İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

evet ayva tüylere yeni başladık ben once kalınlar bitsin istedim daha 2 seansımı yaptırdım ince tüylere ve hala çıkmadılar buna dayanarak ayva tüylerın çabuk biteceğini düşünüyorum

umarım bende de aynı güzel sonuç olur hepsinin bitip iz falan da kalmayacağı gün hiç gelmeyecekmiş gibi ben de sivilcemsi ve iltihaplı şeyler de çıkabiliyo uygulamanın ardından o daha çok moralimi bozuyo iz kalmasını %100 önleyecek bi krem sprey falan gibi bi şey olsa keşke:çok üzgünüm:

Sevgili zindandelen endişelerini çok iyi anlıyorum bende aynı kaygıları yaşamıştım çünkü cildlim çok hassas. Uzunca bi süre kabus gibiydi ağda yaptırıyordum yüzümü sivilce basıyordu ama oyle böyle değil yara gibi kırmızı kırmızı bütün yüzümü kaplıyordu tam onlar geçmeye başlıyor bu sefer kılların tekrar alınma süresi geliyordu sonra lazere başlıyım dedim
ya leke olursa ya iz olursa zaten cildim hassas en ufak seyde kızarıyor sivilce çıkıyordu işte bu korkularla iğneliye cesaret edemeyip lazere başladım ama boşuna emek harcadım yüzde lazer yanlış seçimdi
neyse ki sonunda şu an ki uzmanımı buldum izsiz lekesiz kurtuldum tüylerden
umarım sende en kısa sürede sorunsuz bi şekılde kurtulursun bunun nasıl bi dert olduğunu biliyorum özellıkle bizim gibi yüzü çok hassas kişlerde dahada zor

sizin gittiğiniz yer tam olarak nerede?

çok ters bir yaklaşım olmuş. mısırcı sıcak satış yapıyor,anlık oluyor,kişinin ağız tadına göre de değişiyor...iğneli epilasyonu yapan kişilerse uzun vadeli iş yapıyorlar.tuhaf bir karşılaştırma olmuş. aysepilasyon hanımefendi gayet güzel bir yaklaşımla açtığı konudan bahsetmiş ve yararlanabileceğiniz bilgiler olabilir demiş. gelin ben yapayım diye söylediği birşey yok.. ki şu forumda birebir bu işi yapıp katılan kişilerin hepsinden de dürüst.ilk etapta kendisiyle de görüşmüştük bu konuda benim için kişinin iyi yapmasının dışında yakınlığı da önemliydi.Ayten Hanım taksimdeydi ve iş arkadaşım da komple kurtulmuştu.tercihim bu sebeple O oldu..

epilasyon işini yapan kişilerin, yaptığı iyi/kötü işin yanında; yaptıran kişilerin cilt yapıları da çok farkettiriyor işçiliğe.. benim gittiğim Ayten Hanım, ilk etapta cildimin aşırı hassas olduğunu söylediğim için çok dikkat etmesine rağmen epilasyonu yaptırdıktan sonra hep yara oluyor ve yaralar bende uzun zaman iyileşmiyor. ki fotoğrafını da çektim gösterdim, görmesem inanmazdım yara olduğunu dedi.kendisi de çok şaşırdı..ki kendi cilt yapımı bilmesem, yapanın üstüne atardım..ki azalmayı gözümle görmesem hiç devam etmezdim.. şimdi kompleye başlayacağız..

yanlış anlaşılmasın herhangi bir tartışma vs. amacıyla yazmadım.iyi günler.. herkese geçmiş olsun..komple kurtulmamız dileğiyle...

