İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

merhaba arkadaşlar, iğneli epilasyon kıl giderme yönmetmelir arasında en doğru ve her ciltte her kılda neredeyse %100 denilebilecek seviyede sonuç veren bir yöntemdir. iyi bir eğitim sonrasında uzman olan estetisyenler tarafından yapılır. tabiki bu iş yapan içinde zor bi iştir çünkü her kıl köküne doğru girip kılı tahrip ederken cilde zarar vermemek gerekir.
diğer epilasyon yöntemleri de bu aralar bihayli rövançta olmasına rağmen bence en doğru çözüm yinede iğneli epilasyon. doğru elde harika sonuçlar alınabilir. :)

angel merak etme o kadar zor olmuyo ayten hanımdan randevu almak, benim de ona giden arkadaşım dün randevu almış, yarın gidecekmiş, bana istersen sen de gel dedi ama yarın bana uymuyor. yarım saatlik boşluğu varmış mesela birisi iptal etmiş, o da oraya sıkıştırmış. genelde de 2 hafta öncesinden randevu alırsan boş oluyor, ama 3 5 gün öncesinden yer bulamıyorsun pek.

angel merak etme o kadar zor olmuyo ayten hanımdan randevu almak, benim de ona giden arkadaşım dün randevu almış, yarın gidecekmiş, bana istersen sen de gel dedi ama yarın bana uymuyor. yarım saatlik boşluğu varmış mesela birisi iptal etmiş, o da oraya sıkıştırmış. genelde de 2 hafta öncesinden randevu alırsan boş oluyor, ama 3 5 gün öncesinden yer bulamıyorsun pek.

anladımm, teşekkür ederm :)

isis sen epilasyon yaptırdığında iz kabuk yada leke oldumu merak ettim şuan nasıl kabuklanma oluyormu benimkimi normal yoksa kabuklanmamı olmalı o yüzden sordum canım bende hiç kabuklanma olmuyor.

hayır ben şu an yaptırmıyorum, arkadaşım ayten hanıma gidiyordu göbek ve koltukaltı için, sadece onun epilasyonunu takip ediyordum istanbuldaki epilasyonculara dair. gerçi biraz izleri ve göbekte ama çok yavaş iyileşiyormuş.

bir de ben burdaki 3 4 uzmanla da telefonda görüştüm, ayten hanım da, zeynep hanım da, aysel hanım da tecrübelerime dayanarak kabuk olduğunu söyleyebilirim dedi. kabuksuz epilasyon işi etkisiz geliyor bana şahsen.

merhaba niltt bence hiç korkmana gerek yok çünkü bende yazın bıyıklarımı gül hanıma aldırdım ve hiçbir leke olmadı tatilimi de güzelce geçirdim bu konuda gül abbasoğlu' nu size tavsiye ediyorum rahatlıkla yaptırabilirsin asla leke olmaz

mrb öznur,şuanda bıyıkların bittimi merak ettimde?

Forumda zeynep hanıma giden ve memnun oldugunu belirten müşteri benim arkadaşlar, uzun süredir gidememiştim bugün yine randevum vardı, seans sonrası bi ürün sıktı yüzüme baya iyi yatıştırdı anında cildimi köpük gibi bişi bi eczacı arkadası önermiş kendisine de.

cerencimm sende durumlar nasıl??seanslar nasıl gidiyorr merak ettimde memnnmusun iz leke vs. sorunlar oldumu?tüylerin ne durumda?

Arkadaşlar bende 4 senedir yüzüm için lazer yaptırıyodum ama yüz kılları çok arsız olduğu için bir türlü bitmek bilmiyo.şuan iğneli epilasyona döndüm ve 2 seans olmasına rağmen süper etkisi var.acı veriyo ama değer gerçi ben emna krem kullanıyorum ve çokta hissetmiyorum uyuşturuyo ve acı hissetmeden rahatlıkla apilasyonumu yaptırıyorum.İğne izlerinin kalması konusuna gelince yaptırdığınız andan itibaren 24 saat asla su değdirmiyceksiniz ve hatta buhar dahi yüzünüze gelmemeli banyo yaparken yapılan bölegeye kese ve lif asla sürmeyin oluşan kabuklar 10 gün içinde tamamen dökülüyo asla tırnak değdirmeyin kaşınmalar olucak ama dayanmalısınız iyi sonuc almak ve iz istemiyorsanız.

