İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

arkadaşlar iğneli epilasyon izlerini bilemem ama başka izlerde de madecassol çok işe yarıyor, ama şaka gibi, bende tüy artmasına neden oldu, inanın kullandığım alanda tüyler sayıca artmamış, ama ordakiler uzamış, bi yuvarlak halinde daha uzunlardı hemen kestim kullanmayı, belki devam etsem kalınlaşacaktı maşallah. resmen bişeysi tüyleri besliyor, ben çok beyaz tenliyim, gözlerimle gördüm olayı, aman diyeyim abartmayın madecassolu. kantaronu deniyorum 1 haftadır düzenli falan ama o kadar sürede belli olmaz onun da etkisi.

cok cnm sıkılıyo bu duruma ... aklım cok fena karısmıs durumda .. bazıları kabuk baglar normaldir diyo .. bazıları kabuk baglamamalı diyo ... kabugundan gectim leke kalmasın yeter ... :KK43:

İğneli epilasyon yaptıralı bir hafta oldu.İstanbulda yaptırdığım yer ile kıyaslamıyorum bile çünkü yüzümde hala 3 ay evvel yaptırdığım yerin izleri duruyor maalesef.
Uygulama sonrası hiçbir pomat-krem kullanmadım.İlk üç gün alkolle temizleyip (miktarın 3/1 kadar damıtılmış su karıştırılmış) ardından antiseptik pudra uyguladım.Kabukların hepsi dökülene kadar antiseptik pudraya devam hatta dün çamur maskesi uyguladım ardından chiroxy adlı kremimi sürdüm , şımarıklık yapıp yeni aldığım göz kremimi ilk kez kullandım :) Kısacası uygulama sonrası durumdan şimdilik gayet memnunum.Benden haberler şimdilik böyle ilerleyen zamanda cildimden haberler veririm arkadaşlar. :)

Sevgili Suicide
kabuksuz ve izsiz yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım .Benim de cildim çok hassas yüzümdeki tüyler hep sıkıntı halindeydi ,ağda yaptırıyordum sivilce kaplıyordu tam sivilceler geçmeye başlıyor bu sefer tüylerin alınma zamanı geliyordu
iğneli epilasyondan çok tereddütlü olduğum için bir ara lazer epilasyon yaptırıdm ama maalesef işe yaramadığı gibi ince tüyleri iyice uzattı ve yine ağdaya sivilceli günlere dönüş yapmak zorunda kaldım
sonra forumda ki arkadaşların önerileriyle Gül Hanımına gitmeye karar verdım ve
7 mayıs cuma akşamı bağdat caddesine doğru yola koyuldum açıkçası giderken hala çok tereddütlüydüm fakat gerçekten arkadaşların dedikleri kadar varmış
tüm yüzüme çalıştı cildim aşırı hassas olduğu için kızardı ama verdiği solisyonu
sıklıkla uyguladım sabahına kızarıklık geçmişti ne kabuk ne leke hiç bişey yok
yani bu iş kabuksuz ve lekesızde olabiliyormus
Burdan deneyımlerini paylaşan ve gül hanımla tanışmamı sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim
Gül Hanım'cım sizede burdan teşekkür etmek isterim sevgiler...

Sevgili Suicide
kabuksuz ve izsiz yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım .Benim de cildim çok hassas yüzümdeki tüyler hep sıkıntı halindeydi ,ağda yaptırıyordum sivilce kaplıyordu tam sivilceler geçmeye başlıyor bu sefer tüylerin alınma zamanı geliyordu
iğneli epilasyondan çok tereddütlü olduğum için bir ara lazer epilasyon yaptırıdm ama maalesef işe yaramadığı gibi ince tüyleri iyice uzattı ve yine ağdaya sivilceli günlere dönüş yapmak zorunda kaldım
sonra forumda ki arkadaşların önerileriyle Gül Hanımına gitmeye karar verdım ve
7 mayıs cuma akşamı bağdat caddesine doğru yola koyuldum açıkçası giderken hala çok tereddütlüydüm fakat gerçekten arkadaşların dedikleri kadar varmış
tüm yüzüme çalıştı cildim aşırı hassas olduğu için kızardı ama verdiği solisyonu
sıklıkla uyguladım sabahına kızarıklık geçmişti ne kabuk ne leke hiç bişey yok
yani bu iş kabuksuz ve lekesızde olabiliyormus
Burdan deneyımlerini paylaşan ve gül hanımla tanışmamı sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim
Gül Hanım'cım sizede burdan teşekkür etmek isterim sevgiler...

mrb bocek,bağdat caddesinde gtittiiğin yerin tam adresini bana özelden atabilir misin?yeni üye olduğum için özelden msj atamıyorum .. şimdiden tşkler..