konu mısırcının sıcak satış yapmasıyla ilgili değil ki yanlış kısma takılıyosun olay şu mısırcının da satıcı olması iğneli epilasyoncunun da satıcı olması ve her ikisinin de mallarını kötüleyemeyecekleri gerçeği eğer bir satıcı sattığı malı kötülerse ondan mal alır mıydınız?
-tabiki hayır! epilasyoncunun malı hizmetidir o da hizmetini satar dolayısıyla iktisadi anlamda o da satıcıdır ve burda bana epilasyon yapmayacak olsa bile bu işlemin işe yarar bi işlem olduğunun arkasında duracaktır kaldı ki ben ayşeepilasyonun bana gerçekten yardımcı olmak istediğine inanmıyo değilim zaten o demeden çok önce onun yazılarını okumuştum. Ben artık güzellik uzmanlarının söyledikleriyle pek ilgilenmiyorum ben yazımın en başında şunu demiştim keşke ben iğneli epilasyon yaptırdım kıllarımdan kurtuldum şimdi çok memnunum diyen birine rastlasam , bunun üzerine ayşeepilasyon bana yazdı ama bu bi uzmanın cevaplayacağı bi soru değil hatta bu bi soru değil bi istek böyle birine forumlarda da gerçek hayatımda da rastlamıyorum forumlarda yazanlar yeni yaptıran veya işlemi devam eden kimseler 2-3 yıl önce kıllarından kurtulmuş ve bi daha da kılları çıkmamış biri var mı aramızda işte ancak o içimi rahatlatabilir

Değerli zindandelen,
Aslında söze ''izindengelen'', ''zindandilen'' gibi bir iki harflik değişikliklerle size hitap ederek başlayacaktım ama genç olduğunuzu tahmin ediyorum ve bu ufak imalı şakalarımı büyütebileceğinizi düşündüğüm için yazımın içinde değinmeyi daha uygun gördüm. Bunu neden yazdığımı sanırım anlamışsınızdır. ayşeepilasyon değil aysepilasyon. Neden aysepilasyon olduğunu da belirteyim. Aslı Aysel Epilasyon. Ama siteye ilk girdiğimde bunu doğrudan yazarsam reklam olacağını düşünmüş ve ''e'' harfinin çakıştığı yerden keserek kısaltma yapmıştım. Siteyi bir süre takip ederek ilk girişimi yapmış olsaydım buna gerek duymazdım. Çünkü bir çok yerde hatta konu başlıklarında bile açık isimler belirtiliyor. Ben başlangıçta bu hassasiyeti göstermiş olsam bile zaman içinde özellikle de yazdıklarıma ilgi gösteren hanımlarımız arasında ister istemez ismimin aysel olduğu öğrenildi zaten. Siz de yazılarımı okuduğunuzu belirtmişsiniz, zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Esas konuya gelecek olursak; alıntı yaptığım yazınızın başında belirttiğiniz husus da tamamen haklısınız. Bir seneyi aşkın bir süredir burada yazıyorum ve bunun için vakit ayırmamın nedenini bir çok kez açıkladım. Mesleğine saygı duyan herkes gibi bende mesleğime sahip çıkıyorum. Bunu yapıyorum çünkü sağlık gibi son derece hassas bir konu da hizmet sunan bir meslek grubunun üyesiyim. Herşeyin maddiyat ile ölçülmeye başlandığı günümüz insafsız dünyasında Sağlıktan daha değerli bir şey olmadığını düşündüğüm, bunun yanısıra manevi bazı değerlerin maddiyat karşısında yıkılmaması gerektiğine olan inancımı koruyabildiğim için yazıyorum. İşinin ehli olmayan kişilerin hem insanların sağlığına hem de mesleğimize zarar vermesine dayanamadığım için yazıyorum. Lazer epilasyon yönteminin uygulamasında gerek cihazlara gerekse bu cihazların idamesine ve tabii reklam giderlerine ayrılan inanılmaz rakamlara inanamadığım ama bu büyük maddi gücün insanları yönlendirmede ne derece etkili olduğuna katlanamadığım için yazıyorum. Denizde bir damla olsa bile hem ihtiyaç sahipleri için hem de meslekdaşlarım için bu uğraşıma gerek olduğuna inandığım için yazıyorum.
Size neden cevap yazdığıma gelince, ilk kez yazdığımda belirtmiştim. yöntemi sorguluyorum dediğiniz için yöntemin neticesinde uygulayıcı yani uzman görüşleri anlamında yardımcı olmak istediğimi belirtmiştim. Ama uzmanların sözleri değil uygulatıp netice alanların düşüncelerini öğrenmek istemenizi de saygıyla karşılamıştım. Ancak bu kez bir başka başlık altında iğneli epilasyon hakkında bilgi almak isteyen bir arkadaşımıza '' neden lazer epilasyonu denemiyorsunuz '' şeklinde verdiğiniz cevap nedeniyle iğneli epilasyon yöntemine bu denli kuşku ile yaklaşırken nasıl olup da Lazer epilasyon yönteminde başkasına tavsiye edebilecek kadar rahat olabildiğinize anlam veremediğim için cevap yazıyorum. Eğer lazer epilasyonu bizzat deneyip olumlu sonuçlarını gördü iseniz neden şimdi iğneli epilayon yöntemini sorguluyorsunuz, bunu anlamak da zorlanıyorum. Bu arada iğneli epilasyon yönteminde netice alanları bulmak konusunda zorlanmanız, bu yöntemde netice alanlar olmadığı gibi bir kanıya kapılmanıza asla neden olmamalı diye düşünüyorum. Bu sadece doğal bir insan yaklaşımı. Abartılı hatta maksatlı diye düşünmemenizi dileyerek belirtmek isterim ki eğer etik değerlerimi bir yana atabilsem ve bana müraacat eden hanımlarımızdan sizin isteğiniz doğrultusunda talep de bulunabilsem endişe ederim ki sitenin çökmesine bile neden olabilirim.
sevgiyle kalın.

