Şu karalama kampanyasına bence de artık bir son verin çok çirkinleşiyo çünkü. ben de bizzat Gül Hanım a iğneli epilasyona giden -ve neredeyse tüm vücut çalışan- çok çok memnun bir müşteriyim. (7 seans oldu) şu balon nick derken kastettiklerinizin içinde ben de yokumdur umarım. Eğer bir şüphesi olan varsa bana özelden yazsın ve tüm iletişim bilgilerimi verip, "SADECE ÇOK MEMNUN KALMIŞ BİR MÜŞTERİ OLDUĞUMU" ispatlıyayım. İşini bu kadar iyi yapan bir uzmanı bir forumda överseniz hem yeni müşteriler kazanır hem de aynı işi yapan diğerleri tarafından taşlanırmış demekki bunu gördüm. Ama ben yine de ilk iğneli epilasyon yapan sağlam bir uzman aramaya başladığım ve bir türlü bulamadığım zamanları hatırlayıp, ihtiyacı olan herkese Gül Abbasoğlu nu önermeye devam edicem, kusura bakmayın.. yapacak birşey yok arkadaşlar, kadın- işini- iyi yapıyor!
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet angelnr haklısın galiba en iyisi deneme seansı yaptırmak hepsine nasıl bulucam tüm uzmanların iletişim bilglerini bi tek gül hanımınki var sanırım diğerlerinide yazarmısınız küçük bölgelerde deneme yaptırim önce kabuksuz izsiz hangisi yapıyorsa ondan başlarım sizide gelişmelerden haberdar ederim arakadaşlar özel mesajla yolarsanız bilgileri sevinirim arkadaşlar.
Arka sayfalarda memnun olanlar, başlayanlar filan var bir kaç uzmana. Oralara bakarsan özel msjla sorabilirsin sanırım insanlara. Ama biraz dikkatli okumanız gerekecek sanırım çünkü hem sayfa sayısı çok hem de belli bir ismin reklamı tüm sayfaları kapladığı için diğerleri arada kaybolmuş olabilir :)
paprikan istanbuldaysan zaten çok seçeneğin yok bu forrumda konuşulan. 1- taksimdeki ayten hanım 2- avrupa yakasındaki zeynep hanım 3-gül hanım. dene işte bu isimleri sıradan. izmir ve çanakkaleden yorum bildiren uzmanlar da var ama istanbulda bu forrumda konuşulanları söylüyorum.
paprikan, ben bu forumdaki bir uzmanımızın kardeşi olan bayana gideceğim, ama o gölcükte. kendisine de kardeşine de güveniyorum, ama gene de gidip derdimi anlatıp önce deneme seansı yaptıracağım.
cikilopcik, o bahsettiğimiz 3 yer bu forumda en çok gidilen konuşulan yerler, diğer mekanlar varsa da bi kişi bahsetmiştir o kadar, o yerler de kimsenin aklında kalmamıştır. ayten hanm taksimde, zeynep hanım cevahirin orda, gül hanım da bağdat caddesinde göztepede. ama benim arkadaşım var ayten hanıma giden, ayten hanım çok hızlı çalışıyormuş bu bir avantaj, kabuk oluyor ona yaptıranlarda. gül hanıma giden tanıdıklarım da çıktı, onlar memnun kalmadı, burda çok reklam var ama gidenlerdeki memnuniyet yüzde elli elliydi ben toplam 3 kişiyle konuştum. ayrıca gül hanımın eli çok ağırmış bunu da söyleyeyim bilgin olsun. sana para olarak dönmesin yani. zeynep hanımı da ben bilmiyorum, cerenicious biliyor, ama iyi bir marka alet kullandığını biliyorum, ve el hızını bilmiyorum ama dürüstçe firimi söylemem gerekirse önce ayten hanım ve zeynep hanımla görüşmeye gitmeni öneririm. şu an kirmizili nickli arkadaş da ayten hanıma gidiyor, ve memnun kendisi. gül hanım da benim için sıralamada düştü duyduklarımdan sonra, burda belli başlı nickler var, asıl onların tavsiyelerini dinle lütfen. en çok ismi geçen en iyisidir diye düşünme. özetle bu kadar. eğer uzmanının istanbulda olmasını istiyorsan durum budur.