Mir 86 denedim özelden mesaj atmayı ama bende henüz hak kazanmamışım özelden mesaj atmaya :)
istersen başka bi mail adresi ver ordan yazarım sana ya da gül abbasoğlu diye aratırsan bilgileri çıkar

İğneli epilasyon yaptıralı bir hafta oldu.İstanbulda yaptırdığım yer ile kıyaslamıyorum bile çünkü yüzümde hala 3 ay evvel yaptırdığım yerin izleri duruyor maalesef.
Uygulama sonrası hiçbir pomat-krem kullanmadım.İlk üç gün alkolle temizleyip (miktarın 3/1 kadar damıtılmış su karıştırılmış) ardından antiseptik pudra uyguladım.Kabukların hepsi dökülene kadar antiseptik pudraya devam hatta dün çamur maskesi uyguladım ardından chiroxy adlı kremimi sürdüm , şımarıklık yapıp yeni aldığım göz kremimi ilk kez kullandım :) Kısacası uygulama sonrası durumdan şimdilik gayet memnunum.Benden haberler şimdilik böyle ilerleyen zamanda cildimden haberler veririm arkadaşlar. :)

Bu memnun olduğunuz merkez hangi şehride acaba? Birde dikkatimi çeken şu oldu.Ben memnunum diyorsunuz,ancak 3 ayrı epilasyon merkezi hakkında bilgi istemişsiniz.Anladığım kadarıyla gittiğiniz yerden çokta memnun kalmadınız,araştırma süreciniz halen devam ettiğine göre.

kizlar kadikoydeki gul hanima yaptiran varsa lutfen telefon numarasini bana ulastirsin ozelden acilll!!!!!!!!!!!!

Bu memnun olduğunuz merkez hangi şehride acaba? Birde dikkatimi çeken şu oldu.Ben memnunum diyorsunuz,ancak 3 ayrı epilasyon merkezi hakkında bilgi istemişsiniz.Anladığım kadarıyla gittiğiniz yerden çokta memnun kalmadınız,araştırma süreciniz halen devam ettiğine göre.

Selam,

Memnun olduğum yer İzmirde hatta forum bile açmıştım.Ben ilk olarak istanbul maçkada lazerle epilasyon yaptığım yerde iğneli epilasyona başlamıştım fakat memnun kalmadım ve en son gittiğim seansların birinde kardeşimi de götürüp onada uygulama yaptırmıştık. Bana yapılan hem maddi hemde manevi ahlaksızlık sonucu kardeşime başka yer arayışındayız İstanbulda .O yüzden ismini duyduğumuz ama emin olamadığımız yerler hakkında sizlerden bilgiler istiyorum, konu budur.

Arkadaşlar merhaba,
İğneli epilasyon malum binlerce yıllardır yapılan bir uygulama ve yıllardır da bunun ne şekilde yapıldığı, tüylerin aşağı yukarı ne sürede bittiği ve cildin ne gibi tepkiler verdiği bellidir. Dolayısıyla duyduğumuz, okuduğumuz şeyleri değerlendirirken biraz dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Kimse mucizeler yaratamaz. Ne bir seferde tüylerin bir daha çıkmaması gibi bir şey söz konusu olabilir ne de cildin hiçbir reaksiyon vermemesi... Bunlar tabi okuyunca kulağa mükemmel geliyor ama en azından gidin küçük bir bölgede denetin ve görün gerçek mi değil mi. Ben de çeşitli uzmanlara uygulama yaptırdım, şu an ara verdim ama burada yazılan 3 yazıdan bir tanesinin propogandaya ve açık reklama dönüştüğünü gördükçe baya şaşırıyorum ve kendimi tutamıyorum bir şeyler yazma konusunda. Bir de anlamadığım şey bu kadar mucizevi uygulama yapan bir uzman varsa nasıl hala akın akın müşteri alacak zamanı oluyor? Burda her gün yeni bir nick görüyoruz aynı reklamı yapan.
Son olarak şunu söyleyeceğim, ne kadar ince de olsa cildinize bir iğne giriyor ve elektrik akımı veriliyor. Kızarmaması ve minik reaksiyonlar vermemesi mümkün mü sizce? Tabiki belirgin belirgin kabuklar olmasından bahsetmiyoruz ama bir kaç gün süren, minik kabuklanmalar mantıken de gayet normaldir.

