İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

bende dün yüzüme başladım lazerden kalan tüyler için şu an yüzüm tanınmayacak halde:KK25: off inş geçer annemde yüzümü görünce ne gerek vardı zaten görünmüyodu o tüyler dedi iyice moralim bozuldu

Ben 1 sene lazer yaptırdım ve çok iyi bir merkezde ama faydasını görmedim sadece azalttı ve zayıflattı %100 bir yok olma olmadı şimdi acısız iğneli epilasyona gidiyorum daha ucuz ve etkili oldu 1 seanta bile...

Sizden ricam ben şuan anadolu yakasındayım ve bu tarafta işinin ehli olan iyi bir iğneli epilasyoncu arıyorum... tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa lütfenn yazarsanız çokkk sevinirim

Tüm arkadaşlara iyi yıllar diliyorum. Umarım yeni yıl herkese öncelikle sağlık (tabii kılsız, tüysüz ipeksi bir cild sahibi olmak dahil) sonra başarı ve mutluluk getirir. Bu arada yeni yılda da sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağım. Herşey gönlünüzce olsun.

ayşe hanım yeriniz nerde acaba size nasıl ulaşabilirim...

ayşe hanım yeriniz nerde acaba size nasıl ulaşabilirim...

Değerli bluess, alıntı yaptığınız paragrafım tam 1 yıl öncesine ait. Zaman ne kadar da çabuk geçiyor insana inanılmaz geliyor gerçekten. Bu forumu izleyen, katılan hanımlarımıza aynı dileklerimi bu yıl içinde yineleyebilmiş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. 2011 ve takip eden yıllarda da sağlığım el verdiği sürece sizlerle olabilmek en büyük temennim. Başta sağlık olmak üzere mutluluk ve başarı dolu günler sizlerle olsun, iyi seneler. Aysel.

(Not: bluess, sorularınız için size özelden mesaj yazacağım.)

kızlar anadolu yakasında gittiğiniz ve memnun kaldığınız iğneli epilasyonun yerini banada yazarmısınızzz...özelden mesajlarınızı bekliyorumm

arkadaşlar forum da okuduğuma göre gerçi okumuş olduğum notlar baya bir zaman öncesine ait ama iğneli epilasyonda bağdat caddesinden gül hanım diye bir isim geçiyor.Bu konuda bana yardımcı olabilecek kişiler varmı bekliyorum.

bende gül hanıma gidiyorum çokda memnunum kabuk ve iz olmuyor yaptığı epilasyonlarda gül abbasoğlu yazınca googlede tüm bilgilerine ulaşabilirsiniz.

arkadaşlar birkaç ay önce kybeleye gitmiştim lazer epilasyonu sormak için.sonra orda lazer yapan kadınlardan birinin eski bir arkadaşımın annesi olduğunu farkettim.kadını tanıdığım için biliyorum,bu konuda bir eğitimi yok.çok şaşırdım görüşmeden çıktım.evimize yakın olduğu için annem kybeleye kayıt olmuş,morali bozulmasın diye anlatmadım ama hiç memnun kalmadı her seanstan sonra yarım saat ürün tanıtımı yapıyorlarmış zorla ürün satmaya çalışıyolarmış falan..

şişli taksim civarı bi yer arayışındayım şimdi,daphneyi düşünüyorum çünkü yıllar önce gittiğimde yüzümün lazere uygun olmadını söyleyip geri çevirdiler beni,para kazanma gibi dertleri olmadığını düşünüyorum.forumda gül abbasoğlu gibi isimlerin reklamı çok yapılıyo,bunların dışında güzel iğne epilasyon yerleri varmı?

arkadaşlar birkaç ay önce kybeleye gitmiştim lazer epilasyonu sormak için.sonra orda lazer yapan kadınlardan birinin eski bir arkadaşımın annesi olduğunu farkettim.kadını tanıdığım için biliyorum,bu konuda bir eğitimi yok.çok şaşırdım görüşmeden çıktım.evimize yakın olduğu için annem kybeleye kayıt olmuş,morali bozulmasın diye anlatmadım ama hiç memnun kalmadı her seanstan sonra yarım saat ürün tanıtımı yapıyorlarmış zorla ürün satmaya çalışıyolarmış falan..

merhaba bende avcılar kybeleye gittim iğneli epilasyon için ilk seansımı yaptırdım hatta tanıdık birinin vasıtasıyla gittim o çok menun kalmıştı iz leke kalmadığını ve bittiğini söylemişti melek hanıma git demişti özellikle 20-25 yıldır bu işi yapıyormuş aynı yerden ve kişidenmi bahsediyoruz ayrıca doktoruma göstermiştim yapılan yerleri iz leke kalıcak yaralar değil dedi devam et dedi şimdi kafam karıştı sen böyle söyleyince

merhaba bende avcılar kybeleye gittim iğneli epilasyon için ilk seansımı yaptırdım hatta tanıdık birinin vasıtasıyla gittim o çok menun kalmıştı iz leke kalmadığını ve bittiğini söylemişti melek hanıma git demişti özellikle 20-25 yıldır bu işi yapıyormuş aynı yerden ve kişidenmi bahsediyoruz ayrıca doktoruma göstermiştim yapılan yerleri iz leke kalıcak yaralar değil dedi devam et dedi şimdi kafam karıştı sen böyle söyleyince

evet canım avcılardan bahsediyorum.diğer şubelerini bilemem bakırköyde memnun kalanlarda duydum ama avcılara güvenmiyorum.ben orda beklerken hatta odadan çıkan yüzü delik teşik bikaç kadın gördüm.tabi uzmanına göre değişir işleme göre değişir ben bunu bilemem,gözlemlerimi söyledim sadece

