İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Arkadaslar merhaba,
Zeynep hanim veya Ayten hanim in telefon numaralarina ihtiyacim var, avrupa yakasinda guvenilir bir yer ariyorum, giden arkadaslara ozel mesaj atamadigim icin buraya yazmak zorunda kaldim, bilen arkadaslar yardimci olurlarsa cok sevinirimmm

pamukla kolayca çıkıyor.çok çok ince ve sarı tüylerde rahat çalışılıyor.ben müşterimden almasını istemiyorum elimde bulunduruyorum.

Kırcın Hanım, buraya yeni üye oldum v e yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç işinizde ehil olduğunuz.Buna dayanarak size hangi iğneyi kullandığınızı sormak istiyorum.Benim gittiğim yerde velona iğnenin yüz için olanını kullanmalarına rağmen yüzümde iğnenin girdiği yerler belli oluyor.Sayfanın tamamını okudum ve ballet izoleli iğnenin daha ince ve esnek olduğu yazılmış. siz bu konuda bir yorum yapabilir misiniz? Sizce yüze en uygun olan iğne hangisi? onu alıp bir daha ki seansa gitmeyi düşünüyorum.Teşekkürler

yukarıda ki mesajınızı dikkatinizi daha kolay çeksin mesajım diye alıntı yaptım.çünkü özel mesaj atamyıroum

Arkadaşlar yüz bölgesine işlem yaptırıp kabuklanma ve leke olmadan olumlu sonuç alanlar var mı ? iğneli epilasyon yaptırmayı dusunuyorum ama tereddütlerim var .. cildim cok hassas ...

sevgili zulal;öncelikle teşekür ediyorum güzel sözleriniz için:)ben zaman zaman ballet marka zaman zaman da velona altın kaplama iğne kullanıyorum bana göre ikisi çok farklı değil önemli olan iğnenin numarası ve yapan kişi.yüze 2 numara iğne ideal.amaaaa iğne ince olsa bile kıl kanalına girilemiyorsa iğnenin girdiği yerler belli olacaktır.

yaz gelmeden yaptirmak istiyorum, bacak ve koltukaltimda kalan yerler var lazer epilasyondan. daha once nisantasinda bi yere gitmistim ama hic memnun kalmadim, avrupa yakasinda oldugum icin ayten hanim veya zeynep hanim in bilgilerine ihtiyacim var, tekrar yazdigim icin cok uzgunum ama is acisindan da su siralar gitmem cok uygun olacak, bana yardimci olacak arkadaslar var ise cok minnettar kalacagim:)

Teşekkür ederim Kırcın hanım ilginiz için,sanırım dediğiniz gibi oldu.çünkü iğnenin girişini hissediyordum acı duyarak değil ama, tam olarak böyle mi tanımlanabilir emin değilim şöyle diyeyim hırt hırt şeklinde sesi duyuyordum. kabuk olmadı ama kırmızı mor lekeler var. sizce iz kalmaması için bu saatten sonra yapabilecek bir şey var mı? Kullanılabiliecek bir ürün tavsiye edebilir misiniz?

zulal anladığım kadarıyla epilasyon uygulayan kişi kıl kanalına girememiş.iğne girerken hırt şeklind tanımladığınız ses bunu anlatıyor.doğru hamlede iğnenin sanki yağ gibi kayması gerekir dolayısıyle siz bunu anlamazsınız.ama kıl kanalına giremezse iğneyi deriye batırır iğne ince ve yumuşak deride sert olduğu için iğneyi sokmak için beli bir güç kullanılır ve hırt diye bir ses duyarsınız.kırmızıve morlekeler kılcal damarlarda bir hasarın göstergesi.yanık değil.bu da bize akımın çok düşük verildiğinin göstergesi.akımı da yüksek verseydi artı yanık da oluşurdu ciltte.bundan sonra yapılabilecek şey nedir sorusu?kantaron yağını yenileyici etkisi var ama sizin probleminize çare olur mu bilemem çünkü sorun tahriş ve yanık değil bir nevi iç kanama o yüzden bu benim sınırlarımı aşar der cildiye uzmanıa gözükün derim.diğer uzman arkadaşlardan da yardım isteyelim belki onların deneyimlerine dayanarak tavsiye edebileceği çözümler vardır.ya da farklı yorumları.

morgenrote zeynep hanımın nosu 212 267 4333, ayten hanım da 212 237 98 22. ikisi de gerçekten iyi.. umarım memnun kalırsın.

Teşekkür ederim gösterdiğiniz ilgi için. medacassol öneriyorum hastalarıma yazmışsınız bir mesajınızda onu bugün alıp deniysem. umarım faydalı olur. keşke çanakkalede olsaydım ya da siz bursada size gelebilseydim.
bu kişiye de tavsiye üzerine gitmiştim ama bana tavsiye edenler yüz dışında ki bölgelerine gidiyorlardı.Artık insan tavsiyeye de güvenemiyor

yine de bir cilt uzmanına gözükün dlerseniz.ne kadar zaman oldu yaptıralı yazmamışsınız belki de cilt kendini onarıp zamanla düzelir inşallah düzelir.böyle vakalarda inanın ben d çok üzülüyorum.epilasyonda yüz ayrıca itinalı çalışma gerektiren bir bölge...

Umarım dediğiniz gibi olur.Geçtiğimiz haftasonu yaptırdım.Doktora gittim bugün kortizonlu bir krem ve antibiyotikli bir krem verdi.ben ayrıca medicassolda aldım.ınşaallah söylediğiniz gibi toparlanır cildim

Kırcın hanım, Çanakkale merkezde misiniz? Belki tatilde oraya gelebilirim yüzüm toparlanırsa

Tam olarak adresinizi istesem , acaba site kurallarına aykırı bir durum olur mu? çünkü özel mesaj atamyıroum. Sanıyorum sizde atamıyorsunuz

O zaman sizin 15 mesajınız kalmış özel mesaj için,o zaman rica ederim artık adres ve telefon numarınızı.teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar
istanbulda memnun kaldığınız iğneli epilasyon merkezi/merkezleri var mı?varsa adlarını bana özelden yollayabilir misiniz? maalesef ben yeni üye olduğum için özelden msj atamıyorum ..gerçekten iz bırakmadan tüylerinden(özellikle yüz bölgesindekiler) iğneli epilasyonla kurtulan varsa msj atsın .. ben çok mağdur oldum bu iğneliden .. ve artık düzgün bi yere gitmek istiyorum

Kizlar bu ignelinin seans aralari ne kadar? Cenemde tek tük tüyler vardi, gecen sene sinir oldum aldim cimbizla deli gibi, simdi cogaldi. Kendime öyle kiziyorumki.
Igneliye gitmeyi düsünüyorum, seans aralarini bilen varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…