İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Arkadaşlar bir sorum olacaktı, iğneliye bir süre ara verdiğimizde, çok mecbur kalınması durumunda o bölgeye ağda yapmanın nasıl bir etkisi olur? ( bir seferliğine) Biliyorum kötü bir fikir ama mecbur kalmasam hiç düşünmezdim. Yapılan ve biten kılların aynen çıkmasına filan sebep olur mu? Bu konuda deneyimi olanlar ya da burayı takip eden uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

benim özel msj hakkım yok henüz cnm..g_erben_@hotmail.com benim adresim bana burdan ulaşırsan çok sevinirim..şimdidden çok saol.. mesela epilasyon sonra durum nasıl iz felan varmı?makine hangisi?kabuk fln oluşuyormu?birde hangi bölgeye gidiyorsun cnm?

Çok teşekkür ederim kirmizili :) Ben bu konuyu bir ay kadar araştırdım ve zaten sonunda da bu ve bunun gibi bir kaç foruma üye oldum. Buralardan Gül Abbasoğlu'na ulaştım, iletişime geçtim. Zaten kendisi hemen bana geri döndü. Konuştuk, görüşmeye karar verdik ve ben dün onun merkezine gittim. Hatta Nişantaşı'ndaki merkezde de dün randevum vardı. Sabahtan buluştuk Gül Hanım'la beni tren garından aldı. Çok hoş bir hanım. Önce bir kontrol etti ve yaklaşık 80 dak. çalıştık. İnan bana lazerden daha az canım yandı. Lazer daha kısa sürüyordu ama resmen tüylerim çatır çatır yanıyordu. Aslında lazer kalın tüylerimi inceltti ama ince olanları da kalınlaştırdı. Çünkü lazerden önce bölgeyi traşlıyorlar ((( Bakalım şimdilik bir sorun yok, dün görüş aramda ince ince bir sızı oldu ama zaten lazerden sonra da oluyordu. Gül Hn.a devam etmeyi düşünüyorum. Hassasiyeti anladığını düşünüyorum çünkü :)) Bu arada Kocaeli'ndeki bir kliniğe mail atmıştım, cevap bile vermedi. Öyle olur mu hiç ( İletişim önemli.. İlginiçin tekrar teşekkürler, süreci herkesle paylaşmak istedim. Eğer ileriye doğru olumlu sonuçlar alırsam yine bilgi veririm...

hangi bölgenize yaptırıyordunuz?

beni cok korkutmuslardi cok aciyor bitene kadar etmedigim dua kalmiyor falan mutlaka uyusturucu krem surde git falan diye ama dun yaptirdim biseyde surmedim o kadar asiri bir aci hissetmedim...dogum sancisinin yaninda bacagima sinek konmus gibi geldi valla.....korkulacak bisey yokmus....

Kızlar pekı yaptırılan bolgelere daha sonra bıraz cıkmıs olsa agda yapılda cogalma ıhtımalı varmı yenıden sordunuzmu hıc?

society hayırlı olsun ne güzel başlamışsın işte..
tabi ilgi çok önemli,ne güzel işte Sizin uzmanınız bilmediğiniz onca zamansızlığının arasında Sizi gardan almış..sevindim Sizin adınıza.. inşallah aynen böyle acısız devam edersiniz.. Geçmiş olsunn

mehay, ben de cildim hassas olduğu için çok korkmuştum ama deneme atışından sonra uzman bana acıya dayanıklısın dedi, gözümden azıcık bi yaş geliyor o kremi sürsem hiç ağrı olmayacak demek ki.. yani kremsizken öyle çığlık çığlığa olmadı ama acıyo biraz..

Teşekkür ederim kirmizi:) Biz Gül Hn. o gün yoğun çalıştık ve gerçekten yüksek sayılacak bir akım verdiğini söylerdi. Gerçekten canım lazere oranla daha az yandı. İğneli epilasyon lazere oranla tüyleri daha erken çıkartıyormuş. Gül hn. söyledi. Sonucu merak ediyorum. Çünkü koltuk altıma da yaptırmak istiyorum. Koltuk altıma da bir kez ilk heyecenla lazer yaptırmıştım. Sonuç gerçekten iyi sayılır. Ancak iğneliye devam etmek istiyorum. Size bir şey soracağım. Bana lazer yapan hemşire, eğer vücudunuzda hormonal bir değişiklik olursa kıllar tekrar çıkabilir demişti (hamilelik gibi). Bugün de bir arkadaşım iğneli epilasyon yaptırmış birinin kıllarının sonrasında tekrar çıktığını söyledi. Allah'ım ne yapacağız ki bilemiyorum artık (( Rabbim yardımcımız olsun, inşaAllah