Arkadaşlar bu sitenin son 40 sayfasını okursanız aynı reklamı tekraaar tekrar görürsünüz. benden size canlı örnek, tam iki tane gül hanımı deneyenle konuştum, ikisi de bu işin uzmanı olmadığını, internetten reklamla müşteri topladığını, çünkü aldığı kılların öbür sefer sert çıktığını söyledi! nolur iyi araştırın, burda olumlu bahsedilen uzmanların nerdeyse hepsi iyi, ama sadece gül hanım sürekli kendi reklamında. angel, ben ve birkaç arkadaş daha bu durumun son derece farkında, çünkü herhalde son 30 40 sayfadır aynı teraneyi konuşuyoruz. nolur üşenmeyin dönüp okuyun. lüks bi yerde hizmet veriyormuş eyvallah, ama iğneli epilasyon uzmanı DEĞıııL! istemeyeceklerini bilmesem isimlerini verecem yani kimlerin olduğunu, üniversitedeyken tanıştığım iki arkadaşım ona gidiyormuş sonradan öğrendim! hatta bu kadar reklamını heep gördüğüm için de aa nası olur dedim, ama kız direk oturttu cevabı, ıYı Bı CıLT BAKIM UZMANIDIR BELKı AMA EN LÜKS MAKıNAYI KOYMAKLA UZMAN OLUNMUYOR dediler. çünkü burda bütün uzmanların dediği gibi en önemli olan şeyi, yani AKIMI KIL GÖRE AYARLAMAYI YAPAMIYORMUŞ. nolur nolur iyi araştırın, burda aysepilasyon var, dükkanına telefon açın konuşun, gölcükte onun kardeşi var, ona da o öğretmiş, üşenmezseniz ona gidin, bakın kircin nickli arkadaş var, gördüğüm kadarıyla o da uzman ve sorularınıza cevap alıyorsunuz, kirmizilinin çok memnun olduğu ayten hanım var, cereniciousun memnun olduğu zeynep polat var, ama gül hanımın memnunları sadece yeni nickli balon isimler. NOLUR BU YAZI DA SıZE BıRAZ YÖN VERSıN, AÇIN HER UZMANI TEK TEK ARAYIN, GıDıN UFAK Bı BÖLGEYE DE DENETTıRıN. artık her sayfada gül hanım reklamı görmekten hiç bişeye inanmaz oldum ben bile, ama siteye yeni girenlere yazık, aa ne çok memnun kalan var diye düşünüyolar eminim. inanın siz de haksız değilsiniz. gül hanım maşallah bıkmadan usanmadan uğraşıyor reklam için. umarım merak edenlere yol gösterir bu.

Sevgili angelnr ve Isls
Belki endişelerinizde haklısınız ama insanları böyle zan altında bırakmanız çok incitici.
Ben gül abbasoğlu değilim , bilemiyorum yapılabiliyor mu ama buradan adımı iş yerimin adını telefonumu şirket mail adresimi vermek istiyorum , gerçekten kim olduğum anlaşılsın çünkü bu beni çok üzdü
Sadece gittim ve sizle paylaştım daha önce de Dr.Teoman Doğanla ilgili yorumlarım olmuştu kendisine operasyon yaptırmıs biri olarak yine sizlerle paylaştım sitede
Yani kesınlıkle balon bir isim değilim.
Ben Ayten Hanım Zeynep Hanım ya da başkaları kötü demedim ki elbette çok iyi araştırın uzmanlara gidin tanışın görün küçük bir bölgede deneme yaptırın
bana yer olarak bağdat caddesi uygundu Gül hanıma gittim Ayten Hn ya da başkasına gitseydim yine paylaşırdım .
Ben cildimin şu an daki durumunu yazdım yaptıralı 6-7 gun oldu yani ileride kılların daha sert çıktığıyla ilgili bir yorum yapamıyorum ama eğer öyle olursa onuda sizlerle paylaşacağım .
Angelnr benım de yüzüm reaksiyon verdi yazdım bunu kızarıklık oluştu ama fazlasıyla solisyon krem vs sürdüm ve iyi geldi , demek istediğim sey şu cuma akşamı yaptırdım p.tesi sabah işe giderken bişey kalmamıştı yüzümde ve bunu sizlerle paylaştım çünkü ben de aylarca forum takip ediyordum her gun kim ne demiş kime yaptırmış diye
Arkadaşlar endişelerinizi kaygılarınızı anlıyorum , reklam yaparak insanların yanlış yönlendirilmesini istemiyorsunuz bunu dile getirmekte en doğal hakkınız
fakat tarzının bu kadar suçlayıcı olursa insanlar artık paylaşım yapmaktan korkar hale gelecek şu an bende olduğu gibi

siz de haklısınız dediğinizde, ama bu sitede gül hanım hakkında böyle düşünülmesini gül hanımın hatası olarak değerlendiriyorum. ya da onun adına reklam yapan kimse artık. inanın yeni yeni isimler çıkıp, daha başka bişeyden bahsetmeden, gül abbasoğluna gittim çok memnun kaldım mutlaka deneyin yazınca insan sinirleniyor. sizin gibi bilgi verse, ya da şu meşhur 539lu numaradan bahsetmese de biz de inansak..