.forumda gül abbasoğlu gibi isimlerin reklamı çok yapılıyo,bunların dışında güzel iğne epilasyon yerleri varmı?

diyen bir üyeye cevap

gül abbasoğlunun reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum randevu alırken en az bir hafta sonrasına alabiliyorum eğer iyi olmayıp sadece reklam olsaydı bu kadar yoğun olmazdı işinde iyi olan bu kadar yoğun olabilir demekki giden memnun gül abbasoğlundan benim memnun kaldığım gibi

meldanur aynen sana katılıyorum gul hanımın hıc bır sekılde reklama ıhtıyacı yok ve ısını gercekten severek ve ıyı yapan bır bayan benım tanıdıgım konustugum herkezde cok memnun

kybelede lazer işlemi sonuçsuz fakat iğneli için aynı şeyisöyleyemem,lütfen insanları karalamayın.ben şuan 3-4 aydır oraya gidiyorum ve hiçbiryerim delik deşik değil,sadece iğneli yapılan yer 1 hafta kadar kabuklu kalıyor,sonra kabuklar dökülüyor,iz falan kalmıyor.
şuan orda 2 uzman var iğneli yapan,ben ikisindede işlem gördüm ,aynı seviyedeler zaten.

meldanur aynen sana katılıyorum gul hanımın hıc bır sekılde reklama ıhtıyacı yok ve ısını gercekten severek ve ıyı yapan bır bayan benım tanıdıgım konustugum herkezde cok memnun

.forumda gül abbasoğlu gibi isimlerin reklamı çok yapılıyo,bunların dışında güzel iğne epilasyon yerleri varmı?

diyen bir üyeye cevap

gül abbasoğlunun reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum randevu alırken en az bir hafta sonrasına alabiliyorum eğer iyi olmayıp sadece reklam olsaydı bu kadar yoğun olmazdı işinde iyi olan bu kadar yoğun olabilir demekki giden memnun gül abbasoğlundan benim memnun kaldığım gibi

ben gül abbasoğlunun iyi ve ya kötü olduğunu,reklama ihtiyacı olup olmadığından bahsetmedim.reklamının yapıldığından bahsettim.geçmiş sayfalara bakarsanız bu yönde yorumları,ve reklam yapıldığını düşünen üyelerin yorumlarını farkedersiniz.

kendi adıma bu tür şeyler uzman iyiyse bile beni soğutuyor,zaten randevu konusundada yoğunmuş o yüzden tercih etmiyorum.

ben gül abbasoğlunun iyi ve ya kötü olduğunu,reklama ihtiyacı olup olmadığından bahsetmedim.reklamının yapıldığından bahsettim.geçmiş sayfalara bakarsanız bu yönde yorumları,ve reklam yapıldığını düşünen üyelerin yorumlarını farkedersiniz.

kendi adıma bu tür şeyler uzman iyiyse bile beni soğutuyor,zaten randevu konusundada yoğunmuş o yüzden tercih etmiyorum.

gül abbasoğlu randevu konusunda ne kadar yoğun olursa olsun hiç bir zaman seansları aksatmadı çok düzenli çalışıyor çıkmadan bir sonraki randevumu alıyorum o yüzden hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.sizde dikkat ederseniz o reklam söylentilerini hep aynı kişilerin yazdığını görürsünüz bence onlar gül hanımın yaptığı başarılı epilasyonunu çekemeyenlerdir bence deneyin önce yorumunuzu sonra yapın denemediğiniz biri için yorum yapamazsınız gittiğim seanlarda farklı bir çok kişiyle karşılaştım memnun olan bu kadar yazan insan hepsimi reklam :KK1: buna gülerim

gül abbasoğlu randevu konusunda ne kadar yoğun olursa olsun hiç bir zaman seansları aksatmadı çok düzenli çalışıyor çıkmadan bir sonraki randevumu alıyorum o yüzden hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.sizde dikkat ederseniz o reklam söylentilerini hep aynı kişilerin yazdığını görürsünüz bence onlar gül hanımın yaptığı başarılı epilasyonunu çekemeyenlerdir bence deneyin önce yorumunuzu sonra yapın denemediğiniz biri için yorum yapamazsınız gittiğim seanlarda farklı bir çok kişiyle karşılaştım memnun olan bu kadar yazan insan hepsimi reklam :KK1: buna gülerim

offf evet çekemiyorum valla çok kıskanıyorum gül hanım'ı :))))

arkadaslar igneli epilasyonda bıyık bölgesi kisiden kisiye degisir ama ortalama kac dakika sürüyor

meldanur katılıyorum sana bu kadar kişi Gül Hanımdan memnunuz gidip deneyip kendi yorumlarını yazmak yerine sürekli reklam demek karalamaktan başka bişey değil

reklam olduğunun düşünülmesi ve bunun belirtilmesi karalama değil bence. daha önce yazdım, hala da arkasındayım. ben de çok önyargılıydım gül hanıma gitmeden önce. farklı bir uzmana giderken oluşan lekelerimden dolayı, kabuksuz yapıyor olmasının methiyle kendisini denedim ve memnunum.
reklam olduğunu düşünenler, benim de yapmış olduğum gibi deneme seansı yaptırarak önyargılarından kurtulabilirler. kabuk, iz olup olmaması, alınan tüylerin ne kadar sürede çıkmaya başladığı gibi kriterlere göre değerlendirerek kararlarını verirler böylece.

X