İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

ben bu siteye yeni üye oldum mesaj sınırlaması varmış heralde özel mesaj için. siz bana mesaj atabilirseniz görüşmek isterim bu mevzuda

ANGELNR

seninle iletişim kurmak istiyorum iğneli epilasyon mevzusunda benimle iletişime geçebilirmisin?

bende gitmeyi düşünüyorum fiyatları konusunda bilgin var mı?

angelnr özelden mesaj atamıyorum senin bu konuda baya gözlem içerisinde olduğunu gördm. yazılanlaı takip ediyorsun fake olanlarıda biliyorsun zannımca. uygulamada yaptırmışsın. bilgi almak istiyorum. istabulda mısın?

bende gitmeyi düşünüyorum fiyatları konusunda bilgin var mı?

azaro jfk deki makineyemi gitmeyi düşünüyorsun lazere gittiğim dönemde bende gittim oraya uzakta bi yerdeydi bakırköy ya da o taraflarda şimdi tam çıkaramadım ince açık renk tüyleri görüyor diye bi umut gitmiştim doktor çok tatlı bi bayandı ama maalesef vaadettiğini vermedi en azından bana etki etmedi
80 diye hatırlıyorum seansını ama bayağı oluyor ben gideli

göbek bacak veya kollarını epilasyon yaptıranlara benim bir sorum olacak buralara giysi deyince bir problem olmuyormu nasıl koruyorsunuz özellikle ilk gün önemli çünkü

evet İstanbuldayım ben. Şu aralar iyi bir uzman arayışı içindeyim. biraz deneyimli sayılırım haklısın :)

taksimde ki ayten hanım hakkında bir bilgin var mı?

Gitmedim ama duydum. Burada bir arkadaş gidiyordu ona, memnundu sanırım ama hafif bir iz problemi olmuştu diye hatırlıyorum. İstersen genel başlıkta sor bir daha belki o giden kişi görür daha detaylı bilgi verebilir sana

tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? ben sırf bu iş için izmir'e gitmekten sıkıldım.

istanbulda sabit olarak gidebileceğim bir yer istiyorum

var mı tavsiyesi olan

tşk.ler

tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? ben sırf bu iş için izmir'e gitmekten sıkıldım.

istanbulda sabit olarak gidebileceğim bir yer istiyorum

var mı tavsiyesi olan

tşk.ler

petite35 nereden izmire gidiyorsun ?? istanbulda bir yer sormuşsun kafam karıştı :)
forumu incele epey konuşuldu bu konu
sevgiler..

taksimde ki ayten hanım hakkında bir bilgin var mı?

ben gidiyordum taksimdeki ayten hanıma. eli çok hızlı, acımadan durmadan pıtır pıtır çalışıyor. hızlı olması ücret açısından avantaj sağlıyor. tüylerimde azalma da vardı ama kabuklanma çok oluyor -bölgeden bölgeye değişebilir diye belirtiyorum, ben göbek ve bel için gidiyordum ve burası en zor iyileşen bölgelerdenmiş- kabuklarım yaklaşık 15 günde dökülüyordu. bir kaç senastan sonra kabuklanma olayı canımı sıkmaya başladı. başlarda, iz kalmayacaksa kabuk olup geçmesi önemli değil diye düşünüyordum ama 15gün kabuklu, 15gün kabuksuz.etti bi ay. e bi daha senasa gidiyosun yine kabuklanıyosun. insan rahatsız oluyor. rahat banyo yapamıyosun mesela. her neyse. sonrasında bu kabukların altında ufak tefek izler kaldığını gördüğüm halde geçer umuduyla devam ettim. son seansımda her zamankinden daha büyük kabuklar oluştu. yaz dönemi olduğu için biraz terden, biraz da sık banyo yapmamdan dolayı kabukların bazıları kızarıp iltihaplandı. uykumda farkında olmadan kaşındım vs. bunları anlatmamın sebebi, iz kalmasının tamamen uzmanın kabahati olmaması. kimseyi zan altında bırakmak istemem. sonuç olarak ben ayten hanıma gitmeyi bırakmak zorunda kaldım. daha az kabuklu yada kabuksuz yapan bir uzman arayışına girdim. 2 seanstır gül hanıma gidiyorum. bu cuma 3 olacak. şimdilik memnunum.

göbek bacak veya kollarını epilasyon yaptıranlara benim bir sorum olacak buralara giysi deyince bir problem olmuyormu nasıl koruyorsunuz özellikle ilk gün önemli çünkü

göbek için konuşuyorum =) giysi değmesi herhangi bi problem oluşturmuyor. önceki uzmanım pudra sürüyordu. şimdi gittiğim yerde solüsyon sürüp üstünü kağıt havluyla kapatıyorlar.

Gül hanımda kabuklanma olmuyor diyolar doğru mu cidden canım? Sen daha önce de gittiğin için farkı daha iyi bilirsin.

herkese merhabalar tekrar. ben de iğneliye ilk defa başlayacak biriyim, Avrupa yakası tercihim iyi bir uzman bulmaya çalışıyorum. Nişantaşında Değişim Güzellik diye bir yer duydum, sanırım bu forumda birisi de bahsetmişti daha önce. Orayla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar çok sevinirim paylaşırsanız =)

Gül hanımda kabuklanma olmuyor diyolar doğru mu cidden canım? Sen daha önce de gittiğin için farkı daha iyi bilirsin.

kolumda deneme yaptırdığımda hiç kabuklanma olmadı. ama göbeğimde akımı biraz arttırmak zorunda kaldı gül hanım. kökler biraz güçlüymüş. o yüzden ufak kabuklanmalarım oldu. ama önceki kabuklarımın yanında kabuk bile denemezdi onlara. zaten kısa bir sürede yok oldular.

teşekkürler cikilopcik. bu arada nick in çok tatlı söyliyim edim. ben artık ayanamadım bir yerden başlamak lazım dedim. ayten hanıma gittim geçtiğimiz cuma günü . yüzüm kızardı kabardı. iki gün böyle geçti dün ve bugün de kabuklu ve kabukların altı kırmızı kırmızı yine. sanki iz kalackmş gibi hissdiyorum ben de. bekliyorum ne olacak diye. pudra sürüyorum kaşındığı zaman. bir de dün başladım buna kantaron yağı kullanıyorum. bkalım nasıl olacak. gül hanıma da gitmek istiyorum. denemekte fayda var. senin tüyler bitmedimi baya bir seans olmuş sanırım. gül hanım hakkında da akımı az verdiği için kabuk olmuyor ama seanslar uzuyor dediler. ne kadar doğru bilmiyorum.sen yaptırdığın bölgeleri kaç seas gittiğini ve bölgelerin şuan ne durumda olduğunu anlatırmısın lütfen? ayten hanım leke olabilir ama illaki geçiyor o lekeler. kiminde 1 ayda kiminde 1 yılda dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…