ben kolay kırılan alınan bi insan değilim uzun uzadıya başıma gelenleri anlatacak da değilim çünkü sıkılır okumazlar zaten ama lazer de de iğneli de de mağdur çok insan var forumlardan anlaşılıyo aynı benim gibi!!! henüz forumu çökertemiyoruz ama bence yeteri kadar yer işgal ediyoruz memnun olanlar çok sayıdalar da neden yorumlarına rastlamakta zorluk çekiyorum heralde artık kıl derdinden kurtuldular böyle forumlara uğramıyolar diye teselli oluyorum.
lazer özellikle tıp merkezlerinde yapılmaya başladığından beri biraz daha yoluna girmeye başladı doktorları tercih edenler daha az mağdur oluyo gene de hiç demiyorum bi de insanlar makinalar konusunda bilgilendiler. Çevremde de lazerden memnun kalan insanlar var lazer konusunda da da şüphelerim yok değil ama iğneli konusunda daha fazla şüphem var çünkü iz leke ihtimali daha fazla(lazeri ben vücudumun bi kaç bölgesinde denettim ve vücudum da leke olmadı hem de ilk yapıldığı gün bile AMA AYLARDIR BELİMDEKİ LEKELERLE UĞRAŞIYORUM AMA GENE DE İĞNELİ YAPTIRIYORUM AMA TAM ÜÇ KEZ UZMAN DEĞİŞTİRDİM )ne yazık ki iğneli de iş tamamen uzmanda bitiyo ve benim çevremde iğneli epilasyona giden biri yok yıllar önce annem denemiş ama sadece 3 kere gitmiş ve o kadarcıkla bitmemiş tabii annem sonra bıyık bölgesi içn lazere gitti siyah olan tüm tüyleri incelip sarılaştılar en azından artık belli olmuyolar