arkadaşlar bende bir türlü kurtulamayanlardanım kıldan tüyden.ince tüyler için iğneli şart gibi anladığım kadarıylasorum saçma mı olur bilmiyorum ama acısını merak ediyorum ben.iğne batırılıp çekiliyo mu yoksa baya iğne vurulurken olduğu gibi derinin altına epey sokuyolar mı?kısacası ağda acısı gibi bişey mi? kişiye göre acısı değişir diyeceksiniz ama birkaç kişi cevaplarsa en azından fikir olur benim için
uzun zamandır takip edemiyordum..çünkü hakikaten mesajların çoğu belli kişi üzerinde yoğunlaştırıldığından zaten kimin ne yorum yaptığını merak bile edemiyor insan..
en son yazdığım yazıdan sonra okudum da IsIs benim Ayten hanıma gittiğimi söylemiş. ben de diyorum ki vay bee insanlar ne güzel takip etmiş ki nickimi bulup benden iletişim bilgilerini istediler) İşin aslını azönce okuyunca anladım..
Evet arkadaşlar ben Ayten Hanım'a gidiyorum. ve çoook ta memnunum ...
Aşırı hassas ciltli, her ay dudak çevresinde 3-4 kez uçuk çıkan da biriyim..
2.seansın nasıl geçtiğini bile anlamadım ki benim hesaplamama göre daha çok olması gereken ücret daha düşüktü delikafadulden artık böyle dedi şaşırdım kaldım
ilkinde benim yapmadığım bazı işlemler vardı, pudra ve madecasol sürmeyi unutmuştum uçuk ta çıkmıştı ama bu defa(2.seans) sürdüm ve kabuklar daha çabuk geçti, uçuk ta çıkmadı :dance:
daha önce de söylediğim üzere benim gördüğüm kadarıyla Ayten hanım'ın randevu defteri çok doluydu,araya araya sıkıştırıyordu.hani ekstradan reklama zaten ihtiyacı yok.. ayrıca bana yazın cildimde sorun olabileceği için eylül-ekim gibi diğer bölgelere başlayalım demesi aşırı güven verdi..belki ben o zamana kadar vazgeçicem ya da başka birini bulacağım.derdi para olsa,müşteri olsa neden bunu söylesin???
bir de ben ısrarla 2 haftada bir geleyim dememe rağmen
- hayır 3 haftada bir geleceksin cildin çok hassas diyor..
bırakın da avrupa yakasındaki kendisine yakın olanı tercih etsin..sonuçta deneyimse aynı, makineyse aynı..(yol bilmem ne derken zaten aynı hesaba gelecek)
Zeynep hanımı da çok iyi anlattılar bilmiyorum,kullandığı ilacı merak ettim,O'na da mı gitsek acaba
aa kirmizili ayten hanımın makinası ne ki, ben hiç sormamıştım onu tek bi makina duymaktan hep. o bildiğim de apilus işte, zeynep hanımın kullandığı..
IsIs valla makinasına bakmadım, lafın gelişi söyledim ben..yani olay bence kişinin deneyiminde bitiyor. iğnelerini yurtdışından getirttiğini biliyorum sadece.
yaa ben şunu söylüyorum, Gül hanımla telefonda konuştuk evet konuşması ses tonu çok cana yakın çok iyi biri gibi.. işini iyi yapan biriyse zaten anadolu yakasındakiler onu tercih edecektir, ki bu kadar iyi yapıyorsa daha çok kişinin gitmesine gerek yok, onun da müşteri listesi Ayten Hanımınki gibidir..müşterisi çoksa daha fazla yorgunluğa ne gerek var..benim Ayten hanımı tercih etme sebebim Avrupa yakasında olması ve de eski işyerinden arkadaşımın gitmiş ve sonuçtan çok memnun kalmasıydı..ben burda alternatif var mıdır diye baktım ve yine O'nda karar kıldım..
angelnr Randevuları cildin durumuna göre ve bölgeye göre kendisi belirliyor benimki bıyık bölgesiydi 3 haftada bir gidiyorum, daha önce gitme konusunda ısrar etmeme rağmen olmaz dedi, diğer bölgeler için zamanı nedir bilemiyorum ama yazın yapmayı o da tavsiye etmiyor.. eylül ekim gibi diğer bölgeler için başlıcaz ben komple gidicem çünkü bütttüüüüüüün tüylerden kurtulmak istiyorum yiter yaaaaaa
alkisalkisalkis