatik müşteriliğe'' gerek yok.. anam değil babam değil, sanki kişinin kendisiymiş gibi müşterisi olduğunu söyleyen kişiler neredeyse saçsaça başbaşa dalacaklar ki uzman olmakla da onure edilmişsin angelnr ne güzel olurdu değil mi uzman olsan???

Ben de Ayten Hanıma gidenlerden birisiyim ve zaman zaman gelişmeleri de buradan yazdım.. iyisini de kötüsünü de belirttim ve gitmeye de devam ediyorum.. bıyık bölgesine 2 aydır gitmiyorum çünkü benim cildim aşırı hassas ve uçuklar o kadar çok kapladı ki dudak üstü ve yanını,ara vermenin iyi olacağını düşündüm ve bacaklara başladık..ilk seansımız iyi geçti sayılır..bıyıkta kısa süreli olduğu için acı hissedilmiyormuş ama bacakta baya hissedildi bir de regli dönemimdi feciiii acıdı

çok iyi çok kötü demek yerine vücudunuzda yaptırdığınız bölge ile ilgili gelişmeleri anlatsanız?

Ben de Avrupa yakasında bakırköy, bahçelievler ya da taksim gibi merkezi yerlerde bir yer arıyorum. Gül hanımı bu forumdan çok duydum ama her hafta Merter'dem taaa karşıya gitmek de açıkçsaı çok zahmetli geliyor. Avrupa yakasında bir yerlere yaptırıp memnun olan hiç mi yok aramızda.

selam derttaşım hemen hemen her topicte karşılaşıyoruz

bende ince yani alexin görmeyeceği tüyler için iğneliye başlıyacağım örneğin göbek bölgesi için,bahçelievlerde çok temiz bir poliklinik buldum sanırım yakın otururuyoruz..

iyi bir yer olduğundan eminmisin çoğu insan iz ve lekelrden şikayetçi

Merhaba,
Foruma yeni üye oldum ve Avrupa yakasında gerçekten işinin ehli olan iğneli epilasyon yapan bir merkez arıyorum gerçekten gidip memnun kalan arkadaşlar msj’la yer ve telefon bildirebilirler mi? yazılanların çoğunu okudum ama gerçekten karar veremedim iyici kafam karıştı cvp için şimdiden teşekkürler…

ben iğneli epilasyona gaziosmanpaşa da bronze solaryum da gittim ve çookkk memnunum.. göğüs bölgesi içinde gitmek istiyorum ama sanki daha çok acıyacakmış gibi geliyo o yüzden yorumları okumak için geldim :))) ve çoğu kişi gittiğinden bahsetmiş, bi cesaretimi toplarsam onlardanda kurtulcam..

ben eylül gibi çeneme başladım, bikaç ay sonra çenemdeki azalmayı farkedip bıyık bölgesine de yaptırmaya başladım.. yazın azalma oldu, yani bıyıklarımı herhafta iple alırken mayıstan sonra 2 aya yakın aldırmadım ve çok cılız çıktılar, yani öyle uzuuunn yıllar gerektirmiyo..

iz konusunada gelince, be zoratenin diye bir sivilce ilacı kullanmıştım, roacutane benzer bir ilaç, ve cildim çok hassah hemen tahriş olur, ilk aldırdığımda kızarıp şişiyo, ertesi günü kırmızı lekeler oluyo sonra bunlar kuruyup dökülüyo vee birkaç gün sonra iz miz kalmıyo.. bana madecassol tavsiye etmişlerdi onu sürüyodum ilk 2 gün bol bol, sonrada birşey yapmıyodum :) çok şükür ne kıl tüy kaldı yüzümde nede iz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…