sırf istanbul da değil başka bi şehirde daha uzmanlara gittim bana bu tüylere iğneli yapılamaz dediler karnımdakiler için başka bi uzmana ne kadar sürede biter 2 sene sürer mi dedim belim için valla belli olmaz üç sene de d e biten var 10 senede gelse bitmeyen var dedi hepten moralim bozuldu bi başkası 1,5 senede biter dedi sevindim ama o da kılları cımbızla alırken kırıyodu arkamda gözüm olmadığı için belimi yeterince inceleyemiyodum sonradan farkettim tabii. uzman seanslarda sürekli oflamaya ve çok zor bitecek demeye başladı sen niye lazere gitmiyosun demeye başladı üstelik bana çeneni bi alayım bir ay çıkmaz dedi bir haftaya kalmadı upuzun çıktılar izler zaten berbattı bi gün vücudunda iz kalsa da önemli değil dedi kim görecek dedi boşuna acı çektim boşuna para kaybettim sinirlerim alt üst oldu .ilk gittiğim yerdeki bayan abartmıyorum bozuk para kadar bi yeri 35 dakikada anca yapabildi ilk defa yaptırdığım için öyle olur zannettim sonra yanıklar oldu. kötü ücra yerlere de gitmedim ama başıma bunlar geldi hepsini anlatamıyorum çok uzun YİNE DE iğneli epilasyonu kötülemiyorum kötüleyecek bi söz ağzımdan hiç çıkmadı sadece gittiğim yerleri kötüledim bu güne kadar haklı olarak. Ama evet iğneli epilasyonu sorguluyorum sorgulamaya da devam edeceğim emin olana dek o kadarını da çok görmeyin

ya nuris iğneli sonrası izlerin ne kadar zamanda iyileşti ve ne kullandın ne sıklıkta kullandın yazarsan memnun olurum

max 3 haftada cildimde hiç işlem yapıldığı anlaşılmayacak hale geldi ama 2 hafta içinde geçiyor genelde.ekstra hiçbişey kullanmadım

teşekkürler nuris araya o kadar söz girdi ki o sorum kaynadı gitti sanıyodum ne güzel krem bile sürmemişsin benim uzmanımda pek gerek duymuyo ama epilasyon yapılan bölgem okadar gergin ki ve de kaşınıyo bi krem sürmek istiyorum arada sırada ne yapsam ki

teşekkürler nuris araya o kadar söz girdi ki o sorum kaynadı gitti sanıyodum ne güzel krem bile sürmemişsin geçmiş. benim uzmanımda pek gerek duymuyo ama epilasyon yapılan bölgem o kadar gergin ki ve de kaşınıyo bi krem sürmek istiyorum arada sırada ne yapsam ki

bende lazer epilasyon yaptırdım yüzüme ama olmayan yerlerde bile kıl çıktı çok fazlalastı. şimdi herkes iğneli epilasyon öneriyor. umarım sizin de benimki gibi olmaz....:1no2:

izmirde iğneli epilasyon yaptırıpla memnun kalan var mı çoooookkkk önemli acil ((((

zindandelen bepanthen sürsen yağsız olanından merheminden değil kreminden
iyi gelebilir genelde her derde davadır ya :)

ya ben de seviyodum o kremi ama kılları besliyo diye korkuttular gerçi öyle az az kullanınca bi şey olmaz öyle bi etkisi varsa bile.
ama ben soğudum o kremden kullanamıyorum artık

aysepilasyon(sanırım artık doğru yazmışımdır) işlemden sonra 3 gün süreyle krem kullanılmamalı diyor ben ikinci günü falan pudra sürmeye başlıyorum arada krem de sürmüştüm
bi cildiyeci krem yazmıştı ama o da piyasad artık yokmuş.
galiba krem sürmemeliyim pudra ile devam edeyim ama aylarca bu işlemi yaptıracaksam oralar hep böyle gergin mi dolasacağım? hoooop gene başa döndüm galiba takıntı var ben de

kızlar iğneli epilasyonla vucut kılları kaç seansta bitiyor ortalama

bende yüzüme iğneli yaptırmak istiyorum ama iz kalır die korkuyorumyasakkelimeyasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…