Uygulamanızdan memnun olabilirsiniz zaten dilerim tüylerinizden de en kısa sürede kurtulursunuz. Amaç kesinlikle yok yere birilerini suçlamak değil, zaten bununla uğraşacak zamanım da yok ama o kadar bariz bir reklam var ki ve o kadar komik olmaya başladı ki artık... Yüz bölgesinde benim de yaptırdığım hiçbir uygulamada gözle görülür kabuklar olmadı zaten ama vücudun belli bölgeleri daha fazla minik kabuklardan yapabiliyor.İyi uygulamada vücudun verdiği reaksiyon da minimumda olacaktır zaten ama bazı yorumları okursanız, sihirli değnek değmişcesine, gerçekliği olmayan bir takım uygulama hikayeleri anlatılıyor. Biz de bundan bahsettik.

arkadaşlar bende iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ama karar veremiyorum hangi yakada olması önemli değil önemli olan işini iyi yapması iz kabuk ve leke olsun istemiyorum burda bir kaç uzmanın ismi geçiyor ama karar veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen en doğru kararı vermem lazım daha sonra pişman olmak istemiyorum o kadar yorum varki ne yapıcağımı bilemedim iyi bir uzman arıyorum lütfen yardımcı olun.

Paprikan daha önce yazdığım gibi ben Gül hanıma iğneli epilasyon yaptırdım ama sadece yüzüme yaptırdım diğer bölgelerle ilgili fikrim yok
bende kabuk iz leke vs.olmadı kızarıklık oluştu oda 1 gun içinde geçti
yani ben çok memnun kaldım .Fakat diğer arkadaşlarımızında memnun oldukları uzmanlar var
küçük bölgelerde denemler yaptırıp kendin için en uygun uzmanı seçebilirsin

Forumu okursan çeşitli uzmanların ismi geçiyor. Zaten çok fazla değil 3-5 kişinin adı geçiyor. İletişim bilgilerini alıp arayabilirsin, gidip görürsün aklına yatana başlarsın :) Tabi küçük bir bölgede deneme yaptırmak lazım diye düşünüyorum. Kolay gelsin..

Şu karalama kampanyasına bence de artık bir son verin çok çirkinleşiyo çünkü. ben de bizzat Gül Hanım a iğneli epilasyona giden -ve neredeyse tüm vücut çalışan- çok çok memnun bir müşteriyim. (7 seans oldu) şu balon nick derken kastettiklerinizin içinde ben de yokumdur umarım. Eğer bir şüphesi olan varsa bana özelden yazsın ve tüm iletişim bilgilerimi verip, "SADECE ÇOK MEMNUN KALMIŞ BıR MÜŞTERı OLDUĞUMU" ispatlıyayım. ışini bu kadar iyi yapan bir uzmanı bir forumda överseniz hem yeni müşteriler kazanır hem de aynı işi yapan diğerleri tarafından taşlanırmış demekki bunu gördüm. Ama ben yine de ilk iğneli epilasyon yapan sağlam bir uzman aramaya başladığım ve bir türlü bulamadığım zamanları hatırlayıp, ihtiyacı olan herkese Gül Abbasoğlu nu önermeye devam edicem, kusura bakmayın.. yapacak birşey yok arkadaşlar, kadın- işini- iyi yapıyor!
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :nazar:

Forumu okursan çeşitli uzmanların ismi geçiyor. Zaten çok fazla değil 3-5 kişinin adı geçiyor. İletişim bilgilerini alıp arayabilirsin, gidip görürsün aklına yatana başlarsın :) Tabi küçük bir bölgede deneme yaptırmak lazım diye düşünüyorum. Kolay gelsin..

evet angelnr haklısın galiba en iyisi deneme seansı yaptırmak hepsine nasıl bulucam tüm uzmanların iletişim bilglerini bi tek gül hanımınki var sanırım diğerlerinide yazarmısınız küçük bölgelerde deneme yaptırim önce kabuksuz izsiz hangisi yapıyorsa ondan başlarım sizide gelişmelerden haberdar ederim arakadaşlar özel mesajla yolarsanız bilgileri sevinirim arkadaşlar.

X