Kalıcı çözümlerdendir. İnce ve yumuşak iğnelerle kıl köküne girip zayıf akımlı elektrikle köklerin yakılması yöntemidir. Tahrip olan kıl daha sonra cımbızla çekilerek alınır. Elektrik akımı zayıf olduğu için pek acı duyulmasa da hassas bölgeler için lokal anestezi yapılabilir. Seansların sayısı, yapılan bölgedeki tüy yoğunluğuna ve tüylerin alınmaya uygun gelişmişlik evresine göre değişir.
Hamilelerin uygulamaması gereken bir yöntemdir.

Riskleri: - İğneler nedeniyle ciltte geçici küçük izler oluşur.
- Tüm tüylerin temizlenmesi için uzun süreli seanslara katılmak gerekir.

Uygulama önerileri:- Uzman kişilere yaptırılmalı.
- Uygulamanın yapılacağı yer ve iğneler hijyenik olmalı.

Merhabalar, ben yaklaşık Mart ayından bu yana İstanbul da Nişantaşında bir doktorun kliniğinde göğüs bölgeme lazerli epilasyon yaptırıyorum. Sonuçtan tam olarak emin deilim ama pek memnun da deilim. İzmitte oturuyorum, gidiş gelişlerde yoruyor ve pahalı oluyor. İzmitte iğneli epilasyon yapan bir klinik buldum ama emin olamıyorum; gitsem mi gitmesem mi die de düşünüyorum. Bir de internetten iğneli epilasyon göğüs bölgesine yapılmamalı die de bir şey okudum :KK43: Siz konu hakkında bilgi sahibis,niz anlaşılan. yardımcı olur musunuz ? Teşekkür ederim...

Arkadaşlar bende 4 senedir yüzüm için lazer yaptırıyodum ama yüz kılları çok arsız olduğu için bir türlü bitmek bilmiyo.şuan iğneli epilasyona döndüm ve 2 seans olmasına rağmen süper etkisi var.acı veriyo ama değer gerçi ben emna krem kullanıyorum ve çokta hissetmiyorum uyuşturuyo ve acı hissetmeden rahatlıkla apilasyonumu yaptırıyorum.İğne izlerinin kalması konusuna gelince yaptırdığınız andan itibaren 24 saat asla su değdirmiyceksiniz ve hatta buhar dahi yüzünüze gelmemeli banyo yaparken yapılan bölegeye kese ve lif asla sürmeyin oluşan kabuklar 10 gün içinde tamamen dökülüyo asla tırnak değdirmeyin kaşınmalar olucak ama dayanmalısınız iyi sonuc almak ve iz istemiyorsanız.

merhaba arkadaşm,nerde yaptırdığını öğrenebilirmiyim memnunsun zannedersem? 2 seasnta güzel sonuçlar almak oldukça iyil bi süre iğneli için..makine iğne ve yer hakkında bilgi verirmisin bizede?çok teşekkürler şimdiden cnm..

cerencimm sende durumlar nasıl??seanslar nasıl gidiyorr merak ettimde memnnmusun iz leke vs. sorunlar oldumu?tüylerin ne durumda?

oya ben subat ayında başladım zeynep hanımda iğneliye, yüzümün sağ tarafında ciddi bi azalmayı hissettim mesela o tarafa çalışma süresi yarı yarıya azaldı gibi, ancak sol tarafım da incelmeler var azalmadan ziyade. Bunun kendi cildimle alakalı oldugunu düşünüyorum uzmandan çok, çok besledim ben çünkü tüylerimi zamanında.
iz leke gibi olumsuz hiçbişeyle karşılaşmadım ben zeynep hanımın uygulamalarında, minik kabuk oluşumları oluyo (bunu herkes kabuk konusuna takmış oldugu için yazıyorum bnce zaten oluşması çok doğal) ama kısa sürede toparlanıo cildim.

