- 28 Haziran 2010
- 140
- 3
bende yüzüme iğneli yaptırmak istiyorum ama iz kalır die korkuyorumyasakkelimeyasakkelime
kızlar biri cevap versin genital bölgeye igneli oluyormu ve kaç seans sürüyor
]iğneli yaptrmak istyorum ve bayadr doğru uzmanı bulmak için araştryrm.cilt konusunda çok hassasım bu yüzdn ciltte leke kalır diye çok ama çok korkuyrmkocaelide ya da ist.da memnun kaldığınız merkezler tavsiye edceğiniz uzmanlar varsa yardımcı olun ltfen. bir an önce başlamak istyrm yaza kaddar bitmesi için.en kısa sürede cvp vern bana ltfeenn mirmirmirmir
ben de benzer bir arayış içindeyim :) gül hanımı söyleyeceklerdir muhtemelen size, kendisine bu sitede gidenler var bir de kendisinin bir kaç farklı nicki var müşteri gibi yazdığı :) iyi bir uzman mıdır bilmiyorum ama kötü değil bildiğim kadarıyla. ancak ben de onun haricinde isimler duymak istiyorum bakalım..
evet çok memnunuz ki söylüyoruz söylemeyede devam edeceğiz keşke herkes yazsa deneyimlerini
uzun zamandır suçlayıcı bir tavırda bulunmamıştın
bilip bilmeden nasıl böyle zan altında bırakabiliyorsun insanları nedir Gül Hanıma bu tavrın gerçekten anlamış değilim .Gül Hanımı tanımış olsaydın böyle bi yola başvurmayacağını anlardın
bende senin mantığından yola çıkarak bir uzman olduğunu düşünmeye başladım aksi halde Gül hanımın önerilmesinden neden rahatsız olasın ki ??
Gerçeği hatırlatmam neden bu kadar rahatsız ediyor? Ama normal tabi... Nerden çıktım tekrar değil mi tam insanlar farkında değildi yine. Bildiğim bir şey varsa söylerim, komik bir reklam çabası varsa söylerim. Kimseyi de ilgilendirmez. Gül Hanım'ın şahsına ve uzmanlığına bugüne kadar tek bir laf etmedim, çünkü bilmiyorum ama bildiğim konuda, bariz olan bir konuda konuşurum.
Evet tabi uzmanım ben. Kendime uzman arayan bir uzmanım. :)
arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sevinirim psikolojım berbat durumda...
ben 6 seans lazer epilasyona gittim alexandrite ile yaptırdım. seans başına 750 tl para verdim. ve şimdi eskisinden daha sık, daha kalın ve daha uzun tüylere sahibim.bazı bölgeler hariç (koltukaltı)... tek etki ettiği yer koltuk altım oda tamamiyle değil.gezmediğim lazer merkezi kalmadı tanınmış tümm merkezlere gittim ve ağlayarak döndüm. paradoks kıllanma lazere cevap vermez dediler. paradoks kıllanmaya sebep olanda lazerin kendisi...lazer epilasyon sadece sakal gibi olan kıllara etki ediyor tüylere değil. var olan tüyleri de lazerin etki edemeyeceği şekilde çoğaltıyor kalınlaştırıyor. kesinlikle yaptırmayın yaptıracaksanız da sadece genital bölge ve koltukaltına bir de bayanlarada çenede oluşan erkek sakalı gibi kıllara yaptırabilir. onun haricinde ki her yer paramla rezil oldum cümlesine karşılık gelir şekilde utanç kaynağı olup kalıyor.
şimdii benim derdim iğneli epilasyon...
çaresi iğneli epilasyon herkes aynı şeyi söylüyor. ama uzmanına yaptırmalısın diyorlar. nerde bu uzmanlar istanbulda nereye gidebilirim yardımcı olun bana lütfen...denemiş ve memnun kalmış kişiler bana yardımcı olsun lütfen. insan içine çıkamıyorum resmen bu çoğalan tüyler yüzünden. psikoljım bozuldu.