valla biz Allah'ın verdiği güzelliği, normal olanı değiştirme çabası içerisindeyiz o yüzden yakınmak doğru olmaz diye düşünüyorum.. iğneli epilasyonun en etkili çözüm olduğunu duyduğum için bunu uyguluyorum, lazerde duydum tekrar çıktığını hem de gürleşerek ama iğnelide duymadım.. tektük belki çıkıyodur da tamamen yeniden çıkacağını sanmam.. hem bu konuda uzmana sormak daha mantıklıdır..sonuçta işi yapan ve garantisini verecek olan uzmandır.. aslında hiiiiç dokunmamak gerek ama rahatsız oluyoruz işte ama çok fazlalar napalımmm..

slm arkadaşlar
sizden ricam bana taksimde ki ayten hanımın,gül hanımın,ve cevahire yakın olan zeynep polatın tlf numaralarını ve bilgilerini özelime gönderirseniz sevinirim şimdiden teşekürler

taksimdeki ayten hanımın bilgilerimi bulamadım diğer kişilerin bilgilerini aldın lütfen ayten hanımın bilgelerini bilenler özelden bana yazsınlar

bende iğneli mi yaptırsam acaba kesin çözüm mü bilemedim:1shok:

iğneli epi.lazerden daha mı pahalı fiyet aralıkları neler?

ankarada yaptırabılencek guzel bır yer tavsıye edın bana

iğneli epi.lazerden daha mı pahalı fiyet aralıkları neler?

Mrh.lar, bu durum, gittiğiniz merkezin fiyatlarına göre değişir. Ben İst.da lazeri seansı 100 TL'den yaptırıyordum, arkadaşım İzmit'te 80 TL den yaptırıyordu... Şu anda gittiğim yerdeki iğneli epilasayon ücreti ise dak. 1 TL dediğim gibi şertler değiştikçe fiyat da değişir. Ama inan ki sonuç önemli, eğer istediğiniz gibi bir sonuç alırsanız parayı düşünmüyorsunuz. İstemediğini olur ise de tek kuruşunuza bile acıyorsunuz

evet işte bende onu düşünüorum ya işe yaramazsa o kadar para çöpe gidicek yani hem diolar biri dio lazer ii jkimisi iğneli doktorların bazıları dio lazer diğil iğneli etkili lkimileri dio kesin çözüm lazer şaşırdım kaldım:uhm:

merhaba ben de lazerle ilgili araştırmalar yaparken bu konu başlığını gördüm.bişey sormak istiyorum.ben 6 seans koltuk altım için lazer epilasyona gittim (alexandrite).daha sonra çok ince bi kaç tüy çıktı sadece ve merkezdeki lazerimi yapan kız artık bunlara lazer etki etmez boşuna yaptırmayın kalanlar için en iyi çözüm iğnelidir dedi.orda yapılmadığı için hem iğneli hem lazer yapan başka bi merkeze gittim.orda da baktılar ve diod lazer diye bişey önerdiler.daha önce 6 seans lazer yaptırdığımı söylememe rağmen bana 6-7 seans daha diod önerdiler.bana biraz ticari geldi açıkçası.tek seans denedim.pek bi fark olmadı.şimdi kalanları iğneliyle çözmeyi düşünüyorum.sizce iğneli kesin çözüm olur mu?bir de satın alınacak iğnenin çeşidi bi özelliği var mı ?bir de istanbul'da iğneli epilasyon yapan temiz güvenilir bir merkez var mıdır?
biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler :))

Ben başka bir cihazla tekrar lazer yaptırmanızı önermem zira lazerin etkisi belli olmuyor. İncelmiş, bitmeye yaklaşmış tüyülerinizin tekrardan kalınlaşarak çıkma ihtimali var duyuyoruz bu tarz şeyler. İğneli kesin bir yöntem, riski yok. Hem az, ince tüy kaldı demişiniz, fazla sürmez onların bitmesi. Burda bazı uzmanların adı geçiyor, insanların memnun oldukları kişiler var sorarsanız yardımcı olurlar.

society mrb,sen iğneli olarak nereye gidiyorsun merak etttimde??çünkü tam karar verememiştin gibi hatırlıyorum..nereye başladın nasıl gidiyorr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…