oya ben subat ayında başladım zeynep hanımda iğneliye, yüzümün sağ tarafında ciddi bi azalmayı hissettim mesela o tarafa çalışma süresi yarı yarıya azaldı gibi, ancak sol tarafım da incelmeler var azalmadan ziyade. Bunun kendi cildimle alakalı oldugunu düşünüyorum uzmandan çok, çok besledim ben çünkü tüylerimi zamanında.
iz leke gibi olumsuz hiçbişeyle karşılaşmadım ben zeynep hanımın uygulamalarında, minik kabuk oluşumları oluyo (bunu herkes kabuk konusuna takmış oldugu için yazıyorum bnce zaten oluşması çok doğal) ama kısa sürede toparlanıo cildim.

bende 2 kere gül hanıma gittim epilasyon yaptırdım..benim cildim asşırı hassas ve rozasea gibi rahatszlıklar geçirdiğim için birazz daha çabuk etkileniyor herşeyden..mesela bende 2 gidişimde de ufakta olsa kabuk oluştu..gül hanım benim cildimden kaynaklandığını söyledi..anlıcağın ben nereye gidersem gidiyim galiba hep kabukla uğraşmak zorundayımm..ama ilk bir iki gittiğim yere göre küçük kabuklar..bazısı kocaman oluyodu..aama yaz geldi artık biraz aralık vermek istiyorum çünkü bende kabuk oluşuyo yaz ayları sakıncalı olabilr..toplam kaç seans oldu şimdi senin cnm?birde gittiğinde bi seasta yanii bütün yüzünü alabilyomusunuzz?en fazla kaç saat işlem yaptırıyorsun?

Merhabalar, ben yaklaşık Mart ayından bu yana İstanbul da Nişantaşında bir doktorun kliniğinde göğüs bölgeme lazerli epilasyon yaptırıyorum. Sonuçtan tam olarak emin deilim ama pek memnun da deilim. İzmitte oturuyorum, gidiş gelişlerde yoruyor ve pahalı oluyor. İzmitte iğneli epilasyon yapan bir klinik buldum ama emin olamıyorum; gitsem mi gitmesem mi die de düşünüyorum. Bir de internetten iğneli epilasyon göğüs bölgesine yapılmamalı die de bir şey okudum :KK43: Siz konu hakkında bilgi sahibis,niz anlaşılan. yardımcı olur musunuz ? Teşekkür ederim...

society; IsIs ile iletişime geçmeni tavsiye ederim.o da Senin olduğun yerdeydi.Bu forumda bulunan bir güzellik uzmanının kardeşi, Onun da meslek aynıymış,orada yeri varmış. ve fiyatı da çok uygunmuş..ordan taa nişantaşına gelme zahmetine katlanmaya devam edeceğine birkez oraya git ve gözlemle yani 1-2 seans git derim ben.. sadece tavsiye tabi, hem fiziken hem de maddi olarak Seni rahatlatacaktır.. bu arada angelnrrrr mesaj listen fullmüüşşş :KK66:) Sana yazamıyorummm