Gerçeği hatırlatmam neden bu kadar rahatsız ediyor? Ama normal tabi... Nerden çıktım tekrar değil mi tam insanlar farkında değildi yine. Bildiğim bir şey varsa söylerim, komik bir reklam çabası varsa söylerim. Kimseyi de ilgilendirmez. Gül Hanım'ın şahsına ve uzmanlığına bugüne kadar tek bir laf etmedim, çünkü bilmiyorum ama bildiğim konuda, bariz olan bir konuda konuşurum.
Evet tabi uzmanım ben. Kendime uzman arayan bir uzmanım. :)
gül hanıma 2 seanstır giden bir müşterisi olarak sizin takıldığınız noktayı çok iyi anlıyor ve de hak veriyorum. forumda malesef bariz reklamları var ve ben de iğneli epilasyona başlarken sırf bu reklamlardan dolayı önyargılı davranıp gül hanımı baştan elemiştim seçeneklerim arasından. daha önce başka konularda da belirttiğim gibi sırf kabuksuz ve dolayısıyla izsiz yapıyor iddiası üzerine gidip görüştüm. açıkçası şimdilik memnunum da. tüylerin nasıl çıktıklarını görmeden tam yorum yapamıyorum iyi veya kötü diye. birkaç seans sonra yazıcam şahsi fikrimi. ama başta da belirttiğim gibi, evet forumda bariz reklam var, rahatsız edici boyutta. belki kendisi yazıyordur, belki arkadaşları, belki gerçekten fanatik müşterileri.. artık o kadarını bilemiyorum.
gül hanıma 2 seanstır giden bir müşterisi olarak sizin takıldığınız noktayı çok iyi anlıyor ve de hak veriyorum. forumda malesef bariz reklamları var ve ben de iğneli epilasyona başlarken sırf bu reklamlardan dolayı önyargılı davranıp gül hanımı baştan elemiştim seçeneklerim arasından. daha önce başka konularda da belirttiğim gibi sırf kabuksuz ve dolayısıyla izsiz yapıyor iddiası üzerine gidip görüştüm. açıkçası şimdilik memnunum da. tüylerin nasıl çıktıklarını görmeden tam yorum yapamıyorum iyi veya kötü diye. birkaç seans sonra yazıcam şahsi fikrimi. ama başta da belirttiğim gibi, evet forumda bariz reklam var, rahatsız edici boyutta. belki kendisi yazıyordur, belki arkadaşları, belki gerçekten fanatik müşterileri.. artık o kadarını bilemiyorum.
cevap verdiğin içn teşekkürler böcek. forumları epeyce okumaya çalıştım ama sayfalar malumunuz çok birikmiş. okuyunca ''vayy be ne kadar da memnun herkes, bana da bu lazım zaten'' diyip gül hanıma gideyim diye karar verdim ama sonradan derinlere indikçe bende bir bit yeneği var gibi sezdim ve vazgeçtim. aslında anadolu yakasında olması bana uygun. ama bir kez daha hüsrana uğrayacak kadar ne maddii ne de manevi durumum yok. çok bezdim gerçekten. artık kıllarımla uğraşmak istemiyorum. sanki sonsuza kadar böyle sürüp gidecekmiş gibi geliyor bu tüy sorunu, içinden çıkılmaz bir hal aldı benim için. şimdi taksimde ki ayten hanımamı gitsem diyorum ama kararsız kaldım. gerçekten doğru şeyler paylaşıldığına inanmak lazım. güven duyamıyorum burada yazılanlara.çünkü insanların sağlığı maalesef para kapısı olarak görülyor. cebnden paranı çıkarana kadar herşey mübah bu tarz yaklaşımlaradan korkuyorum.. yeni komplikasyonlara( yara,kabuk, derin delikler,kalıc izler)hazır değilim:)
gerçekten benim gibi muzdarip olmuş,son çare olarak iğneli epilasyona UZMANINA gitmiş denemiş faydasını görmüş ve diğer insanların da memnumiyetini gözlemlemiş kişilerden bilgi bekliyorum...
valla aldatıcı yönlendirme yapanlara hakkımı helal etmeyecem bu sefer:))