Arkadaşlar yüz bölgesine işlem yaptırıp kabuklanma ve leke olmadan olumlu sonuç alanlar var mı ? iğneli epilasyon yaptırmayı dusunuyorum ama tereddütlerim var .. cildim cok hassas ...
pls pls pls ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar yüz bölgesine işlem yaptırıp kabuklanma ve leke olmadan olumlu sonuç alanlar var mı ? iğneli epilasyon yaptırmayı dusunuyorum ama tereddütlerim var .. cildim cok hassas ...
Sevgili Suicide
kabuksuz ve izsiz yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım .Benim de cildim çok hassas yüzümdeki tüyler hep sıkıntı halindeydi ,ağda yaptırıyordum sivilce kaplıyordu tam sivilceler geçmeye başlıyor bu sefer tüylerin alınma zamanı geliyordu
iğneli epilasyondan çok tereddütlü olduğum için bir ara lazer epilasyon yaptırıdm ama maalesef işe yaramadığı gibi ince tüyleri iyice uzattı ve yine ağdaya sivilceli günlere dönüş yapmak zorunda kaldım
sonra forumda ki arkadaşların önerileriyle Gül Hanımına gitmeye karar verdım ve
7 mayıs cuma akşamı bağdat caddesine doğru yola koyuldum açıkçası giderken hala çok tereddütlüydüm fakat gerçekten arkadaşların dedikleri kadar varmış
tüm yüzüme çalıştı cildim aşırı hassas olduğu için kızardı ama verdiği solisyonu
sıklıkla uyguladım sabahına kızarıklık geçmişti ne kabuk ne leke hiç bişey yok
yani bu iş kabuksuz ve lekesızde olabiliyormus
Burdan deneyımlerini paylaşan ve gül hanımla tanışmamı sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim
Gül Hanım'cım sizede burdan teşekkür etmek isterim sevgiler...
İğneli epilasyon yaptıralı bir hafta oldu.İstanbulda yaptırdığım yer ile kıyaslamıyorum bile çünkü yüzümde hala 3 ay evvel yaptırdığım yerin izleri duruyor maalesef.
Uygulama sonrası hiçbir pomat-krem kullanmadım.İlk üç gün alkolle temizleyip (miktarın 3/1 kadar damıtılmış su karıştırılmış) ardından antiseptik pudra uyguladım.Kabukların hepsi dökülene kadar antiseptik pudraya devam hatta dün çamur maskesi uyguladım ardından chiroxy adlı kremimi sürdüm , şımarıklık yapıp yeni aldığım göz kremimi ilk kez kullandım :) Kısacası uygulama sonrası durumdan şimdilik gayet memnunum.Benden haberler şimdilik böyle ilerleyen zamanda cildimden haberler veririm arkadaşlar. :)
Bu memnun olduğunuz merkez hangi şehride acaba? Birde dikkatimi çeken şu oldu.Ben memnunum diyorsunuz,ancak 3 ayrı epilasyon merkezi hakkında bilgi istemişsiniz.Anladığım kadarıyla gittiğiniz yerden çokta memnun kalmadınız,araştırma süreciniz halen devam ettiğine göre.
Forumu okursan çeşitli uzmanların ismi geçiyor. Zaten çok fazla değil 3-5 kişinin adı geçiyor. İletişim bilgilerini alıp arayabilirsin, gidip görürsün aklına yatana başlarsın :) Tabi küçük bir bölgede deneme yaptırmak lazım diye düşünüyorum. Kolay gelsin..