Selam kızlar, dün 8. seans da bitti dün ve artık yazın içinde olduğumuz için gerçekten sabırsızlanmaya başladım çünkü üst bacaklarıma geçemedik hala:)) ama kollarımın ikinci turu tamamlandı neyseki. 8 seansta çalıştığımız yerler; tamamen kol bölgesi, koltukaltı çene göbek ve alt bacak bölgeleriydi kolumda ikinci tur göbeğimde öyle koltukaltları 3. tur oldu. Diğer yerler de hala 1. turda. durum hakkında bilgi veriyim istedim burdan merak edenlere kollarda ikinci turu ilk tura göre çok daha acısız ve hızlı tamamladık diyebilirim ama koltukaltı ne yalan söyliyim biraz öttürdü beni:)) daha hassas sanırım o bölge. Yine de genel gidişattan kabuk (ve dolayısıyla iz riski) olmamasından, temizlik ve hijyen kurallarına dikkat edilmesinden kısaca herşeyden yine çok memnunum. Ücret konusunda da çok yardımcı oldu Gül hanım saolsun herzamanki gibi.. Hem bu forumda hem kendi arkadaş çevremde, işyerimde herkese tavsiye ediyorum diycem ama artık etmiyorum çünkü yeni müşterilerden bana sıra gelmedi bu hafta sadece 4 saat çalıştık:)) bilmiyorumkismile

Selam kızlar, dün 8. seans da bitti dün ve artık yazın içinde olduğumuz için gerçekten sabırsızlanmaya başladım çünkü üst bacaklarıma geçemedik hala:)) ama kollarımın ikinci turu tamamlandı neyseki. 8 seansta çalıştığımız yerler; tamamen kol bölgesi, koltukaltı çene göbek ve alt bacak bölgeleriydi kolumda ikinci tur göbeğimde öyle koltukaltları 3. tur oldu. Diğer yerler de hala 1. turda. durum hakkında bilgi veriyim istedim burdan merak edenlere kollarda ikinci turu ilk tura göre çok daha acısız ve hızlı tamamladık diyebilirim ama koltukaltı ne yalan söyliyim biraz öttürdü beni:)) daha hassas sanırım o bölge. Yine de genel gidişattan kabuk (ve dolayısıyla iz riski) olmamasından, temizlik ve hijyen kurallarına dikkat edilmesinden kısaca herşeyden yine çok memnunum. Ücret konusunda da çok yardımcı oldu Gül hanım saolsun herzamanki gibi.. Hem bu forumda hem kendi arkadaş çevremde, işyerimde herkese tavsiye ediyorum diycem ama artık etmiyorum çünkü yeni müşterilerden bana sıra gelmedi bu hafta sadece 4 saat çalıştık:)) bilmiyorumkismile

Göbeğinize sadece çizgi olarak mı yaptırıyorsunuz yoksa tamamına mı? Ne durumda azalma olarak?

kizlar dövmeli bolgeye iğneli yapilir mi fikri olan var mi? benim kolumda büyükçe bi dövme var ince tüyler var kışa doğru iğneli yaptırcam kollarıma. inş. arıza çıkarmaz? gerçi ten rengi lazerde önemli ama iğnelide durum ne bilmiyorum.

merhaba arkadaşm,nerde yaptırdığını öğrenebilirmiyim memnunsun zannedersem? 2 seasnta güzel sonuçlar almak oldukça iyil bi süre iğneli için..makine iğne ve yer hakkında bilgi verirmisin bizede?çok teşekkürler şimdiden cnm..

üsküdar acıbademde cindy diye bi merkezde yaptırıyorum cnm burdan adres vermem doğru olurmu bilmiyorum doğrusu selma hanım var o merkezde iğneli epilasyon konusunda gerçekten çok iyi internette bağzı sitelerde bi çok kişi selma hanımdan çok memnun olduklarını ve bu işin uzmanı olduğunu yazıyolar.bende gerçekten çok memnunum

Göbeğinize sadece çizgi olarak mı yaptırıyorsunuz yoksa tamamına mı? Ne durumda azalma olarak?

Pek çizgi şeklinde değil ne yalan söyliyim 20-25 tane var sanırım ama hem kısmen azalma oldu daha çok sevindiğim şey de kılların çok çok incelmiş olması. Bu bile yetiyo şu an için bana valla:)) ilk hali çok kalın siyah ve uzundu çünkü CADIARZUİkinci turdan bahsediyorum bu arada ve daha önce de 1 kez lazer yaptırmıştım aynı bölgeye...

X