ben bu siteye yeni üye oldum mesaj sınırlaması varmış heralde özel mesaj için. siz bana mesaj atabilirseniz görüşmek isterim bu mevzuda
ANGELNR
seninle iletişim kurmak istiyorum iğneli epilasyon mevzusunda benimle iletişime geçebilirmisin?
Kıl aldırmanın günah olduğunu hiç sanmıyorum.. Belki kaş günahtır ama bacak asla.. O bi temizliktir ve temizlik imandan gelir..Hatta " kadınlar, kendinizi erkeklere benzetmeyin" diye bi hadis olduğunu duymuştum..
Bu arada bende iğneli epilasyona gittim.. kasıklarıma ve göbeğime yaptırdım.. sadece bir kere yaptırdım, çünkü çok uzun sürüyo.. 6 ay oldu gideli.. bi iki yerde iz kaldı..bi daha gitmeyi düşünmüyorum walla.. lazere de gittim.. ama benim kıllarım kızıl, o yüzden makine görmedi kılları..Sadece İstanbulda JFK hastanesinin bi makinesi kızıl ve sarı renkteki tüyleri alıyomuş. Ramazandan sonra oraya gitmeyi düşünüyorum bende...
bende gitmeyi düşünüyorum fiyatları konusunda bilgin var mı?
angelnr özelden mesaj atamıyorum senin bu konuda baya gözlem içerisinde olduğunu gördm. yazılanlaı takip ediyorsun fake olanlarıda biliyorsun zannımca. uygulamada yaptırmışsın. bilgi almak istiyorum. istabulda mısın?
evet İstanbuldayım ben. Şu aralar iyi bir uzman arayışı içindeyim. biraz deneyimli sayılırım haklısın :)
taksimde ki ayten hanım hakkında bir bilgin var mı?
tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? ben sırf bu iş için izmir'e gitmekten sıkıldım.
istanbulda sabit olarak gidebileceğim bir yer istiyorum
var mı tavsiyesi olan
tşk.ler
taksimde ki ayten hanım hakkında bir bilgin var mı?
göbek bacak veya kollarını epilasyon yaptıranlara benim bir sorum olacak buralara giysi deyince bir problem olmuyormu nasıl koruyorsunuz özellikle ilk gün önemli çünkü
göbek için konuşuyorum =) giysi değmesi herhangi bi problem oluşturmuyor. önceki uzmanım pudra sürüyordu. şimdi gittiğim yerde solüsyon sürüp üstünü kağıt havluyla kapatıyorlar.
ben gidiyordum taksimdeki ayten hanıma. eli çok hızlı, acımadan durmadan pıtır pıtır çalışıyor. hızlı olması ücret açısından avantaj sağlıyor. tüylerimde azalma da vardı ama kabuklanma çok oluyor -bölgeden bölgeye değişebilir diye belirtiyorum, ben göbek ve bel için gidiyordum ve burası en zor iyileşen bölgelerdenmiş- kabuklarım yaklaşık 15 günde dökülüyordu. bir kaç senastan sonra kabuklanma olayı canımı sıkmaya başladı. başlarda, iz kalmayacaksa kabuk olup geçmesi önemli değil diye düşünüyordum ama 15gün kabuklu, 15gün kabuksuz.etti bi ay. e bi daha senasa gidiyosun yine kabuklanıyosun. insan rahatsız oluyor. rahat banyo yapamıyosun mesela. her neyse. sonrasında bu kabukların altında ufak tefek izler kaldığını gördüğüm halde geçer umuduyla devam ettim. son seansımda her zamankinden daha büyük kabuklar oluştu. yaz dönemi olduğu için biraz terden, biraz da sık banyo yapmamdan dolayı kabukların bazıları kızarıp iltihaplandı. uykumda farkında olmadan kaşındım vs. bunları anlatmamın sebebi, iz kalmasının tamamen uzmanın kabahati olmaması. kimseyi zan altında bırakmak istemem. sonuç olarak ben ayten hanıma gitmeyi bırakmak zorunda kaldım. daha az kabuklu yada kabuksuz yapan bir uzman arayışına girdim. 2 seanstır gül hanıma gidiyorum. bu cuma 3 olacak. şimdilik memnunum.
Gül hanımda kabuklanma olmuyor diyolar doğru mu cidden canım? Sen daha önce de gittiğin için farkı daha iyi bilirsin.
ben gidiyordum taksimdeki ayten hanıma. eli çok hızlı, acımadan durmadan pıtır pıtır çalışıyor. hızlı olması ücret açısından avantaj sağlıyor. tüylerimde azalma da vardı ama kabuklanma çok oluyor -bölgeden bölgeye değişebilir diye belirtiyorum, .